Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

[quote name='PositiveThought']o nie xD

w życiu xD cała dgm będzie się ze mnie smiać. :<

parka z piekła rodem o_O

a pogadanka trwała 2 godziny xD
coś Ty przeskrobała....:hmmmm: :evil_lol:
[quote name='marzenna79']:roflt::stupid:Ale jaja Madziu,to się dałam zrobić w bambuko małym bąbelkom...:shake: Znowu ich pomyliłam.
A filmik z działki był obok filmiku, gdzie jadł kulki Toro.I jeszcze 3 filmik był.

Śliczne pycholki bąbelków.:loveu::loveu:
[SIZE=4]Pozdrawiam Was.

Jak Master łapał żaby, to Torka jeszcze na świecie nie było ;)

[quote name='maartucha']jejuśśś magicznie cudowne sa twoje bąbelki :loveu: oby moj szkrab wyrósł na takie cudeńko jak Twojee :loveu:
Witamy u nas :multi:
Dziękuję za miłe słówka i zapraszam częściej! :multi:

[quote name='PositiveThought']matko kochana, co się dzieje?!
'Na forum przeprowadzane sa prace' ? :angryy:

[quote name='Yorkie']Cześć Madziu :multi:

Dopiero przed chwilą doczytałam, że Ty przecież ostrzygłaś Masterka i Toro :oops: Moja wpadka :oops:
Chłopacy ślicznie wyglądają :loveu: Sama ich obciełąś, czy ktoś Ci pomagał? Bo muszę pogratulować :klacz:
Cześć Sara :multi:
Tak, sama ich obstrzygłam :lol: Dzięki :loveu:

[quote name='fidelek2']Cześć Madziu w sobotni, w miarę słoneczny poranek :multi::multi:

Pierwszy raz nie miałam zaległości w Waszej galeryjce :diabloti:
To za sprawą awarii dogo :diabloti:

Byliśmy wczoraj na 2 godzinnym spacerku na działce i plaży :p Toruś pierwszy raz widział morze, psiury wybiegały się za wszytskie czasy :lol: Nie ma lepszego widoku jak umorosany pyszczek od plażowego piasku :lol: :lol:

Za chwilę wyruszamy na działkę i dziś w planach morze też jest, także zapowiada się wspaniały dzień, bo słoneczny i ciepły już jest :multi:

Posted

o matko ale fajny wypadzik :D kochane psinki jak szalaly :D juz sie nie moge doczekac jak ja bede miala swojego malego urrwiska w domku i bede mogla z im nad morze zeby sobie pochasaaal.. :D :loveu::loveu:

Posted

Hej Madziu!
Ale nowosci w waszej galeryjce (o przepraszam blogu:lol: ). Widze, ze chlopcy maja nowe fryzurki. Gratuluje talentu:razz: Torek nie wyglada juz jak brudna sciera:loveu: :eviltong:
Milego dnia na dzialeczce i nad morzem:multi: Czekam na foteczki.

BTW Ty masz wolne w czasie rekolekcji? Bo jak tak to ja sie zalamie... Ja musze chodzic do szkoly:placz: :placz:

Posted

[quote name='madziasto4']

Witajcie Masterkowe plażowicze !!!:multi:
Super fotki Madziu, gratuluję !!!!!!!
[SIZE=4]Czy to są Babie Doły...???????? :crazyeye:
[SIZE=5]Pozdrawiam.:loveu: Zazdroszczę spaceru.

Posted

Madziu, nawet nie wiesz jak ja Ci zazdroszczę :loveu: Plaża, morze, czego chcieć więcej (to jest morze czy zatoka?). Psiaki miały na pewno wielką frajdę, taka duża przestrzeń tylko dla nich :loveu: Arisek im zazdrości :oops:

Posted

[quote name='maartucha']o matko ale fajny wypadzik :D kochane psinki jak szalaly :D juz sie nie moge doczekac jak ja bede miala swojego malego urrwiska w domku i bede mogla z im nad morze zeby sobie pochasaaal.. :D
A co to będzie za piesek? :)

[quote name='Magda_Miki']Hej Madziu!
Ale nowosci w waszej galeryjce (o przepraszam blogu ). Widze, ze chlopcy maja nowe fryzurki. Gratuluje talentu:razz: Torek nie wyglada juz jak brudna sciera
Milego dnia na dzialeczce i nad morzem Czekam na foteczki.

BTW Ty masz wolne w czasie rekolekcji? Bo jak tak to ja sie zalamie... Ja musze chodzic do szkoly:placz:
Hej :multi:
Ja Ci dam brudną ścierę :evil_lol: Coś Ty jaki tam talent, udało mi się chyba :eviltong:

Tak, mam wolne :p Istnieje też możliwość, że nie wiem, że należy chodzić do szkoły w czasie rekolekcji, ale to raczej odpada :evil_lol:

[quote name='fidelek2']
Czy Torek ma na ogonie jakiegoś supła albo kokardę...??? Czy ja mam jakieś zwidy...
Masz zwidy, zdecydowanie :p Włoski się tak ułożyły od wiatru ;)

[quote name='marzenna79']
Witajcie Masterkowe plażowicze !!!
Super fotki Madziu, gratuluję !!!!!!!
[SIZE=4]Czy to są Babie Doły...????????
[SIZE=5]Pozdrawiam. Zazdroszczę spaceru.

Tak, to Babie Doły, pusta plaża, ino pojedyncze osobniki ludzkie, no i blisko działki :)
Cieszę się, że zdjęcią się podobają! :multi:

[quote name='Pati i Daisy']Madziu
Czym obciełaś chłopaków?
Cześć Pati :)
Maszynką ;)

[quote name='Yorkie']Madziu, nawet nie wiesz jak ja Ci zazdroszczę :loveu: Plaża, morze, czego chcieć więcej (to jest morze czy zatoka?). Psiaki miały na pewno wielką frajdę, taka duża przestrzeń tylko dla nich :loveu: Arisek im zazdrości :oops:
Cześć Saruś :multi:
Tak, morze i plaża to coś wspaniałego :loveu:
Zatoka ;)

Posted

Wróciliśmy, padam, nóg nie czuję, psy chyba nie wiedzą czy żyją, zwłaszcza mały- niosłam go w powrotną drogę na rękach, wtulony spał :lol:

Dziś obyło się bez wymiotowania w samochodzie, mały pojechał na działkę o 'suchym pysku' i śniadanie dostał dopiero na miejscu :lol:

Posted

Czesc Madziu :multi:

Kope lat mnie u Was nie bylo, a tu takie zmiany zwlaszcza z wygladem chlopakow :loveu: Widze, ze jednak zdecydowalas sie obciac obydwu chlopakow i co pewnie nie zalujesz? Torcio taki czarny musialam sie dobrze wpatrzec w niego, aby nie palnac gafy ze jest obciety, a tu by sie okazalo, ze nie jest haha, alle dopatrzylam sie i widze, ze slusznie :eviltong:
Torcio :loveu: juz przescignal wzrostowo i pewnie wagowo tez? swojego starszego brata Masterka :loveu:
Kurcze fajnie tak sie oglada dwa yorki na zdjeciach, jak ze soba szaleja, wtedy dopiero ujawnia sie ich charakter, jakie to sa zywiolowe psy, ze ciezko uchwycic je razem na zdjeciu, ale Tobie sie to udalo i to w jakiej sceneri, piasek, woda, ptaszki, slonce i yorki - cudo ja tez tam chce byc :placz:

Pozdrawiamy bardzo serdecznie
Daga&Oskarek :loveu:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Czesc Madziu :multi:

Kope lat mnie u Was nie bylo, a tu takie zmiany zwlaszcza z wygladem chlopakow :loveu: Widze, ze jednak zdecydowalas sie obciac obydwu chlopakow i co pewnie nie zalujesz? Torcio taki czarny musialam sie dobrze wpatrzec w niego, aby nie palnac gafy ze jest obciety, a tu by sie okazalo, ze nie jest haha, alle dopatrzylam sie i widze, ze slusznie :eviltong:
Torcio :loveu: juz przescignal wzrostowo i pewnie wagowo tez? swojego starszego brata Masterka :loveu:
Kurcze fajnie tak sie oglada dwa yorki na zdjeciach, jak ze soba szaleja, wtedy dopiero ujawnia sie ich charakter, jakie to sa zywiolowe psy, ze ciezko uchwycic je razem na zdjeciu, ale Tobie sie to udalo i to w jakiej sceneri, piasek, woda, ptaszki, slonce i yorki - cudo ja tez tam chce byc :placz:

Pozdrawiamy bardzo serdecznie
Daga&Oskarek :loveu:
Cześć Daguś :multi: :multi:
Tak, chłopcy króciutko obstrzyżeni i wyglądają o niebo lepiej :p Zwłaszcza Toreczek, jak to już Madzia Mikusiowa zauważyła, nie przypomina brudnej ściery :diabloti:

Uchwycić ich jest niesamowice trudno, to prawda :mdleje: Nie dość, że latają jak zwariowani, to jeszcze na dodatek tacy malutcy, że wbrew pozorom ciężko ich w ten kadr złapać, tym bardziej, że robię ich z przybliżenia najczęściej :lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Wróciliśmy, padam, nóg nie czuję, psy chyba nie wiedzą czy żyją, zwłaszcza mały- niosłam go w powrotną drogę na rękach, wtulony spał :lol:

Hahahaha.... to sobie musze gdzies zapisac w archiwum:evil_lol: :evil_lol: Toro bohater. Ja bym mu kazala wracac na wlasnych nogach:diabloti:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Hahahaha.... to sobie musze gdzies zapisac w archiwum:evil_lol: :evil_lol: Toro bohater. Ja bym mu kazala wracac na wlasnych nogach:diabloti:

Nie miałam sumienia, zasnął w altance na działce, postawiłam go na ziemi, to się bidulek zaspany aż zataczał :lol: To wzięłam dziada na ręce i spał całą drogę wtulony w moją szyję :lol: Nie dziwię mu się, nalatał się na działce, bo byliśmy u yorka Ricziego, później na plaży się nabiegał i nachodził :lol:

Posted

[quote name='Loona']Nie bali się wody? Albo mew? :)

Zmęczony Toro, toż to graniczy z cudem :evil_lol:
Mew to ja się bardziej bałam, żeby mi psów nie porwały :evil_lol: A na wodę szczególnie nie zwracali uwagi :)

Jak widać wszystko jest możliwe, nawet wymęczenie niezniszczalnego Torka :lol:

[quote name='bGirl']heY chłopaki
jakie przyjemne fotki,
u nas też troszke wody, zieleni i czworonóg...

Pozdrawiamy
bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD

Witamy czarno-białych :loveu:
Zaraz do Was lecimy w odwiedziny :)

[quote name='cuciola']ale cudne zdjecia! pozdrawiamy z Yoghim
Witamy Cuciola i Yoghusiu :multi:

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']http://images20.fotosik.pl/185/cc2958636f9185fd.jpg
Jacy śliczni chłopcy:loveu:

Jak ja kocham morze:loveu: tylko czemu tak daleko od niego mieszkam, jak jadę do rodziny to z plarzy nie schodzę niezaleznie od pogody:loveu:

Czemu na Śląsku nie mamy morza???:shake:
Dziękuję :loveu:

O kochana, ale jakie fabryki macie na Śląsku :cool3: A czemu na Pomorzu nie mamy gór? :niewiem: :lol:

Posted

[quote name='madziasto4']
Tak, to Babie Doły, pusta plaża, ino pojedyncze osobniki ludzkie, no i blisko działki :)
Cieszę się, że zdjęcią się podobają! :multi:
Nie wiedziałam, że na Babich Dołach jest taka piękna
plaża.:loveu: Fajnie macie.:loveu: Zdjęcia śliczne.:loveu:
[quote name='madziasto4']Wczorajsze zdjęcia

Ale pieski wyszalały się za wszystkie czasy.:loveu:
Fajnie, że bąbelki mają gdzie pobiegać...
Cudne tereny nadmorskie i jeszcze działka obok.:loveu::loveu:
A u nas dzisiaj była impreza z okazji 100 strony i 1000 posta.Ominęła Cię uczta...Szkoda...

Posted

Dobry wieczór :loveu:

Cudnie tu na spacerku tak piaskowo-plażowo, chłopcy mieli pewnie radości po same czubki ogonków. Wyglądają jak dwaj nierozłączni bracia.