WinterGirl Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 wpadamy pożyczyć kolorowych senków.. zapraszamy w odwiedziny bGirl & Cleo :bluepaw:EEDY Quote
madziasto4 Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 [quote name='marzenna79'] Dowód, że nie je...:shake::shake: Je, je, obejrzałaś cały filmik? :lol: [quote name='bGirl']wpadamy pożyczyć kolorowych senków.. zapraszamy w odwiedziny bGirl & Cleo :bluepaw:EEDY Dziękujemy :loveu: Quote
Shikka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Helloł ;) Dawno mnie u Was nie było, ale zmobilizowałam się i jestem... I co widzę???? Tylko fotki Masterka...a gdzie drugi gigancik???? :mad::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 [quote name='Shikka']Helloł ;) Dawno mnie u Was nie było, ale zmobilizowałam się i jestem... I co widzę???? Tylko fotki Masterka...a gdzie drugi gigancik???? :mad::evil_lol: Witamy, witamy ;) Drugi gigancik śpi :lol: O tak: Quote
madziasto4 Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Shikka napisał(a):Słodziak...śpiace Yorki są rozkoszne... :) Tak, śpiące owszem :evil_lol: Quote
AlKil Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 madziasto4 napisał(a):Tak, śpiące owszem :evil_lol: Ale tylko jak śpią w swoich budkach!:mad: A mój śpi z nami i łazi po mnie bezlitośnie, bo jak zmarznie, to pod kołdrę, jak gorąco to wyłazi. Oczywiście po mnie :angryy: Quote
Shikka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 AlKil napisał(a):Ale tylko jak śpią w swoich budkach!:mad: A mój śpi z nami i łazi po mnie bezlitośnie, bo jak zmarznie, to pod kołdrę, jak gorąco to wyłazi. Oczywiście po mnie :angryy: No bo po czym on ma chodzić Ewcia...po Pańciu, albo po takiej pospolitej pościeli??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Każdy piesek wie że najfajniej jest się przewalać po Pańci ;) Kocham te śpiące gałganki :loveu::loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 AlKil napisał(a):Ale tylko jak śpią w swoich budkach!:mad: A mój śpi z nami i łazi po mnie bezlitośnie, bo jak zmarznie, to pod kołdrę, jak gorąco to wyłazi. Oczywiście po mnie :angryy: Ty się ciesz Ewa, że to nie Albercik po Tobie łazi :evil_lol: :evil_lol: Shikka napisał(a):No bo po czym on ma chodzić Ewcia...po Pańciu, albo po takiej pospolitej pościeli??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Każdy piesek wie że najfajniej jest się przewalać po Pańci ;) Kocham te śpiące gałganki :loveu::loveu::loveu: Shikka napisał(a):Lecimy spać ;) Dobranoc Gałganki :evil_lol: Ty dobranoc, a my już dzień dobry :p małyskrzat napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: Cześć MT Dzień dobry ranne ptaszki :lol: Quote
Alka Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 cześc Madziu!:multi: Jak tam Madziu, leniuszkujesz chociaż trochę ? Super pogoda wam trafiła na te rekolekcje...:loveu: mizianko dla futrzaków :loveu: Quote
madziasto4 Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 Alka napisał(a):cześc Madziu!:multi: Jak tam Madziu, leniuszkujesz chociaż trochę ? Super pogoda wam trafiła na te rekolekcje...:loveu: mizianko dla futrzaków :loveu: Witamy :multi: Tak, pogoda przez cały tydzień była piękna i na szczęście nadal taka jest :loveu: Dzisiaj chyba skoczymy na działeczkę z pieskami :multi: Zakręcili ciepłą wodę, a planowałam umyć włosy....:roll: Quote
Shikka Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 madziasto4 napisał(a): Ty dobranoc, a my już dzień dobry :p Dobranoc...dobrze powiedziane...od rana usypiam... Quote
Kasia Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Fajnie Ci to wyszło "psia fryzjerko" :loveu: Jeszcze ino tylko łapinki i będzie eligancko :loveu: Zdjęcia śpiącego Torusia na dachu swojego mieszkanka bardzo mnie rozczuliły :loveu: Uwielbiam go oglądać!!!!!!!!!!!!! Quote
madziasto4 Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 Shikka napisał(a):Dobranoc...dobrze powiedziane...od rana usypiam... Może kawki? :lol: fidelek2 napisał(a): Fajnie Ci to wyszło "psia fryzjerko" :loveu: Jeszcze ino tylko łapinki i będzie eligancko :loveu: Zdjęcia śpiącego Torusia na dachu swojego mieszkanka bardzo mnie rozczuliły :loveu: Uwielbiam go oglądać!!!!!!!!!!!!! No właśnie, muszę jeszcze coś z tymi łapkami zrobić :evil_lol: tylko nie wiem co :evil_lol: York dachowiec ;) Właśnie wróciliśmy z działki, psiury padły i śpią, zaraz będą świeżutkie wiosenne zdjęcia :p Oj nie śpią, Toro właśnie przyczłapał :lol: Quote
marzenna79 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Witajcie Masterkowe działkowicze !!! :multi::multi::multi: Jejku,:crazyeye: Magdo jakie fajne filmiki obejrzałam dopiero przed chwilką. SUPER !!!!!!! Jestem zachwycona!:loveu::loveu::loveu: Master wcinał psie kulki, aż miło,a jak głośno mlaskał przy tym.:evil_lol: Toro łowił żabę na działce i poszczekiwał...rewelacja.:loveu: I nawet słyszałam Ciebie...i tajemniczy męski głos.:cool3: Pozdrawiam.:p Quote
madziasto4 Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 [quote name='marzenna79']Witajcie Masterkowe działkowicze !!! :multi::multi::multi: Jejku,:crazyeye: Magdo jakie fajne filmiki obejrzałam dopiero przed chwilką. SUPER !!!!!!! Jestem zachwycona!:loveu::loveu::loveu: Master wcinał psie kulki, aż miło,a jak głośno mlaskał przy tym.:evil_lol: Toro łowił żabę na działce i poszczekiwał...rewelacja.:loveu: I nawet słyszałam Ciebie...i tajemniczy męski głos.:cool3: Pozdrawiam.:p Marzenko :evil_lol: :evil_lol: Odwrotnie :evil_lol: Wcinał kulki i mlaskał Toro, a na działce łowił żabę Master :evil_lol: :evil_lol: Tajemniczy męski głos to mój rodzic płci męskiej :razz: A jak Ty trafiłaś na ten filmik z działki...? :hmmmm: Dosyć dawno go wstawiłam :lol: Quote
madziasto4 Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 Ps. Fryzura Tora jeszcze niedokończona :lol: Quote
madziasto4 Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 Cześć :multi: Ojoj a czemuż to najokropniejszy? A sprawiasz problemy wychowawcze? :lol: Quote
madziasto4 Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 [quote name='PositiveThought']dzisiaj nad raznem dowiedziałam się, że z geografii mamy spr nie z Azji, tylko z mapy Ameryki Południowej. potem na wyżej wymienionej geografii mieliśmy kartkówkę. potem cała masa nieprzygotowań, oddawane spr z realio, i na końcu religia. masakra. sprawiam. i jestem niewychowana. i niekulturalna. tutaj chyba o tym nie napisze :oops: Oj ciężki dzień :glaszcze: Biedna niewychowana Beatka :glaszcze: Sama doszłaś do tego wniosku...? :lol: Quote
madziasto4 Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 Ksiądz i pedagog? :lol: :lol: Proszę opowiedz :evil_lol: Quote
marzenna79 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='madziasto4']Marzenko :evil_lol: :evil_lol: Odwrotnie :evil_lol: Wcinał kulki i mlaskał Toro, a na działce łowił żabę Master :evil_lol: :evil_lol: Tajemniczy męski głos to mój rodzic płci męskiej :razz: A jak Ty trafiłaś na ten filmik z działki...? :hmmmm: Dosyć dawno go wstawiłam :lol: :roflt::roflt::roflt::stupid:Ale jaja Madziu,to się dałam zrobić w bambuko małym bąbelkom...:shake: Znowu ich pomyliłam. A filmik z działki był obok filmiku, gdzie jadł kulki Toro.I jeszcze 3 filmik był. [quote name='madziasto4'] Śliczne pycholki bąbelków.:loveu::loveu: [SIZE=4]Pozdrawiam Was. Quote
maartucha Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 jejuśśś magicznie cudowne sa twoje bąbelki :loveu::loveu: oby moj szkrab wyrósł na takie cudeńko jak Twojee :loveu::loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Cześć Madziu :multi: Dopiero przed chwilą doczytałam, że Ty przecież ostrzygłaś Masterka i Toro :oops: Moja wpadka :oops: Chłopacy ślicznie wyglądają :loveu: Sama ich obciełąś, czy ktoś Ci pomagał? Bo muszę pogratulować :klacz: Quote
Recommended Posts