Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

[quote name='marzenna79']
Dowód, że nie je...:shake::shake:
Je, je, obejrzałaś cały filmik? :lol:

[quote name='bGirl']wpadamy pożyczyć
kolorowych senków..
zapraszamy w odwiedziny

bGirl & Cleo :bluepaw:EEDY

Dziękujemy :loveu:

Posted

Helloł ;)
Dawno mnie u Was nie było, ale zmobilizowałam się i jestem...
I co widzę???? Tylko fotki Masterka...a gdzie drugi gigancik???? :mad::evil_lol:

Posted

[quote name='Shikka']Helloł ;)
Dawno mnie u Was nie było, ale zmobilizowałam się i jestem...
I co widzę???? Tylko fotki Masterka...a gdzie drugi gigancik???? :mad::evil_lol:
Witamy, witamy ;)
Drugi gigancik śpi :lol:
O tak:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Tak, śpiące owszem :evil_lol:

Ale tylko jak śpią w swoich budkach!:mad: A mój śpi z nami i łazi po mnie bezlitośnie, bo jak zmarznie, to pod kołdrę, jak gorąco to wyłazi. Oczywiście po mnie :angryy:

Posted

AlKil napisał(a):
Ale tylko jak śpią w swoich budkach!:mad: A mój śpi z nami i łazi po mnie bezlitośnie, bo jak zmarznie, to pod kołdrę, jak gorąco to wyłazi. Oczywiście po mnie :angryy:

No bo po czym on ma chodzić Ewcia...po Pańciu, albo po takiej pospolitej pościeli??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Każdy piesek wie że najfajniej jest się przewalać po Pańci ;)

Kocham te śpiące gałganki :loveu::loveu::loveu:

Posted

AlKil napisał(a):

Ty się ciesz Ewa, że to nie Albercik po Tobie łazi :evil_lol: :evil_lol:

Shikka napisał(a):
No bo po czym on ma chodzić Ewcia...po Pańciu, albo po takiej pospolitej pościeli??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Każdy piesek wie że najfajniej jest się przewalać po Pańci ;)

Kocham te śpiące gałganki :loveu::loveu::loveu:

Shikka napisał(a):
Lecimy spać ;) Dobranoc Gałganki :evil_lol:

Ty dobranoc, a my już dzień dobry :p

małyskrzat napisał(a):
:loveu: :loveu: :loveu:

Cześć MT

Dzień dobry ranne ptaszki :lol:

Posted

cześc Madziu!:multi:

Jak tam Madziu, leniuszkujesz chociaż trochę ? Super pogoda wam trafiła na te rekolekcje...:loveu:

mizianko dla futrzaków :loveu:

Posted

Alka napisał(a):
cześc Madziu!:multi:

Jak tam Madziu, leniuszkujesz chociaż trochę ? Super pogoda wam trafiła na te rekolekcje...:loveu:

mizianko dla futrzaków :loveu:

Witamy :multi:

Tak, pogoda przez cały tydzień była piękna i na szczęście nadal taka jest :loveu:
Dzisiaj chyba skoczymy na działeczkę z pieskami :multi:

Zakręcili ciepłą wodę, a planowałam umyć włosy....:roll:

Posted

Fajnie Ci to wyszło "psia fryzjerko" :loveu: Jeszcze ino tylko łapinki i będzie eligancko :loveu:

Zdjęcia śpiącego Torusia na dachu swojego mieszkanka bardzo mnie rozczuliły :loveu: Uwielbiam go oglądać!!!!!!!!!!!!!

Posted

Shikka napisał(a):
Dobranoc...dobrze powiedziane...od rana usypiam...

Może kawki? :lol:

fidelek2 napisał(a):

Fajnie Ci to wyszło "psia fryzjerko" :loveu: Jeszcze ino tylko łapinki i będzie eligancko :loveu:

Zdjęcia śpiącego Torusia na dachu swojego mieszkanka bardzo mnie rozczuliły :loveu: Uwielbiam go oglądać!!!!!!!!!!!!!

No właśnie, muszę jeszcze coś z tymi łapkami zrobić :evil_lol: tylko nie wiem co :evil_lol:

York dachowiec ;)

Właśnie wróciliśmy z działki, psiury padły i śpią, zaraz będą świeżutkie wiosenne zdjęcia :p Oj nie śpią, Toro właśnie przyczłapał :lol:

Posted

Witajcie Masterkowe działkowicze !!! :multi::multi::multi:
Jejku,:crazyeye: Magdo jakie fajne filmiki obejrzałam dopiero przed chwilką. SUPER !!!!!!! Jestem zachwycona!:loveu::loveu::loveu:
Master wcinał psie kulki, aż miło,a jak głośno mlaskał przy tym.:evil_lol: Toro łowił żabę na działce i poszczekiwał...rewelacja.:loveu: I nawet słyszałam Ciebie...i tajemniczy męski głos.:cool3:
Pozdrawiam.:p

Posted

[quote name='marzenna79']Witajcie Masterkowe działkowicze !!! :multi::multi::multi:
Jejku,:crazyeye: Magdo jakie fajne filmiki obejrzałam dopiero przed chwilką. SUPER !!!!!!! Jestem zachwycona!:loveu::loveu::loveu:
Master wcinał psie kulki, aż miło,a jak głośno mlaskał przy tym.:evil_lol: Toro łowił żabę na działce i poszczekiwał...rewelacja.:loveu: I nawet słyszałam Ciebie...i tajemniczy męski głos.:cool3:
Pozdrawiam.:p

Marzenko :evil_lol: :evil_lol: Odwrotnie :evil_lol: Wcinał kulki i mlaskał Toro, a na działce łowił żabę Master :evil_lol: :evil_lol: Tajemniczy męski głos to mój rodzic płci męskiej :razz:
A jak Ty trafiłaś na ten filmik z działki...? :hmmmm: Dosyć dawno go wstawiłam :lol:

Posted

[quote name='PositiveThought']dzisiaj nad raznem dowiedziałam się, że z geografii mamy spr nie z Azji, tylko z mapy Ameryki Południowej. potem na wyżej wymienionej geografii mieliśmy kartkówkę. potem cała masa nieprzygotowań, oddawane spr z realio, i na końcu religia. masakra.

sprawiam. i jestem niewychowana. i niekulturalna.
tutaj chyba o tym nie napisze :oops:
Oj ciężki dzień :glaszcze:

Biedna niewychowana Beatka :glaszcze: Sama doszłaś do tego wniosku...? :lol:

Posted

[quote name='madziasto4']Marzenko :evil_lol: :evil_lol: Odwrotnie :evil_lol: Wcinał kulki i mlaskał Toro, a na działce łowił żabę Master :evil_lol: :evil_lol: Tajemniczy męski głos to mój rodzic płci męskiej :razz:
A jak Ty trafiłaś na ten filmik z działki...? :hmmmm: Dosyć dawno go wstawiłam :lol:
:roflt::roflt::roflt::stupid:Ale jaja Madziu,to się dałam zrobić w bambuko małym bąbelkom...:shake: Znowu ich pomyliłam.
A filmik z działki był obok filmiku, gdzie jadł kulki Toro.I jeszcze 3 filmik był.

[quote name='madziasto4']

Śliczne pycholki bąbelków.:loveu::loveu:
[SIZE=4]Pozdrawiam Was.

Posted

Cześć Madziu :multi:

Dopiero przed chwilą doczytałam, że Ty przecież ostrzygłaś Masterka i Toro :oops: Moja wpadka :oops:
Chłopacy ślicznie wyglądają :loveu: Sama ich obciełąś, czy ktoś Ci pomagał? Bo muszę pogratulować :klacz: