marzenna79 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 madziasto4 napisał(a):Nasz ogród działkowy jest przy Zielonej :p Przy Zielonej to już w ogóle nie znam :shake: i nie mam pojęcia, gdzie to jest.:shake: :niewiem: Chociaż..., czy to jest droga, która prowadzi na Babie Doły ??? :shake: Quote
madziasto4 Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 [quote name='marzenna79']Przy Zielonej to już w ogóle nie znam :shake: i nie mam pojęcia, gdzie to jest.:shake: :niewiem: Chociaż..., czy to jest droga, która prowadzi na Babie Doły ??? :shake: O właśnie tak, na samiuśkie Babie Doły ;) Quote
madziasto4 Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Niecodzienny widok- Master je :cool3: Quote
madziasto4 Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Tak je Master... ....a tak Toro :evil_lol: Konieczne włączenie głośników :diabloti: [SIZE="1"](Świnia beknęła na końcu) Quote
Marzenuś Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Witamy witamy. Dawno nas tu nie było :( ale w końcu udało mi się wpaść w odwiedzinki do słodziaków i ich fajniusiej pańci :p Foty są superaśne. Buster na sam widok jedzenia ma czkawkę :p i też lubi sobie beknąc zdrowo po jedzonku :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 [quote name='Marzenka18']Witamy witamy. Dawno nas tu nie było :( ale w końcu udało mi się wpaść w odwiedzinki do słodziaków i ich fajniusiej pańci :p Foty są superaśne. Buster na sam widok jedzenia ma czkawkę :p i też lubi sobie beknąc zdrowo po jedzonku :evil_lol: Cześć Marzenko :multi: Mnie to aż zatkało jak taki mały gnojek pierwszy raz beknął po obiedzie :evil_lol: [quote name='PositiveThought']świetne, Madzia :lol: ja ich kocham, nic dodać, nic ująć. nawet nie dam rady wymyślić jakiegoś sensownego komentarza. BOSKIE DWA psy. aaa! Senkju :p Niespodziewanka :lol: Quote
Aga76 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Witaj Madziu :loveu: Wiosenny Masterek wygląda rewelacyjnie. Quote
madziasto4 Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 [quote name='Aga76']Witaj Madziu :loveu: Wiosenny Masterek wygląda rewelacyjnie. Dzięki Aguś :loveu: Torek też jest wiosenny, no prawie wiosenny, bo mi zwiał, ale jutro go dokończę, jakieś poprawki i będzie dobrze :p [quote name='PositiveThought']ej, jaka mana! ścięła mojego miszcza :o Ano ścięłam :eviltong: Quote
Kasia_zg Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Witam Madziu :) podziwiam foteczki...ale z chłopaków sa przystojniaki...świetni sa nie moge sie na nich napatrzyć. A ten wiosenny wygląd Masterka cudeńko... Quote
Anusia & Alutka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 :roflt: :roflt: :roflt: Nieee mogę! Jak Toruś pięknie zjadł. Chyba miał coś dobrego bo ciamkał nieziemsko. No i wspaniale się przyjęło, co było słychać na końcu :evil_lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 cześć Madzia:lol: dawno mnie tu nie było :oops: ale obiecuję nadrobię:p Quote
Loona Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Master zjadł, nio proszę, święto :evil_lol: Ale chyba podoba mi się bardziej w zimowej szacie :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Cześć Madziu, dawno mnie u Was nie było :oops: Co słychać u chłopaków? Quote
madziasto4 Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Kasia_zg napisał(a):Witam Madziu :) podziwiam foteczki...ale z chłopaków sa przystojniaki...świetni sa nie moge sie na nich napatrzyć. A ten wiosenny wygląd Masterka cudeńko... Witamy :) Dziękujemy za komplementy :p Anusia & Alutka napisał(a)::roflt: :roflt: :roflt: Nieee mogę! Jak Toruś pięknie zjadł. Chyba miał coś dobrego bo ciamkał nieziemsko. No i wspaniale się przyjęło, co było słychać na końcu :evil_lol: Ooo i Anusia do nas wpadła :loveu: On wiecznie ciamka... Na filmiku chyba nie było to widoczne, ale mały zjadł porcję w ciągu 15 sekund, a przez resztę filmu wylizywał już pustą miskę...:p Taaa, nawyki przy jedzeniu rodem z Chin....:cool3: *Ania...Niuf* napisał(a):cześć Madzia:lol: dawno mnie tu nie było :oops: ale obiecuję nadrobię:p Cześć Aniu :lol: Nadrabiaj, nadrabiaj :lol: Loona napisał(a):Master zjadł, nio proszę, święto :evil_lol: Ale chyba podoba mi się bardziej w zimowej szacie :loveu: Oj żebyś wiedziała, że święto :lol: Odrośnie, odrośnie :lol: Yorkie napisał(a):Cześć Madziu, dawno mnie u Was nie było :oops: Co słychać u chłopaków? Cześć :lol: Chłopaki goli i wesoli :p Quote
madziasto4 Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 PositiveThought napisał(a):czekaj, czekaj... TORUŚ też goły? :o Tak :p Ale bidak się zestresował i już go nie męczyłam dzisiaj, także nie jest do końca dokończony (ogon, łapki, pysk..) Quote
madziasto4 Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 PositiveThought napisał(a):a jak je mignęłaś, co? :cool3: Tak samo :cool3: Quote
madziasto4 Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 PositiveThought napisał(a):znaczy czem. :p hehe :lol: 'Profesjonalnym urządzeniem do strzyżenia zwierząt THS 2004' :cool3: Czyli maszynką ;) Quote
madziasto4 Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 PositiveThought napisał(a):ja bym się bała sama, dlatego pytom. a jeszcze Cię pomęcze. a jak robisz łapki i pychol? i ogonek? :cool3: Ja też miałam pietra, chciałam już wczoraj ich ciachnąć :lol: Ale nie było tak źle, miejscami wygolone więcej, miejscami mniej :evil_lol: Niee, nawet dobrze jak na pierwszy raz :lol: Nad łapkami myślę....Ale cała fryzura wzorowana na Aidusiowej i Oskarkowej...no i wyszła mi oryginalna Masterkowa i Torkowa.....:evil_lol: Pyszczek jeszcze muszę wyrównać nożyczkami z ząbkami, a ogony zostają z frędzlami...Muszę je tylko jakoś wyrównać...:hmmmm: Quote
madziasto4 Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 PositiveThought napisał(a):a Ty masz jakieś "doświaczenie", czy coś? czy ktoś u Ciebie ma? bo wiesz, cały staff, i tak dalej ^^ Doświadczenia w tej dziedzinie u nas brak, to był mój...pierwszy raz :lol: Co proszę? Co całe? :evil_lol: Quote
AlKil Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 O MAsterek wpadł pod kosiarkę....:evil_lol: I Toruś też...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 [quote name='PositiveThought']no rzeczy wszystkie ^^ bo jak na pierwszy raz, to sporo masz tych wszystkich tych :cool3: idę. dobranoc Maserczo-Torfowa Madziu. :sleep2: czych wszystkich mam :cool3: Wybacz pytania, jestem już chyba zmęczona.... Dobranoc, dobranoc, chyba rzeczywiście przechrzczę Tora no Torf :diabloti: Wybaczcie kudełki na podłodze... Quote
madziasto4 Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 AlKil napisał(a):O MAsterek wpadł pod kosiarkę....:evil_lol: I Toruś też...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Taaak :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 chwila momencik bo ja zanieedlugo nie bede ich rozrozniac takie 2 kofane misie heheheh Quote
madziasto4 Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 [quote name='basiulka22tychy']chwila momencik bo ja zanieedlugo nie bede ich rozrozniac takie 2 kofane misie heheheh Basiu zasadniczą różnicą są ich kolorki i ogony :lol: Quote
marzenna79 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='madziasto4']Niecodzienny widok- Master je :cool3: Master śpiewa w trakcie jedzenia. Świetne fotki jedzącego Masterka.:loveu::loveu:D [quote name='madziasto4']Tak je Master... Dowód, że nie je...:shake::shake: [quote name='madziasto4'] No tutaj Master pozuje jak stary.:loveu::loveu: Ładne pozy.:loveu: A ja już uciekam dzisiaj. [SIZE=7]Dobranoc !!! __________________ Quote
Recommended Posts