madziasto4 Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Aga76 napisał(a):Chłopaki razem wyglądają rewelacyjnie, dostojny pan Master i szalony panicz Tornado :loveu: Pięknie powiedziane :lol: PositiveThought napisał(a):i kurcze mi to chyba też tak minie, nie? teraz to to takie niedojrzało-szczenięce. każdemu minie :shake: Quote
marzenna79 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 madziasto4 napisał(a):Niewyraźne zdjęcia działkowe :razz: Dla mnie bomba...zdjęcia dynamiczne...:Dog_run: madziasto4 napisał(a): Super dynamika dalej...:loveu: Ale tylko widzę Tornado wieje, a gdzie Masterek ??????? madziasto4 napisał(a): Wow, nareszcie dwa łobuziaki...:multi::multi:Grandziarze. I jakie piękne oczko wodne, zrobione po odcisku stopy YETI !!!!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 marzenna79 napisał(a):Dla mnie bomba...zdjęcia dynamiczne...:Dog_run: Super dynamika dalej...:loveu: Ale tylko widzę Tornado wieje, a gdzie Masterek ??????? Wow, nareszcie dwa łobuziaki...:multi::multi:Grandziarze. I jakie piękne oczko wodne, zrobione po odcisku stopy YETI !!!!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Taaa, dynamiczne :evil_lol: Dynamicznie niewyraźne :cool3: :megagrin: Nie wpadłam na to, że to ślad po Yeti :megagrin: Aga76 napisał(a):Świetna fotka :Cool!: Dwa kupry :megagrin: Quote
Aga76 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 madziasto4 napisał(a): Dwa kupry :megagrin: dwie męskie duuupcie :loveu: i drzewko Quote
madziasto4 Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 Aga76 napisał(a):dwie męskie duuupcie :loveu: i drzewko Marzy mi się zdjęcie drzewka podlewanego jednocześnie :laugh2_2: Quote
Aga76 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Madzia :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
madziasto4 Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 PositiveThought napisał(a):elegancko 8) widzę tu syndrom chowania się za głowę psiula ^^ och ten syndrom jest chyba powszechnie znany :lol: Aga76 napisał(a)::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Madzia :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: :p Quote
AlKil Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Witajcie MasterkoTorowscy! To się chłopaki chyba wyszalały...:lol: Quote
madziasto4 Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 PositiveThought napisał(a):muszę Ci powiedzieć, że robię to już automatycznie. ^^ tak przeczuwałam :p AlKil napisał(a):Witajcie MasterkoTorowscy! To się chłopaki chyba wyszalały...:lol: I to jak :lol: Jutro chyba też skoczymy na działkę...:hmmmm: Trzeba korzystać z pogody zanim wróci zima :evil_lol: (nie daj Boże ...:mdleje:) Quote
madziasto4 Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 PositiveThought napisał(a):ej, karnawał już minął. chłopaki, wyskakiwać z tych przebrań... :roflt: :roflt: Toro właśnie intensywnie i namiętnie gwałci swoje posłanko :roll: W końcu trening czyni mistrza.... Quote
marzenna79 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 madziasto4 napisał(a):Taaa, dynamiczne :evil_lol: Dynamicznie niewyraźne :cool3: :megagrin: Nie wpadłam na to, że to ślad po Yeti :megagrin: YETI :megagrin: :roflt::ylsuper::Cool!: madziasto4 napisał(a): Autoportret - super ! :thumbs::Rose::klacz: madziasto4 napisał(a): Przecudne krokusiki !!!!!!!:loveu: [SIZE=4]Poproszę adresik owej działeczki.:cool3: Quote
misiaczek Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 madziasto4 napisał(a): Hi hi... sępiki :loveu:. Pewnie im Madzia znowu smaczkami przed oczkami machałaś :evil_lol:. Śliczna fota :loveu:. Quote
Alka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Witajcie !:multi: Sporo mam u Was zaległości,:oops: ale foteczki poogladałam i szczególnie spodobały mi się te działkowe ...:multi::loveu: mają chłopaki gdzie poszaleć :multi::multi: a autoportrecik cudniasty:loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 marzenna79 napisał(a): Autoportret - super ! :thumbs::Rose::klacz: Przecudne krokusiki !!!!!!!:loveu: [SIZE=4]Poproszę adresik owej działeczki.:cool3: Dziękuję za słowa zachwytu nad portretem i krokusikami :lol: Hohoho, adres działeczki... :cool3: Muszę obmyślić szereg zagadek :cool3: misiaczek napisał(a):Hi hi... sępiki :loveu:. Pewnie im Madzia znowu smaczkami przed oczkami machałaś :evil_lol:. Śliczna fota :loveu:. Musiałam machać, bo inaczej Toro ani na moment by się nie zatrzymał do zdjęcia :lol: Owszem, przybiagał na zawołanie, patrzył przez moment głęboko w oczy w oczekiwaniu na nagrodę, ale to się działo za szybko dla mojego aparatu :evil_lol: Alka napisał(a):Witajcie !:multi: Sporo mam u Was zaległości,:oops: ale foteczki poogladałam i szczególnie spodobały mi się te działkowe ...:multi::loveu: mają chłopaki gdzie poszaleć :multi::multi: a autoportrecik cudniasty:loveu::loveu: Dzień dobry Alu!! :multi: Wybaczamy zaległości :lol: Tak, na działeczce mają gdzie polatać :multi: Ja tylko czekam, kiedy Torek w pędzie nieopatrznie wpadnie do oczka wodnego :lol: Mam wolne!! :sweetCyb: Quote
Alka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 madziasto4 napisał(a): Ja tylko czekam, kiedy Torek w pędzie nieopatrznie wpadnie do oczka wodnego :lol: Mam wolne!! :sweetCyb: haha, powiem ci ,że Tuffiasty mając gdzieć ok. 6 m-cy wpadł do basenu - brodzika.Byliśmy jeszcze przed sezonem , wody było malutko. Pańcio z Mateuszem brodził po kolana w wodzie a futrzak nie chciał być gorszy i wskoczył...:crazyeye: może od tamtej pory ma uraz do wody...:cool3: a wolne z jakiego powodu?:cool3: Quote
marzenna79 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 madziasto4 napisał(a):Dziękuję za słowa zachwytu nad portretem i krokusikami :lol: Hohoho, adres działeczki... :cool3: Muszę obmyślić szereg zagadek :cool3: Witaj Madziu kochana !!! :multi::multi::loveu: Ceść Toro i Master - bąbelki działkowicowe.:loveu::loveu: Te krokusiki są przecudniaste...mmm...ten kolor. A tak swoją drogą, to gdzie masz tę działeczkę naznaczoną stopą Yeti ??????? :cool3: [SIZE=6][SIZE=5] [SIZE=6][SIZE=5][SIZE=6][SIZE=5][SIZE=6][SIZE=5] Quote
madziasto4 Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Alka napisał(a):haha, powiem ci ,że Tuffiasty mając gdzieć ok. 6 m-cy wpadł do basenu - brodzika.Byliśmy jeszcze przed sezonem , wody było malutko. Pańcio z Mateuszem brodził po kolana w wodzie a futrzak nie chciał być gorszy i wskoczył...:crazyeye: może od tamtej pory ma uraz do wody...:cool3: a wolne z jakiego powodu?:cool3: A możliwe, że ma uraz od tamtej pory :lol: Masterowi jeszcze nie zdarzyło się wpaść do wody :lol: Rekolekcje są :grins: marzenna79 napisał(a): Witaj Madziu kochana !!! :multi::multi::loveu: Ceść Toro i Master - bąbelki działkowicowe.:loveu::loveu: Te krokusiki są przecudniaste...mmm...ten kolor. A tak swoją drogą, to gdzie masz tę działeczkę naznaczoną stopą Yeti ??????? :cool3: [SIZE=6][SIZE=5] [SIZE=6][SIZE=5][SIZE=6][SIZE=5][SIZE=6][SIZE=5] Witamy! Działeczka jest na Obłużu :p Quote
Alka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 madziasto4 napisał(a): Rekolekcje są :grins: Mateusz ma dopiero od poniedziałku, ale nawet fajnie mu trafiło, bo cały tydzień wolny ...:cool3: a ja znów nie będę miała dostępu do kompa...:cool3::cool3: Quote
Kasia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Cześć Magda! :multi: Co słychać? Tak wiem - masz wolne bo są rekolekcje...po co pytam skoro wiem, co nie? :diabloti: U chłopaków jak widać na załączonych cudnych plenerowych fotkach też dobrze, Twoje zdjęcie z szogunem Torkiem śliczne :loveu: - czyli dwoma słowami WSZYSTKO GIT!!! I oby tak dalej!!! :p Quote
madziasto4 Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Alka napisał(a):Mateusz ma dopiero od poniedziałku, ale nawet fajnie mu trafiło, bo cały tydzień wolny ...:cool3: a ja znów nie będę miała dostępu do kompa...:cool3::cool3: Zazdroszczę całego tygodnia wolnego :placz: Ale dla mnie to chyba lepiej 3 dni do szkoły, 2 wolne i w tygodniu przed świętami tak samo, bo jak mam za dużo wolnego to się potwornie rozleniwiam :cool3: fidelek2 napisał(a):Cześć Magda! :multi: Co słychać? Tak wiem - masz wolne bo są rekolekcje...po co pytam skoro wiem, co nie? :diabloti: U chłopaków jak widać na załączonych cudnych plenerowych fotkach też dobrze, Twoje zdjęcie z szogunem Torkiem śliczne :loveu: - czyli dwoma słowami WSZYSTKO GIT!!! I oby tak dalej!!! :p No jak pięknie wszystko podsumowałaś :lol: Cieszę się, że zdjęcie się podoba :multi: Quote
marzenna79 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 madziasto4 napisał(a): Witamy! Działeczka jest na Obłużu :p Napisał madziasto4 :shake: :shake: Niestety nie znam działek na Płk.Dąbka.:shake: :shake: Nigdy tam nie byłam...:shake: Chociaż wiele moich znajomych posiada tam działkę. Quote
madziasto4 Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 marzenna79 napisał(a):Napisał madziasto4 :shake: :shake: Niestety nie znam działek na Płk.Dąbka.:shake: :shake: Nigdy tam nie byłam...:shake: Chociaż wiele moich znajomych posiada tam działkę. Nasz ogród działkowy jest przy Zielonej :p Quote
Recommended Posts