anetta Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Ale elegancik :mdrmed: Masterku, czasami warto pocierpiec :razz: Quote
madziasto4 Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 anetta napisał(a):Ale elegancik :mdrmed: Masterku, czasami warto pocierpiec :razz: ooo- słyszysz Masterku?? :p dziękujemy za odwiedziny ;) Quote
madziasto4 Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Taka skromna świąteczna karteczka ;) Quote
Mi. Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 to nie pżez jakiś tam płyn... nie widzisz? on po prostu pokazuje Ci język, chyba nie lubi kąpieli:lol: jakoś teraz wszystkie psy mają foty z kąpieli :razz: trzeba wprowadzić dzień kąpania psa :D będzie to 12 kwietnia :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 *luthien* napisał(a):to nie pżez jakiś tam płyn... nie widzisz? on po prostu pokazuje Ci język, chyba nie lubi kąpieli:lol: jakoś teraz wszystkie psy mają foty z kąpieli :razz: trzeba wprowadzić dzień kąpania psa :D będzie to 12 kwietnia :evil_lol: :splat: jak ja mogłam na to nie wpaść, że ten jęzor to do mnie :splat: a co do dnia kąpieli psa, to proszę bardzo :cool3: Quote
Mi. Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 madziasto4 napisał(a)::splat: jak ja mogłam na to nie wpaść, że ten jęzor to do mnie :splat: a co do dnia kąpieli psa, to proszę bardzo :cool3: no widzisz co ciocia luthien wam tu wprowadza:razz: :cool3: :lol: :evil_lol: :smilecol: :jumpie: Quote
madziasto4 Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 *luthien* napisał(a):no widzisz co ciocia luthien wam tu wprowadza:razz: :cool3: :lol: :evil_lol: :smilecol: :jumpie: ciocia luthien jest wspaniałomyślna :razz: *DOBRANOC* kochani Dogomaniacy Quote
Basia&Safi Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :Cool!: Quote
madziasto4 Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 Witajcie :razz: Ufff...została mi jeszcze tylko sałatka i łazienka do dokończenia :multi: Masterek się dzisiaj wylatał, że ho ho, albo i więcej :cool3: :cool1: (mam zdjęcia :razz: ) a teraz odsypia :p Quote
SwEet_LiLi Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 :loveu: No więc czekamy na te foteczki .. No a to suszenie "po" kąpielowe ...:mad: Quote
madziasto4 Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 SwEet_LiLi napisał(a)::loveu: No więc czekamy na te foteczki .. fotki dam jutro :lol: [SIZE="1"]sprawdzałam tylko, czy ktoś się zainteresuje :diabloti: No a to suszenie "po" kąpielowe ...:mad: :ices_bla: czyżbym się naraziła bezlitosnym suczeniem Masterka :evil_lol: [SIZE="3"]*KOLOROWYCH*SNÓW* ;) Quote
madziasto4 Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 Dzień dobry ;) Dzisiaj byliśmy na 3 godzinnym spacerze w Sopocie (na Łysej Górze, Monciaku, łaziliśmy lasem dookoła stadionu :razz: ) :lol: , bo trzebabyło się odczepić od tego jedzenia :roll: i popracować nad kondycją przed wakacjami :evil_lol: Masterka oczywiście zabraliśmy ze sobą i wybiegał się za wszystkie czasy :lol: Byliśmy też w stadninie koni :cool1: Luthien dziękujemy za życzenia ;) A narazie obiecane fotki z wczorajszego spacerku :p CZĘŚĆ 1 Quote
Cimi Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 madziasto4 napisał(a):Byliśmy też w stadninie koni :cool1: I co Masterek biegał koło konia :evil_lol: ? Quote
madziasto4 Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 Cimi napisał(a):I co Masterek biegał koło konia :evil_lol: ? biegał, ale jak tylko koń się przybliżał to master w nogi :evil_lol: :evil_lol: a konie sie tylko patrzyły zdziwionym wzrokiem, co to takie małe :lol: Quote
Mi. Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 madziasto4 napisał(a):biegał, ale jak tylko koń się przybliżał to master w nogi :evil_lol: :evil_lol: dobrze że koń nie zdeptał Masterka :lol: Quote
marlena924 Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Świetne fotki :multi: :multi: :multi: Toffi się boi koni :D A ten Twój Master to widać, że odważny :lol: Pozdrawiamy :calus: Quote
madziasto4 Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 marlena924 napisał(a):Świetne fotki :multi: :multi: :multi: Toffi się boi koni :D A ten Twój Master to widać, że odważny :lol: Pozdrawiamy :calus: o nie, nie, on wcale nie jest odważny :lol: jak koń podszedł zbyt blisko ogrodzenia, to master w tył zwrot :lol: ale jak tata klepał konia, to masterek się wkurzał i szczekał :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 marlena924 napisał(a):No to gdzie zdjątka z konikami :-( ? :niewiem: nie ma z konikami, bo ten tchórz wcale nie chciał podejść, jak koń się zbliżył :shake: mam tylko same konie, jeśli to Cię zadowala :razz: :cool3: Quote
marlena924 Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Fajniutkie :cool3: :cool3: :cool3: Ja też dzisiaj miałam jechać z pieskiem zobaczyć koniki (w Ochabach) ale tak się źle czułam, żee nie pojechaliśmy :( Quote
nikusia Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 KONIIIKIII! :D Śliczne! A Masterek ma bardzo ładne kolory!! Quote
madziasto4 Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 nikusia napisał(a):KONIIIKIII! :D Śliczne! A Masterek ma bardzo ładne kolory!! Dziękujemy :oops: ;) No to jeszcze koniki, specjalnie dla Ciebie :cool3: Quote
madziasto4 Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 Dzień dobry :multi: i jak tam, mokro u Was?? :lol: My się dzisiaj wybieramy na działkę, bo tam przynajmniej nie ścigają z wodą :evil_lol: Miłego dnia!! ;) Quote
Basia&Safi Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 uwielbiammmmmmm koniki :):):):) slodki pycholek :) Quote
Recommended Posts