Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='madziasto4']
Tak, jedno z okien mam właśnie w podwórku. Nasz blok to stara szkoła, jeśli Ci to coś podpowie :lol:
No, nareszcie...:multi::multi: Dziękuję Magdo. Tak wiem, który to blok. Ale mnie przetrzymałaś...:cool3:

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

Witaj w Waszej galerii tak pomału je sobie odwiedzam:p co Ty mu takiego dajesz paskudnego że facet wyrażnie odmawia posilku mało tego jeszcze po nim wymiotuje:eviltong: ;) a tak na serio przystojni faceci fajni, że są tacy różni w wybarwieniu przynajmiej ich łatwo idzie rozpoznać:eviltong:

Posted

[quote name='marzenna79']No, nareszcie...:multi::multi: Dziękuję Magdo. Tak wiem, który to blok. Ale mnie przetrzymałaś...:cool3:
No to już wszystko jasne :lol:

[quote name='Pegaza']Witaj w Waszej galerii tak pomału je sobie odwiedzam:p co Ty mu takiego dajesz paskudnego że facet wyrażnie odmawia posilku mało tego jeszcze po nim wymiotuje:eviltong: ;) a tak na serio przystojni faceci fajni, że są tacy różni w wybarwieniu przynajmiej ich łatwo idzie rozpoznać:eviltong:
Witaj Pegaza :multi:
Raczej nie jest paskudne, bo Toro zjadł z pocałowaniem w rękę :cool3: A wymiotował przed posiłkiem :roll:
oni są pod każdym względem różni :lol:

Posted

[quote name='madziasto4']O tak wygląda pora posiłku Mastera :angryy:

o jak się biedaczek męczy:lol:
zakopuje ????

i widzę jeszcze sępa jednego:evil_lol: na tego kurczaczka

Odpowiedziałam Ci "u siebie" i propnuję zabrać michę i cześć-zobaczysz jak się zdziwi:evil_lol: i nie dawaj mu juz-dopiero jutro-powinien chętniej jeść a jak nie to powtórz to.

Posted

madziasto4 napisał(a):
O tak wygląda pora posiłku Mastera :angryy:

Wow,:multi: foteczki niejadka Masterka.:loveu:A Toro się czai na miseczkę.:cool3: Niepokojące są Madziu te wymioty Masterka.:shake: Przecież bez powodu się nie wymiotuje.:shake:
Mizianko dla bąbelków.:loveu::loveu:

Posted

małyskrzat napisał(a):
o jak się biedaczek męczy:lol:
zakopuje ????

i widzę jeszcze sępa jednego:evil_lol: na tego kurczaczka

Odpowiedziałam Ci "u siebie" i propnuję zabrać michę i cześć-zobaczysz jak się zdziwi:evil_lol: i nie dawaj mu juz-dopiero jutro-powinien chętniej jeść a jak nie to powtórz to.

odsuwa nosem :cool3:

Mały sęp przez cały czas tak bezczelnie gapił się w tą miskę :cool3: Po jakimś czasie zaczął go juz szlag trafiać, jak widział, że pełna miska stoi bezużytecznie, a on nie może tego ruszyć :diabloti:

Zabieranie michy też już przerabiałam, na razie bez skutku, bo Master potrafi przez 3 dni nic nie jeść :crazyeye: Ewentualnie skubnie coś za namowami mojej mamy, zupełnie nie wskazanymi z resztą według mnie :shake:

Ja myślę, że on ma jakiś taki dziwny okres niejedzenia teraz, bo ogólnie to zawsze coś tam zje, co prawda zabiera się do tego, jakby go kłuło w zęby, ale jednak je :roll:

marzenna79 napisał(a):
Wow,:multi: foteczki niejadka Masterka.:loveu:A Toro się czai na miseczkę.:cool3: Niepokojące są Madziu te wymioty Masterka.:shake: Przecież bez powodu się nie wymiotuje.:shake:
Mizianko dla bąbelków.:loveu::loveu:

Może z głodu...Ale zaniepokoiło mnie to różowe zabarwienie :roll:

Posted

madziasto4 napisał(a):
odsuwa nosem :cool3:

Mały sęp przez cały czas tak bezczelnie gapił się w tą miskę :cool3: Po jakimś czasie zaczął go juz szlag trafiać, jak widział, że pełna miska stoi bezużytecznie, a on nie może tego ruszyć :diabloti:

Zabieranie michy też już przerabiałam, na razie bez skutku, bo Master potrafi przez 3 dni nic nie jeść :crazyeye: Ewentualnie skubnie coś za namowami mojej mamy, zupełnie nie wskazanymi z resztą według mnie :shake:

Ja myślę, że on ma jakiś taki dziwny okres niejedzenia teraz, bo ogólnie to zawsze coś tam zje, co prawda zabiera się do tego, jakby go kłuło w zęby, ale jednak je :roll:

oj to niedobrze

spróbuj mu dać surowej, sparzonej wołowiny.

Posted

małyskrzat napisał(a):
oj to niedobrze

spróbuj mu dać surowej, sparzonej wołowiny.

jakiś tydzień temu też nie jadł, ale to za sprawą cieczek na pewno, bo ogólne zachowanie na to wskazywało

spróbuję (wołowina ma jakoś pomóc, czy chodzi wyłącznie o walory smakowe? :razz: )

Posted

madziasto4 napisał(a):

Może z głodu ? Tak, zabarwienie różowe może świadczyć o obecności krwi.
madziasto4 napisał(a):
Master siedział nad miską, a Toro nie wiedział co ma ze sobą zrobić :razz:

Toro, aż się ślini na widok miski.Wystawia jęzorek.:cool3:
Kapitalne te foty.:crazyeye::crazyeye::loveu:

Posted

marzenna79 napisał(a):
Może z głodu ? Tak, zabarwienie różowe może świadczyć o obecności krwi.

Toro, aż się ślini na widok miski.Wystawia jęzorek.:cool3:
Kapitalne te foty.:crazyeye::crazyeye::loveu:

Jeśliby się to jutro powtórzyło to pojedziemy do weta

No! Dałam mu suchych kulek trochę i zjadł :multi: Czyżby był aż tak wybredny :???:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Jeśliby się to jutro powtórzyło to pojedziemy do weta
No! Dałam mu suchych kulek trochę i zjadł :multi: Czyżby był aż tak wybredny :???:

Koniecznie do weta. :razz: Może kurczakiem się przejadł i woli psie kulki ??? :cool3: Widziałam, że Ulka skrzacikowa dawała Tobie dobre rady apropos głodówki. To jest dobra metoda.:p

Posted

małyskrzat napisał(a):
jak mu nigdy nie serwowałaś to powinna go zachęcić do jedzenia.

dzięki, jak dalej będą problemy, to spróbujemy z tą wołowinką. Na razie zjadł trochę suchego ;)

marzenna79 napisał(a):
Koniecznie do weta. :razz: Może kurczakiem się przejadł i woli psie kulki ??? :cool3: Widziałam, że Ulka skrzacikowa dawała Tobie dobre rady apropos głodówki. To jest dobra metoda.:p

A tylko patrzeć jak się kulkami przeje i będzie wolał kurczaka :razz: Cały Master... Jak to dobrze, że z Torkiem nie ma takich problemów :modla:

Posted

madziasto4 napisał(a):

Aris też raz nie jadł 3 dni i musieliśmu mu zmienić posiłki. Codziennie dostawał co innego. Jak podrósł i był głodny to z własnej woli jadł suchą karmę. Ale najlepiej idź z Masterem do weta, bo jeśli wymiotowywał na różowo, to może mu coś poważnego dolegać.

madziasto4 napisał(a):

Och, czubek języczka :multi: Zakochałam się :loveu:

Posted

Aga76 napisał(a):
Biedny Masteruś niejadek :shake:

Mam wrażenie, że jak mu robię głodówkę, to jemu w to graj :lol:

Yorkie napisał(a):
Aris też raz nie jadł 3 dni i musieliśmu mu zmienić posiłki. Codziennie dostawał co innego. Jak podrósł i był głodny to z własnej woli jadł suchą karmę. Ale najlepiej idź z Masterem do weta, bo jeśli wymiotowywał na różowo, to może mu coś poważnego dolegać.

Och, czubek języczka :multi: Zakochałam się :loveu:

Zobaczymy jak będzie jutro.

Posted

Aga76 napisał(a):
Może konsultacja z vetem? Tak, żeby uspokoić nerwy i wyjaśnić sytuację... Madziu, co zamierzasz? Poczekasz jeszcze?

Zamierzam poczekać do jutra- jeśli nie będzie poprawy z jedzeniem, to idziem do weta...

Posted

madziasto4 napisał(a):
Zamierzam poczekać do jutra- jeśli nie będzie poprawy z jedzeniem, to idziem do weta...

Bo jeszcze ty nam się zamęczysz od przejmowania... może to jednak miłość?

Posted

madziasto4 napisał(a):
W międzyczasie, czekając na odpowiedź...:

Madziu,:multi::multi: Dwa braciszki,hurrra !!!!!!! :multi::multi:
Na jednej fotce Toruś z języczkiem, a na drugiej Masteruś.:loveu::loveu: Jak grzecznie siedzą, te małe papużki nierozłączki.:cool3::cool3: CUDO!!! :loveu::loveu: