madziasto4 Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 [quote name='Aga76']Cześć Magdo :loveu: Ale chłopak zadowolony, takie pyszności! I pomyśleć, że tak niewiele potrzeba do szczęścia :lol: [quote name='marzenna79']Myślę o starej Aptece, co się nazywa "Apteka na Grabówku", ta bliżej Lidla.:cool3: :mad: Oj, Madziu znęcasz się nade mną...:shake: Pomiziaj chociaż bąbelki ode mnie.:loveu::loveu: A więc widok z okna mam właśnie na bramę, gdzie mieści się ten zakład :cool3: Quote
Sara_i_Aris Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 [quote name='madziasto4'] Ale Toro jest łapczywy :mad: [quote name='madziasto4'] O, jaki śliczny portrecik :loveu: Dzień dobry Madziu :multi: Quote
marzenna79 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 [quote name='madziasto4'] A więc widok z okna mam właśnie na bramę, gdzie mieści się ten zakład :cool3: Witaj Magdusiu Masterkowo-Torusiowa ! :multi::loveu: [SIZE=5]Czy dobrze zrozumiałam Cię Magdo, widok z okna masz na "Aptekę na Grabówku"???????:roll: :cool3: [SIZE=5]Cudny duecik :loveu::loveu: Toruś tu wygląda, że jest większy od Masterka. :D [SIZE=5][SIZE=4]Pozdrawiam całe Masterkowe towarzystwo.:multi::multi: Miłej soboty.:loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 [quote name='Yorkie']Ale Toro jest łapczywy :mad: O, jaki śliczny portrecik :loveu: Dzień dobry Madziu :multi: Jest potwornie łapczywy... :loveu: 02:10....już nie spałaś, czy jeszcze? :cool3: [quote name='marzenna79']Witaj Magdusiu Masterkowo-Torusiowa ! :multi::loveu: [SIZE=5]Czy dobrze zrozumiałam Cię Magdo, widok z okna masz na "Aptekę na Grabówku"???????:roll: :cool3: [SIZE=5]Cudny duecik :loveu::loveu: Toruś tu wygląda, że jest większy od Masterka. :D [SIZE=5][SIZE=4]Pozdrawiam całe Masterkowe towarzystwo.:multi::multi: Miłej soboty.:loveu::loveu: Nie, nie, widok z jednego okna mam na zakład z telewizorami :p Tak, mały już jest odrobinkę większy od Mastera :lol: My również życzymy miłej soboty! :multi: [quote name='PositiveThought']hej Madzia :cool3: miłej soboty życzę :loveu: Hej :lol: ja również :p Quote
Basia&Safi Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 masterek to taka kochana kruszynka :):):) a toro sie slicznie przebarwia :):): Quote
Aga76 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Dzień dobry Madziu i wesoła brygado yorkowa :multi: Wybieracie się dziś może na działeczkę? Quote
madziasto4 Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 [quote name='basiulka22tychy']masterek to taka kochana kruszynka :):):) a toro sie slicznie przebarwia :):): cześć Basiu :multi: [quote name='Aga76']Dzień dobry Madziu i wesoła brygado yorkowa :multi: Wybieracie się dziś może na działeczkę? Witamy :loveu: Na chwilę obecną takich planów nie mamy...:hmmmm: Quote
Aga76 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Tak zapytałam, bo masz piękne zdjęcia plenerowe Masterka i ciekawa jestem, kiedy zawita tam Toro i jaka będzie jego reakcja :loveu: Quote
madziasto4 Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 [quote name='Aga76']Tak zapytałam, bo masz piękne zdjęcia plenerowe Masterka i ciekawa jestem, kiedy zawita tam Toro i jaka będzie jego reakcja :loveu: Też jestem ciekawa jego reakcji :loveu: Na pewno będzie latał jak wariat i zbierał śmieci...Tego ostatniego jestem pewna na 200%, bo skoro Master w jego wieku był nieznośny z uciekaniem na działce z takimi świństwami, to Torutek zafunduje nam taką rozrywkę bankowo :p Quote
marzenna79 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 [quote name='madziasto4'] Nie, nie, widok z jednego okna mam na zakład z telewizorami :p Tak, mały już jest odrobinkę większy od Mastera :lol: My również życzymy miłej soboty!:multi: Madziu,:hmmmm: czyli mieszkasz na przeciwko zakładu, :niewiem:czyli po tej samej stronie Morskiej co Apteka ??? :confused: Ja już tu głupieję...:chaos::help1::huh::comp26::helo: [SIZE=2]Czy Ty mieszkasz może w tym samym domu co p.Cichoszowie??????? Mają 2 córki w wieku - starsza 26,a młodsza 21 lub 22 lata ??? :-o [SIZE=4]Toruś na prawdę przerósł Masterka ??? No tak, jak mu podjada żarełko...:cool3: [SIZE=2][SIZE=4] Quote
madziasto4 Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 [quote name='marzenna79']Madziu,:hmmmm: czyli mieszkasz na przeciwko zakładu, :niewiem:czyli po tej samej stronie Morskiej co Apteka ??? :confused: [I][SIZE=4][COLOR=RoyalBlue]Ja już tu głupieję...:chaos::help1::huh::comp26::helo: [COLOR=LightBlue][SIZE=2]Czy Ty mieszkasz może w tym samym domu co p.Cichoszowie??????? Mają 2 córki w wieku - starsza 26,a młodsza 21 lub 22 lata ??? [COLOR=Blue]:-o [SIZE=4]Toruś na prawdę przerósł Masterka ??? No tak, jak mu podjada żarełko...:cool3: :lol: Mieszkam po tej samej stronie co zakład tv, a zarazem mam widok na bramę, gdzie on się znajduje :lol: Odrobinę przerósł, ale różnica jest raczej nieznaczna :hmmmm: Quote
Gosia>>> Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 cześć Madziu:lol: Rzeczywiście urósł ten Twój maluszek:crazyeye: Ile teraz wazy? Quote
marzenna79 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 [quote name='madziasto4']:lol: Mieszkam po tej samej stronie co zakład tv, a zarazem mam widok na bramę, gdzie on się znajduje :lol: Odrobinę przerósł, ale różnica jest raczej nieznaczna :hmmmm: To Ty mieszkasz w głębi w podwórku? Czy tak ? :shake: :hmmmm: Madziu i to już koniec moich pytań.:cool3: Już więcej nie będę Cię męczyć.:cool3: Tylko się nie denerwuj.:oops: Pozdrawiam,dziękuję za wyrozumiałość.:roll: Quote
misiaczek Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 [quote name='madziasto4'] [quote name='madziasto4'] Hej Madzia :). Jak ślicznie chłopaki wyszli na tych fotkach :loveu:.Masterek,jest taki dostojny. Idealny yorczek :lol:.A po Torkowym błysku w oku,wiadac że lubi sobie pochuliganić :evil_lol:. Quote
Sara_i_Aris Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 madziasto4 napisał(a):02:10....już nie spałaś, czy jeszcze? :cool3: O 1:00 rano wróciłam do domu, nie mogłam zasnąć, więc weszłam na dgm ;) Zasnęłam chyba 2:30, a obudziłam się o 8:00 :eviltong: Quote
madziasto4 Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Gosia>>>;4344296 napisał(a):cześć Madziu:lol: Rzeczywiście urósł ten Twój maluszek:crazyeye: Ile teraz wazy? cześć Gosia :lol: Urósł, urósł :lol: Ale niech już więcej nie rośnie, bo Master będzie się czuł nieswojo :lol: Ostatnio ważył 2,4 kg [quote name='marzenna79']To Ty mieszkasz w głębi w podwórku? Czy tak ? :shake: :hmmmm: Madziu i to już koniec moich pytań.:cool3: Już więcej nie będę Cię męczyć.:cool3: Tylko się nie denerwuj.:oops: Pozdrawiam,dziękuję za wyrozumiałość.:roll: Tak, jedno z okien mam właśnie w podwórku. Nasz blok to stara szkoła, jeśli Ci to coś podpowie :lol: [quote name='misiaczek']Hej Madzia :). Jak ślicznie chłopaki wyszli na tych fotkach :loveu:.Masterek,jest taki dostojny. Idealny yorczek :lol:.A po Torkowym błysku w oku,wiadac że lubi sobie pochuliganić :evil_lol:. Witamy, dzień dobry :) Kurcze, jak to zdjęcie może oddać rzeczywistość :lol: [quote name='Yorkie']O 1:00 rano wróciłam do domu, nie mogłam zasnąć, więc weszłam na dgm ;) Zasnęłam chyba 2:30, a obudziłam się o 8:00 :eviltong: ooo a co Ty się tak włóczysz po nocy :lol: Quote
Sara_i_Aris Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 madziasto4 napisał(a):ooo a co Ty się tak włóczysz po nocy :lol: Nie włóczę się, tylko byłam na wycieczce :eviltong: Zresztą nie mogłabym się tak długo włóczyć, bo wszędzie jest policja, a nie dość, że mieszkam przy głównej ulicy, to nawet żadnych atrakcji na noc nie ma :shake: Quote
madziasto4 Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Yorkie napisał(a):Nie włóczę się, tylko byłam na wycieczce :eviltong: Zresztą nie mogłabym się tak długo włóczyć, bo wszędzie jest policja, a nie dość, że mieszkam przy głównej ulicy, to nawet żadnych atrakcji na noc nie ma :shake: a to godzina policyjna dla nieletnich już wprowadzona? :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Już od 2 lat :-? Po 22:00 patrolują ulice. Ostatnio złapali moją koleżankę o 20:00 (!) jak była ze znajomymi na mieście :-? A parę osób z klasy już spisali :roll: Mnie jeszcze nie :multi: Quote
madziasto4 Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Yorkie napisał(a):Już od 2 lat :-? Po 22:00 patrolują ulice. Ostatnio złapali moją koleżankę o 20:00 (!) jak była ze znajomymi na mieście :-? A parę osób z klasy już spisali :roll: Mnie jeszcze nie :multi: No coś Ty :crazyeye: Quote
madziasto4 Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Yorkie napisał(a):Co taka zdziwiona? :eviltong: Że od 2-óch lat :stupid: Wydawało mi się, że dopiero w tym roku zostało to wprowadzone :stupid: Quote
Sara_i_Aris Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Nie, jak już poszłam do gimnazjum to się dowiedziałam, że policja patroluje ulice. Wcześniej u nas było po 12 w nocy, teraz po 10 :roll: Wychowaczyni coś mówiła, że mają wprowadzić nawet po 8, ale to już przesada :-? Ja jeszcze o tej godzinie jestem na spacerze z Arisem, nawet tak z nim chodzę do 9 (ale w lato, w zimę to mu się nie chce). Quote
madziasto4 Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Master ok 16 zwymiotował płynem o lekko różowym zabarwieniu :crazyeye: I jeść oczywiście nie zamierza :angryy: Ani sam, ani z nawet z ręki... Quote
madziasto4 Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 O tak wygląda pora posiłku Mastera :angryy: Quote
Recommended Posts