Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aga76']Cześć Magdo :loveu:
Ale chłopak zadowolony, takie pyszności!
I pomyśleć, że tak niewiele potrzeba do szczęścia :lol:

[quote name='marzenna79']Myślę o starej Aptece, co się nazywa "Apteka na Grabówku", ta bliżej Lidla.:cool3: :mad:
Oj, Madziu znęcasz się nade mną...:shake:
Pomiziaj chociaż bąbelki ode mnie.:loveu::loveu:

A więc widok z okna mam właśnie na bramę, gdzie mieści się ten zakład :cool3:

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

[quote name='madziasto4']
A więc widok z okna mam właśnie na bramę, gdzie mieści się ten zakład :cool3:
Witaj Magdusiu Masterkowo-Torusiowa ! :multi::loveu:
[SIZE=5]Czy dobrze zrozumiałam Cię Magdo, widok z okna masz na "Aptekę na Grabówku"???????:roll: :cool3:

[SIZE=5]Cudny duecik :loveu::loveu: Toruś tu wygląda, że jest większy od Masterka. :D
[SIZE=5][SIZE=4]Pozdrawiam całe Masterkowe towarzystwo.:multi::multi: Miłej soboty.:loveu::loveu:

Posted

[quote name='Yorkie']Ale Toro jest łapczywy :mad:

O, jaki śliczny portrecik :loveu:

Dzień dobry Madziu :multi:
Jest potwornie łapczywy...

:loveu:

02:10....już nie spałaś, czy jeszcze? :cool3:

[quote name='marzenna79']Witaj Magdusiu Masterkowo-Torusiowa ! :multi::loveu:
[SIZE=5]Czy dobrze zrozumiałam Cię Magdo, widok z okna masz na "Aptekę na Grabówku"???????:roll: :cool3:

[SIZE=5]Cudny duecik :loveu::loveu: Toruś tu wygląda, że jest większy od Masterka. :D
[SIZE=5][SIZE=4]Pozdrawiam całe Masterkowe towarzystwo.:multi::multi: Miłej soboty.:loveu::loveu:

Nie, nie, widok z jednego okna mam na zakład z telewizorami :p

Tak, mały już jest odrobinkę większy od Mastera :lol:

My również życzymy miłej soboty! :multi:

[quote name='PositiveThought']hej Madzia :cool3:

miłej soboty życzę :loveu:
Hej :lol:

ja również :p

Posted

[quote name='basiulka22tychy']masterek to taka kochana kruszynka :):):) a toro sie slicznie przebarwia :):):
cześć Basiu :multi:

[quote name='Aga76']Dzień dobry Madziu i wesoła brygado yorkowa :multi: Wybieracie się dziś może na działeczkę?
Witamy :loveu:

Na chwilę obecną takich planów nie mamy...:hmmmm:

Posted

[quote name='Aga76']Tak zapytałam, bo masz piękne zdjęcia plenerowe Masterka i ciekawa jestem, kiedy zawita tam Toro i jaka będzie jego reakcja :loveu:

Też jestem ciekawa jego reakcji :loveu: Na pewno będzie latał jak wariat i zbierał śmieci...Tego ostatniego jestem pewna na 200%, bo skoro Master w jego wieku był nieznośny z uciekaniem na działce z takimi świństwami, to Torutek zafunduje nam taką rozrywkę bankowo :p

Posted

Nie, nie, widok z jednego okna mam na zakład z telewizorami :p

Tak, mały już jest odrobinkę większy od Mastera :lol:

My również życzymy miłej soboty!:multi:
Madziu,:hmmmm: czyli mieszkasz na przeciwko zakładu, :niewiem:czyli po tej samej stronie Morskiej co Apteka ??? :confused: Ja już tu głupieję...:chaos::help1::huh::comp26::helo:
[SIZE=2]Czy Ty mieszkasz może w tym samym domu co p.Cichoszowie??????? Mają 2 córki w wieku - starsza 26,a młodsza 21 lub 22 lata ???
:-o [SIZE=4]Toruś na prawdę przerósł Masterka ??? No tak, jak mu podjada żarełko...:cool3:

[SIZE=2][SIZE=4]

Posted

[quote name='marzenna79']Madziu,:hmmmm: czyli mieszkasz na przeciwko zakładu, :niewiem:czyli po tej samej stronie Morskiej co Apteka ??? :confused: [I][SIZE=4][COLOR=RoyalBlue]Ja już tu głupieję...:chaos::help1::huh::comp26::helo:
[COLOR=LightBlue][SIZE=2]Czy Ty mieszkasz może w tym samym domu co p.Cichoszowie??????? Mają 2 córki w wieku - starsza 26,a młodsza 21 lub 22 lata ???

[COLOR=Blue]:-o [SIZE=4]Toruś na prawdę przerósł Masterka ??? No tak, jak mu podjada żarełko...:cool3:
:lol: Mieszkam po tej samej stronie co zakład tv, a zarazem mam widok na bramę, gdzie on się znajduje :lol:

Odrobinę przerósł, ale różnica jest raczej nieznaczna :hmmmm:

Posted

[quote name='madziasto4']:lol: Mieszkam po tej samej stronie co zakład tv, a zarazem mam widok na bramę, gdzie on się znajduje :lol:

Odrobinę przerósł, ale różnica jest raczej nieznaczna :hmmmm:
To Ty mieszkasz w głębi w podwórku? Czy tak ? :shake: :hmmmm:
Madziu i to już koniec moich pytań.:cool3: Już więcej nie będę Cię męczyć.:cool3: Tylko się nie denerwuj.:oops:
Pozdrawiam,dziękuję za wyrozumiałość.:roll:

Posted

Hej Madzia :).
Jak ślicznie chłopaki wyszli na tych fotkach :loveu:.Masterek,jest taki dostojny.
Idealny yorczek :lol:.A po Torkowym błysku w oku,wiadac że lubi sobie pochuliganić :evil_lol:.

Posted

madziasto4 napisał(a):
02:10....już nie spałaś, czy jeszcze? :cool3:

O 1:00 rano wróciłam do domu, nie mogłam zasnąć, więc weszłam na dgm ;) Zasnęłam chyba 2:30, a obudziłam się o 8:00 :eviltong:

Posted

Gosia>>>;4344296 napisał(a):
cześć Madziu:lol: Rzeczywiście urósł ten Twój maluszek:crazyeye: Ile teraz wazy?

cześć Gosia :lol:
Urósł, urósł :lol: Ale niech już więcej nie rośnie, bo Master będzie się czuł nieswojo :lol: Ostatnio ważył 2,4 kg

[quote name='marzenna79']To Ty mieszkasz w głębi w podwórku? Czy tak ? :shake: :hmmmm:
Madziu i to już koniec moich pytań.:cool3: Już więcej nie będę Cię męczyć.:cool3: Tylko się nie denerwuj.:oops:
Pozdrawiam,dziękuję za wyrozumiałość.:roll:

Tak, jedno z okien mam właśnie w podwórku. Nasz blok to stara szkoła, jeśli Ci to coś podpowie :lol:

[quote name='misiaczek']Hej Madzia :).
Jak ślicznie chłopaki wyszli na tych fotkach :loveu:.Masterek,jest taki dostojny.
Idealny yorczek :lol:.A po Torkowym błysku w oku,wiadac że lubi sobie pochuliganić :evil_lol:.
Witamy, dzień dobry :)
Kurcze, jak to zdjęcie może oddać rzeczywistość :lol:

[quote name='Yorkie']O 1:00 rano wróciłam do domu, nie mogłam zasnąć, więc weszłam na dgm ;) Zasnęłam chyba 2:30, a obudziłam się o 8:00 :eviltong:
ooo a co Ty się tak włóczysz po nocy :lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):
ooo a co Ty się tak włóczysz po nocy :lol:

Nie włóczę się, tylko byłam na wycieczce :eviltong: Zresztą nie mogłabym się tak długo włóczyć, bo wszędzie jest policja, a nie dość, że mieszkam przy głównej ulicy, to nawet żadnych atrakcji na noc nie ma :shake:

Posted

Yorkie napisał(a):
Nie włóczę się, tylko byłam na wycieczce :eviltong: Zresztą nie mogłabym się tak długo włóczyć, bo wszędzie jest policja, a nie dość, że mieszkam przy głównej ulicy, to nawet żadnych atrakcji na noc nie ma :shake:

a to godzina policyjna dla nieletnich już wprowadzona? :evil_lol:

Posted

Już od 2 lat :-? Po 22:00 patrolują ulice. Ostatnio złapali moją koleżankę o 20:00 (!) jak była ze znajomymi na mieście :-? A parę osób z klasy już spisali :roll: Mnie jeszcze nie :multi:

Posted

Yorkie napisał(a):
Już od 2 lat :-? Po 22:00 patrolują ulice. Ostatnio złapali moją koleżankę o 20:00 (!) jak była ze znajomymi na mieście :-? A parę osób z klasy już spisali :roll: Mnie jeszcze nie :multi:

No coś Ty :crazyeye:

Posted

Nie, jak już poszłam do gimnazjum to się dowiedziałam, że policja patroluje ulice. Wcześniej u nas było po 12 w nocy, teraz po 10 :roll: Wychowaczyni coś mówiła, że mają wprowadzić nawet po 8, ale to już przesada :-? Ja jeszcze o tej godzinie jestem na spacerze z Arisem, nawet tak z nim chodzę do 9 (ale w lato, w zimę to mu się nie chce).