marzenna79 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='madziasto4'] To jest właściwie suszone ucho wołowe z dodatkiem wapnia, ja tak z rozpędu mówię wędzone :eviltong: Ale tak, zajadają z chęcią. Nawet nie widziałam jaką radość może sprawić półrocznemu psu takie ucho :lol: Toro skakał przy nim, skubał, podrzucał, warczał, no cudnie się bawił :loveu: Cześć Masterkowa rodzinko !!! :multi::loveu: Fajnie ,że bąbelki lubią takie psie frykaski.:loveu: To miały wczoraj chłopaki nie lada frajdę...:loveu: No i przy okazji zabawę.:cool3: Quote
Sara_i_Aris Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='madziasto4'] No tak, Toro to nawet spokojnie nie może przez okno popatrzeć :roll: Zaczynam go coraz bardziej lubić, bo jest taki żywiołowy i śmieszny :loveu: Możesz mi go oddać, przyjmę również gratis Masterka :evil_lol: Quote
Jupi Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 widzę że u Was jakaś parapetówka była:evil_lol: Quote
marzenna79 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='madziasto4'] Akuku bąbelki kochane !!!!!!! :multi::multi::multi: Madziu, tak znajomo mi wygląda ten budynek ! ;) Gdzie to jest ???????:cool3: Daj namiary...plisssam Cię... Zżera mnie ciekawość...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 [quote name='Aga76']Witajcie, to zdjęcie bardzo mi się podoba :loveu: Toro z szyją jak żyrafa :grins: [quote name='marzenna79']Cześć Masterkowa rodzinko !!! :multi::loveu: Fajnie ,że bąbelki lubią takie psie frykaski.:loveu: To miały wczoraj chłopaki nie lada frajdę...:loveu: No i przy okazji zabawę.:cool3: Witaj rodzinko Sukcesowa :p Toro miał największą frajdę jak zabrał Masterowi ucho, zaniósł do siebie i pilnował obu- swojego i Mastera :lol: [quote name='Yorkie']No tak, Toro to nawet spokojnie nie może przez okno popatrzeć :roll: Zaczynam go coraz bardziej lubić, bo jest taki żywiołowy i śmieszny :loveu: Możesz mi go oddać, przyjmę również gratis Masterka :evil_lol: Czasami wsadza też dziób do donicy i ma cały ryj brudny od ziemi :mad: Nie oddam, od przyjmowania i gromadzenia yorków jestem ja :eviltong: [quote name='Jupi'] widzę że u Was jakaś parapetówka była:evil_lol: taaaa, tylko napojów procentowych brak :p [quote name='marzenna79']Akuku bąbelki kochane !!!!!!! :multi::multi::multi: Madziu, tak znajomo mi wygląda ten budynek ! ;) Gdzie to jest ???????:cool3: Daj namiary...plisssam Cię... Zżera mnie ciekawość...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A zgaduj zgadula :grins: Masz 3 próby :cool1: [quote name='PositiveThought']zadanka zrobione, było ich 13:p dziękuję za pomoc, Madzik. :p dawaj, Toro, dawaj... Cześć :p Quote
WinterGirl Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 my tylko na chwilke zostawić tulaska Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
Kasia Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Świetny fryz :p:p Cześć Magdo ;) Mam taką sama doniczkę :p Quote
madziasto4 Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 [quote name='fidelek2'] Świetny fryz :p:p Cześć Magdo ;) Mam taką sama doniczkę :p Taki fryz najlepszy :lol: Cześć :multi: o widzisz, a roślinka może też taka sama? :razz: Quote
marzenna79 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='madziasto4'] Witaj rodzinko Sukcesowa :p Toro miał największą frajdę jak zabrał Masterowi ucho, zaniósł do siebie i pilnował obu- swojego i Mastera :lol: Toruś to mały trzpiocik. Fiu-bździu w główce.:loveu::loveu: [quote name='madziasto4'] A zgaduj zgadula :grins: Masz 3 próby :cool1: Morska ??? Apteka "Na Grabówku" ? Morska ??? Wis a wis Lidla ? Morska ??? Koło Przychodni na Ramułta,koło IV L.O. Te rejony ???????:shake::shake::shake: Pozdrawiam. Dobranoc. Quote
Kasia Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='madziasto4'] Taki fryz najlepszy :lol: o widzisz, a roślinka może też taka sama? :razz: Mi też sie podoba, nawet bardzo :diabloti: widzę ino łodygersa i domyślam się, że to jakaś juka czy cuś...a w mojej donicy to ogromniasty kaktus sobie rośnie :p Dzień dobry Magdaleno w trzeci dzień Wiosny :multi: Quote
madziasto4 Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 [quote name='marzenna79']Toruś to mały trzpiocik. Fiu-bździu w główce.:loveu::loveu: Morska ??? Apteka "Na Grabówku" ? Morska ??? Wis a wis Lidla ? Morska ??? Koło Przychodni na Ramułta,koło IV L.O. Te rejony ???????:shake::shake::shake: Pozdrawiam. Dobranoc. Jesteś blisko z drugą propozycją :lol: A więc bardziej konkretnie między Kauflandem a Lidlem, na tym odcinku Morskiej ;) Blisko poczty :p [quote name='fidelek2'] widzę ino łodygersa i domyślam się, że to jakaś juka czy cuś...a w mojej donicy to ogromniasty kaktus sobie rośnie :p Dzień dobry Magdaleno w trzeci dzień Wiosny :multi: zgadza się- juka, obok dracena. Uwielbiam takie 'zielone' roślinki :loveu: Jeśli chodzi o kaktusy, jako dziewczynka z podstawówki przywiozłam swojego kaktusika od ogrodnika, ale przy jego przenoszeniu ukłułam się i zapał mi przeszedł jeszcze szybciej niż przyszedł :cool3: No tak, teraz tak sobie będziemy wyliczać dni aż do końca wiosny :evil_lol: Dzień dobry :lol: Quote
AlKil Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Dzień dobry! Jakie pyszności mają chłopaki!!! Smacznego! :lol::lol::lol: Quote
madziasto4 Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Dzień dobry, witamy! :lol: taaa chłopaki, chłopaki to mają tylko przez chwilę, następne minuty oba uszyska okupuje Toro :lol: Quote
marzenna79 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='madziasto4']Jesteś blisko z drugą propozycją :lol: A więc bardziej konkretnie między Kauflandem a Lidlem, na tym odcinku Morskiej ;) Blisko poczty :p Hurra !!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Wiedziałam, że Morska !!! :multi: Wiedziałam.:cool3::cool3::cool3: Madziu, nie dręcz już mnie...:mad: Napisz bardziej precyzyjnie.Tam pracuje w pobliżu Twojego domku mój wujek...Naprawa telewizorów>za pocztą w stronę Lidla. Kupę lat ma zakład.:razz: Czekam... [quote name='madziasto4'] A gdzie drugi kawaler ??? :niewiem: Tylko Toro jest fotogeniczny ???????:cool3: Pozdrawiam Madziu Waszą rodzinkę Masterkową. Quote
madziasto4 Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 [quote name='marzenna79']Hurra !!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Wiedziałam, że Morska !!! :multi: Wiedziałam.:cool3::cool3::cool3: Madziu, nie dręcz już mnie...:mad: Napisz bardziej precyzyjnie.Tam pracuje w pobliżu Twojego domku mój wujek...Naprawa telewizorów>za pocztą w stronę Lidla. Kupę lat ma zakład.:razz: Czekam... Ciepło, ciepło :cool3: Znam ten zakład :lol: To jest ten w bramie obok fryzjera? Na pewno ten, bo innego nie ma :lol: [quote name='marzenna79'] A gdzie drugi kawaler ??? :niewiem: Tylko Toro jest fotogeniczny ???????:cool3: Pozdrawiam Madziu Waszą rodzinkę Masterkową. Zaraz będzie i drugi :razz: Quote
madziasto4 Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 PositiveThought napisał(a):cześć Madziuu! widzę, że na poprawienie humoru dostałam absolutnie przecudowne zdjęcia Torutka. i ÓHO? cześć! darmowe poprawianie humoru...:razz: ucho, ucho, wiesz jaką radochę miał mały? :lol: Quote
marzenna79 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='madziasto4']Ciepło, ciepło :cool3: Znam ten zakład :lol: To jest ten w bramie obok fryzjera? Na pewno ten, bo innego nie ma :lol: Zaraz będzie i drugi :razz: Tak, to ten zakład w bramie.Ojciec i syn prowadzą.(Gozdowscy) Dobra...Madziu...po której stronie Morskiej mieszkasz ???:cool3: Czekamy na foty Masterka.:loveu::multi: Quote
madziasto4 Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 [quote name='marzenna79']Tak, to ten zakład w bramie.Ojciec i syn prowadzą.(Gozdowscy) Dobra...Madziu...po której stronie Morskiej mieszkasz ???:cool3: Czekamy na foty Masterka.:loveu::multi: Po tej samej co zakład :grins: Quote
madziasto4 Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 PositiveThought napisał(a):no nie takie darmowe, bez przesady, co? :p domyślam się... Masterek chyba mniejszą :evil_lol: przecież nie pobieram opłat :evil_lol: trochę :p Quote
marzenna79 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='madziasto4']Po tej samej co zakład :grins: OK, a widok z okna masz na Aptekę ??????? Hę...:cool3: Zlituj się kobieto...........:-( [quote name='madziasto4'] No,:multi::loveu:Masterek w całej okazałości. Widać lubi pokazywać swój profil.;) Quote
madziasto4 Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 [quote name='marzenna79']OK, a widok z okna masz na Aptekę ??????? Hę...:cool3: Zlituj się kobieto...........:-( No,:multi::loveu:Masterek w całej okazałości. Widać lubi pokazywać swój profil.;) Myślisz o tej aptece bliżej Lidla czy Kauflandu? :evil_lol: Pozwól mi jeszcze trochę potrzymać w tajemnicy :loveu: Przynajmniej wtedy nie świecę mu fleszem po oczach :lol: Quote
Aga76 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='madziasto4'] Cześć Magdo :loveu: Ale chłopak zadowolony, takie pyszności! Quote
marzenna79 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='madziasto4']Myślisz o tej aptece bliżej Lidla czy Kauflandu? :evil_lol: Pozwól mi jeszcze trochę potrzymać w tajemnicy :loveu: Przynajmniej wtedy nie świecę mu fleszem po oczach :lol: Myślę o starej Aptece, co się nazywa "Apteka na Grabówku", ta bliżej Lidla.:cool3: :mad: Oj, Madziu znęcasz się nade mną...:shake: Pomiziaj chociaż bąbelki ode mnie.:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts