madziasto4 Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='Aga76']Witajcie wiosennie :bigcool: Jak się ma Masterek niejadek, czyli romantyczny facet :cool1: Torusiowi uszka stoją po prostu zawodowo :thumbs: U niezbyt wiosennie, ale jako że dziś pierwszy dzień wiosny, to również napiszę- Witajcie wiosennie :multi: Masterowi chyba już trochę przechodzi stan ślepej miłości do nie wiadomo kogo, już się trochę uspokoił... A ja się martwiłam, że będzie kłapouch :) [quote name='Yorkie']Tutaj Toro wygląda jak model :loveu: :lol: Quote
Kasia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 100 latek dla Torusia - Diabła Wcielonego :BIG: Cześć Madziu!!! Wagary se zrobiłaś, czy cuś...??? :p Quote
madziasto4 Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='fidelek2'] 100 latek dla Torusia - Diabła Wcielonego :BIG: Cześć Madziu!!! Wagary se zrobiłaś, czy cuś...??? :p Dziękujemy Cześć, Trafiony zatopiony :p Quote
*Ania...Niuf* Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Cześć Madziu;) Super że Masterkowi przechodzi już ta "miłość":cool3: ...A Toruś rzeczywiście wygląda jak model:loveu: Quote
WinterGirl Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Wiosennie i ciepło uśmiechamy się do Was, spóźnione tulasy dla Torusia, [SIZE=2]najlepszego biało- czarni zapraszają Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
madziasto4 Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='*Ania...Niuf*']Cześć Madziu;) Super że Masterkowi przechodzi już ta "miłość":cool3: ...A Toruś rzeczywiście wygląda jak model:loveu: Cześć Aniu Super, super :razz: [quote name='bGirl'] Wiosennie i ciepło uśmiechamy się do Was, spóźnione tulasy dla Torusia, [SIZE=2]najlepszego Pozdrawiamy Dzień dobry, dziękujemy za wiosenny uśmiech i życzonka dla Młodego :razz: Quote
Sara_i_Aris Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Co takiego ciekawego Master widział :eviltong: Quote
małyskrzat Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='madziasto4'] Zakochani są wśród nas:loveu: :loveu: :loveu: Quote
madziasto4 Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Yorkie napisał(a):Co takiego ciekawego Master widział :eviltong: Pewnie wypatrywał swojej miłości, dla której oszalał na kilka dni. Właśnie dziś pierwszy raz od kilku dni czekał na obiad i zjadł z apetytem :multi: małyskrzat napisał(a):Zakochani są wśród nas:loveu: :loveu: :loveu: Zdjęcie z okresu szaleńczej miłości Mastera, siedział tak cały dzień i wypatrywał...:lol: Quote
Aga76 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Masterek tęsknie wypatruje swej miłości wiosennej :loveu: Quote
madziasto4 Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='Aga76']Masterek tęsknie wypatruje swej miłości wiosennej :loveu: Już mu na szczęście przeszło :loveu: Quote
marzenna79 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='madziasto4'] Zakochany Mr.Master.:loveu::loveu::loveu: Gdzie jesteś ukochana Dulcineo ?:loveu::loveu: Witajcie wiosennie Masterkowe Torusie i Magdo ! Pozdrawiamy WAS wiosennie ! :multi::loveu: Miłego popołudnia !!!!!!! Quote
madziasto4 Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='marzenna79']Zakochany Mr.Master.:loveu::loveu::loveu: Gdzie jesteś ukochana Dulcineo ?:loveu::loveu: Witajcie wiosennie Masterkowe Torusie i Magdo ! Pozdrawiamy WAS wiosennie ! :multi::loveu: Miłego popołudnia !!!!!!! Dzień dobry Marzenko, równiż życzę miłego popołudnia :loveu: [quote name='PositiveThought']cudna fotka <33 i technicznie, i treściowo :loveu: cześć Madzia. :p co tam u chłopków? może łopowiesz coś więcej o tej wybrance(kach?) jego serca? :cool3: uwielbam Laff story. co tam więcej? jak Dzień Wagarowicza? :cool3: senkju :p Dzień dobry Beatka :p u chłopków w porząsiu, Master zgłodniał po dniach dobrowolnej głodówki i nareszcie uszczuplił nam zapasy nogi z kurczaka :sweetCyb: Toro wyraźnie posmutniał, bo w związku z tym nadzieja na podwójną porcję prysła :p Love story nie będzie :p Dzień wagarowicza minął tak jak minąć powienien oraz gdzie minąć powinien (lub też gdzie minąć nie powinien) :p czyli krótko mówiąc dzień wolny :p Quote
Shilah Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Witamy, Ujeły nas Wasze nowe foteczki :loveu: [SIZE=2]( nie będziemy ich znowu przywoływać, aby nie zabierac dużo miejsca ) Pozdrawiamy Was ciepło i zapraszamy w nasze skromne progi .. Quote
madziasto4 Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='PositiveThought']aa :cool3: w dlaczego Laff story nie będzie? będę płakać! pomidor :p [quote name='Shilah']Witamy, Ujeły nas Wasze nowe foteczki :loveu: [SIZE=2]( nie będziemy ich znowu przywoływać, aby nie zabierac dużo miejsca ) Pozdrawiamy Was ciepło i zapraszamy w nasze skromne progi .. Witamy, dzień dobry :multi: Miło mi, że fotki się spodobały :loveu: Zaraz do Was wpadnę ;) Quote
madziasto4 Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 PositiveThought napisał(a):a idź TY. nie chcesz opowiadać, zdjęć Tora nie ma... idę sE. Beaciątko się dąsa :evil_lol: Zaraz dam Torka, ale Love story i tak nie będzie :p Quote
Aga76 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='madziasto4']Beaciątko się dąsa :evil_lol: Zaraz dam Torka, ale Love story i tak nie będzie :p [quote name='PositiveThought']czekam tu, czekam, Madziątko jedne. Jak tu miluchno i słodziuchno :megagrin: Quote
madziasto4 Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Dałam chłopakom po wędzonym uchu, znaczy się tym białym i oczywiście wydaje im się, że drugi ma lepsze ucho :diabloti: I jeden na drugiego co jakiś czas zerka, jak tu sobie nawzajem podebrać :evil_lol: Master nie je swojego tylko czatuje przy Młodym, a tylko czekać jak role się odwrócą :lol: Quote
madziasto4 Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='Aga76']Jak tu miluchno i słodziuchno :megagrin: Och tak, dzisiaj wyjątkowo słodziuchno :grins: Quote
marzenna79 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='madziasto4']Dałam chłopakom po wędzonym uchu, znaczy się tym białym i oczywiście wydaje im się, że drugi ma lepsze ucho :diabloti: I jeden na drugiego co jakiś czas zerka, jak tu sobie nawzajem podebrać :evil_lol: Master nie je swojego tylko czatuje przy Młodym, a tylko czekać jak role się odwrócą :lol: Chętnie jedzą świńskie ucha ? Sukces nie lubi takich rzeczy.:shake: Jak był malutki to jadał, różne takie cuda z witaminami, a teraz na starość nie chce już !!! :shake: Quote
Sara_i_Aris Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='madziasto4'] Takie żółte, przenikliwe oczy, cały czarno-srebrny... czasami mi się wydaje, że Toro to nie york, a nawet, że to nieziemski pies :shocked!: Quote
madziasto4 Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 [quote name='PositiveThought']Agusiątko, cieszę się, że Ci się podoba. Madziątko, Torusiątko jest cudniaste i mam nadzieję, że podzieli się z Masterątkiem ^^ kto chce mi rozwiązać zadania z matmy, palec do budki, palec do budki... I jak tam zadanka? :cool3: [quote name='marzenna79']Chętnie jedzą świńskie ucha ? Sukces nie lubi takich rzeczy.:shake: Jak był malutki to jadał, różne takie cuda z witaminami, a teraz na starość nie chce już !!! :shake: To jest właściwie suszone ucho wołowe z dodatkiem wapnia, ja tak z rozpędu mówię wędzone :eviltong: Ale tak, zajadają z chęcią. Nawet nie widziałam jaką radość może sprawić półrocznemu psu takie ucho :lol: Toro skakał przy nim, skubał, podrzucał, warczał, no cudnie się bawił :loveu: [quote name='Yorkie']Takie żółte, przenikliwe oczy, cały czarno-srebrny... czasami mi się wydaje, że Toro to nie york, a nawet, że to nieziemski pies :shocked!: I do tego czerwona gumeczka, która jeszcze bardziej zaognia sprawę :evil_lol: Quote
Aga76 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Witajcie, to zdjęcie bardzo mi się podoba :loveu: Quote
Recommended Posts