Magda Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='madziasto4'] Master jak zamyka oczy przed kroplami Tora:evil_lol::evil_lol: Dwie owce Quote
madziasto4 Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Magda_Miki napisał(a):Master jak zamyka oczy przed kroplami Tora:evil_lol::evil_lol: Dwie owce Oj Master to ma już do perfekcji opanowane takie ruchy obronne i uniki :evil_lol: Quote
marzenna79 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='madziasto4'] C.D.N. :evil_lol: No to bąbelki wysychają po kąpieli...:loveu::loveu: Mają fryzurki na "mokrą włoszkę".......:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Magda Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 madziasto4 napisał(a):Oj Master to ma już do perfekcji opanowane takie ruchy obronne i uniki :evil_lol: Pies jak czlowiek cale zycie sie uczy:lol: Quote
Sara_i_Aris Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='madziasto4'] Gdzie Toro ma głowę :-? Master-owieczka? :lol: Quote
madziasto4 Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='PositiveThought']nareszcie się wyjaśniła zagadka charakteru Tora... przecież to diabeł tasmański w skórze yorka! :evil_lol: trafiony zatopiony :lol: [quote name='marzenna79']No to bąbelki wysychają po kąpieli...:loveu::loveu: Mają fryzurki na "mokrą włoszkę".......:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale Ty masz pomysły :lol: [quote name='Magda_Miki']Pies jak czlowiek cale zycie sie uczy:lol: Master ma przyspieszony kurs :p [quote name='Yorkie']Gdzie Toro ma głowę :-? Master-owieczka? :lol: A gdzieś mu odpadła...:lol: łowiecka, miałam ochotę kupić mu taki dzwonek specjalny dla owiec :loveu: ale kurka za duże są w sprzedaży, Master nie ruszyłby się z miejsca :lol: Quote
madziasto4 Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Jak zwykle zapomniałam :p Toro skończył wczoraj [SIZE="3"]pół roku Quote
Sara_i_Aris Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 TORO - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :buzi: :calus: :bday: :tort: MADZIA, WYMIZIAJ GO ODE MNIE :D KONIECZNIE :D Quote
Guffi Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='madziasto4'] cześc :p Ty żyjesz? :crazyeye: :mdleje: A jak:p I widzisz, nie opuściłam Cię:evil_lol: A poza tym nie przesadzaj:evil_lol: Aaa! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!! Quote
madziasto4 Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='PositiveThought']oł Madzia... o_O WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! [quote name='Yorkie']TORO - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :buzi: :calus: :bday: :tort: MADZIA, WYMIZIAJ GO ODE MNIE :D KONIECZNIE :D Toro dziękuje :p [quote name='Guffi']A jak:p I widzisz, nie opuściłam Cię:evil_lol: A poza tym nie przesadzaj(gg):evil_lol: oj musiałaś nas wydać :evil_lol: tak ładnie zagrałam :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 ojej a kogo? :lol: Przypomnij sobie :multi: Quote
Asiaczek Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Ja po prostu wymiękam przy zdjęciach mokrego Masterka i toruśka... Pzdr. Quote
madziasto4 Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 och co za okropna pogoda....... [quote name='Aga76']Wyjątkowe mizianko dla Torusia :buzi: dziękujemy :Rose: [quote name='Asiaczek']Ja po prostu wymiękam przy zdjęciach mokrego Masterka i toruśka... Pzdr. Mokrzy są wyjątkowo fotogeniczni, że tak powiem :lol: Quote
Guffi Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='madziasto4']Toro dziękuje :p oj musiałaś nas wydać :evil_lol: tak ładnie zagrałam :evil_lol: Dobra, już edytuje-Ty też edytuj:cool3: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='Guffi']Dobra, już edytuje-Ty też edytuj:cool3: :evil_lol: A niech wiedzą! :lol: Niech wiedzą! :lol: Niech wszyscy się dowiedzą! :lol: Po kąpieli- już suche towarzystwo Quote
Asiaczek Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 OJ, towarzystwo jeszcze nie jest tak całkiem suche... pzdr. Quote
Guffi Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 madziasto4 napisał(a):A niech wiedzą! :lol: Niech wiedzą! :lol: Niech wszyscy się dowiedzą! :lol: Nie!!! Jeszcze Ewelinabuck mnie oskarży, że ją zdradzam:lol::evil_lol: P.S. E tam, zostaw ;) :) A tak z ciekawości zapytam:evil_lol:, co Ci tak zależy, zeby wiedzieli:evil_lol::eviltong: ? Quote
madziasto4 Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='Asiaczek']OJ, towarzystwo jeszcze nie jest tak całkiem suche... pzdr. Mały to od oliwki tak wygląda :lol: [quote name='Guffi']Nie!!! Jeszcze Ewelinabuck mnie oskarży, że ją zdradzam:lol::evil_lol: P.S. E tam, zostaw ;) :) No pewnie, że zostawię :cool3: Quote
marzenna79 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='madziasto4']Jak zwykle zapomniałam :p Toro skończył wczoraj pół roku Toro - 100 LAT !!!:loveu: [SIZE=5]Buziaki od SUKCESA. :buzi: [SIZE=5]:Rose: [quote name='madziasto4'] Po kąpieli- już suche towarzystwo No, "mokre włoszki" - wysuszone...:loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='marzenna79']Toro - 100 LAT !!!:loveu: [SIZE=5]Buziaki od SUKCESA. :buzi: [SIZE=5]:Rose: No, "mokre włoszki" - wysuszone...:loveu::loveu: Dziękujemy za życzonka dla Tora :Rose: Quote
AlKil Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Toro, wszystkiego najlepszego!! Taki poważny wiek nie może zostać nie uczczony!!! Quote
madziasto4 Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Wiek poważny...niestety powaga sytuacji nie udziela się solenizantowi ani trochę :razz: Quote
Aga76 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Witajcie wiosennie :bigcool: Jak się ma Masterek niejadek, czyli romantyczny facet :cool1: Torusiowi uszka stoją po prostu zawodowo :thumbs: Quote
Sara_i_Aris Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='madziasto4'] Tutaj Toro wygląda jak model :loveu: Quote
Recommended Posts