marzenna79 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='madziasto4'] C.D.N. Witaj Magdusiu i Masterkowe Torusie...:multi::loveu::loveu::loveu: ALE NIESPODZIANKA !!!!!!! :multi::multi: Kąpiel ślicznych, zmokłych bąbelków dalej.......:loveu: Coś pięknego...:loveu::loveu: Pozdrawiam Ciebie i czystych chłopaków.;) Quote
WinterGirl Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='madziasto4']Pewnie, że nie działają :eviltong: A przynajmniej nie w tak poważnych sprawach, do jakich niewątpliwie należy kąpiel :cool1: Biało-czarni są kąpani odzielnie pewnie? :lol: Po co ja się pytam, na pewno oddzielnie, przecież by się zafarbowali wzajemnie :evil_lol: Razem nie widze tej kąpieli, chyba że w jeziorze ;) białas jest przerażony jak twoje chłapaki, a WielkoLUD ciągle pije wode i jest szczęśliwy, już nie mówię o trzepaniu się co chwilę (..) :diabloti: [SIZE=2]Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
madziasto4 Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [quote name='marzenna79']Witaj Magdusiu i Masterkowe Torusie...:multi::loveu: ALE NIESPODZIANKA !!!!!!! :multi: Kąpiel ślicznych, zmokłych bąbelków dalej.......:loveu: Coś pięknego...:loveu: Pozdrawiam Ciebie i czystych chłopaków.;) I to jeszcze nie koniec sesji :cool3: Będą jeszcze zdjęcia pokąpielowe :p Witamy i również pozdrawiamy ;) P.S. Widziałam dzisiaj pieska podobnego do Sukcesa ;) A może to był Sukces :cool3: [quote name='bGirl']Razem nie widze tej kąpieli, chyba że w jeziorze ;) białas jest przerażony jak twoje chłapaki, a WielkoLUD ciągle pije wode i jest szczęśliwy, już nie mówię o trzepaniu się co chwilę (..) :diabloti: Olbrzym pije wodę? :lol: [quote name='PositiveThought']hej Madzik. "śmiem prosić o litość, dziewico, gdyż dusza ma i serce waleczne nie oprze się strumieniowi wody przeszywającej moje ciało na wylot............" coś mnie na rycerzy wzięło :cool3: a co do Twojego zdjęcia, dużo stron oglądałam, ale nie wszystko, może podpowiesz? ^_^ cześć :multi: no rzeczywiście Cię wzięło :lol: nie ma mowy :grins: - żadnych podpowiedzi :evil_lol: [quote name='fidelek2'] A w radiu mówili że jutro....:roll: Ale muszę Ci powiedzieć, że jak na kąpiel dwóch potworków to woda nawet czysta...u mnie po jednym Fidlastym jest bardziej czarna niż słaba, poranna mała czarna :cool3: Pewnie się pomylili, no chyba, że zmieniono datę rozpoczęcia wiosny :lol: Przy myciu łapek po spacerze woda jest bardziej brudna niż jak ich myję w całości :lol: A jak często Fidlaka kąpiesz? Quote
Kasia Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 madziasto4 napisał(a): A jak często Fidlaka kąpiesz? Średnio na jeża to tak 2-3 razy w miesiacu :p Quote
madziasto4 Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 fidelek2 napisał(a):Średnio na jeża to tak 2-3 razy w miesiacu :p No to tak jak my :p Quote
marzenna79 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='madziasto4']I to jeszcze nie koniec sesji :cool3: Będą jeszcze zdjęcia pokąpielowe :p Witamy i również pozdrawiamy ;) P.S. Widziałam dzisiaj pieska podobnego do Sukcesa ;) A może to był Sukces :cool3: Fajnie, że jeszcze będą fotki...:loveu::loveu: A gdzie Magduś widziałaś podobnego do SUKCESA pieska ??? Jeżeli za płotem to tak !!! ;) Quote
madziasto4 Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [quote name='marzenna79']Fajnie, że jeszcze będą fotki...:loveu::loveu: A gdzie Magduś widziałaś podobnego do SUKCESA pieska ??? Jeżeli za płotem to tak !!! ;) Na Wolności ;) Quote
madziasto4 Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 PositiveThought napisał(a): ale Ty jesteś, wiesz :< ja też tak zrobię, zobaczysz. ja mogę powiedzieć, ja! ja! tutaj! Aidka kąpię co tydzień :cool3: haha Tobie sztuczka się nie uda, bo ja jestem na bieżąco u Was w galerii :cool3: większość chyba kąpie co tydzień :hmmmm: Quote
Marzenuś Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Jaki masz śliczny bannerek :loveu: jak tam słodkie maluszki? Quote
Kasia Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 madziasto4 napisał(a): No to tak jak my :p to tak najczęściej, bo bywa że i dwa razy w tygodniu jak np. wytarza mi sie w czymś śmierdzącym na spacerku albo jak już czuję że okropnie smierdzi a ładuje mi sie do łóżka...:p ale to są sporadyczne sytuacje.... Quote
madziasto4 Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 PositiveThought napisał(a):no poooooowiedz, prooooooszę. bo ja muszę uciekać odrabiać lekcyje :roll: my wcale że nie większość, wczale, a wczale. no doooobra, marudo, poczekaj, tylko znadję i pokażę :watpliwy: Marzenka18 napisał(a):Jaki masz śliczny bannerek :loveu: jak tam słodkie maluszki? dzięki :loveu: maluszki czyściutkie i mają się dobrze :p fidelek2 napisał(a):to tak najczęściej, bo bywa że i dwa razy w tygodniu jak np. wytarza mi sie w czymś śmierdzącym na spacerku albo jak już czuję że okropnie smierdzi a ładuje mi sie do łóżka...:p Master się tylko tarza na działce, tam jest cała masa przeróżnych zapachów i rzeczy bardziej materialnych nadających się do wytarzania :cool3: Quote
madziasto4 Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Beatka, specjalnie dla Ciebie :watpliwy: Przypomnienie.... Quote
WinterGirl Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='madziasto4'] Olbrzym pije wodę? :lol: tak najlepiej smakuje z prysznica, albo miski Cleo :diabloti: a kałuże są najlepsze [SIZE=2]Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
Sara_i_Aris Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Jakie super foteczki :loveu: Toro to pasuje w sam raz do kolekcji naklejek z 'The Dogs', co miałam na ich punkcie bzika :lol: Duża główka, małe ciałko, czego chceć więcej :lol: :loveu: Quote
madziasto4 Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [quote name='PositiveThought'] ha, ha, wiedziałam, że gdzieś tu były... ZNALAZŁAM! ^^ a na razie idę obrabiać lekcje.. buu, będę wieczorem. no widzisz, mówiłam szukajcie a znajdziecie :eviltong: [quote name='bGirl']tak najlepiej smakuje z prysznica, albo miski Cleo :diabloti: a kałuże są najlepsze Czarnuch kochany :loveu: Uwielbiam takie brodacze, uwielbiam jak mają całą mokrą brodę od wody :loveu: [quote name='Yorkie']Jakie super foteczki :loveu: Toro to pasuje w sam raz do kolekcji naklejek z 'The Dogs', co miałam na ich punkcie bzika :lol: Duża główka, małe ciałko, czego chceć więcej :lol: :loveu: cześć Sara :lol: Właśnie tez mi się Torek skojarzył z tymi pieskami z dużą głową na zdjęciu, a małą resztą :lol: Quote
madziasto4 Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 AlKil napisał(a):Dzień dobry Madziu!!! A dzień dobry, dzień dobry :multi: Quote
małyskrzat Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Wspólna kąpiel:evil_lol: który z twoich facetów ma leppszy charakter? Quote
madziasto4 Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 małyskrzat napisał(a): Wspólna kąpiel:evil_lol: który z twoich facetów ma leppszy charakter? wspólna, wspólna :lol: oszczędność czasu, wody, a chłopakom raźniej przeżywać męki w wannie :lol: Który ma lepszy? A bo ja wiem, który charakter jest lepszy :lol: Master jest spokojny i stonowany zazwyczaj, a Toro to diabeł wcielony :lol: i który lepszy? :lol: Quote
małyskrzat Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 dwie skrajności:) ale nie musisz wybierać:) (fajnie masz) a z jakiej hodowli? Quote
madziasto4 Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 tak, dwa przeciwieństwa :lol: ale niestety bez rodowodu oba... Toro jako drugi york miał być z rodowodem, ale wyszło jak wyszło..:roll: Quote
Zuza96 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Cześć Madziu, Masterku i Torku :multi: Zaległości to ja miłam duuuuuuuuuużo :roll: Ale miło oglądać te małe, jak Ty mówisz (piszesz) "cholery" :razz: :diabloti: Mizianko dla psiaków :loveu: Pozrowionka :)) Quote
marzenna79 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='madziasto4']Na Wolności ;) :shake: To nie Sukces !!!;) [quote name='madziasto4'] Przypomnienie.... Wow !!!!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: To Ty Madziu ??????? A obok Masterek ? SUPER !!!!!!! :thumbs::thumbs::thumbs: [SIZE=4]Czy to w jakimś pubie ? Quote
madziasto4 Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [quote name='Zuza96']Cześć Madziu, Masterku i Torku :multi: Zaległości to ja miłam duuuuuuuuuużo :roll: Ale miło oglądać te małe, jak Ty mówisz (piszesz) "cholery" :razz: :diabloti: Mizianko dla psiaków :loveu: Pozrowionka :)) Cześć Zuzka, gdzieś Ty była jak Cię nie było, co? ;) [quote name='marzenna79']:shake: To nie Sukces !!!;) Wow !!!!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: To Ty Madziu ??????? A obok Masterek ? SUPER !!!!!!! :thumbs::thumbs::thumbs: [SIZE=4]Czy to w jakimś pubie ? Tak, to ja i Master :lol: Nie, nie, to nie pub :lol: To statek, na Mazurach ;) Quote
Recommended Posts