madziasto4 Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [SIZE="3"]część III Kasiu, coś dla Ciebie :lol: Quote
marzenna79 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='madziasto4']część III Śliczne mokre bąbelki...:loveu::loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Oh yeah! Mokre yorki, to co lubię :eviltong: Quote
madziasto4 Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='marzenna79']Śliczne mokre bąbelki...:loveu::loveu: :loveu: :loveu: tylko moje bąbelki :loveu: [quote name='Yorkie']Oh yeah! Mokre yorki, to co lubię :eviltong: Ja też :lol: [quote name='AlKil']zmokłe kurki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: koguty, Ewa, koguty :cool3: Quote
Aga76 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='madziasto4'] Mokre psie piękności :cool2: Quote
Kasia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='madziasto4'] Kasiu, coś dla Ciebie :lol: Dziękuję Madziu za te dwa słodkie ufoludki :loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='Aga76']Mokre psie piękności :cool2: Dzię - ku - je - my :loveu: [quote name='fidelek2']Dziękuję Madziu za te dwa słodkie ufoludki :loveu::loveu: Ależ proszę :lol: [quote name='PositiveThought']hej Madziu 8) czemu Ty jesteś taka rozgadana, kobieto? znowu mam zaległości :p ach, co za dwa słodkie ufole :loveu: to prywatne Kasi, czy też mogę spróbować? ^^ hej :razz: a bo ja wiem czemu? tak jakoś :lol: jak się Kasia podzieli, to ja nie mam nic przeciwko :cool3: Quote
marzenna79 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Pytałaś Magdo wczoraj: Marzenko, wiesz może co to się dzisiaj u nas w Gdyni działo, że tyle policji na Morskiej koło Dworca? :crazyeye: Caaały sznur radiowozów stał, przejeżdżałam tamtędy ok 16, a wracając ok 18 dalej stali :crazyeye: Wiem, co się działo od moich chłopaków. Wczoraj był mecz piłki nożnej Arki Gdynia, stąd taka obstawa dworca...policjanci pilnowali przyjezdnych kibiców. :mad::mad::mad: ZMOCZONE BĄBELKI MADZIOWE... :) :) ŚLICZNIUTKIE MORDECZKI... :) :) Quote
*Ania...Niuf* Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 madziasto4 napisał(a):Ja też podejrzewam, że to sprawa cieczek :mad: Tylko jak długo on może nie jeść? Witaj Madziu:multi: ja mam w domu suczke i psa...jak suczka dostała cieczke to piesek jadł sporadycznie a czasami wcale tak tylko żeby przeżyć...schudł 4 kilo:cool1: moja ciocia ma owczarka niem.i On wcale nie jadł tylko pił,teraz wygląda jakby go głodzono...jesli to sprawa cieczek to moze troche potrwac Quote
madziasto4 Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='PositiveThought']oj, patrz, ja przyszłam i od razu ciszej :p skoro kwestię podziału z Kasią zostawiasz mnie, to ja nie wiem jak to będzie... odstraszasz mi odwiedzających :mad: no doooobra, to się nie zgadzam na żadne dla Ciebie i po problemie :evil_lol: żartuję, jutro coś dla Ciebie będzie :lol: [quote name='marzenna79']Pytałaś Magdo wczoraj: Marzenko, wiesz może co to się dzisiaj u nas w Gdyni działo, że tyle policji na Morskiej koło Dworca? :crazyeye: Caaały sznur radiowozów stał, przejeżdżałam tamtędy ok 16, a wracając ok 18 dalej stali :crazyeye: Wiem, co się działo od moich chłopaków. Wczoraj był mecz piłki nożnej Arki Gdynia, stąd taka obstawa dworca...policjanci pilnowali przyjezdnych kibiców. :mad::mad::mad: ZMOCZONE BĄBELKI MADZIOWE... :) :) ŚLICZNIUTKIE MORDECZKI... :) :) Ach mecz... Quote
*Ania...Niuf* Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 acha no i zapomnialam napisac ze sesja kapielowa i umorusany Torus jest slodziutka:loveu: :loveu: :loveu: Quote
madziasto4 Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):Witaj Madziu:multi: ja mam w domu suczke i psa...jak suczka dostała cieczke to piesek jadł sporadycznie a czasami wcale tak tylko żeby przeżyć...schudł 4 kilo:cool1: moja ciocia ma owczarka niem.i On wcale nie jadł tylko pił,teraz wygląda jakby go głodzono...jesli to sprawa cieczek to moze troche potrwac *Ania...Niuf* napisał(a):acha no i zapomnialam napisac ze sesja kapielowa i umorusany Torus jest slodziutka:loveu: :loveu: :loveu: Och to ciężkie dni przed nami :roll: Dzięki :lol: PositiveThought napisał(a):no ja myślę, że mi tu coś dasz, bo ja się powieszę na sznureczku i będę tak długo powiewać, aż mnie zauważysz. a odwiedzających zaraz przekonam, że pozory mylą - nie jestem taka okropna, jak wyglądam... ty mnie tu nie strasz i przestań grozić powiewaniem na sznureczku...:mad: ale jeszcze nie wiemy jak wyglądasz :cool3: Quote
madziasto4 Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 PositiveThought napisał(a):ech, też się czepiasz... niedługo zobaczycie... może :evil_lol: dobra, sznureczek Ci nie psuje, co powiesz na kabelek? ^^ efektywniej, nie? :cool3: zobaczymy niedługo :sweetCyb: nie denerwuj mnie :cool3: Quote
madziasto4 Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 PositiveThought napisał(a):ha ha, przestaniesz się cieszyć, jak zobaczysz :p a Ciebie też nie widziałam :p wiesz, że uwielbiam to robić. :p ale muszę przestać, bo idę się uczyć. si ju lejter, krokodajl. dobranoc chłopakom i dziewczynie :sleep2: przeleć galerię to mnie zobaczysz :cool3: wiem :p krokodajl :mdleje: Quote
Kasia Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 madziasto4 napisał(a): jak się Kasia podzieli, to ja nie mam nic przeciwko :cool3: Kasia nie jest samolubna ani skąpa, jak może to zawsze sie podzieli ale w tym przypadku NIE!!! One są tylko MOJE!!! :loveu: :loveu: Cześć Madziu w kolejny poniedziałek (ostani zimowy bo jutro już pierwszy dzień wiosny :multi: )!!!!!!!!!!!!! Quote
Magda Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='madziasto4'] Madzia to zdjecie musisz miec w avatarku:loveu: Tylko czemu Masterek nie jest calkowicie mokry?:eviltong: Toro wygladaj jakby sie wytarzal w smole:lol: A pokapielowe forki beda? Milego dnia!! Quote
WinterGirl Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Ale zmokłe chłopaki :lol!: buziale w noski [SIZE=2]Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
madziasto4 Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [quote name='fidelek2']Kasia nie jest samolubna ani skąpa, jak może to zawsze sie podzieli ale w tym przypadku NIE!!! One są tylko MOJE!!! :loveu: :loveu: Cześć Madziu w kolejny poniedziałek (ostani zimowy bo jutro już pierwszy dzień wiosny :multi: )!!!!!!!!!!!!! Wiedziałm, że się nie podzielisz, wiedziałam :evil_lol: Cześć :multi: A nie prawda, że już jutro, bo 21 jest pojutrze :cool3: [quote name='Magda_Miki']Madzia to zdjecie musisz miec w avatarku:loveu: Tylko czemu Masterek nie jest calkowicie mokry?:eviltong: Toro wygladaj jakby sie wytarzal w smole:lol: A pokapielowe forki beda? Milego dnia!! Cześć :lol: No właśnie, chyba zmienię, bo tu są bliżej siebie niż na obecnym avatarku :lol: Pewnie, że będą, tylko jeszcze Was trochę pomęczę kąpielowymi :p [quote name='bGirl'] Ale zmokłe chłopaki :lol!: buziale w noski [SIZE=2]Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Dzień dobry :lol: zmokłe kury dziękują za buziaki :eviltong: Quote
WinterGirl Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [SIZE=2]po prostu bajeczne :loveu: Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
madziasto4 Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [quote name='bGirl'] [SIZE=2]po prostu bajeczne :loveu: Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Jego błagalne spojrzenia nie robiły na mnie wrażenia i nieugięcie kontynuowałam kąpiel :cool3: Quote
WinterGirl Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='madziasto4']Jego błagalne spojrzenia nie robiły na mnie wrażenia i nieugięcie kontynuowałam kąpiel :cool3: twarda kobieta, męskie spojrzenia nie działają na Ciebie :eviltong: P.S. aby biało- czarnych kąpiel tak wyglądała.. Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
Kasia Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='madziasto4'] Wiedziałm, że się nie podzielisz, wiedziałam :evil_lol: Cześć :multi: A nie prawda, że już jutro, bo 21 jest pojutrze :cool3: :p :p A w radiu mówili że jutro....:roll: Ach, to spojrzenie :loveu: :loveu: Ale muszę Ci powiedzieć, że jak na kąpiel dwóch potworków to woda nawet czysta...u mnie po jednym Fidlastym jest bardziej czarna niż słaba, poranna mała czarna :cool3: Quote
madziasto4 Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [quote name='bGirl']twarda kobieta, męskie spojrzenia nie działają na Ciebie :eviltong: P.S. aby biało- czarnych kąpiel tak wyglądała.. Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Pewnie, że nie działają :eviltong: A przynajmniej nie w tak poważnych sprawach, do jakich niewątpliwie należy kąpiel :cool1: Biało-czarni są kąpani odzielnie pewnie? :lol: Po co ja się pytam, na pewno oddzielnie, przecież by się zafarbowali wzajemnie :evil_lol: Quote
Recommended Posts