Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

Też czytałam o tym zielonym gdzieś... Dzisiaj widziałam to w naszym zoologu :angryy: :angryy: :angryy:
A ja też się dziś na zakupki wybrałam. Kupiłam pieskowi ciasteczka i nową zabaweczkę sznureczek, bo tamten zepsuł :shake: :p
Pozdrawiam :D

Posted

marlena924 napisał(a):
Też czytałam o tym zielonym gdzieś... Dzisiaj widziałam to w naszym zoologu :angryy: :angryy: :angryy:
A ja też się dziś na zakupki wybrałam. Kupiłam pieskowi ciasteczka i nową zabaweczkę sznureczek, bo tamten zepsuł :shake: :p
Pozdrawiam :D

w naszych gdyńskich zoologicznych też tego zielonego jest sporo, ale już więcej tego nie kupię :angryy:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Zobacz sama
http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?t=4041

To starszne.......

A pytam sie gdzie mieszkasz, bo bede jechala do mojego wujka i moze jakies male spotkanko?:cool3::cool3:

co do tego zielonego to masterkowi nic nie jest, więc chyba to strawił, a jak nie strawił to wydalił (kupkę miał z domieszką zieleni :roll: )

a co do mojego miejsca zamieszkania to mieszkam na Grabówku :cool3:

Posted

[SIZE="3"]DZIEŃ DOBRY

Nareszcie wolne- aż do wtorku :multi:
teraz się relaksuję na DGM, poźniej biorę się za porządki :lol:
Masterek już wymyty wczoraj przeze mnie i pachnący :loveu:
[SIZE="1"]Madziu a kiedy planujesz wybrać się do Gdyni :cool3:

Oto fotki PRZED kąpielą :diabloti:
nawet się na to nie patrze..:nonono2:

o nie! szampon..

...i szczoteczka :smhair2:

Posted

basiulka22tychy napisał(a):
nie martw sie na zapas :):) masterek to dzielny chlopak :):)

na wystawie w katowicachh ludzie to zielone stoisko omijali szerokim lukiem :D:D:D:D:D

jakby mu zaszkodziło to od razu byłby chory, a minął już dobry tydzień, a z masterekim wszystko w porządku :lol:
No więc już się nie martwię ;)

Posted

Witaj Madziu :lol:
Twój Masterek to przynajmniej do łazienki wejdzie przed kąpięlą, bo mój to ucieka gdzie pieprz rośnie :evil_lol: Straaaaaaaaaaasznie nie lubi się kąpać :-(

Posted

Moniś napisał(a):
Witaj Madziu :lol:
Twój Masterek to przynajmniej do łazienki wejdzie przed kąpięlą, bo mój to ucieka gdzie pieprz rośnie :evil_lol: Straaaaaaaaaaasznie nie lubi się kąpać :-(

wchodzi, ale dość niepewnym krokiem :evil_lol:
wie, że i tak go złapię :diabloti:

Posted

marlena924 napisał(a):
A gdzie foty po kąpieli :cool3: ? Dobra ja spadam ide z pieskiem na dwoorek, pozdrowionka dla Masterka :loveu:

masterek dziękuje za pozdrowienia :p
zaraz dam fotki PODCZAS kąpieli :razz:

Posted

basiulka22tychy napisał(a):

o jejku jaki boroczek :) pewnie sobie mysli za co?? co ja zrobilem ??bylem taki grzeczny:cool3: łeeeeeeeee ja niechce!! :D:D

właśnie tak sobie myśli :evil_lol: :evil_lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):

Z pilka razniej:evil_lol::evil_lol:

Ja nie wiem, kiedy bede w Gdyni......Moj wujek nas zapraszal na weekend:lol: Nawet nie wiem, gdzie on mieszka, ale spytam sie taty. Podobno gdzies na domkach.....

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Z pilka razniej:evil_lol::evil_lol:

Ja nie wiem, kiedy bede w Gdyni......Moj wujek nas zapraszal na weekend:lol: Nawet nie wiem, gdzie on mieszka, ale spytam sie taty. Podobno gdzies na domkach.....

ja też myślałam, że z piłką będzie mu raźniej :evil_lol: ale nic z tego, olał piłkę maksymalnie :diabloti:

Posted

PO kąpieli
suszenie się na własną "rękę" -w łazience :evil_lol:
jak po mieszkaniu lata, to nie jestem w stanie złapać go w obiektyw :roll: a

a teraz suszenie suszrką przez pańcię :cool3: i oczywiście błagalny wzrok, ale ja jestem pańcia niedobra i suszę dalej :diabloti:

chwila po spryskaniu płynem przeciwko kamieniowi nazębnemu, oblizywał się strasznie (uśmiałam się, bo wyglądało to tak, jakby wypluwał swój język :lol:)
ale widziałam po jego minie, że mu nie smakowało :shake:

czatowanie przy drzwiach :diabloti:

i nareszcie koniec tej udręki- wolność :multi:
teraz mnie nie złapiesz haha :diabloti:

Posted

Dzień dobry ;)
Wystarczy wyjść na kilka godzin na zakupy, a tu proszę- 4 strona :mad: ;)

Master właśnie "je" (czyt. udaje, że je, a tak naprawdę tylko patrzy jakby tu go nie zjeść :mad: ) obiad. Czasem ma takie humory...:roll:

A ja wróciłam z zakupów i....tak się nałaziłam, że mam dosyć chodzenia :eviltong: A wczoraj postałam sobie przy desce do prasowania, więc też moje nogi nie miały lekko :cool3:

Posted

puk puk... mozna do Was zajrzec? :oops:

madziasto4 napisał(a):

wyglada tu jak Edward Nożycoreki :lol:

madziasto4 napisał(a):

o jejku, co za spojrzenie :loveu::loveu::loveu:
nawet taka minka Cie nie zlamala i nie darowalas mu suszenia? ja bym chyba ulegla... ;)

Posted

Teklunia napisał(a):
puk puk... mozna do Was zajrzec? :oops:

oczywiście, że można :multi: o każdej porze :cool3:

o jejku, co za spojrzenie :loveu::loveu::loveu:
nawet taka minka Cie nie zlamala i nie darowalas mu suszenia? ja bym chyba ulegla... ;)

a bo ja jestem wredna pani :diabloti:
ale po suszeniu obowiązkowo należy się masterkowe ciasteczko- nagroda :lol: więc chyba nie ma tak źle ze mną :evil_lol: