Alicja Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 ;)oj Masterku uważaj bo Magda będzie cię męczyć :evil_lol:myciem zębów Quote
madziasto4 Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): ;)oj Masterku uważaj bo Magda będzie cię męczyć :evil_lol:myciem zębów ciiiii....on jeszcze nie wie co go czeka :diabloti: Quote
marlena924 Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Też czytałam o tym zielonym gdzieś... Dzisiaj widziałam to w naszym zoologu :angryy: :angryy: :angryy: A ja też się dziś na zakupki wybrałam. Kupiłam pieskowi ciasteczka i nową zabaweczkę sznureczek, bo tamten zepsuł :shake: :p Pozdrawiam :D Quote
madziasto4 Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 marlena924 napisał(a):Też czytałam o tym zielonym gdzieś... Dzisiaj widziałam to w naszym zoologu :angryy: :angryy: :angryy: A ja też się dziś na zakupki wybrałam. Kupiłam pieskowi ciasteczka i nową zabaweczkę sznureczek, bo tamten zepsuł :shake: :p Pozdrawiam :D w naszych gdyńskich zoologicznych też tego zielonego jest sporo, ale już więcej tego nie kupię :angryy: Quote
Magda Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Zobacz sama http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?t=4041 To starszne....... A pytam sie gdzie mieszkasz, bo bede jechala do mojego wujka i moze jakies male spotkanko?:cool3::cool3: Quote
madziasto4 Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 Magda_Miki napisał(a):Zobacz sama http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?t=4041 To starszne....... A pytam sie gdzie mieszkasz, bo bede jechala do mojego wujka i moze jakies male spotkanko?:cool3::cool3: co do tego zielonego to masterkowi nic nie jest, więc chyba to strawił, a jak nie strawił to wydalił (kupkę miał z domieszką zieleni :roll: ) a co do mojego miejsca zamieszkania to mieszkam na Grabówku :cool3: Quote
Basia&Safi Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 nie martw sie na zapas :):) masterek to dzielny chlopak :):) na wystawie w katowicachh ludzie to zielone stoisko omijali szerokim lukiem :D:D:D:D:D Quote
madziasto4 Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 [SIZE="3"]DZIEŃ DOBRY Nareszcie wolne- aż do wtorku :multi: teraz się relaksuję na DGM, poźniej biorę się za porządki :lol: Masterek już wymyty wczoraj przeze mnie i pachnący :loveu: [SIZE="1"]Madziu a kiedy planujesz wybrać się do Gdyni :cool3: Oto fotki PRZED kąpielą :diabloti: nawet się na to nie patrze..:nonono2: o nie! szampon.. ...i szczoteczka :smhair2: Quote
madziasto4 Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 basiulka22tychy napisał(a):nie martw sie na zapas :):) masterek to dzielny chlopak :):) na wystawie w katowicachh ludzie to zielone stoisko omijali szerokim lukiem :D:D:D:D:D jakby mu zaszkodziło to od razu byłby chory, a minął już dobry tydzień, a z masterekim wszystko w porządku :lol: No więc już się nie martwię ;) Quote
Moniś Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Witaj Madziu :lol: Twój Masterek to przynajmniej do łazienki wejdzie przed kąpięlą, bo mój to ucieka gdzie pieprz rośnie :evil_lol: Straaaaaaaaaaasznie nie lubi się kąpać :-( Quote
madziasto4 Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 Moniś napisał(a):Witaj Madziu :lol: Twój Masterek to przynajmniej do łazienki wejdzie przed kąpięlą, bo mój to ucieka gdzie pieprz rośnie :evil_lol: Straaaaaaaaaaasznie nie lubi się kąpać :-( wchodzi, ale dość niepewnym krokiem :evil_lol: wie, że i tak go złapię :diabloti: Quote
Basia&Safi Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 no niee co ta Pani chce mi zrobic :(:( :D:D:D Quote
marlena924 Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 A gdzie foty po kąpieli :cool3: ? Dobra ja spadam ide z pieskiem na dwoorek, pozdrowionka dla Masterka :loveu: Quote
madziasto4 Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 marlena924 napisał(a):A gdzie foty po kąpieli :cool3: ? Dobra ja spadam ide z pieskiem na dwoorek, pozdrowionka dla Masterka :loveu: masterek dziękuje za pozdrowienia :p zaraz dam fotki PODCZAS kąpieli :razz: Quote
madziasto4 Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 W TRAKCIE kąpieli :diabloti: Jak się stąd wydostać:hmmmm: :cool1: Quote
Basia&Safi Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 o jejku jaki boroczek :) pewnie sobie mysli za co?? co ja zrobilem ??bylem taki grzeczny:cool3: łeeeeeeeee ja niechce!! :D:D Quote
madziasto4 Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 basiulka22tychy napisał(a): o jejku jaki boroczek :) pewnie sobie mysli za co?? co ja zrobilem ??bylem taki grzeczny:cool3: łeeeeeeeee ja niechce!! :D:D właśnie tak sobie myśli :evil_lol: :evil_lol: Quote
Magda Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 madziasto4 napisał(a): Z pilka razniej:evil_lol::evil_lol: Ja nie wiem, kiedy bede w Gdyni......Moj wujek nas zapraszal na weekend:lol: Nawet nie wiem, gdzie on mieszka, ale spytam sie taty. Podobno gdzies na domkach..... Quote
madziasto4 Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 Magda_Miki napisał(a):Z pilka razniej:evil_lol::evil_lol: Ja nie wiem, kiedy bede w Gdyni......Moj wujek nas zapraszal na weekend:lol: Nawet nie wiem, gdzie on mieszka, ale spytam sie taty. Podobno gdzies na domkach..... ja też myślałam, że z piłką będzie mu raźniej :evil_lol: ale nic z tego, olał piłkę maksymalnie :diabloti: Quote
marlena924 Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Ostatnie zdjątko najlepsze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pozdrawiem jeszcze raz i mykamy na dwoorek :D :cool1: :cool1: :cool1: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 ojej jaki on maciupki w tej wannie :loveu: :loveu: Quote
madziasto4 Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 PO kąpieli suszenie się na własną "rękę" -w łazience :evil_lol: jak po mieszkaniu lata, to nie jestem w stanie złapać go w obiektyw :roll: a a teraz suszenie suszrką przez pańcię :cool3: i oczywiście błagalny wzrok, ale ja jestem pańcia niedobra i suszę dalej :diabloti: chwila po spryskaniu płynem przeciwko kamieniowi nazębnemu, oblizywał się strasznie (uśmiałam się, bo wyglądało to tak, jakby wypluwał swój język :lol:) ale widziałam po jego minie, że mu nie smakowało :shake: czatowanie przy drzwiach :diabloti: i nareszcie koniec tej udręki- wolność :multi: teraz mnie nie złapiesz haha :diabloti: Quote
madziasto4 Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Dzień dobry ;) Wystarczy wyjść na kilka godzin na zakupy, a tu proszę- 4 strona :mad: ;) Master właśnie "je" (czyt. udaje, że je, a tak naprawdę tylko patrzy jakby tu go nie zjeść :mad: ) obiad. Czasem ma takie humory...:roll: A ja wróciłam z zakupów i....tak się nałaziłam, że mam dosyć chodzenia :eviltong: A wczoraj postałam sobie przy desce do prasowania, więc też moje nogi nie miały lekko :cool3: Quote
Teklunia Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 puk puk... mozna do Was zajrzec? :oops: madziasto4 napisał(a): wyglada tu jak Edward Nożycoreki :lol: madziasto4 napisał(a): o jejku, co za spojrzenie :loveu::loveu::loveu: nawet taka minka Cie nie zlamala i nie darowalas mu suszenia? ja bym chyba ulegla... ;) Quote
madziasto4 Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Teklunia napisał(a):puk puk... mozna do Was zajrzec? :oops: oczywiście, że można :multi: o każdej porze :cool3: o jejku, co za spojrzenie :loveu::loveu::loveu: nawet taka minka Cie nie zlamala i nie darowalas mu suszenia? ja bym chyba ulegla... ;) a bo ja jestem wredna pani :diabloti: ale po suszeniu obowiązkowo należy się masterkowe ciasteczko- nagroda :lol: więc chyba nie ma tak źle ze mną :evil_lol: Quote
Recommended Posts