madziasto4 Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Magda_Miki napisał(a):hej Madziolstwo! Widze, ze juz calkiem opanowalas program do robienia bannerkow:razz: Bardzo ladne, takie wiosenne:loveu: Sluchaj, Toro ma odrosty na lepetynce? Caly czas taki czarny jak smola:p hej! Jeszcze nie całkiem, ale posuwam się do przodu :cool3: Dzięki ;) Łepetynka ma coraz więcej jasnych włosów :p A wiesz, jak on taki czarnuch, to mam wrażenie, że będzie jasny w przyszłości :lol: Quote
Magda Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 madziasto4 napisał(a):hej! Jeszcze nie całkiem, ale posuwam się do przodu :cool3: Dzięki ;) Łepetynka ma coraz więcej jasnych włosów :p A wiesz, jak on taki czarnuch, to mam wrażenie, że będzie jasny w przyszłości :lol: Nie ma za co:p Tak to bardzo logiczne:evil_lol: Teraz ciemny, a jasny w przyszlosci:eviltong: Quote
madziasto4 Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Magda_Miki napisał(a):Nie ma za co:p Tak to bardzo logiczne:evil_lol: Teraz ciemny, a jasny w przyszlosci:eviltong: Zobaczysz, że będzie jasny :evil_lol: Quote
Aga76 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Dzień dobry :loveu: Madziu jak się chłopcy mają? Quote
Magda Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 madziasto4 napisał(a):Zobaczysz, że będzie jasny :evil_lol: Dobra! Tylko zadnych sztuczek z farobowaniem:mad::eviltong: Quote
madziasto4 Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 [quote name='Aga76']Dzień dobry :loveu: Madziu jak się chłopcy mają? Dzień dobry, chłopcy w porządku, Master trochę marudzi z jedzeniem, to znaczy w sumie wcale nie chce jeść....skubnie trochę rano, a przez resztę dnia się wymiguje [quote name='Magda_Miki']Dobra! Tylko zadnych sztuczek z farobowaniem:mad::eviltong: No i plan runął....a już kupiłam farbę... :evil_lol: Quote
Magda Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 madziasto4 napisał(a):No i plan runął....a już kupiłam farbę... :evil_lol: Ha! Mam cie!:mad::diabloti: mnie nie tak latwo oszukac Quote
madziasto4 Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Magda_Miki napisał(a):Ha! Mam cie!:mad::diabloti: mnie nie tak latwo oszukac Żebyś się nie zdziwiła :cool3: Uważaj, bo niedługo 1 kwietnia :lol: Quote
madziasto4 Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Jupi napisał(a):cześć Madziu i słodcy chłopcy:lol: cześć, cześć imienniczko :lol: Quote
Kasia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Czołem Magdaleno :multi: Do sprzątania byś sie zabrała a nie przed komputerem siedzieć :diabloti: Quote
madziasto4 Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 fidelek2 napisał(a):Czołem Magdaleno :multi: Do sprzątania byś sie zabrała a nie przed komputerem siedzieć :diabloti: czołem, informuję tylko, że powoli zaczyna kończyć Ci się limit przywitania zawierającego 'Magdaleno' :cool3: Ho, ja mam czysto :grins: Quote
Magda Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 fidelek2 napisał(a):Czołem Magdaleno :multi: Do sprzątania byś sie zabrała a nie przed komputerem siedzieć :diabloti: Nareszcie ktos to powiedzial:evil_lol::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Magda_Miki napisał(a):Nareszcie ktos to powiedzial:evil_lol::evil_lol: Małpa...:watpliwy: Quote
Kasia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 madziasto4 napisał(a): czołem, informuję tylko, że powoli zaczyna kończyć Ci się limit przywitania zawierającego 'Magdaleno' :cool3: Ho, ja mam czysto :grins: Wymyślę cos innego :eviltong: To przyjdź do mnie, każda pomoc na wagę złota przy Łukaszku :diabloti: Quote
Magda Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 madziasto4 napisał(a):Małpa...:watpliwy: No co! Musze cie jakos wypedzic sprzed kompa:diabloti: Quote
madziasto4 Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 fidelek2 napisał(a):Wymyślę cos innego :eviltong: To przyjdź do mnie, każda pomoc na wagę złota przy Łukaszku :diabloti: Taaa, zaginam kiecę i lecę :diabloti: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Witaj Madziu;) widziałam,widziałam zdjęcia skupionego Torusia:loveu: i rozanielonego aniołka Masterka:loveu: śliczne śą:loveu: Quote
madziasto4 Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Magda_Miki napisał(a):No co! Musze cie jakos wypedzic sprzed kompa:diabloti: Sama się wypędziłam :obrazic: *Ania...Niuf* napisał(a):Witaj Madziu;) widziałam,widziałam zdjęcia skupionego Torusia:loveu: i rozanielonego aniołka Masterka:loveu: śliczne śą:loveu: Cześć ;) I dziękuję :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Piękny Masterek :loveu: Fajnie wygląda przez okno :loveu: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 madziasto4 napisał(a): Cześć ;) I dziękuję :loveu: Za co :crazyeye: za prawde:loveu: jak ja bym chciała takiego piesia z charakterkiem:placz: a najlepiej 2:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 [quote name='Yorkie']Piękny Masterek :loveu: Fajnie wygląda przez okno :loveu: Wystarczy mu powiedzieć 'na okienko?', a on od razu staje na łapkach pod oknem albo wskakuje na łózko, a potem na stolik i czeka, żeby go podsadzić na parapet :lol: [quote name='*Ania...Niuf*']Za co :crazyeye: za prawde:loveu: jak ja bym chciała takiego piesia z charakterkiem:placz: a najlepiej 2:evil_lol: Piesia z charakterkiem...najlepiej 2....hmmm :lol: Mnie wystarczy jeden charakterny :lol: c.d. Quote
madziasto4 Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 PositiveThought napisał(a):zawijam :p nie ma tak, ja natychmiast przyjeżdżam do Ciebie, podaj adres, muszę go porwać. No właśnie coś mi nie grało :evil_lol: Ejj, ale zginam też pasuje :cool3: taaa, ja Ci zaraz ukradne...:mad: Quote
Aga76 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='madziasto4'] Świetne zdjęcia, bardzo mi się podobają :loveu: Quote
Recommended Posts