madziasto4 Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 marzenna79 napisał(a):Frontline jest SUPER.:thumbs: OBROŻA BAYERA = TAK 60 zł ! Ale skuteczna !!!:cool2: A obróżka jakie długie ma działanie? PositiveThought napisał(a):ja bym chciała jakąś ładną Aidkową mordusię i kwiatki :loveu: jeszcze nic, że rozkosze... jeszcze 'och, jak mi dobrze' to Twoja galeria tak na mnie działa, to Ty tak na mnie działasz :p :eviltong: [SIZE=2]co tam, chłopy już po dobranocce, bajce na dobranoc, buziaku w polika i w łóżkach? :mad: Właśnie wertuję Waszą galerię od początku i szukam odpowiedniej mordki :lol: ha to dość dziwne, że tylko na Ciebie nasza galeria tak działa :evil_lol: Coś Ty, po jakiej dobranocce, Toro wszamał jakiś czas temu swoją kolację, a teraz szwęda się po kuchni i oczekuje chyba cudownego ponownego napełnienia miski :lol: Naiwniak i żarłok... Quote
madziasto4 Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 marzenna79 napisał(a): Masterek znowu się uczy...:shake: Ale z niego pilny uczeń...:loveu::loveu::loveu: Aha...widzę nowy niezapominajkowy bannerek !!! Śliczny Magdo!:loveu::loveu::loveu: Dziękuję Marzenko, cieszę się, że Ci się podoba bannerek :loveu: Quote
marzenna79 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 madziasto4 napisał(a):A obróżka jakie długie ma działanie? Magduś,obróżka działa, aż pół roku !!!!!!! ALE TYLKO BAYERA !!!!!!! A kropelki Frontline tylko m-c. Quote
madziasto4 Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 PositiveThought napisał(a):*rzuca Torusiowi plaster szynki, duży i pachnący* tak? no tak, oczywiście... po tygodniu spędzonym razem z moją klasą zawsze tak mam. wybacz mi :evil_lol: ale Masterek, jako grzeczny chłopczyk już dawno śpi. na pewno. oj ta Twoja parka.... Ale Ty masz nagadane w tej swojej galerii :mad: Ja dalej szukam odpowiedniego zdjęcia... aż taki z ły wpływ na Ciebie mają? :cool3: Zgadza się, Master już kima :p marzenna79 napisał(a):Magduś,obróżka działa, aż pół roku !!!!!!! ALE TYLKO BAYERA !!!!!!! A kropelki Frontline tylko m-c. Dziękuję za informację :) Quote
madziasto4 Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 PositiveThought napisał(a):dobranoc życzę, chociaż sobie polazłaś. :sleep2: Nie polazłam tylko robię bannerek :eviltong: I właśnie skończyłam :grins: Quote
madziasto4 Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 No patrz, takie cuś wyszło... Jak coś nie gra to mów :p Quote
madziasto4 Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 AlKil napisał(a):Madziu, podziwiam i podziwiam...:-o No coś Ty...:oops: Quote
marzenna79 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 madziasto4 napisał(a):No patrz, takie cuś wyszło... Jak coś nie gra to mów :p Śliczne oba bannerki Magdusiu.:loveu::loveu::loveu: A Beatka chyba poszła lulu...:shake: Quote
madziasto4 Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 marzenna79 napisał(a):Śliczne oba bannerki Magdusiu.:loveu::loveu::loveu: A Beatka chyba poszła lulu...:shake: Dziękuję...;) No nic, to jutro zobaczy ;) Quote
madziasto4 Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Światła włączone, na spacer nocny można iść... Quote
marzenna79 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Hurra ! Dla wytrwałych nowe fotki !!!!!!! :loveu::loveu: No, chłopaki już są myślami za drzwiami...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Miłego spacerku ! ;) Quote
madziasto4 Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 marzenna79 napisał(a):Hurra ! Dla wytrwałych nowe fotki !!!!!!! :loveu::loveu: No, chłopaki już są myślami za drzwiami...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Miłego spacerku ! ;) Marzenko, miły spacerek już był, przed 22 ;) AlKil napisał(a):Dziś wyjątkowo jestem wytrwała...:loveu: Ja również, no to jeszcze Torka dorzucę... Quote
marzenna79 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 madziasto4 napisał(a):Marzenko, miły spacerek już był, przed 22 ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ja myślałam, że tak późno w nocy jeszcze łazikujesz po Grabówkowie...hihihi... Super fotka...Toro zakochany w pańci...:loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 AlKil napisał(a):i to też jeszcze widzę!:loveu: :loveu: A miałam go dziś wykąpać....i Mastera też.... marzenna79 napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ja myślałam, że tak późno w nocy jeszcze łazikujesz po Grabówkowie...hihihi... Super fotka...Toro zakochany w pańci...:loveu::loveu: Nie, nie, ostatni spacer jest między 21 a 22 :p Nie w pańci, tylko w kosteczce, którą pańcia trzyma...:eviltong: Quote
AlKil Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 nie wytrwam już dłużej, bo mi TZ zgasił światło...:placz::placz::placz: Quote
marzenna79 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 madziasto4 napisał(a)::loveu: Nie, nie, ostatni spacer jest między 21 a 22 :p Nie w pańci, tylko w kosteczce, którą pańcia trzyma...:eviltong: :eviltong: Hurra...:multi: zwietrzyłam podstęp...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A pierwszy poranny spacerek o której zaliczacie ??????? Quote
małyskrzat Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 witam co tam u chłopaków słychać?? no i nie mogłam się oprzeć: :loveu: straasznie mi sie to zdjęcie podoba:loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 madziasto4 napisał(a): Cześć Madziu :bigcool: Ta foteczka mi się baardzo podoba :loveu: :loveu: Quote
madziasto4 Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 AlKil napisał(a):nie wytrwam już dłużej, bo mi TZ zgasił światło...:placz::placz::placz: :lol: marzenna79 napisał(a)::eviltong: Hurra...:multi: zwietrzyłam podstęp...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A pierwszy poranny spacerek o której zaliczacie ??????? W tygodniu poranny spacerek ok 7, a w weekend 8-9 najczęściej ;) małyskrzat napisał(a):witam co tam u chłopaków słychać?? no i nie mogłam się oprzeć: :loveu: straasznie mi sie to zdjęcie podoba:loveu: witaj, cieszę się, że do nas wpadłaś :multi: u chłopaków w porządku, tylko Master grymasi z jedzeniem... to jest właściwie część zdjęcia, całość wygląda tak : Yorkie napisał(a):Cześć Madziu :bigcool: Ta foteczka mi się baardzo podoba :loveu: :loveu: Cześć ;) Cieszę się :loveu: PositiveThought napisał(a):patrzę, patrzę i WIDZĘ! :crazyeye: cuuuudo :loveu: dziękuję bardzo Madziusiuniuniuniulusiuniu :loveu: ach, ten powalający uśmiech :loveu: Fajnie, że się podoba :p Tak, powalający uśmiech podobny do Aidkowego Quote
marzenna79 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 to jest właściwie część zdjęcia, całość wygląda tak : Ojejku...jejku...:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [SIZE=5]:loveu::loveu::loveu:PIĘKNA TA FOTENCJA...:loveu::loveu::loveu: [SIZE=4]Całą rodzinkę zwołałam do oglądania...:cool3: [SIZE=5][SIZE=4]TZ i mama orzekli, że panią z takimi pieskami, widzą często jak spaceruje po Beniowskiego...:crazyeye: Czy to możliwe Magduniu, że spacerujesz czasami pod lasem ze swoimi bąbelkami ???????:razz: [SIZE=3]Ale mamy dzisiaj pogodę "pod zdechłym Azorem".:shake::shake::shake: [SIZE=4]KĄPIEL BŁOTNA DZISIAJ ZAPEWNIONA !!!!!!! PODWOZIA POD PRYSZNIC OBOWIĄZKOWO ! Quote
madziasto4 Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 marzenna79 napisał(a): Ojejku...jejku...:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [SIZE=5]:loveu::loveu::loveu:PIĘKNA TA FOTENCJA...:loveu::loveu::loveu: [SIZE=4]Całą rodzinkę zwołałam do oglądania...:cool3: [SIZE=5][SIZE=4]TZ i mama orzekli, że panią z takimi pieskami, widzą często jak spaceruje po Beniowskiego...:crazyeye: Czy to możliwe Magduniu, że spacerujesz czasami pod lasem ze swoimi bąbelkami ???????:razz: [SIZE=3]Ale mamy dzisiaj pogodę "pod zdechłym Azorem".:shake::shake::shake: [SIZE=4]KĄPIEL BŁOTNA DZISIAJ ZAPEWNIONA !!!!!!! PODWOZIA POD PRYSZNIC OBOWIĄZKOWO ! Nie, nie, to musi być ktoś inny, my nie spacerujemy w tamtych okolicach ;) Tak, pogoda się zepsuła niestety :shake: Quote
Magda Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 hej Madziolstwo! Widze, ze juz calkiem opanowalas program do robienia bannerkow:razz: Bardzo ladne, takie wiosenne:loveu: Sluchaj, Toro ma odrosty na lepetynce? Caly czas taki czarny jak smola:p Quote
Recommended Posts