Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

madziasto4 napisał(a):

Kasiu, nie martw się, żyję, wszystko ze mną w porządku, bo istotnie- miałam wielką chęć zajrzeć tu po szkole, ale z powodów językowych (francuski) nie mogłam i jest dopiero teraz :p

Och, jak dobrze że juz jesteś...dziękuję Ci Kochana, że nie będę musiała sie zamartwiać w piątkowy wieczór gdzie podziewa sie moja dogo koleżanka :diabloti:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Frontline mielismy juz kilka razy i tez nie mielismy kleszczy. Kiedys przez przypadek kupilam Fiprex, ale tez sie sprawdzil. Narazie to sie musze wybrac do weta i kupic, bo watpie zeby mieli cos takiego w sklepie.

Miki jak byl maly to protestowal jak cholera:evil_lol: Warczal i dostawal szczekoscisku:diabloti: Teraz tez tak robi, ale tylko wtedy, gdy cos znajdzie. Z jedzeniem jest OK.

I czego sie nauczylas?

My właśnie musimy zmienić na któryś z nich, bo mam wrażenie, że nasz dotychczasowy nie zbyt się sprawdza...

Ach szczękościsk :diabloti: Znamy dobrze :diabloti:

A różnych rzeczy :eviltong:

Posted

Aga76 napisał(a):
Witaj Madziu i męska brygado :loveu:

Witaj Aguś :loveu:

fidelek2 napisał(a):
Och, jak dobrze że juz jesteś...dziękuję Ci Kochana, że nie będę musiała sie zamartwiać w piątkowy wieczór gdzie podziewa sie moja dogo koleżanka :diabloti:

Oczywiście nie ironizujesz i rzeczywiście byś się zamartwiała... :diabloti:

Posted

Yorkie napisał(a):
Cześć Madziu :bigcool:
Jak wróciłaś, to może porobisz nowe foteczki i je nam pokażesz? ;)

Rany nie nadążam z odpowiedziami do Was i jak głupia piszę posta pod postem :diabloti:

Macie nowy bannerek :)

Zaraz coś dam :p

Posted

madziasto4 napisał(a):
Rany nie nadążam z odpowiedziami do Was i jak głupia piszę posta pod postem :diabloti:

Macie nowy bannerek :)

Zaraz coś dam :p

No widzisz, taki tu masz ruch ;)
A nowego bannera nie mam, to jest dopiero pierwszy i wyszedł mi jakiś taki siaki, potem zrobię inny ;)
No to czekam...

Posted

Yorkie napisał(a):
No widzisz, taki tu masz ruch ;)
A nowego bannera nie mam, to jest dopiero pierwszy i wyszedł mi jakiś taki siaki, potem zrobię inny ;)
No to czekam...

Tak, na brak ruchu nie mogę narzekać ;)
Fajny wyszedł, fajny ;)

Oo tak mi rób :loveu:

Posted

madziasto4 napisał(a):

Oczywiście nie ironizujesz i rzeczywiście byś się zamartwiała... :diabloti:

Jak bym śmiała :diabloti:

A widzisz, ruch jak na Marszałkowskiej w południe :cool3: więc nie dziw sie, że jest co nadrabiać :p:p

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Z czego sie Masterek doksztalcal?:lol:

Z biologii, z budowy komórki, rety jakie to nudne, a dzisiejszy sprawdzian z tego był kosmiczny :lol:

fidelek2 napisał(a):
Jak bym śmiała :diabloti:

A widzisz, ruch jak na Marszałkowskiej w południe :cool3: więc nie dziw sie, że jest co nadrabiać :p:p

Nooo, dziś to i ja miałam zaległości we własnej galerii :lol:

Posted

Aga76 napisał(a):
Jak mu dobrze :laugh2_2: Masterek w siódmym niebie...

A jak on wtedy przekręca łepetynkę, a to w lewo, a to w prawo, w zależności po której stronie go drapię :loveu:

Yorkie napisał(a):
Oj, niedobry Masterek :mad: Myśleć o takich rzeczach, jak już zaczynam lubić Tora :mad:

Eee chyba by jednak tęsknili za sobą :lol: Jak przychodzimy ze spaceru, to Toro zawsze się cieszy na widok Mastera, mimo że razem wracali :lol:

fidelek2 napisał(a):
O kurcze, zapomniałam o tym małym szogunie :splat:

:lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Eee chyba by jednak tęsknili za sobą :lol: Jak przychodzimy ze spaceru, to Toro zawsze się cieszy na widok Mastera, mimo że razem wracali :lol:

Rodzinna miłość :loveu:
W końcu musiał się ucieszyć, że Master też wrócił, a nie, że został sam jak palec na dworzu :lol: Fajnie to musi wyglądać :loveu:

Posted

PositiveThought napisał(a):
widzę, że Master, Oskar i Aidi będą najbardziej wykształconymi psiakami na dgm (;

Haha, mój zamiast się z nich uczyć, to je gryzie :grin: Uważa, że jest taki mądry, a książki takie głupie i ich nie potrzebuje :megagrin: Nie rozumie, że jego pani owszem, bardzo je potrzebuje :roll:

Posted

Yorkie napisał(a):
Rodzinna miłość :loveu:
W końcu musiał się ucieszyć, że Master też wrócił, a nie, że został sam jak palec na dworzu :lol: Fajnie to musi wyglądać :loveu:

Miłość prawie braterska :lol:

widzę, że Master, Oskar i Aidi będą najbardziej wykształconymi psiakami na dgm (;

Madzia, ja nic nie mówię ale ja cały czas mam chore skojarzenia :diabloti:

Master i jego rozkosze :loveu:

Ano, niech się kształcą :razz:

Skojarzenia w związku z czym? :cool3: Bo już mnie się zapomniało o czym to mowa teraz? :hmmmm:
Yorkie napisał(a):
Haha, mój zamiast się z nich uczyć, to je gryzie :grin: Uważa, że jest taki mądry, a książki takie głupie i ich nie potrzebuje :megagrin: Nie rozumie, że jego pani owszem, bardzo je potrzebuje :roll:

Aris ma inne poglądy na temat nauki najwidoczniej :lol:

Posted

Yorkie napisał(a):
O Madziu, zmieniłaś banner :loveu: Po prostu tylko jedno słowo: przepiękny :loveu: :loveu: :loveu:

Dzięki Saruś :loveu:

w związku z rozkoszami Masterousa. ^^

aż wstyd mówić...

Ty mi chyba musisz zrobić banner. bo ja sobie sma nie poradzę :p

Ach rozkosze...no tak...może się kojarzyć dziwnie :p

Proszę bardzo, mogę zrobić ;) Masz jakieś typy co do zdjęć czy Ci wsio ryba? :cool3:

Posted

madziasto4 napisał(a):

Może my też zmienimy nasze kropelki na Frontline... Zobaczymy jak się sprawdzi na piechach ;)
Obroża 60 zł? :crazyeye:
Bardzo lubią spać na tej poduszce, i jeden i drugi :lol:

Frontline jest SUPER.:thumbs:
OBROŻA BAYERA = TAK 60 zł ! Ale skuteczna !!!:cool2: