Kasia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 madziasto4 napisał(a): Kasiu, nie martw się, żyję, wszystko ze mną w porządku, bo istotnie- miałam wielką chęć zajrzeć tu po szkole, ale z powodów językowych (francuski) nie mogłam i jest dopiero teraz :p Och, jak dobrze że juz jesteś...dziękuję Ci Kochana, że nie będę musiała sie zamartwiać w piątkowy wieczór gdzie podziewa sie moja dogo koleżanka :diabloti: Quote
madziasto4 Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Magda_Miki napisał(a):Frontline mielismy juz kilka razy i tez nie mielismy kleszczy. Kiedys przez przypadek kupilam Fiprex, ale tez sie sprawdzil. Narazie to sie musze wybrac do weta i kupic, bo watpie zeby mieli cos takiego w sklepie. Miki jak byl maly to protestowal jak cholera:evil_lol: Warczal i dostawal szczekoscisku:diabloti: Teraz tez tak robi, ale tylko wtedy, gdy cos znajdzie. Z jedzeniem jest OK. I czego sie nauczylas? My właśnie musimy zmienić na któryś z nich, bo mam wrażenie, że nasz dotychczasowy nie zbyt się sprawdza... Ach szczękościsk :diabloti: Znamy dobrze :diabloti: A różnych rzeczy :eviltong: Quote
Sara_i_Aris Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Cześć Madziu :bigcool: Jak wróciłaś, to może porobisz nowe foteczki i je nam pokażesz? ;) Quote
madziasto4 Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Aga76 napisał(a):Witaj Madziu i męska brygado :loveu: Witaj Aguś :loveu: fidelek2 napisał(a):Och, jak dobrze że juz jesteś...dziękuję Ci Kochana, że nie będę musiała sie zamartwiać w piątkowy wieczór gdzie podziewa sie moja dogo koleżanka :diabloti: Oczywiście nie ironizujesz i rzeczywiście byś się zamartwiała... :diabloti: Quote
madziasto4 Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Yorkie napisał(a):Cześć Madziu :bigcool: Jak wróciłaś, to może porobisz nowe foteczki i je nam pokażesz? ;) Rany nie nadążam z odpowiedziami do Was i jak głupia piszę posta pod postem :diabloti: Macie nowy bannerek :) Zaraz coś dam :p Quote
Sara_i_Aris Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 madziasto4 napisał(a):Rany nie nadążam z odpowiedziami do Was i jak głupia piszę posta pod postem :diabloti: Macie nowy bannerek :) Zaraz coś dam :p No widzisz, taki tu masz ruch ;) A nowego bannera nie mam, to jest dopiero pierwszy i wyszedł mi jakiś taki siaki, potem zrobię inny ;) No to czekam... Quote
madziasto4 Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Yorkie napisał(a):No widzisz, taki tu masz ruch ;) A nowego bannera nie mam, to jest dopiero pierwszy i wyszedł mi jakiś taki siaki, potem zrobię inny ;) No to czekam... Tak, na brak ruchu nie mogę narzekać ;) Fajny wyszedł, fajny ;) Oo tak mi rób :loveu: Quote
Kasia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 madziasto4 napisał(a): Oczywiście nie ironizujesz i rzeczywiście byś się zamartwiała... :diabloti: Jak bym śmiała :diabloti: A widzisz, ruch jak na Marszałkowskiej w południe :cool3: więc nie dziw sie, że jest co nadrabiać :p:p Quote
madziasto4 Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Magda_Miki napisał(a):Z czego sie Masterek doksztalcal?:lol: Z biologii, z budowy komórki, rety jakie to nudne, a dzisiejszy sprawdzian z tego był kosmiczny :lol: fidelek2 napisał(a):Jak bym śmiała :diabloti: A widzisz, ruch jak na Marszałkowskiej w południe :cool3: więc nie dziw sie, że jest co nadrabiać :p:p Nooo, dziś to i ja miałam zaległości we własnej galerii :lol: Quote
Sara_i_Aris Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 O, Masterek się uczy :loveu: Dobry pieseczek, będzie coraz bardziej mądrzejszy :loveu: Quote
Kasia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 No proszę jaki rozanielony pies :loveu: i czego mu więcej trzeba...??? ;) Quote
madziasto4 Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 fidelek2 napisał(a): No proszę jaki rozanielony pies :loveu: i czego mu więcej trzeba...??? ;) Eksmisji Tora? :evil_lol: Quote
Aga76 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 madziasto4 napisał(a): Jak mu dobrze :laugh2_2: Masterek w siódmym niebie... Quote
Sara_i_Aris Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 madziasto4 napisał(a):Eksmisji Tora? :evil_lol: Oj, niedobry Masterek :mad: Myśleć o takich rzeczach, jak już zaczynam lubić Tora :mad: Quote
Kasia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 madziasto4 napisał(a): Eksmisji Tora? :evil_lol: O kurcze, zapomniałam o tym małym szogunie :splat: Quote
madziasto4 Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Aga76 napisał(a):Jak mu dobrze :laugh2_2: Masterek w siódmym niebie... A jak on wtedy przekręca łepetynkę, a to w lewo, a to w prawo, w zależności po której stronie go drapię :loveu: Yorkie napisał(a):Oj, niedobry Masterek :mad: Myśleć o takich rzeczach, jak już zaczynam lubić Tora :mad: Eee chyba by jednak tęsknili za sobą :lol: Jak przychodzimy ze spaceru, to Toro zawsze się cieszy na widok Mastera, mimo że razem wracali :lol: fidelek2 napisał(a):O kurcze, zapomniałam o tym małym szogunie :splat: :lol: Quote
Sara_i_Aris Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 madziasto4 napisał(a):Eee chyba by jednak tęsknili za sobą :lol: Jak przychodzimy ze spaceru, to Toro zawsze się cieszy na widok Mastera, mimo że razem wracali :lol: Rodzinna miłość :loveu: W końcu musiał się ucieszyć, że Master też wrócił, a nie, że został sam jak palec na dworzu :lol: Fajnie to musi wyglądać :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 PositiveThought napisał(a):widzę, że Master, Oskar i Aidi będą najbardziej wykształconymi psiakami na dgm (; Haha, mój zamiast się z nich uczyć, to je gryzie :grin: Uważa, że jest taki mądry, a książki takie głupie i ich nie potrzebuje :megagrin: Nie rozumie, że jego pani owszem, bardzo je potrzebuje :roll: Quote
madziasto4 Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Yorkie napisał(a):Rodzinna miłość :loveu: W końcu musiał się ucieszyć, że Master też wrócił, a nie, że został sam jak palec na dworzu :lol: Fajnie to musi wyglądać :loveu: Miłość prawie braterska :lol: PositiveThought napisał(a):widzę, że Master, Oskar i Aidi będą najbardziej wykształconymi psiakami na dgm (; Madzia, ja nic nie mówię ale ja cały czas mam chore skojarzenia :diabloti: Master i jego rozkosze :loveu: Ano, niech się kształcą :razz: Skojarzenia w związku z czym? :cool3: Bo już mnie się zapomniało o czym to mowa teraz? :hmmmm: Yorkie napisał(a):Haha, mój zamiast się z nich uczyć, to je gryzie :grin: Uważa, że jest taki mądry, a książki takie głupie i ich nie potrzebuje :megagrin: Nie rozumie, że jego pani owszem, bardzo je potrzebuje :roll: Aris ma inne poglądy na temat nauki najwidoczniej :lol: Quote
Sara_i_Aris Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 O Madziu, zmieniłaś banner :loveu: Po prostu tylko jedno słowo: przepiękny :loveu: :loveu: :loveu: Quote
madziasto4 Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Yorkie napisał(a):O Madziu, zmieniłaś banner :loveu: Po prostu tylko jedno słowo: przepiękny :loveu: :loveu: :loveu: Dzięki Saruś :loveu: PositiveThought napisał(a):w związku z rozkoszami Masterousa. ^^ aż wstyd mówić... Ty mi chyba musisz zrobić banner. bo ja sobie sma nie poradzę :p Ach rozkosze...no tak...może się kojarzyć dziwnie :p Proszę bardzo, mogę zrobić ;) Masz jakieś typy co do zdjęć czy Ci wsio ryba? :cool3: Quote
marzenna79 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 madziasto4 napisał(a): Może my też zmienimy nasze kropelki na Frontline... Zobaczymy jak się sprawdzi na piechach ;) Obroża 60 zł? :crazyeye: Bardzo lubią spać na tej poduszce, i jeden i drugi :lol: Frontline jest SUPER.:thumbs: OBROŻA BAYERA = TAK 60 zł ! Ale skuteczna !!!:cool2: Quote
marzenna79 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Masterek znowu się uczy...:shake: Ale z niego pilny uczeń...:loveu::loveu::loveu: Aha...widzę nowy niezapominajkowy bannerek !!! Śliczny Magdo!:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts