marzenna79 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 madziasto4 napisał(a):Oczywiście, tylko powiedz, które zdjęcie Sukcesa Ci najbardziej odpowiada na avek ;) To które w bannerku czy inne? Oj, Magdo...:loveu::loveu::loveu: Ślicznie dziękuję za avka dla Sukusia.:loveu::loveu::loveu: Mam teraz komplecik EXTRA KLASA !!!!!!! :multi::multi::multi: madziasto4 napisał(a):Trochę Torka Super Toruś - kanapowiec.:loveu: Śliczny łobuziaczek...;) A tutaj Mr Master i jego cudny ozorek...:loveu: Ciekawe, do czego on sie tak ślini ???????:cool3: Mizianeczka dla Toreczka :loveu: oraz dla Masterka .:loveu: P.S. Magdziu,ale ja mam dzisiaj ruch w galerii......:crazyeye: Urwanie głowy...:shake: :shake: :shake: To wszystko przez prezenty od Ciebie...:loveu: JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ BARDZO.:loveu::loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 PositiveThought napisał(a):mówiłam, mówiłam :p u Agi na przykład. chwilowa niedowidzownoczność? :p o..o..o.. coś w tym stylu :p marzenna79 napisał(a):Oj, Magdo...:loveu::loveu::loveu: Ślicznie dziękuję za avka dla Sukusia.:loveu::loveu::loveu: Mam teraz komplecik EXTRA KLASA !!!!!!! :multi::multi::multi: Super Toruś - kanapowiec.:loveu: Śliczny łobuziaczek...;) A tutaj Mr Master i jego cudny ozorek...:loveu: Ciekawe, do czego on sie tak ślini ???????:cool3: Mizianeczka dla Toreczka :loveu: oraz dla Masterka .:loveu: P.S. Magdziu,ale ja mam dzisiaj ruch w galerii......:crazyeye: Urwanie głowy...:shake: :shake: :shake: To wszystko przez prezenty od Ciebie...:loveu: JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ BARDZO.:loveu::loveu::loveu: Toruś kanapowiec właśnie ukradł długopis i przywlókł do mojego pokoju :lol: Masterek się ślinił na widok ciasteczka psiego zapewne:lol: Ale przyznaj, że miło mieć takie urwanie głowy :loveu: Bardzo się cieszę, że komplecik Ci się podoba :) Quote
AlKil Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Nie wychodzi mi....:-(:-(:-( U Ciebie działa u mnie nie...:placz: Quote
madziasto4 Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 PositiveThought napisał(a):długopis powiadasz. my zdecydowanie wolimy ołówki albo linijki. :p Torutek niczym nie pogardzi... AlKil napisał(a):Nie wychodzi mi....:-(:-(:-( U Ciebie działa u mnie nie...:placz: No rzeczywiście... A może spróbuj jeszcze raz, od nowa. Quote
madziasto4 Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Koniecznie musi sobie sam ułożyć fryzurę :cool1: Moje łóżko :p A czo? Quote
misiaczek Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 madziasto4 napisał(a): Jaki słodki,mokry nochalek :loveu:. Quote
Kasia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Ależ urodziwe cudo nam tu pozuje :loveu: :loveu: Ślicznie tu wyszedł, i muszę przyznać że Masterek jest jednym z najładniejszych yorczków jakie w życiu widziałam :lol: Musisz być dumna z niego, prawda????? ;) Potargany też jest niczego sobie....:p Jemu to we wszystkim ładnie, tak do pyszczka :loveu: :loveu: Witaj Madziu!!! Kolejny ciepły i słoneczny dzień przed nami :multi: :multi: Quote
marzenna79 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Dzień doberek Magdeczko,:multi: Ty nasza banerkowa gwiazdeczko.:loveu: Dzięki Tobie wiosna w mej galerii nastała :loveu: I wielu miłych gości mi przygnała.:roll: Quote
Sara_i_Aris Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Cześć Madziu :multi: Potargany Masterek jest śliczny :loveu: Quote
madziasto4 Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 PositiveThought napisał(a):ależ Ty jesteś. co Ty, mężczyznę będziesz czesać? :p fajna pościel. i duże :p Będę :p no duże, duże :lol: Muszę mieć pole do nocnych manewrów :p (chciałam napisać pole do popisów, ale zrezygnowałam:lol: ) PositiveThought napisał(a):ech. to my jeszcze dobranoc życzymy tej ciszy, która tu nastała. :sleep2: Ty dobranoc, a my dzień dobry :p misiaczek napisał(a):Jaki słodki,mokry nochalek :loveu:. :loveu: fidelek2 napisał(a): Ależ urodziwe cudo nam tu pozuje :loveu: :loveu: Ślicznie tu wyszedł, i muszę przyznać że Masterek jest jednym z najładniejszych yorczków jakie w życiu widziałam :lol: Musisz być dumna z niego, prawda????? ;) Potargany też jest niczego sobie....:p Jemu to we wszystkim ładnie, tak do pyszczka :loveu: :loveu: Witaj Madziu!!! Kolejny ciepły i słoneczny dzień przed nami :multi: :multi: Witaj Kasiu :loveu: Nawet nie wiesz jaką przyjemność mi sprawia jak tak piszesz :loveu: marzenna79 napisał(a):Dzień doberek Magdeczko,:multi: Ty nasza banerkowa gwiazdeczko.:loveu: Dzięki Tobie wiosna w mej galerii nastała :loveu: I wielu miłych gości mi przygnała.:roll: Witaj :) Gości w galerii zawdzięczaj Sukcesowi, a nie mnie :) Yorkie napisał(a):Cześć Madziu :multi: Potargany Masterek jest śliczny :loveu: Cześć, cześć, potarganiec dziękuje :lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Cześć Madziu:lol: co słychać u maluchów:cool3: latają już za dziewczynami czy jeszcze nie:cool3: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):Cześć Madziu:lol: co słychać u maluchów:cool3: latają już za dziewczynami czy jeszcze nie:cool3: :evil_lol: Cześć :p Maluchy mają się dobrze, w sobotę planujemy zajrzeć na działkę z psiurami, Torek będzie tam pierwszy raz :razz: Dziewczynami nie zaprzątają sobie głowy na razie :eviltong: AlKil napisał(a):Poczta kwiatowa... Haha :evil_lol: Dzięki :lol: Quote
Moniś Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Cześć Masterko-Torki ;) Chrońcie się przed kleszczami, bo z moim Nodusiem nie jest dobrze... dziś wet wyjął mu kleszcza :shake: Quote
AlKil Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 No nie, te cholery już się czepiają??? Wredne małpy... A czy kleszcze w ogóle robią coś pożytecznego???? Quote
madziasto4 Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Moniś napisał(a):Cześć Masterko-Torki ;) Chrońcie się przed kleszczami, bo z moim Nodusiem nie jest dobrze... dziś wet wyjął mu kleszcza :shake: Cześć ;) Właśnie, muszę ich zakropić :roll: Źle z Noddulkiem? :crazyeye: Quote
madziasto4 Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 AlKil napisał(a):No nie, te cholery już się czepiają??? Wredne małpy... A czy kleszcze w ogóle robią coś pożytecznego???? Tak, już się łajzy pojawiły niestety.... Quote
Moniś Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 madziasto4 napisał(a): Źle z Noddulkiem? :crazyeye: tak.. cały dzień chodzi jak cień.. nic go nie interesuje.. taki biedny jest, osowiały... :-( Nie miał chyba go długo, bo nie był jeszcze taki opity, ale to pewnie mogło wystarczyć do zarażenia... ehhhh :shake::shake: Quote
Moniś Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 AlKil napisał(a):No nie, te cholery już się czepiają??? Wredne małpy... A czy kleszcze w ogóle robią coś pożytecznego???? Wredne małpy to za słabe określenie dla nich.. a tutaj u nas to jest jakaś plaga.... sąsiadki pekińczyk miał już 3 wbite i dwa łażące po nim... Quote
AlKil Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Moniś, nie martw się na zapas, będzie dobrze, może to tylko zły humor... Quote
madziasto4 Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Moniś napisał(a):tak.. cały dzień chodzi jak cień.. nic go nie interesuje.. taki biedny jest, osowiały... :-( Nie miał chyba go długo, bo nie był jeszcze taki opity, ale to pewnie mogło wystarczyć do zarażenia... ehhhh :shake::shake: Master miał jeden, jedyny raz kleszcza, już był dość opity i powikłań na szczęście nie było... Będzie dobrze z Noddym :thumbs: Quote
Moniś Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 AlKil napisał(a):Moniś, nie martw się na zapas, będzie dobrze, może to tylko zły humor... Nie Kochana, na zły humor to nie wygląda. A czy jeśli ten kleszcz nie był nosicielem bakterii to czy pies mógł zareagować w ten sposób na samą obecność kleszcza? Madzia, my pierwszy raz złapalismy. W tamtym roku cały czas zakrapiałam go fiprexem i nie miał ani jednego, a teraz jeszcze nie zakropiłam i prosze..... :shake: Quote
WinterGirl Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 My też już spotkaliśmy się z kleszczami :diabloti: ..szybkie i bezbolesne na szczęście krwiopijcy!?! wyściskaj chłopaków w naszym iminiu :calus: [SIZE=1]P.S. [SIZE=3]dużo słońca Pozdrawiamy [SIZE=2]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
madziasto4 Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Moniś napisał(a): Madzia, my pierwszy raz złapalismy. W tamtym roku cały czas zakrapiałam go fiprexem i nie miał ani jednego, a teraz jeszcze nie zakropiłam i prosze..... :shake: My w zeszłym roku pierwszy raz. Fiprex? Nie znam tego :roll: bGirl napisał(a):My też już spotkaliśmy się z kleszczami :diabloti: ..szybkie i bezbolesne na szczęście krwiopijcy!?! wyściskaj chłopaków w naszym iminiu :calus: [SIZE=1]P.S. [SIZE=3]dużo słońca Pozdrawiamy Tak? A który psinek złapał kleszcza? ;) A właściwie którego psiaka złapał kleszcz... Słonko już u nas jest :loveu: Quote
Recommended Posts