marzenna79 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 madziasto4 napisał(a): :loveu: :loveu: Miło mi, że się cieszysz ;) Madziu, cieszę się bardzo,bardzo,bardzo !!!!!!! :multi::multi::multi: [SIZE=4]Podoba mi się bannerek ogromnie...:loveu::loveu::loveu: [SIZE=5]Jestem szczęśliwa !!!!!!! :laola::laola: [SIZE=4][SIZE=5][SIZE=2]P.S. A zrobiłabyś mi jeszcze nowy avatar ?:oops: Do kompletu ?:oops: Bo ten obecny avek Sukcesa ma brzydkie ujęcie Sukcesa.:shake: Chciałabym z uszami stojącymi prawidłowo.:cool1: Mogę nieśmiało prosić Cię Magdo ??????? :oops: Quote
madziasto4 Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 marzenna79 napisał(a):Madziu, cieszę się bardzo,bardzo,bardzo !!!!!!! :multi::multi::multi: [SIZE=4]Podoba mi się bannerek ogromnie...:loveu::loveu::loveu: [SIZE=5]Jestem szczęśliwa !!!!!!! :laola::laola: [SIZE=4][SIZE=5][SIZE=2]P.S. A zrobiłabyś mi jeszcze nowy avatar ?:oops: Do kompletu ?:oops: Bo ten obecny avek Sukcesa ma brzydkie ujęcie Sukcesa.:shake: Chciałabym z uszami stojącymi prawidłowo.:cool1: Mogę nieśmiało prosić Cię Magdo ??????? :oops: Oczywiście, tylko powiedz, które zdjęcie Sukcesa Ci najbardziej odpowiada na avek ;) To które w bannerku czy inne? Quote
Sara_i_Aris Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Śliczne foteczki :loveu: Też ma czarne podniebienie? :multi: Quote
madziasto4 Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Yorkie napisał(a):Śliczne foteczki :loveu: Też ma czarne podniebienie? :multi: No takie ciemne, Master też chyba takie ma :razz: Quote
WinterGirl Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Chłopaki ale dwu- nożna bannerek wam zgotowała tiu, tiu :loveu: Pozdrawiamy [SIZE=2]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
madziasto4 Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 bGirl napisał(a):Chłopaki ale dwu- nożna bannerek wam zgotowała tiu, tiu :loveu: Pozdrawiamy :lol: Wiosna idzie, trzebabyło zmienić image :eviltong: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Cześć Madziu:lol: ale fajniusi języczek:loveu: ...to Masterka prawda:cool3: wymiziaj odemnie laleczki:loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Ale chłopaki sobie słodziutko śpiochają :loveu: Quote
madziasto4 Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a): Cześć Madziu:lol: ale fajniusi języczek:loveu: ...to Masterka prawda:cool3: wymiziaj odemnie laleczki:loveu: Łooł ale z Ciebie szpruciula :cool3: Zgadłaś, Masterka :cool3: Taaa, laleczki :evil_lol: Zdziwiłabyś się, widząc ich na żywo :lol: Cześć ;) Quote
madziasto4 Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Yorkie napisał(a):Ale chłopaki sobie słodziutko śpiochają :loveu: :loveu: PositiveThought napisał(a):joł Magdo. chłopaczki są absolutnie bościutcy. ja bym ich zjadła od razu, natychmiast, bez chwili zastanowienia się. [zaraz zacznę wylizywać monitor] i jęzorczysko jest nawet! heloł :cool1: buahah wylizuj, to od razu sobie wyczyścisz :cool1: Masterutek I zbliżenie mojego słoneczka ślicznego :loveu: Quote
madziasto4 Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 PositiveThought napisał(a):aff. czudoo <33 on ma śliniusi pycholaczek. i to czudo caaaałe moje :loveu: Quote
AlKil Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Witaj madziu! Bannerka pozazdrościłam... i mordowałam się z nim okrutnie, bo odnośnik mi zgłupiał...:cool1:Próbowałam z pięć razy, szlag mnie trafił i poszłam do pracy. Zabiorę się za to w wolnej chwili, a inni do tej pory będą czytać encyklopedię...zobacz sama...:placz::placz::placz: Quote
madziasto4 Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Yorkie napisał(a):On jest boosskii :loveu: Wiem, wieeem :eviltong: AlKil napisał(a):Witaj madziu! Bannerka pozazdrościłam... i mordowałam się z nim okrutnie, bo odnośnik mi zgłupiał...:cool1:Próbowałam z pięć razy, szlag mnie trafił i poszłam do pracy. Zabiorę się za to w wolnej chwili, a inni do tej pory będą czytać encyklopedię...zobacz sama...:placz::placz::placz: Witaj, hmmm HyperText Transfer Protocol :cool3: Ciekawa lektura :eviltong: Pomóc z odsyłaczem? ;) Quote
madziasto4 Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 PositiveThought napisał(a):ej, to nie feer. Ty masz dwa czuda, ja mam tylko jedno do koFania ściskania przytualnia całowania miziania muah, miah. nie lubię tak. to sobie spraw drugiego :eviltong: Quote
Marzenuś Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 To jest słodziutkie. Nic tylko całować taki cudny pysio :p Quote
AlKil Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 madziasto4 napisał(a):Wiem, wieeem :eviltong: Witaj, hmmm HyperText Transfer Protocol :cool3: Ciekawa lektura :eviltong: Pomóc z odsyłaczem? ;) jeszcze się pytasz....:placz: i tak już jestem siwa, bardziej nie będę ale może na duszy zrobi się lżej... Quote
madziasto4 Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 AlKil napisał(a):jeszcze się pytasz....:placz: i tak już jestem siwa, bardziej nie będę ale może na duszy zrobi się lżej... Proszę bardzo :p Quote
madziasto4 Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 PositiveThought napisał(a):móiwsz tak, jakbyś nie wiedziała, jak bardzo się staram :p u mnie dziś wieje. nie mówiłaś, że się starasz lub że podejmujesz w ogóle jakieś kroki w tym kierunku :eviltong: Wróciliśmy ze spacerku, Torek przebiegając przy przystanku wystraszył się siedzącego mężczyzny i zaczął na niego szczekać. Facet o wąsach jak u Piłsudskiego, ze stoickim spokojem odpowiedział: 'bo cię ugryzę' :lol: Quote
Aga76 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 madziasto4 napisał(a): Magdo, wspaniałe zdjęcia chłopaków :loveu: Quote
Helen Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 i dziadek straszy takie śliczności jak Toro?! nie ładnie :P śliczniaste psiaki:loveu: Quote
madziasto4 Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Aga76 napisał(a):Magdo, wspaniałe zdjęcia chłopaków :loveu: Dzięki Aga :loveu: Helen napisał(a):i dziadek straszy takie śliczności jak Toro?! nie ładnie :P śliczniaste psiaki:loveu: Witaj Helen u nas ;) Zapraszamy ponownie :p Quote
Recommended Posts