Kasia Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Jak ja sie stęskniłam za chłopaczkami :loveu: dawno ich nie widziałam... I Torek mój ulubieniec :loveu: :loveu: zbój i niedobrak mały ale jaki kochany!!!!!!! Witaj Madziu!!! Cudny słoneczny dzień a my musimy sie męczyć w szkołach albo w pracy...jakie to niesprawiedliwe :cool1: ale na przełomie kwietnia i maja będę miała 3 tygodnie urlopu to się wyleniu****ę za wszystkie czasy :p :p Pozdrawiamy cieplutko Ciebie i chłopaków :multi: Quote
Aga76 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 madziasto4 napisał(a): Witajcie Kochani :loveu: Super zdjęcia :klacz: Jak zdrówko szanownych kolegów? Quote
madziasto4 Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Jupi napisał(a):super nowy wiosenny banerek ucałuj nochalki ode mnie:lol: Nie widziałam wczoraj Twojego postu :???: Nochalki wycałowane :lol: Fajnie, że się bannerek podoba :lol: fidelek2 napisał(a): Jak ja sie stęskniłam za chłopaczkami :loveu: dawno ich nie widziałam... I Torek mój ulubieniec :loveu: :loveu: zbój i niedobrak mały ale jaki kochany!!!!!!! Witaj Madziu!!! Cudny słoneczny dzień a my musimy sie męczyć w szkołach albo w pracy...jakie to niesprawiedliwe :cool1: ale na przełomie kwietnia i maja będę miała 3 tygodnie urlopu to się wyleniu****ę za wszystkie czasy :p :p Pozdrawiamy cieplutko Ciebie i chłopaków :multi: Cześć Kasiu, witaj :) My się też za Tobą stęskniliśmy :lol: Masz rację, pogoda śliczna, cieplutko, a trezba siedzieć w murach szkolnych... A już za tydzień pierwszy dzień wiosny :multi: Też bym chciała taki urlopik :placz: Aga76 napisał(a):Witajcie Kochani :loveu: Super zdjęcia :klacz: Jak zdrówko szanownych kolegów? Witaj Aga :) Dzięki :lol: Master ostatnio dość często tak waruje przy małym jak ten śpi :lol: Jakiś instynkt opiekuńczy mu się włączył chyba :lol: Dziękujemy, zdrówko w porządku :) AlKil napisał(a):Dzień dobry!!!:lol: Dzień dobry ;) Ooo też macie wiosenny bannerek :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Cześć Madziu :multi: Pospacerkowe zdjęcia Torka są super :loveu: Quote
marzenna79 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Witaj Madziu i małe bąbelki !!! :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Świetne są maluszki...:loveu: Jak ja lubię oglądać Masterka i Torusia razem na fotce...:evil_lol: Wiesz dlaczego, prawda ? :evil_lol: BANNEREK WIOSENNY PIERWSZA KLASA MAGDO !!!!!!!:cool2: Pozdrawiam- Magda oraz MASTER i TORO Quote
madziasto4 Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Yorkie napisał(a):Cześć Madziu :multi: Pospacerkowe zdjęcia Torka są super :loveu: Dzięki :lol: marzenna79 napisał(a): Witaj Madziu i małe bąbelki !!! :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Świetne są maluszki...:loveu: Jak ja lubię oglądać Masterka i Torusia razem na fotce...:evil_lol: Wiesz dlaczego, prawda ? :evil_lol: BANNEREK WIOSENNY PIERWSZA KLASA MAGDO !!!!!!!:cool2: Pozdrawiam- Magda oraz MASTER i TORO Witamy, witamy :) Tak, wiem dlaczego- bo wtedy ich rozróżniasz :evil_lol: Cieszę się, że nasz bannerek Ci się podoba :lol: Quote
Sara_i_Aris Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Ale Masterka jest bardzo łatwo odróżnić od Tora. Trzeba pamiętać, że Master jest bardziej jasny, a Toro czarny ;) Toro ma czarny pyszczek, a Master złoty :loveu: Master jest ładniejszy :loveu: Quote
marzenna79 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 madziasto4 napisał(a): Witamy, witamy :) Tak, wiem dlaczego- bo wtedy ich rozróżniasz :evil_lol: Cieszę się, że nasz bannerek Ci się podoba :lol: ZGADŁAŚ !!!!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ŁATWIEJ MI ICH ODRÓŻNIĆ - TO PRAWDA !!!!!!! :cool3::cool3::cool3: Sama robiłaś bannerek, :crazyeye: czy aneta25 ??? A może jeszcze jakaś inna uzdolniona dziewczyna ?;) Quote
madziasto4 Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 marzenna79 napisał(a):ZGADŁAŚ !!!!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ŁATWIEJ MI ICH ODRÓŻNIĆ - TO PRAWDA !!!!!!! :cool3::cool3::cool3: Sama robiłaś bannerek, :crazyeye: czy aneta25 ??? A może jeszcze jakaś inna uzdolniona dziewczyna ?;) To specjalnie dla Ciebie w wolnej chwili napstrykam pieskom zdjęć wspólnych :lol: Bannerek robiłam sama, poprzedni też ;) Quote
Jupi Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 madziasto4 napisał(a):Nie widziałam wczoraj Twojego postu :???: Nochalki wycałowane :lol: Fajnie, że się bannerek podoba :lol: bo jakoś wczorajsze moje posty zżarło wczoraj już pisałam o 2 niespodziance i nie ma tego:???: jakiś postopożeracz działa na dogo:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Jupi napisał(a):bo jakoś wczorajsze moje posty zżarło wczoraj już pisałam o 2 niespodziance i nie ma tego:???: jakiś postopożeracz działa na dogo:evil_lol: A właśnie, mnie też wczoraj u Ciebie zjadło jednego posta :lol: Postopożeracz już kiedyś grasował :mad: Quote
marzenna79 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 madziasto4 napisał(a):To specjalnie dla Ciebie w wolnej chwili napstrykam pieskom zdjęć wspólnych :lol: Bannerek robiłam sama, poprzedni też ;) Dziękuję !!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Dla mnie tylko ??????? :cool3::cool3::cool3: Sama robiłaś BANNEREK ? :shake: TO TY ZDOLNA JESTEŚ !!!!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Qrczaki, a ja nie umiem takich rzeczy robić ! :shake::shake::shake: Quote
madziasto4 Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 marzenna79 napisał(a):Dziękuję !!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Dla mnie tylko ??????? :cool3::cool3::cool3: Sama robiłaś BANNEREK ? :shake: TO TY ZDOLNA JESTEŚ !!!!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Qrczaki, a ja nie umiem takich rzeczy robić ! :shake::shake::shake: Tylko i wyłącznie dla Ciebie :p Eee tam zdolna od razu :eviltong: To wcale nie jest takie trudne, jeszcze nie dawno myślałam, że to czarna magia :) Quote
Sara_i_Aris Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Madziu, a w jakim programie robisz taki banner? W Adobe Photoshop czy innym? Quote
marzenna79 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 madziasto4 napisał(a):Tylko i wyłącznie dla Ciebie :p Eee tam zdolna od razu :eviltong: To wcale nie jest takie trudne, jeszcze nie dawno myślałam, że to czarna magia :) W takim razie baaardzooo dziękuję !:loveu: Może i ja się w takim razie naumiem, jak myślisz ? ;) Jeżeli to nie takie trudne...??????? :cool3: A jaki program należy wgrać ? :shake: Quote
madziasto4 Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Yorkie napisał(a):Madziu, a w jakim programie robisz taki banner? W Adobe Photoshop czy innym? W Gimpie ;) Darmowy i wystarczający na moje potrzeby ;) I na dodatek po polsku :lol: marzenna79 napisał(a):W takim razie baaardzooo dziękuję !:loveu: Może i ja się w takim razie naumiem, jak myślisz ? ;) Jeżeli to nie takie trudne...??????? :cool3: A jaki program należy wgrać ? :shake: Pewnie, że nie trudne :lol: Ja korzystam z Gimpa ;) Quote
Sara_i_Aris Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 madziasto4 napisał(a):W Gimpie ;) Darmowy i wystarczający na moje potrzeby ;) I na dodatek po polsku :lol: OMG! Ja też mam Gimpa, ale mi się w nim nie udaje robić takich super rzeczy jak ty :loveu: Jak już to AP, bardziej profesjonalny... i też po polsku ;) Ale tylko CS2 Pl... Madziu, wbijaj do galerii Arisa, nowe foteczki są... ;) Quote
marzenna79 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 madziasto4 napisał(a):W Gimpie ;) Darmowy i wystarczający na moje potrzeby ;) I na dodatek po polsku :lol: Pewnie, że nie trudne :lol: Ja korzystam z Gimpa ;) Słyszałam już o Gimpie...:cool3: Miałam nawet wgrany ten program.:cool3: Ale jakoś nie potrafiłam sobie poradzić.:shake: Może spróbuję ponownie !!!!!!! Quote
madziasto4 Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Yorkie napisał(a):OMG! Ja też mam Gimpa, ale mi się w nim nie udaje robić takich super rzeczy jak ty :loveu: Jak już to AP, bardziej profesjonalny... i też po polsku ;) Ale tylko CS2 Pl... Madziu, wbijaj do galerii Arisa, nowe foteczki są... ;) AP jest po polsku? A co to CS? :eviltong: Już idę ;) marzenna79 napisał(a):Słyszałam już o Gimpie...:cool3: Miałam nawet wgrany ten program.:cool3: Ale jakoś nie potrafiłam sobie poradzić.:shake: Może spróbuję ponownie !!!!!!! Moje początki z Gimpem też nie należą do udanych- zawsze wściekła zamykałam 'z hukiem' program :evil_lol: Jest niespodzianka u Ciebie w galerii ;) Quote
Kasia Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Też mam Gimpa i też próbowałam różnych sztuczek ale nic mi nie wychodzi...albo ze mnie taka ciemnota albo coś nie tak z tym programem :diabloti: Quote
Sara_i_Aris Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 madziasto4 napisał(a):AP jest po polsku? A co to CS? :eviltong: Adobe Photoshop CS2 Pl - to taka nazwa programu... Quote
marzenna79 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 madziasto4 napisał(a): Moje początki z Gimpem też nie należą do udanych- zawsze wściekła zamykałam 'z hukiem' program :evil_lol: Jest niespodzianka u Ciebie w galerii ;) __________________ DZIĘKUJĘ !!!!!!! To jest cudny bannerek ! Quote
madziasto4 Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 fidelek2 napisał(a):Też mam Gimpa i też próbowałam różnych sztuczek ale nic mi nie wychodzi...albo ze mnie taka ciemnota albo coś nie tak z tym programem :diabloti: A więc z programem na pewno wszytsko w porządku :evil_lol: Żartuję :eviltong: Jaka tam ciemnota, wycinać nie potrafisz? :) Bo chyba tylko to może sprawiać problem ;) Quote
madziasto4 Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Yorkie napisał(a):Adobe Photoshop CS2 Pl - to taka nazwa programu... Aaa, ja się nie znam na Photoshopie... marzenna79 napisał(a):DZIĘKUJĘ !!!!!!! :loveu: :loveu: Miło mi, że się cieszysz ;) Quote
Recommended Posts