madziasto4 Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 bGirl napisał(a):Witamy cieplutko Cieszymy się, że u chłopaków lepiej, tulaski od naszej gromadki. Pozdrawiamy Witaj ;) Ja też się cieszę i również pozdrawiam :) marzenna79 napisał(a):Witajcie Magdo, Masterku i Torusiu ! :multi::loveu: Jak tam dzisiaj chłopaki się czują ? :cool3: Toro - śmieciarz....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....dobre.... Pozdrawiam serdecznie.:loveu: Mizi,mizi dla cudnych bąbelków.:loveu: :loveu: Witaj :) Chłopaczki mają się dobrze :multi: Śmieciarz, śmieciarz :mad: Pozdrawiamy wiosennie :loveu: Yorkie napisał(a):Cześć Madziu :multi: Może z wiekiem mu minie łapanie śmieci? Aris jak był mniejszy też brał wszystko w pyszczek, potem mu już przeszło ;) Oczywiście nie obyło się bez nagród i kar :shake: Cześć ;) Myślę, że z wiekiem rzeczywiście to minie ;) Chociaż biorąc pod uwagę diabelski charakterek małego... :diabloti: g_o_n_i_a napisał(a):Madziu :multi: BARDZO się cieszę, ze chłopcy mają sie lepiej :loveu: Cześć Gosia :loveu: :multi: Quote
Sara_i_Aris Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 O, Madziu, widzę, że zmieniłaś bannerek :multi: Śliczny :loveu: A mi się nie chce robić własnego, nie mam pomysłu, nie chce mi się szukać tła, usuwać tła z fotek Arisa itp. itd. :roll: Może kiedyś... Quote
g_o_n_i_a Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 madziasto4 napisał(a):Tak :loveu: Wiosenny :) Śliczny :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
madziasto4 Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Yorkie napisał(a):O, Madziu, widzę, że zmieniłaś bannerek :multi: Śliczny :loveu: A mi się nie chce robić własnego, nie mam pomysłu, nie chce mi się szukać tła, usuwać tła z fotek Arisa itp. itd. :roll: Może kiedyś... Dzięki :) Pańcia leń :eviltong: g_o_n_i_a napisał(a):Śliczny :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Dziekuję :multi: [SIZE="3"]Master wartownik:p Moje słoneczka dwa kochane :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Jak pilnuje, żeby Torkowi nikt nie przeszkadzał :evil_lol: Kochany Masterek czuwa nad bezpieczeństwem młodszego kolegi :loveu: Quote
WinterGirl Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 kochane pieszczochy Pozdrawiamy [SIZE=2]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
Magda Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Hej Madzia! Widze, ze z Torkiem znacznie lepiej i Masterek tez zdrowieje:multi: Milo nam to slyszec. Bannerek bardzo ladny:loveu: Ale moj lepszy:diabloti: Quote
madziasto4 Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Magda_Miki napisał(a):Hej Madzia! Widze, ze z Torkiem znacznie lepiej i Masterek tez zdrowieje:multi: Milo nam to slyszec. Bannerek bardzo ladny:loveu: Ale moj lepszy:diabloti: Hej, hej :p Haha, każda sroka swój ogonek chwali :diabloti: Quote
Magda Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 madziasto4 napisał(a):Hej, hej :p Haha, każda sroka swój ogonek chwali :diabloti: NO co! Chwale dzielo Ali:eviltong: na FORUM!! Quote
madziasto4 Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Magda_Miki napisał(a):NO co! Chwale dzielo Ali:eviltong: na FORUM!! Mnie się wszystkie wiosenne podobają :loveu: Quote
Magda Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 madziasto4 napisał(a):Mnie się wszystkie wiosenne podobają :loveu: Dobra niech ci bedzie!:eviltong: WSZYSTKIE SA SUPER!!! Quote
Sara_i_Aris Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 madziasto4 napisał(a):Mnie się wszystkie wiosenne podobają :loveu: Mi też :loveu: Quote
madziasto4 Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 PositiveThought napisał(a):hej Madziula, bannerek świetny (; super, że wiosenne, rozumiem że mój jest be i fe, tak? :( przecież nie napisałam, że tylko wiosenne mi się podobają :eviltong: Twój ma klimat :cool1: Quote
Sara_i_Aris Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 PositiveThought napisał(a):super, że wiosenne, rozumiem że mój jest be i fe, tak? :( Oj, Beatka, nie przejmuj się, przecież twój też jest śliczny :loveu: I jaki pomysłowy (chodzi o kolorek, śliczny) :loveu: :calus: Quote
madziasto4 Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 PositiveThought napisał(a):dziękujęę ^^ jest trochę za poważny, jak na DusiaKa. jak tam pogoda? :p Pogoda wspaniała :loveu: 21 stopni :p Pąki na krzaczkach, krokusiki, ach...:loveu: Quote
madziasto4 Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 oj z miejscami spacerowymi niestety u nas kruchutko :shake: Dlatego z utęsknieniem czekamy na wiosnę i lato, bo wtedy jesteśmy często na działce. Latem w zasadzie nadrabiamy niedobór spacerków... Quote
Magda Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 madziasto4 napisał(a):Pogoda wspaniała :loveu: 21 stopni :p Pąki na krzaczkach, krokusiki, ach...:loveu: Zartujesz:crazyeye::eviltong: Niemozliwe, nie wierze... PositiveThought napisał(a):ojj, żałuj - u nas są działki i poniemiecki cmentarz, na który łazimy teraz prawie codziennie :loveu: Brr... ja tam bym sie nie odwazyla pojsc na taki spacer:shake::shake: Quote
madziasto4 Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 PositiveThought napisał(a):ojj, żałuj - u nas są działki i poniemiecki cmentarz, na który łazimy teraz prawie codziennie :loveu: a daleko masz do morza? (; [bo ja się nie znam wogle] Żałuję, żałuję.... Blisko w sumie, ale utrudnieniem jest to, że trzeba dojechać samochodem/autobusem, 5-10 minut drogi co prawda, ale z piechami to już kłopot do centrum Gdyni jechać... Quote
madziasto4 Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Magda_Miki napisał(a):Zartujesz:crazyeye::eviltong: Niemozliwe, nie wierze... Brr... ja tam bym sie nie odwazyla pojsc na taki spacer:shake::shake: Słowo honoru :p Na wyświetlaczu przy Urzędzie jak wół 21 stopni było wyświetlane :p A u Was chłodniej? O Madzia, to Ty też taki cykor jak ja :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 U mnie było ciepej, bo aż 25 :bigcool: :Cool!: (ale super emotki :loveu: ) Quote
Jupi Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 super nowy wiosenny banerek ucałuj nochalki ode mnie:lol: Quote
madziasto4 Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 PositiveThought napisał(a):nie, tylko groby, przynajmniej w dzień. a w nocy... nieoświetlone tereny spowija mrok... pokryte bluszczem nagrobki zdają się wyciągać swe odnóża, by jeszcze raz, dotknąć żywego ciała, póki morczne otchłanie nie pochłoną upadłych dusz na zawsze.... zazdroszczę bliskości naszej ogromnej, zimnej kałuży :p szumiącej pięknie, na dodatek :loveu: Oj, masz swój Zalew przecież :eviltong: :evil_lol: PositiveThought napisał(a):czyżby łączyło Was coś więcej, niż tylko imię? :diabloti: Kto wie, kto wie :lol: Quote
Recommended Posts