madziasto4 Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Zuza96 napisał(a):Cześć Wszystkim :cool3: Wszyscy witają :cool1: Quote
madziasto4 Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Bry!!!! :multi: Cześć Gosia :multi: Quote
madziasto4 Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Madziu, co tam u Was? :cool3: A nieźle ;) Toro już nie kuleje w zasadzie, na spacerku tylko czasami łapkę podnosi, ale tak to jest już w porządku chyba. Master śpi na fotelu, a ja sobie siedzę i robię różne rzeczy :cool3: Najróżniejsze :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Super :loveu: Całuski dla chłopców... :buzi: A uczyc to Ty sie nie musisz? :cool3: Quote
madziasto4 Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Uczę się, uczę :eviltong: Nad chemią siedzę :p Quote
Magda Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 g_o_n_i_a napisał(a): A uczyc to Ty sie nie musisz? :cool3: Madzia to sie nie musi uczyc od dluzszego czasu:evil_lol: Tak to jest jak sie mieszka na dogo:lol::lol: Uff....to dobrze, ze z Torkiem wszystko w porzadku:multi::multi: Buziaki dla chlopcow! Quote
g_o_n_i_a Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Ech... Dlaczego to JA zawsze sie musze uczyc :placz::( Quote
Magda Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Ech... Dlaczego to JA zawsze sie musze uczyc :placz::( ja w piatki i soboty nigdy sie nie ucze:eviltong: Jakos mi sie nie chce Quote
Sara_i_Aris Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Mnie to często nachodzi taka ochota na naukę :evil_lol: Ale zwykle w sobotę się niczego nie uczę, zostawiam na niedzielę ;) Quote
madziasto4 Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):I nad Dogomania... :evil_lol: ;-) Gosia :mad: :eviltong: Magda_Miki napisał(a):Madzia to sie nie musi uczyc od dluzszego czasu:evil_lol: Tak to jest jak sie mieszka na dogo:lol::lol: Uff....to dobrze, ze z Torkiem wszystko w porzadku:multi::multi: Buziaki dla chlopcow! Nie mieszkam na dogo :eviltong: Po prostu korzystam z internetu w celach poszerzenia wiedzy, a dogo przy okazji :eviltong: To że mam zielone kółeczko aktywne, to nie znaczy, że akurat siedzę na dogo :p A ja już się bałam, że to rzepka...uff :) g_o_n_i_a napisał(a):Ech... Dlaczego to JA zawsze sie musze uczyc :placz::( Życie jest niesprawiedliwe :razz: Magda_Miki napisał(a):ja w piatki i soboty nigdy sie nie ucze:eviltong: Jakos mi sie nie chce Ja w piątki i w soboty robię to co lubię (jeśli chodzi o szkolne rzeczy) :p Yorkie napisał(a): Ale zwykle w sobotę się niczego nie uczę, zostawiam na niedzielę ;) To tak jak ja :lol: I między innymi dlatego nie cierpię niedzieli :evil_lol: Quote
dzasta Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 To dla chłopaków z okazji Dnia Chłopa bo podobno takowy jest :crazyeye: :loveu: Quote
WinterGirl Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 doby wieczór my wpadamy w szybkie odwiedziny, z pytaniem co słychać u chłopaków? Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
madziasto4 Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 dzasta napisał(a): To dla chłopaków z okazji Dnia Chłopa bo podobno takowy jest :crazyeye: :loveu: Podobno jest, ale to chyba nie teraz? :hmmmm: Chłopaki dziękują :loveu: Oj Toro jakby się dorwał do tego misia, to marny jego los (los misia rzecz jasna) :evil_lol: bGirl napisał(a):doby wieczór my wpadamy w szybkie odwiedziny, z pytaniem co słychać u chłopaków? Pozdrawiamy Witajcie :) U chłopaków wszystko w porząsiu :loveu: Quote
misiaczek Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 madziasto4 napisał(a):Podobno jest, ale to chyba nie teraz? :hmmmm: Jest dzisiaj :razz:.Sprawdziłam.Też byłam zaskoczona,że chłopy takiego dnia się dorobiły ;) :evil_lol:.No ale jak juz mają,to od Misi dla Masterka i Torka kwiatuszek ;) . Quote
madziasto4 Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 misiaczek napisał(a):Jest dzisiaj :razz:.Sprawdziłam.Też byłam zaskoczona,że chłopy takiego dnia się dorobiły ;) :evil_lol:.No ale jak juz mają,to od Misi dla Masterka i Torka kwiatuszek ;) . O żesz rzeczywiście :lol: 10 marca dzień chłopa, ale jajca :evil_lol: Master i Toro dziękują, ale im trochę głupio, bo u Misi z życzeniami nie byli :oops: Quote
madziasto4 Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 PositiveThought napisał(a):hej Madziu! jak gardełko? ^^ mam nadzieję, że lepiej ^^ jeśli tak, to wyjdź na dwór i krzyknij do mnie 'keczup'! widzisz, mówiłam Ci, że będzie wszystko dobrze <3 nad chemią powiadasz... co tam ciekawego z Twoją chemią? ^^ witaj :cool1: gardełko rano bolało, teraz w porządku, a jutro rano też pewnie będzie bolało :mad: ale na olej nie dam się namówic :p ale Ty masz pomysły..keczup...:shake: :lol: z moją chemią nic ciekawego :shake: w sensie, że chemia nieciekawa...:roll: Quote
madziasto4 Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 PositiveThought napisał(a):jak oni ślicznie śpią! :loveu::loveu::loveu: a co jest z okami Masterusa na pierwszym zdjęciu? xD a jacy są kochani jak śpią, wszystko można wtedy z nimi robić :loveu: a bo ja wiem :evil_lol: monstrum jakieś...;) Quote
Sara_i_Aris Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Ta mosntrum, oczy mu się przekręciły, fuj! Nie lubię patrzeć jak ktoś tak robi z oczami... Quote
Asiaczek Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 madziasto4 napisał(a): Chciałabym, żeby już tak było:loveu: : Jeszcze troszkę trzeba poczekać... Pzdr. Quote
madziasto4 Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Yorkie napisał(a):Ta mosntrum, oczy mu się przekręciły, fuj! Nie lubię patrzeć jak ktoś tak robi z oczami... :lol: Asiaczek napisał(a):Jeszcze troszkę trzeba poczekać... Pzdr. Poczekamy, damy radę...:cool1: PositiveThought napisał(a):ależ Ty uparta jesteś P: tylko krowa nie zmienia zdania :eviltong: [SIZE=2]ostatnio pomyślałam, że Aidi, jak śpi, jest taki... spokojny o_O chemia ciekawa, [SIZE=1]ale niekoniecznie na trzeźwo :eviltong: [SIZE=2] nie chcesz 'keczup'... może 'musztarda'? 8) o tak, bywam uparta ;) a jaki Toro jest spokojny :loveu: w zasadzie ostatnio nawet jak nie śpi, to jest taki jakby spokojniejszy...:stupid: :lol: wolę 'majonez' :grins: Quote
Alka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Mdziu, czytałam o "wypadku " Torusia. Cieszę się ,że z łapeczką wszystko w porządku :multi::multi: Quote
Recommended Posts