Alka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='madziasto4'] Chciałabym, żeby już tak było:loveu: : wow, cudownie :loveu: w przyszłym tygodniu na południu temperatura ma sięgnąc nawet 20 stopni...:multi::multi: Quote
Sara_i_Aris Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 OMG! Beata, jaki długaśny post :crazyeye: Ale fajne dałaś komentarze do fotek, od razu mi się humor poprawił :multi: :buzi: Quote
marzenna79 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='madziasto4']Dzisiaj wzięliśmy psy na krótką przejażdżkę samochodem i w drodze powrotnej, już blisko domu Toro zwymiotował :roll: Mam nadzieję, że to nie choroba lokomocyjna :-? To może być choroba lokomocyjna Magdo.:shake: Chciałabym, żeby już tak było:loveu: : Który to ? Toruś ? Masteruś ? Cytat: Napisał madziasto4 Coś podobnego, a u mnie nie pada :cool3: Madziasto4, Magduś...:multi: :loveu: to był żart, kochanie...:evil_lol: Mam nadzieję,że domyśliłaś się,co ???;-):oops: Magduś,czy mogłabym sobie wybrać z Twojej galerii po jednym zdjęciu Masterka i Toro ? Wpisałabyś mi swoich pupili wtedy,jako przyjaciół galerii? Quote
madziasto4 Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 [quote name='Yorkie']Jaka śliczna wiosenna fotka :loveu: To Masterek był /jest/ tak ładnie ostrzyżony? :loveu: ps: chciałam napisać Arisek :roll: Co się ze mną dzieje... Masterek był tak ostrzyżony latem zeszłego roku :loveu: [quote name='Patikujek_Zabrze']http://i19.tinypic.com/4doqhxe.jpg A gdzie to piesio ma oczy???:evil_lol: Ten piesio jest nowej generacji i oczu nie ma:cool1: [quote name='PositiveThought'] hej Madzik! 0. dziękuję, dziękuję, dałaś mi tyle przyjemności, że musiałam się wykrzyczeć w lodówce ze szczęścia :loveu: 1. uwielbiam włażenie w obiektyw :loveu: 2. niesamowite! mamy taką samą zabawkę! widzę ją tu po raz pierwszy :crazyeye: 3. taniec... godowy czy wojenny? :p 4. 'a teraz, dziewczynki, szpagacik robimy! pieknie, moje małe baletniczki!' 5. podróże małe i duże :p 6. zgadnij na co zwróciłam uwagę :p 7. och, co za rozkosz... grzebanie w uchu też uwielbiam <3 8. ha! chyba Cię zauważył P: 9. ojj, to słodziuteńkie malutkie... spojrzonko. 10. to jest pozycja 'zasadź boba'. 11. ejj, nie ma tak! musiałaś go przekupić, żeby tak stał P: 12. ach, ten rzymski profil <3 13. się namęczyłam (; hej, hej :cool1: 0. jajka nie popękały od tych wrzasków radości? :cool1: 1. ja również 2. :crazyeye: deja vu normalnie :crazyeye: Po pierwsze już mówiłaś mi, że macie taką samą zabawkę, a po drugie już ją tu widziałaś :crazyeye: 3. a są jeszcze inne propozycje? 4. :lol: coś w tym stylu :cool1: 5. :lol: 6. przecież jajców nie widać? :evil_lol: jak mogłaś zwrócić uwagę na coś, czego nie widać :evil_lol: 7. :p 8. najwyższa pora po 10 minutach fotografowania :cool3: 9. a oczy jak latarki, jak zwykle 10. :roflt: 11. siedział, a nie stał :cool3: powiedziałam mu, że jak nie będzie pozował, to nie dostanie kolacji :grins: 12. :p 13. ja też :mdleje: Quote
madziasto4 Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 [quote name='marzenna79'] [SIZE="3"]To może być choroba lokomocyjna Magdo.:shake: Który to ? Toruś ? Masteruś ? Madziasto4, Magduś...:multi: :loveu: to był żart, kochanie...:evil_lol: Mam nadzieję,że domyśliłaś się,co ???;-):oops: Magduś,czy mogłabym sobie wybrać z Twojej galerii po jednym zdjęciu Masterka i Toro ? Wpisałabyś mi swoich pupili wtedy,jako przyjaciół galerii? Myślisz, że jednak choroba lokomocyjna? :shake: Może gdyby nie był tuż po jedzeniu, to by nie zwymiotował :stupid: Ogonka nie widać, to już nie wiadomo który to :eviltong: To Masterek ;) Torka wtedy jeszcze na świecie nie było ;) Oczywiście, że się domyśliłam, ale nie ukrywam, że dla upewnienia przez okno wyjrzałam :evil_lol: Oczywiście, że możesz :multi: Wybierz zdjęcia i daj mi znać które ;) Quote
marzenna79 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='madziasto4']Myślisz, że jednak choroba lokomocyjna? :shake: Może gdyby nie był tuż po jedzeniu, to by nie zwymiotował :stupid: Ogonka nie widać, to już nie wiadomo który to :eviltong: To Masterek ;) Torka wtedy jeszcze na świecie nie było ;) Oczywiście, że się domyśliłam, ale nie ukrywam, że dla upewnienia przez okno wyjrzałam :evil_lol: Oczywiście, że możesz :multi: Wybierz zdjęcia i daj mi znać które ;) Już zgłupiałam Magdo,pewnie to są 2 zdjęcia Masterka i co ja wtedy zrobię ??? Jażeli to są 2 Masterusie to poproszę wiosenkę....albo dawaj obydwa...w drodze wyjątku...a potem dołożymy Toro ??? OK ? Quote
madziasto4 Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 [quote name='marzenna79']Już zgłupiałam Magdo,pewnie to są 2 zdjęcia Masterka i co ja wtedy zrobię ??? Jażeli to są 2 Masterusie to poproszę wiosenkę....albo dawaj obydwa...w drodze wyjątku...a potem dołożymy Toro ??? OK ? Zgadza się, to są 2 Masterki :lol: A może takiego Masterka chcesz? Quote
marzenna79 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='madziasto4']Zgadza się, to są 2 Masterki :lol: A może takiego Masterka chcesz? Toro po pewnym deszczowym spacerku Qrcze pieczone....teraz mi zadałaś bobu....:loveu: Wszystkie fotki są cudne...:loveu: Dobra Magduś zdecyduj sama ! Możesz wstawić ewentuel po 2 foty każdego delikwenta. I już.:loveu: Teraz dopiero mi namieszała dziewczyna....hihihi...:evil_lol::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 [quote name='marzenna79']Toro po pewnym deszczowym spacerku Qrcze pieczone....teraz mi zadałaś bobu....:loveu: Wszystkie fotki są cudne...:loveu: Dobra Magduś zdecyduj sama ! Możesz wstawić ewentuel po 2 foty każdego delikwenta. I już.:loveu: Teraz dopiero mi namieszała dziewczyna....hihihi...:evil_lol::evil_lol: Ty się ciesz, Marzenko, że nie mam trzeciego yorka :lol: Wtedy to bym Ci dopiero namieszała :lol: [quote name='PositiveThought']no tak Madziu, tożeśmy się pomęczyły, czas na przyjemności. możemy sobie poopowiadać, jakie u nas świeci słoneczko? ^^ moje jest żółte, świeci i wcale nie ma promyczków, ale powinno mieć. i teraz sobie śpi. a Twoje? nasze słoneczko jest teraz łudząco podobne do księżyca...:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 PositiveThought napisał(a):o jaaa... masz podróbę, niewątpliwie. chińska tandeta! z ryneczku pewnie? taaaa, od wietnamczyków z bazarku... byli tacy mili, że aż żal było odmówić :evil_lol: Toreczek jakieś pół godziny temu spadł z ławy, tzn stał tylnymi łapkami na fotelu, a przednimi opierał się o ławę i łapcie mu się zsunęły i spadł biedactwo, płaczu było co nie miara, a teraz zauważyliśmy, że kuleje na tylną prawą łapkę :-( Była u nas akurat znajoma, poszła po męża weterynarza, a ten obejrzał Torka i powiedział, że żadnego trwałego uszkodzenia nie czuje, dobrze, że to nie rzepka :-( Mam nadzieję, że jutro mu przejdzie :-( Moje słoneczko malutkie :-( Quote
madziasto4 Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 no jeszcze nie wiadomo czy nic mu nie jest :-( wstępnie tylko chyba wykluczona rzepka, ale to może być też zwichnięcie, naciągnięcie czegoś tam, stłuczenie. Moje biedactwo malutkie :-( Quote
madziasto4 Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 fakt, Toro to straszny histeryk. Jak był mały, to darł się wniebogłosy podczas szczepień. Wet zdążył schowac strzykawkę, zapisać i wkleić do książeczki, wklepać do komputera, wydać resztę, pożegnać się, a mały jeszcze się darł :lol: Rodzice właśnie pojechali z nim do weta, a ja zostałam z Masterkiem, żeby mu smutno nie było ;) Quote
madziasto4 Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 to Wasz wet sobie daje radę sam z Aidim w pokoju obok? tzn trzyma go i robi zastrzyk równocześnie? :razz: Właśnie wrócili, Toro ma stłuczoną łapinę, dostał zastrzyk....dobrze, że to nie rzepka i nie jest konieczna operacja Quote
madziasto4 Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 aaaa...myślałam, że jakiś super hiper ten Wasz wet...że posiada coś w stylu 'dalej, dalej, ręce Gadżeta'...:cool3: a bo wecik jest blisko, 5 minut samochodem, a o tej porze to i kolejek nie ma w lecznicy Quote
madziasto4 Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 a co, humorek dziś zły? ;) lecznica całodobowa :grins: monopolowy całodobowy jeszcze bliżej :cool3: 2 minuty piechotą grzeję sobie mleko i wypiję z masłem i z miodem, bo mnie gardło drapie... Quote
madziasto4 Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 ja też mam Żabkę...się namnożyły te Żabki wszędzie.. pozostanę jednak przy mleku- mniam, czosnek z olejem - fuuuj nie wyrzucili go? to niech się spodziewa szybszej dostawy mundurka :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 z płukankiem to wyszłam z wprawy, ostatnio płukałam gardło jako kilkuletnia dziewczynka, wolę nie ryzykować :lol: taak, Torek zmieniony, bo tamte ślipia nie były naturalne, a teraz ich z kolei nie widać w gąszczu włosów :evil_lol: eee no, fajnie to wyszło :) kombinuj, kombinuj i wstawiaj bannerek :) Quote
madziasto4 Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 ee tam, nic specjalnego :cool3: chciałam zrobić psiury 'przezroczyste', a na to dać w normalnych kolorach, ale za dużo roboty, myślenia i kombinowania, i jest tak jak jest miłej nocki :sleep2: Quote
Sara_i_Aris Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Cześć Madziu :hand: Fajne poparawiłaś bannerek :klacz: Beatko, a tobie wyszedł śliczny :loveu: Quote
madziasto4 Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 cześć :) poprawiłam już kilka dni temu :eviltong:, fajnie, że się podoba Z łapką Tora już wszystko w porządku, nie kuleje :sweetCyb: Quote
marzenna79 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 madziasto4 napisał(a):cześć :) poprawiłam już kilka dni temu :eviltong:, fajnie, że się podoba Witaj ! :multi: Mnie też się podoba ! :loveu::loveu: Z łapką Tora już wszystko w porządku, nie kuleje :sweetCyb: Super :multi: cieszę się razem z Tobą Magdusiu.:loveu: Cześć dziewczyno i kochane chłopaki ! :multi::loveu: Mizianko z rana jak śmietana.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Miłego dzionka Magdo ,z rana ! :oops: Quote
madziasto4 Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Dzień dobry Marzena :multi: My również życzymy miłej soboty :) [SIZE="3"]Sesja butelkowa Quote
marzenna79 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 madziasto4 napisał(a):Dzień dobry Marzena :multi: My również życzymy miłej soboty :) Sesja butelkowa Hejka,NOWE FOTY:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Czyżbym widziała podwójnie ??????? :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie wiem, z której strony mam oglądać ? :shake::oops: Quote
Sara_i_Aris Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 madziasto4 napisał(a):poprawiłam już kilka dni temu :eviltong:, fajnie, że się podoba No wiesz, nawet nie widac różnicy, ale jak napisałaś, to się skapnęłam :evil_lol: Nie widać tych marsjańskich, żółtych oczu :evil_lol: Quote
Recommended Posts