madziasto4 Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Alka napisał(a):U nas słoneczka niet:shake:.Ale przynajmniej nie pada... bo wczoraj było okropnie :diabloti: dopiero co wykąpałam małego, a znów po dzisiejszym spacerku ubłocony...:cool3: Wczoraj u nas też było ładnie :loveu: A dziś 10 stopni i piękne słoneczko :multi: Z małymi pieskami tak to już jest :cool3: My mamy to samo, jak jest mokro na dworze :lol: Quote
Shikka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 A u nas słonko tyylko rano było...i sobie poszło :placz: Boziuuuu...ja chcieć taka wiosnę, wiosneczkę, wiosenkę...taką cieplutka i pachnącą... :placz: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Witaj Madziu;) jakie piękne zdjęcia:loveu: nie moge się napatrzeć na te słodkie laleczki:loveu: buziaki dla nich Quote
Sara_i_Aris Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 U mnie jest cieplutko, może później wyjdę z Aisem na spacer :loveu: Quote
AlKil Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Dzień dobry Madziu! Ładną mamy dzisiaj pogodę, prawda? Nareszcie wiosennie...:lol: Quote
madziasto4 Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Shikka napisał(a):A u nas słonko tyylko rano było...i sobie poszło :placz: Boziuuuu...ja chcieć taka wiosnę, wiosneczkę, wiosenkę...taką cieplutka i pachnącą... :placz: Słońce będzie i u Was :lol: *Ania...Niuf* napisał(a):Witaj Madziu;) jakie piękne zdjęcia:loveu: nie moge się napatrzeć na te słodkie laleczki:loveu: buziaki dla nich Witaj, cześć :lol: Patrz do woli jak Ci się podobają :lol: Yorkie napisał(a):U mnie jest cieplutko, może później wyjdę z Aisem na spacer :loveu: Witaj AlKil napisał(a):Dzień dobry Madziu! Ładną mamy dzisiaj pogodę, prawda? Nareszcie wiosennie...:lol: Dzien dobry! Prawda, prawda, mam nadzieję, że już tak zostanie i będzie tylko cieplej i cieplej :multi: Quote
madziasto4 Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Yorkie napisał(a):A może by tak nowe foteczki :razz: ? Cofnij się na poprzednią stronę :eviltong: Są stosunkowo nowe :eviltong: Quote
marzenna79 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='madziasto4'] Zaległe, stare fotki :lol: Witaj Magdo !:multi: Witajcie kochany Masterku i Toro !:loveu::loveu: Jak to wczoraj nie padało ???????:shake: Lało jak diabli.......:shake: Pozdrawiam. :hand: Foteczki śliczniusie jak zwykle.:loveu: Ale Toruś ma długaśny ogonek...:crazyeye: Quote
madziasto4 Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 [quote name='Yorkie']A no tak, nie widziałam, fajne :D :p [quote name='marzenna79']Witaj Magdo !:multi: Witajcie kochany Masterku i Toro !:loveu::loveu: Jak to wczoraj nie padało ???????:shake: Lało jak diabli.......:shake: Pozdrawiam. :hand: Foteczki śliczniusie jak zwykle.:loveu: Ale Toruś ma długaśny ogonek...:crazyeye: Witamy, witamy :lol: Coś Ty, padało? A może Wam dach przecieka, co? :eviltong: ;) Bo ja za nic sobie nie mogę przypomnieć :niewiem: No chyba, że w nocy albo raniutko padało jak jeszcze spałam...;) Tak, Toruś ma długaaaaśny ogonek :loveu: Szczurek mały :loveu: Popołudniowa toaleta :p Quote
Sara_i_Aris Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 O, nawet na dwóch fotkach widać języczek :multi: A ta 3 to chyba zrobiona później, bo wcześniej nie miał spinki ;) Quote
AlKil Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 madziasto4 napisał(a)::p Witamy, witamy :lol: Coś Ty, padało? A może Wam dach przecieka, co? :eviltong: ;) Bo ja za nic sobie nie mogę przypomnieć :niewiem: No chyba, że w nocy albo raniutko padało jak jeszcze spałam...;) Padało jak wracałam z pracy, tak koło piętnastej... spałaś jeszcze czy już????:cool3: Quote
madziasto4 Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Yorkie napisał(a):O, nawet na dwóch fotkach widać języczek :multi: A ta 3 to chyba zrobiona później, bo wcześniej nie miał spinki ;) Fotka robiona przy tej samej sesji, po prostu założyłam mu chwilę później spinkę :eviltong: AlKil napisał(a):Padało jak wracałam z pracy, tak koło piętnastej... spałaś jeszcze czy już????:cool3: Już nie spałam i jeszcze nie spałam :eviltong: Aż poszłam zapytać Mamę: 'Mama, padało wczoraj?', w odpowiedzi usłyszałam 'nieeeee...' W Gdańsku to rzeczywiście mogło padać, bo Gdańsk to nie Gdynia, ale w Gdyni przecież nie padało.... :niewiem: Ach wieczorem troszkę kropiło :PROXY5: Przypomniałam sobie :lol: Quote
AlKil Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='madziasto4']Fotka robiona przy tej samej sesji, po prostu założyłam mu chwilę później spinkę :eviltong: Już nie spałam i jeszcze nie spałam :eviltong: Aż poszłam zapytać Mamę: 'Mama, padało wczoraj?', w odpowiedzi usłyszałam 'nieeeee...' W Gdańsku to rzeczywiście mogło padać, bo Gdańsk to nie Gdynia, ale w Gdyni przecież nie padało.... :niewiem: Ach wieczorem troszkę kropiło :PROXY5: Przypomniałam sobie :lol: byłam akurat na Kamiennym potoku jak zaczęło padać...:evil_lol: Madziu, ale to nie zbrodnia nie zauważyć deszczu, nie martw się, jeszcze się na jakiś załapiesz... Quote
madziasto4 Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 [quote name='AlKil']byłam akurat na Kamiennym potoku jak zaczęło padać...:evil_lol: Madziu, ale to nie zbrodnia nie zauważyć deszczu, nie martw się, jeszcze się na jakiś załapiesz... Może Ci tylko z tego potoku pryskało :evil_lol: Oj stęskniłam się za Sopotem :loveu: Dawno tam nie byliśmy :lol: Quote
Sara_i_Aris Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 U mnie to tylko parę sekund pokropiło i znów słoneczko (wczoraj, bo dzisiaj cieplutko) :multi: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 madziasto4 napisał(a): Witaj, cześć :lol: Patrz do woli jak Ci się podobają :lol: oj podobają i to bardzo:loveu: ...a patrzeć będe jak wstawisz nowe foty:diabloti: ... chociaż tymi starszymi też nie pogardze:lol: Quote
madziasto4 Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 [quote name='Yorkie']U mnie to tylko parę sekund pokropiło i znów słoneczko (wczoraj, bo dzisiaj cieplutko) :multi: U nas dziś też cieplutko i słoneczko :loveu: [quote name='*Ania...Niuf*']oj podobają i to bardzo:loveu: ...a patrzeć będe jak wstawisz nowe foty:diabloti: ... chociaż tymi starszymi też nie pogardze:lol: Proszę bardzo :p : Toreczek :lol: Quote
Sara_i_Aris Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='madziasto4'] Co za spojrzenie :evil_lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Jaki słodziutki:loveu: ma tyle włosków że mu ledwo oczka widać:lol: Quote
madziasto4 Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Yorkie napisał(a):Co za spojrzenie :evil_lol: On tak często bykiem patrzy :lol: *Ania...Niuf* napisał(a): Jaki słodziutki:loveu: ma tyle włosków że mu ledwo oczka widać:lol: Prawda, jeszcze grzywka za krótka, żeby wszystkie włoski mogły być złapane w kitkę :lol: Quote
madziasto4 Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Dzisiaj wzięliśmy psy na krótką przejażdżkę samochodem i w drodze powrotnej, już blisko domu Toro zwymiotował :roll: Mam nadzieję, że to nie choroba lokomocyjna :-? Chciałabym, żeby już tak było:loveu: : Quote
Sara_i_Aris Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Jaka śliczna wiosenna fotka :loveu: To Masterek był /jest/ tak ładnie ostrzyżony? :loveu: ps: chciałam napisać Arisek :roll: Co się ze mną dzieje... Quote
Patikujek Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 http://i19.tinypic.com/4doqhxe.jpg A gdzie to piesio ma oczy???:evil_lol: Quote
Recommended Posts