AlKil Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 A dlaczego? Coś mu obiecałaś i nie dotrzymałaś słowa?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 AlKil napisał(a):A dlaczego? Coś mu obiecałaś i nie dotrzymałaś słowa?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: chyba usłyszał jak planuję jego dzisiejszą kąpiel i że się od tego nie wymiga :evil_lol: :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='madziasto4']spóźnione Dzień dobry i dzisiejszy masterek ;) Ojej Masterek :loveu: :loveu: buziaczek w noseczek :buzi: Quote
AlKil Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 No to wszystko tłumaczy... Killerka czeka to w sobotę. Wykąpiemy, wysuszymy, wyczeszemy a on wtedy będzie się tarzał i z fryzury nici.:shake: Sorry, za tamten wpisik, ale coś mi dogo przez chwilę zgłupiało...:angryy: Quote
madziasto4 Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Ojej Masterek :loveu: :loveu: buziaczek w noseczek :buzi: już zrobione :loveu: [quote name='AlKil']No to wszystko tłumaczy... Killerka czeka to w sobotę. Wykąpiemy, wysuszymy, wyczeszemy a on wtedy będzie się tarzał i z fryzury nici.:shake: Sorry, za tamten wpisik, ale coś mi dogo przez chwilę zgłupiało...:angryy: master też lata jak szalony, ja go uczeszę, a on i tak po swojemu sobie fryzurę ułoży :eviltong: a co do tego wpisu to nie szkodzi ;) Quote
Basia&Safi Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 :o:O:o:O:O wowwwwwwww tyle powiem Safinka zauroczona:):):) Quote
AlKil Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Oj jak Ty to robisz, że Masterek tak siedzi i pozuje?:crazyeye: Czy może docenił powagę poszukiwań żony...:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 basiulka22tychy napisał(a)::o:O:o:O:O wowwwwwwww tyle powiem Safinka zauroczona:):):) no proszę, jedna muszka, a masterek już łami serca kobiet :evil_lol: AlKil napisał(a):Oj jak Ty to robisz, że Masterek tak siedzi i pozuje?:crazyeye: Czy może docenił powagę poszukiwań żony...:evil_lol: powaga sytuacji zrobiła swoje :evil_lol: ...ale jak mu powiem "siad" to on tak zawsze siedzi i pozuje ;) i sie nawet patrzy na mnie :cool3: Quote
madziasto4 Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 dzisiejszy master - poranne przeciąganie Quote
marlena924 Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Jakie słodziutkie :loveu: Dzień dobry Masterku :) Quote
madziasto4 Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 [quote name='marlena924']Jakie słodziutkie :loveu: Dzień dobry Masterku :) ojej, ale jestem niewychowana, nie przywitałam się jeszcze :oops: no więc Dzień dobry :p Quote
madziasto4 Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 aaaaaa...pan nas goni!! ratuj się kto może!! :evil_lol: - gonitwa :cool1: Quote
madziasto4 Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 master sprawdzał czy jest już dorosłym 'mężczyzną' :evil_lol: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 wszystko na swoim miejscu :evil_lol: Quote
AlKil Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 No to kandydatki na żonę będą zadowolone:cool3: Quote
madziasto4 Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 DZIEŃ DOBRY [quote name='AlKil']No to kandydatki na żonę będą zadowolone:cool3: i to jeszcze jak :cool3: Dzisiaj byliśmy na działce :loveu: A takie ładne krokusiki mamy :multi: jutro też planujemy jechać na działkę z masterkiem to może będą jeszcze jakieś zdjęcia :cool1: Quote
Basia&Safi Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 ooo jak slicznie wiosenniee :):):)a ta fotka ze sprawdzaniem meskosci rewelacyjna :D:D:D:D:D Quote
madziasto4 Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 basiulka22tychy napisał(a):ooo jak slicznie wiosenniee :):):)a ta fotka ze sprawdzaniem meskosci rewelacyjna :D:D:D:D:D dziękujemy basiulka :lol: :lol: Quote
SwEet_LiLi Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Witamy ... zdięcia juz wiosene :multi: Aż miło oglądać takie ciepłe zdięcia ... Quote
madziasto4 Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 SwEet_LiLi napisał(a):Witamy ... zdięcia juz wiosene :multi: Aż miło oglądać takie ciepłe zdięcia ... a jeszcze bardziej miło robić takie zdjęcia :multi: :loveu: brakowało mi tego przez całą zimę :shake: Quote
madziasto4 Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 oho, Monisia przyszła :cool3: Dzień dobry! :multi: Quote
Recommended Posts