madziasto4 Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='PositiveThought'] on się z nią całuje? :evil_lol: :niewiem: Nie wnikam :eviltong: [quote name='marzenna79']Ja to mam nosa na nowe fotki Torusia !!! :loveu::loveu::loveu: Wpadłam na czas...hihihi...:evil_lol: Ale nadal nie wiem, co porabia Mr Master ??? :shake: Nie ma to jak intuicja :lol: Kobieca intuicja :cool3: Oj wybacz, że nie napisałam- Master śpi po spacerku :) [quote name='Marzenka18']Śliczniusi Cieszę się, że zbój się podoba :loveu: Quote
Kasia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='madziasto4'] To zdjęcie mi sie podoba...bardzo :lol::lol: Fajne ma te małe łapinki :loveu: cześć Madziu :multi: Quote
madziasto4 Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 PositiveThought napisał(a):zakochana para, zakochaaana para, siedzą na kominie, i całują świnie :evil_lol: [wspomnienia z dzieciństwa xD] BU! Master się obudził. Nie znałam tego :eviltong: Guffi napisał(a):Co chwila nowe posłanie:crazyeye: :evil_lol: Jakie tam nowe, to niebieskie zostało uszyte w pierwszych jego dniach u nas ;) Yorkie napisał(a):Fajne fotki :loveu: dzięki :lol: fidelek2 napisał(a):To zdjęcie mi sie podoba...bardzo :lol::lol: Fajne ma te małe łapinki :loveu: cześć Madziu :multi: Cześć :multi: I mięciutkie poduszeczki :loveu: Quote
Kasia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 madziasto4 napisał(a): I mięciutkie poduszeczki :loveu: dokładnie tak :loveu:...Fidlak to już ma takie szorstkie i twarde Quote
madziasto4 Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='fidelek2']dokładnie tak :loveu:...Fidlak to już ma takie szorstkie i twarde Master też ma już trochę szorstkie, a Toreczek na razie jeszcze mięciutkie...ale i na niego przyjdzie pora :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Kasia, a nie mieliście problemu z łapkami kiedy sypali solą? Quote
misiaczek Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='madziasto4']Haha no nie dogadamy się :evil_lol: Ufff ;) Ufff...juz wszystko jasne :cool3: :evil_lol:. [quote name='madziasto4'] Ale Torciu jest zabawny :lol:.I ta mała łapeczka jaka śliczniasta :loveu:. Quote
Visenna Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Och jakie spojrzenie... Jedno z tych w stylu "spadaj, to moja zabawka" :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='arystokratka'] :loveu::loveu: Witaj arystokratko ;) [quote name='misiaczek']Ufff...juz wszystko jasne :cool3: :evil_lol:. Ale Torciu jest zabawny :lol:.I ta mała łapeczka jaka śliczniasta :loveu:. Małe łapeczki i podusie to chyba każdego rozczulają :loveu: [quote name='Visenna']Jedno z tych w stylu "spadaj, to moja zabawka" :evil_lol: Ooo widać, że przyszedł ktoś doświadczony i znający się na rzeczy :evil_lol: Quote
marzenna79 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Witajcie Masterki i Torusie w niedzielę ! :multi: Witaj Magdusiu ! :multi: Jejusiu, jaki Toruś ma długaśny ozorek.:crazyeye: Super fotka ! :loveu: Pozdrawiam. Quote
Sara_i_Aris Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Jęzorek, widzę jęzorek! :multi: :eviltong: :multi: Quote
madziasto4 Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='marzenna79']Witajcie Masterki i Torusie w niedzielę ! :multi: Witaj Magdusiu ! :multi: Jejusiu, jaki Toruś ma długaśny ozorek.:crazyeye: Super fotka ! :loveu: Pozdrawiam. Witaj Marzena :) No pewno, że długaśny :loveu: Dziękujemy za wizytę ;) [quote name='Yorkie']Jęzorek, widzę jęzorek! :multi: :eviltong: :multi: Dobrze widzisz :p [quote name='PositiveThought']hej Madzinko :cool: widzę, że dałaś mi tu do powdziwiania ten szekszi jęzorrek. no, i tak ma być :evil_lol: u nas słoneczko, słoneczko! Dzień dobry :cool1: Ano dałam :p A u nas nie ma słoneczka, słoneczko :evil_lol: :evil_lol: Żartuję, ale tak napisałaś, jakbyś powiedziała do mnie słoneczko :evil_lol: Quote
Visenna Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Madziasto, a miałam zapytac o oczka Toro, on ma zupełnie inne niz większość yorków? Tak już ma, czy jakas hisytoria sie z tym wiąże? :) Quote
madziasto4 Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Visenna napisał(a):Madziasto, a miałam zapytac o oczka Toro, on ma zupełnie inne niz większość yorków? Tak już ma, czy jakas hisytoria sie z tym wiąże? :) Inne w sensie, że co? :lol: Kolor? Żadnych historii nie ma, ale chętnie się dowiem co jest w nich innego ;) PositiveThought napisał(a):a coo, takie by to było okropne, słoneczko? :p Ależ skąd :evil_lol: :cool3: Quote
Marzenuś Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 hej, witamy serdecznie. Maluchy jak zawsze słodkie :p Quote
Visenna Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Inne w sensie, że co? Kolor? Żadnych historii nie ma, ale chętnie się dowiem co jest w nich innego To dobrze widac na tej fotce w podpisie Twoim, w linku do galerii. Nie wiem jak to nazwać, ale Master ma takie ślepka jakby całe ciemno brązowe i trzeba się by naprawdę z bardzo bliska mu przyglądać zeby zobaczyć źrenicę, a u Toro widać źrenicę z daleka, a tęczówki ma bardzo jaśniutkie...nie wiem, może się mylę, ale takie ubarwienie oczu nie jest chyba czesto spotykane u psów? Po prostu ma zupełnie inne oczka niż Master, a tak jak oglądam galerie róznych Yorków, to one własnie mają takie oczy jak Master, a Toro ma takie niespotykane i zastanawia mnie czy to normalna barwa tylko ja ją pierwszy raz widzę, czy to moze tylko na zdjęciach tak wychodzi, czy wszystkie Yorki maści Tora mają takie oczy? :) Quote
Sara_i_Aris Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Też mnie to zastanawia, ale myślałam, że to tylko na zdjęciach... Quote
marzenna79 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Yorkie']Też mnie to zastanawia, ale myślałam, że to tylko na zdjęciach... Nie wiem dziewczynki o czym mówicie ???????:crazyeye: Ja nie widzę różnicy w oczkach obu kawalerów.:shake: A może związane to jest z moim wiekiem ???:oops:;) Quote
madziasto4 Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Visenna napisał(a):To dobrze widac na tej fotce w podpisie Twoim, w linku do galerii. Nie wiem jak to nazwać, ale Master ma takie ślepka jakby całe ciemno brązowe i trzeba się by naprawdę z bardzo bliska mu przyglądać zeby zobaczyć źrenicę, a u Toro widać źrenicę z daleka, a tęczówki ma bardzo jaśniutkie...nie wiem, może się mylę, ale takie ubarwienie oczu nie jest chyba czesto spotykane u psów? Po prostu ma zupełnie inne oczka niż Master, a tak jak oglądam galerie róznych Yorków, to one własnie mają takie oczy jak Master, a Toro ma takie niespotykane i zastanawia mnie czy to normalna barwa tylko ja ją pierwszy raz widzę, czy to moze tylko na zdjęciach tak wychodzi, czy wszystkie Yorki maści Tora mają takie oczy? :) Yorkie napisał(a):Też mnie to zastanawia, ale myślałam, że to tylko na zdjęciach... Już się tłumaczę :oops: Ślipia w bannerku nie są do końca naturalne, właściwie nie są wcale naturalne.....bo poprawiane komputerowo :oops: :lol: Nie ma kurczę zdjecia, na którym ślepia nie świeciłyby mu się jak latarki :crazyeye: dlatego zrobiłam retusz oczu, który jak widać nie wyszedł :evil_lol: Master ma dużą czarną źrenicę, i specjlanie obejrzałam Tora- na żywo oczka ma też ciemne ;) Także oczy Tora w bannerku...:evil_lol: muszę zmienić jego zdjęcie, ale potwornie świecą mu się oczy na zdjęciach :shake: No, ale spostrzegawcze z Was dziewczynki :p Quote
Visenna Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Ha wiedzialam :evil_lol: A ja lubie jak się psom swiecą oczy na zdjeciach :) Może spróbuj mu zrobić zdjęcie w słoneczny dzien bez lampy - nie powinny się wtedy świecić? Nie wiem dziewczynki o czym mówicie ??????? Ja nie widzę różnicy w oczkach obu kawalerów. A może związane to jest z moim wiekiem ??? Jeśli Twój wiek ma związek z liczbą w nicku to zaręczam Ci ze to ze nie zauważyłaś nie ma nic wspolnego z wiekiem :P Quote
madziasto4 Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Visenna napisał(a):Ha wiedzialam :evil_lol: A ja lubie jak się psom swiecą oczy na zdjeciach :) Może spróbuj mu zrobić zdjęcie w słoneczny dzien bez lampy - nie powinny się wtedy świecić? No taak, ale pomyślałam sobie, że w bannerku lepiej niech się nie świecą :eviltong: I wyszło jak wyszło :lol: Bez lampy zdjecia wychodzą strasznie zamazane :niewiem: Quote
Recommended Posts