misiaczek Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Nadia86 napisał(a):ja tam wielbie oba w koncu przeciwienstwa sie przyciagaja:) Właśnie...dlatego ich galeria jest taka super.Przynajmniej wesoło jest.Oba chłopaki to debeściaki :evil_lol:. Quote
madziasto4 Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Aga76 napisał(a): (...) Ps. na dgm pogoda też działa destrukcyjnie ;) Działa bardzo destrukcyjnie...Przez ostatnie 2 dni normalne wejście na dgm było niemożliwe, o pisaniu postów już nie wspomnę... Nadia86 napisał(a):a ja noramlnie mam taki nastroj ze szkoda gadac.kupmy sobie wszytkie deprim:D Ja tam się nie będę faszerować chemią :diabloti: :eviltong: PositiveThought napisał(a): jakie zamyślone spojrzenie... takie, takie Masterkowate, nieprawdaż? dobry wieczóór. ja też dziś prawie umrzyłam. o_O Masterek to i Masterkowate spojrzenie :niewiem: :lol: marzenna79 napisał(a): Witaj Masterku ! :loveu: Jesteś śliczniutki. :loveu: Dzisiaj chciałam wyrzucić lapcika przez okienko !!! :shake: Albo strzelić sobie w łeb.:flaming::wallbash: Tak dzisiaj muli na DOGO...:placz::bye: Witaj Marzenna ;) Dzięki za komplement dla Mastera :loveu: Ja też wczoraj nie mogłam wejść na dgm...:mad: fidelek2 napisał(a):Witaj Magdo :multi: Jak tam psie wariaty? Toruś szaleje czy może dzis też spokojny jak wczoraj? A może on chory jakis, co? :eviltong: Niepodobne to do Niego...żeby tak niczego nie zmajstrować...:diabloti: Cześć Kasiu ;) Toro wyraźnie odżył, bo właśnie przywlókł do swojej budki kapcia taty :mad: misiaczek napisał(a):Właśnie...dlatego ich galeria jest taka super.Przynajmniej wesoło jest.Oba chłopaki to debeściaki :evil_lol:. Witaj :) Cieszę się, że galeria się podoba :cool3: To prawda, że jest wesoło :lol: A już sobie wyobrażam jak będzie wesoło latem na działce :cool1: Quote
Kasia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 madziasto4 napisał(a): Cześć Kasiu ;) Toro wyraźnie odżył, bo właśnie przywlókł do swojej budki kapcia taty :mad: Czyli wskoczył na swoje obroty :p Quote
madziasto4 Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 fidelek2 napisał(a):Czyli wskoczył na swoje obroty :p A ja się łudziłam, że wyrasta z głupot :evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 No wiesz, może jeszcze wyrośnie, niech Master się o to postara ;) No chyba, że Toro będzie szybszy i postara się niego zrobić kogoś takiego jak on :evil_lol: Dwa diabły w domu to nie lada wyzwanie :diabloti: :diabloti: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Yorkie napisał(a):No chyba, że Toro będzie szybszy i postara się niego zrobić kogoś takiego jak on :evil_lol: Dwa diabły w domu to nie lada wyzwanie :diabloti: :diabloti: :evil_lol: Wypluj te słowa :diabloti: Quote
madziasto4 Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Ulubione zajęcie Tora ostatnimi czasy... Quote
madziasto4 Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Stała się rzecz niesłychana :crazyeye: Master zjadł Torkowi obiad, a swoim pogardził :cool1: To, że swoim pogardził jest jak najbardziej normalne:evil_lol:, ale małemu pierwszy raz wyjadł kulki. Szkoda, że nie widzieliście miny Tora :lol: Quote
Asiaczek Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 No, dzielny żuczek z tego Masterka. napatrzył się na torka i zastosował w realu jego metodę... Brawo Masterek! pzdr. Quote
Sara_i_Aris Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 madziasto4 napisał(a):Stała się rzecz niesłychana :crazyeye: Master zjadł Torkowi obiad, a swoim pogardził :cool1: To, że swoim pogardził jest jak najbardziej normalne:evil_lol:, ale małemu pierwszy raz wyjadł kulki. Szkoda, że nie widzieliście miny Tora :lol: Ha, i dobrze mu tak :evil_lol: Master jednak nie jest mięczakiem ;) Quote
Sara_i_Aris Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Żeby tylko czasem uczeń nie przerósł mistrza O_o Quote
madziasto4 Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Asiaczek napisał(a):No, dzielny żuczek z tego Masterka. napatrzył się na torka i zastosował w realu jego metodę... Brawo Masterek! pzdr. PositiveThought napisał(a):nooo, Masterr ^^ osz, te dwa szatany są cudowne :loveu: Yorkie napisał(a):Ha, i dobrze mu tak :evil_lol: Master jednak nie jest mięczakiem ;) fidelek2 napisał(a):Master sie uczy od młodszego kolegi :evil_lol: Masterek dziękuje za słowa uznania :B-fly: Yorkie napisał(a):Żeby tylko czasem uczeń nie przerósł mistrza O_o Wypluj to :diabloti: Chyba mi dziś zaplujesz galerię :lol: -------------------- Stan uzębienia Torka- najnowsze wieści: brak górnych kłów :grins: Quote
Kasia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 madziasto4 napisał(a): No proszę - jak na zawołanie pokazuje stan i pojemność japaka :p małe to a jakie wyszkolone :p:p Quote
madziasto4 Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Asiaczek napisał(a):Scerbol!!! Pzdr. Jakaż to ulga dla mych dłoni :cool1: Quote
madziasto4 Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 fidelek2 napisał(a):No proszę - jak na zawołanie pokazuje stan i pojemność japaka :p małe to a jakie wyszkolone :p:p I niech na tym stanie, że wyszkolony :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 PositiveThought napisał(a):czym on teraz będzie demolował dom? takie braki są nie do przyjęcia, o nie, nie podoba mi się to... ale jak widać, teraz Masterek mu pomoże i będzie zbójecko brygodo! Za to mnie się bardzo podoba :p Same plusy z zaistniałej szczerbatej sytuacji w paszczy Tora :p Quote
marzenna79 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 madziasto4 napisał(a): -------------------- Stan uzębienia Torka- najnowsze wieści: brak górnych kłów :grins: Witaj szczerbolku...:multi: :loveu: :evil_lol: Czyżbyś tracił mleczaczki ??? :lol: Magdo ! Jak tam wygląda dzielnica wokół Ciebie ? ;) Czy jeszcze brudno ? :cool3: Quote
madziasto4 Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 marzenna79 napisał(a):Witaj szczerbolku...:multi: :loveu: :evil_lol: Czyżbyś tracił mleczaczki ??? :lol: Magdo ! Jak tam wygląda dzielnica wokół Ciebie ? ;) Czy jeszcze brudno ? :cool3: Tak, gubi mleczaki, mam nadzieję, że sam sobie z nimi poradzi i nie będzie potrzebna pomoc weterynarza, tak jak to było w przypadku Mastera ;) U nas pewnie to samo co u Was czyli pełno piasku i na dodatek mokro za sprawą dzisiejszego wieczornego deszczyku ;) Quote
Sara_i_Aris Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 O, gubi mleczaki :multi: No to trochę spokoju z demolką będziesz miała ;) Quote
marzenna79 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Dzień dobry Madzie, Masterki i Torusie !!! :loveu::loveu::loveu: Dzisiaj piątek :multi: Weekendu początek !!!!!!! :multi: Hurra !!!!!!! :multi: Quote
dzasta Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 A ja poprosze o wiecej zserbatych zdjęć Torka :) Quote
madziasto4 Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Yorkie napisał(a):O, gubi mleczaki :multi: No to trochę spokoju z demolką będziesz miała ;) Mleczaki gubi już od dawna, 4 dolne i 4 górne ząbki ma już stałe :p marzenna79 napisał(a):Dzień dobry Madzie, Masterki i Torusie !!! :loveu::loveu::loveu: Dzisiaj piątek :multi: Weekendu początek !!!!!!! :multi: Hurra !!!!!!! :multi: Witaj Marzenna ;) Ja też uwielbiam piątki :loveu: dzasta napisał(a):A ja poprosze o wiecej zserbatych zdjęć Torka :) Szczerbatych już brak, ale mam za to inne i zaraz coś będzie :p Quote
Recommended Posts