Gosia>>> Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 madziasto4 napisał(a):Jako szczeniak czy teraz? :lol: To jest podobne dzieło Tora sprzed 2 m-cy może :lol: WoW:crazyeye: Taki mały psiaczek, a możliwości wielkie;) Quote
madziasto4 Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Gosia>>>;3706332 napisał(a):WoW:crazyeye: Taki mały psiaczek, a możliwości wielkie;) Nadrabia za Mastera :eviltong: Cholera nam się trafiła :evil_lol: Ale ścian już nie rusza ani mebli na szczęście (tfu, tfu), a ostatnio próbował zabrać się za futrynę drzwiową, ale odwiodłam go jakoś od tego zbójeckiego pomysłu :p o dziwo :eviltong: Quote
Sara_i_Aris Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Boże, istny diabeł :crazyeye: Koszmar a nie pies :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Yorkie napisał(a):Boże, istny diabeł :crazyeye: Koszmar a nie pies :evil_lol: Ale i tak jest kochany :loveu: I nie zamieniłabym go na żadnego innego :loveu: Mowię Ci, da się lubić :lol: I nie ma problemu z jedzeniem :p Żadnego, zje wszystko co mu się da :p No akurat to, że zje wszystko co mu się podetknie pod nos mnie nie cieszy:evil_lol: , ale swoje jedzonko zajada aż mu się uszy trzęsą :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Czesc Madziu :multi: Wyjątkowo nie bede czytac co tam nawypisywalyscie, bo czas to pieniadz, a ja musze jeszcze inne galerie dowiedzic :evil_lol: ale ... zjecia lobuza Torunia sliczne, a i uszka pieknie stoja :cool3: :loveu: No i zauwazylam, ze szkodnik male szkody narobil :evil_lol: zdarza sie :cool3: Quote
Nadia86 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:No pieknie pieknie no to ona az tak nie demolowala.Zrobila niewielka dziurke ale nie taka powierzchnie:shake: Quote
madziasto4 Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Daga_i_Oskar napisał(a):Czesc Madziu :multi: Wyjątkowo nie bede czytac co tam nawypisywalyscie, bo czas to pieniadz, a ja musze jeszcze inne galerie dowiedzic :evil_lol: ale ... zjecia lobuza Torunia sliczne, a i uszka pieknie stoja :cool3: :loveu: No i zauwazylam, ze szkodnik male szkody narobil :evil_lol: zdarza sie :cool3: Cześc Daga ;) Nadrobisz jak będziesz mieć więcej czasu :eviltong: Mam nadzieję, że uszka już takie stojące zostaną :roll: Nadia86 napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:No pieknie pieknie no to ona az tak nie demolowala.Zrobila niewielka dziurke ale nie taka powierzchnie:shake: Ta ściana to właściwie jego jedyny wybryk :roll: Może mu wapna brakowało, bo lizał ścianę :roll: Aż w końcu ją pożarł :evil_lol: Quote
Kasia Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 madziasto4 napisał(a): A Ty też masz szkodnika, skoro piszesz 'też'? :eviltong: zwie się Łukasz i ma 11 miesięcy :p madziasto4 napisał(a): To jest podobne dzieło Tora sprzed 2 m-cy może :lol: haha... :roflt:Torek jest niesamowity - uwielbiam go i te jego pomysły :p Quote
Loona Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 A kto wielbi Mastera? :evil_lol: On taki spokojniejszy prawda? Kiedy zdjęcia? :lol: Quote
Nadia86 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 ja tam wielbie oba w koncu przeciwienstwa sie przyciagaja:) Quote
madziasto4 Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 fidelek2 napisał(a): haha... :roflt:Torek jest niesamowity - uwielbiam go i te jego pomysły :p A mnie się te jego pomysły zbyt nie podobają :eviltong: PositiveThought napisał(a):ktoś wielbi Torka? przyłączam się ^^ Ooo kolejna fanka :lol: Loona napisał(a):A kto wielbi Mastera? :evil_lol: On taki spokojniejszy prawda? Kiedy zdjęcia? :lol: Loona będziesz miała wielkiego plusa u Mastera, jak mu powtórzę :lol: Zaraz będą :p Nadia86 napisał(a):ja tam wielbie oba w koncu przeciwienstwa sie przyciagaja:) najbardziej optymalna odpowiedź :lol: Quote
Zuza96 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Witajcie Madziu, Torku, Masterku :Rose: Ale Torek miał pomysł, cały czas się śmieję :shiny: hiihi Ja lubię obydwóch :biggrina: Quote
Sara_i_Aris Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 W końcu Masterek :multi: Przy Torusiu to on jest nudny :evil_lol: Quote
Kasia Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 madziasto4 napisał(a): świetny fryz...widać że pewnie dopiero co mu zrobiłaś kucorka - wcale nie jest rozczochrany :diabloti: Quote
madziasto4 Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Zuza96 napisał(a):Witajcie Madziu, Torku, Masterku :Rose: Ale Torek miał pomysł, cały czas się śmieję :shiny: hiihi Ja lubię obydwóch :biggrina: Cześć Zuzka ;) Śmiej się śmiej, poczekamy na Twojego szczeniaczka :diabloti: I wtedy będę się śmiała jak też Ci zje mieszkanie :diabloti: Yorkie napisał(a):W końcu Masterek :multi: Przy Torusiu to on jest nudny :evil_lol: haha nudny, no może trochę :eviltong: Ostatecznie jest to już poważny 3-letni pies, któremu już nie w głowie głupoty :cool1: Do czasu jak zobaczy swojego yorkowego kumpla :loveu: fidelek2 napisał(a):świetny fryz...widać że pewnie dopiero co mu zrobiłaś kucorka - wcale nie jest rozczochrany :diabloti: A bo to pewnie 3 dniowy kucorek :evil_lol: 3 dobowy właściwie:evil_lol: Więc nie dało rady, żeby się nie rozczochrał :eviltong: Quote
Zuza96 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 madziasto4 napisał(a):Cześć Zuzka ;) Śmiej się śmiej, poczekamy na Twojego szczeniaczka :diabloti: I wtedy będę się śmiała jak też Ci zje mieszkanie :diabloti: Orzesz Ty,a zobaczymy, może będzie grzeczny :eviltong: :diabloti: Quote
Aga76 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Cześć Madziu :loveu: dziś napisanie posta graniczy z cudem :motz: :wallbash: :huh: :mdleje: Quote
madziasto4 Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Aga76 napisał(a):Cześć Madziu :loveu: dziś napisanie posta graniczy z cudem :motz: :wallbash: :huh: :mdleje: Witaj :) Mnie już wczoraj dgm szwankowała...:roll: ---------------------- Toro jest dzisiaj wyjątkowo grzeczny, co mnie, przyznam się, trochę zastanawia :evil_lol: Jak tylko się na niego spojrzę to się cieszy, liże, nie próbuje podgryzać rąk :niewiem: Nie zaczepia Mastera, teraz grzecznie przysypia na posłanku :hmmmm: Muszę obejrzeć mieszkanie chyba :evil_lol: bo może coś przeskrobał Quote
Aga76 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Może Toruś ma dzień wyjątkowej dobroci dla Magdy i Masterka? No chyba, że już coś wyjątkowego zmalował :razz: Quote
madziasto4 Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Raczej stawiam na pogodę, ja też jestem jakaś rozbita dzisiaj ;) Quote
Aga76 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 madziasto4 napisał(a):Raczej stawiam na pogodę, ja też jestem jakaś rozbita dzisiaj ;) Przy takich warunkach atmosferycznych każdy ma prawo czuć sie fatalnie... wczoraj u mnie lało cały dzień, a dziś dla odmiany śnieżyło, ja mogę spać nawet na stojąco :roll: Ps. na dgm pogoda też działa destrukcyjnie ;) Quote
Nadia86 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 a ja noramlnie mam taki nastroj ze szkoda gadac.kupmy sobie wszytkie deprim:D Quote
marzenna79 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Witaj Masterku ! :loveu: Jesteś śliczniutki. :loveu: :loveu: :loveu: Dzisiaj chciałam wyrzucić lapcika przez okienko !!! :shake::shake::shake: Albo strzelić sobie w łeb.:flaming::wallbash: Tak dzisiaj muli na DOGO...:placz::bye: Quote
Kasia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Witaj Magdo :multi: Jak tam psie wariaty? Toruś szaleje czy może dzis też spokojny jak wczoraj? A może on chory jakis, co? :eviltong: Niepodobne to do Niego...żeby tak niczego nie zmajstrować...:diabloti: Quote
Recommended Posts