Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

Nadia86 napisał(a):
nie w jeden w kilka:roll: nie bylo mnie chyba 3 czy 4 dni i mialam takie zaleglosci kurcze jak cala moja galeria:lol:

a Toro to w takim razie nie kulturalny jesli beka Fibi raz w zyciu cichutko sie odbilo i to nawet poszla na bok zeby nie tak przy wszytkich:angel:

aaa w kilka to co innego :lol: wydawało mi się, że napisałas w jeden :eviltong:

To Fibi tak jak Masterek, cichutko mu się odbija, a Toro to na całą kuchnię gnojek jeden :evil_lol: I po kim on taki niewychowany :niewiem:

g_o_n_i_a napisał(a):
Cześć Madziu :cool3:

cześć :p

Posted

madziasto4 napisał(a):
To Fibi tak jak Masterek, cichutko mu się odbija, a Toro to na całą kuchnię gnojek jeden :evil_lol: I po kim on taki niewychowany :niewiem:

Może bierze przykład z właściciela, nigdy nic nie wiadomo :evil_lol:

Posted

[quote name='Yorkie']Może bierze przykład z właściciela, nigdy nic nie wiadomo :evil_lol:
No wiesz, wymsknie się człowiekowi czasem...:evil_lol: Nie no, żartuję :eviltong:

arystokratka dzięki ;)

Posted

[quote name='madziasto4']
Masterowi to się tylko delikatnie odbijało zawsze, a więc jak usłyszeliśmy, że Toro (już jako mały pyrtek 3 m-czny :crazyeye:) tak dorodnie beka, to nam oczy wyszły na wierzch :evil_lol: Całej 3 osobowej rodzinie, łącznie z Masterem :evil_lol:

Musiałabyś jeszcze słyszeć jakie Fidlak puszcza bąki...i czuć :p nie raz z pokoju musiałam wychodzić bo tak w oczy szczypało :p:p

fajowskie zdjecie :loveu::loveu:

Posted

fidelek2 napisał(a):
Musiałabyś jeszcze słyszeć jakie Fidlak puszcza bąki...i czuć :p nie raz z pokoju musiałam wychodzić bo tak w oczy szczypało :p:p

fajowskie zdjecie :loveu::loveu:

o skubany :evil_lol: ale, jak to się mówi, gdyby nie ten dech, to by człowiek (pies też) zdech(ł) :evil_lol:

z jęzorkiem :loveu:

Posted

madziasto4 napisał(a):

o skubany :evil_lol: ale, jak to się mówi, gdyby nie ten dech, to by człowiek (pies też) zdech(ł) :evil_lol:

haha, a jakie miny przy tym robi....:evil_lol:
masz rację - skubany zasraniec ale bardzo bardzo kochany :loveu::loveu:

Posted

fidelek2 napisał(a):
haha, a jakie miny przy tym robi....:evil_lol:
masz rację - skubany zasraniec ale bardzo bardzo kochany :loveu::loveu:

Dokładnie, psy nam kadzą, bekają, a my je i tak kochamy:loveu:

PositiveThought napisał(a):

jęzorrrrrr... wrau :loveu:

Ty też fanka jęzorków psich? :razz:

Posted

Aidi uwielbia bączyć przez sen, a beka po każdym, nawet najdrobniejszym posiłku ^^

czyli Fidlasty nie jest wcale taki chamski typ :evil_lol:

Posted

oczywiście Toro zawładnął kością swoją i Mastera i czekał chyba na trzecią:lol:

Ale TORO zachłanny......:evil_lol:.......biedny MASTEREK. :-(
A jak Wam minął dzionek z gołoledzią...Łapki piesiom nie rozjeżdżały się ??? :evil_lol:

Posted

[quote name='PositiveThought']nic ciekawego, żadne tam wielkie historie... ^^
idę sobie z Aidkiem, podbiega jakiś piesek, witamy się z nim, jest bardzo fajnie. zaraz po tym przybiega następny, współlokatorzy, właścicieli ani widu, ani słychu - trudno. nagle jeden psiak zaczyna obwąchiwać Adikowy kombinezon - Dufowi czasami moczuś zwiewa przy silnielszym podmuchu i ubranko się brudzi... patrzę - a tu pies podnosi nogę i obsikuje Aidkowe ubranko xD Aidi stoi jak słup zdziwiony, próbuje się sam powąchać... ochy i achy. a śmiechu... :razz:
Darmowy prysznic :eviltong:

[quote name='marzenna79']Ale TORO zachłanny......:evil_lol:.......biedny MASTEREK. :-(
A jak Wam minął dzionek z gołoledzią...Łapki piesiom nie rozjeżdżały się ??? :evil_lol:

Witaj :)
No Masterek taka sierotka Marysia, ale przecież nie będę mu pilnować kości :niewiem: :eviltong:
Oj rozjeżdżały się i to jak :lol: A jak szły po pochyłych podjazdach (dla wózków) to maszerowały w miejscu :lol:
A mnie jak się nóżki rozjeżdżały, ho! :lol:

Posted

jaką gołoledzią? o_O

u mnie błotko. chlapu-chlap.

Rano taka szklanka na chodnikach była, że hej. Teraz już lepiej, ale w pewnych miejscach jeszcze nieźle można orła wywinąć :roll:

Posted

[quote name='Zuza96']
Sorrki Madziu, pisze w kazdej galerii na raz i to dlatego :oops::oops: pseplasam :oops:
:evil_lol:

niezłe tłumaczenie...takie jasne, co nie? :evil_lol:

Posted

Ten pies mnie wykończy :diabloti: Dostał głupawki i wbiega z prędkością światła na półkę z papierem do drukarki :-? I drapie jak szalony i ani myśli przestać :mad: Zaraz lecimy na spacer to mu może wywieje głupoty z tej małej łepetynki :mad: