madziasto4 Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 Magda_Miki napisał(a):Jak trzyma lapka pileczke:evil_lol: Ach te yorasy......zaczepne stfforki tylko czeka, aż się ruszę a on wtedy za piłke i ucieka :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 hmmmm a co mu sie stalo z wiatrem sie pobil ;) :D:D:D Quote
justynia Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='madziasto4'] Czy on siedzi sobie przy stole, czy mi się wydaje?? Ale dobrze wychowany facet! :Cool!: Quote
madziasto4 Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 [SIZE="3"]DZIEŃ DOBRY [quote name='Gabryjella']E tam rozczochrany, to się nazywa "out of bed";) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='basiulka22tychy']hmmmm a co mu sie stalo z wiatrem sie pobil ;) :D:D:D hihi raczej z moim łóżkiem--> tarzał się po nim i w efekcie wyglądał tak jak na zdjęciu :diabloti: :evil_lol: [quote name='Pysia']To artystyczny nieład a nie rozczochranie ;) właśnie to miałam na myśli :evil_lol: [quote name='justynia']Czy on siedzi sobie przy stole, czy mi się wydaje?? Ale dobrze wychowany facet! :Cool!: oczywiście, że jest wychowany :cool3: a tak naprawdę to on stoi i opiera się o blat biurka :eviltong: no i tradycyjnie daję masterka Quote
madziasto4 Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 master jest już po spacerku i biega po całym mieszkaniu :eviltong: a ja się łaciny uczę :roll: Quote
Magda Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Czesc Magda!!:multi: Ojoj....lacina:shake: Wspolczuje. No, ale jest w koncu Masterek do towarzystwa. Zycze milej nauki! Quote
madziasto4 Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 marlenko fajnie, że wpadłaś ;) [quote name='basiulka22tychy']hihihi jakie fajowe zdjecie :):):)) pewnie, że fajowe :cool3: [quote name='Magda_Miki']Czesc Magda!!:multi: Ojoj....lacina:shake: Wspolczuje. No, ale jest w koncu Masterek do towarzystwa. Zycze milej nauki! ojj, całe szczęście, że jest masterek :eviltong: inaczej bym wykitowała :diabloti: no ale jak się wybrało profil biol-chem to teraz trzeba się łacinki uczyć... :roll: :evil_lol: a tak się wskakuje na biurko :razz: Quote
Magda Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='madziasto4'] ojj, całe szczęście, że jest masterek :eviltong: inaczej bym wykitowała :diabloti: no ale jak się wybrało profil biol-chem to teraz trzeba się łacinki uczyć... :roll: I jestes zadowolona z tego profilu? Ja mam wlasnie wielki dylemat, gdzie mam isc......:roll: Niech uwaza, bo jeszcze sie sposlizgnie i spadnie:evil_lol: Quote
Cimi Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Jakie wielki kły :evil_lol: :evil_lol:. Najlepszy profil to dwujęzyczny :lol: :lol:. Quote
madziasto4 Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 [quote name='Magda_Miki']I jestes zadowolona z tego profilu? Ja mam wlasnie wielki dylemat, gdzie mam isc......:roll: ja jestem zadowolona, tylko ten profil mi odpowiada, poprostu lubie biologie i interesuję sie nią, więc stąd ten wybór ;) a Ty między jakimi profilami się wahasz?? Niech uwaza, bo jeszcze sie sposlizgnie i spadnie:evil_lol: spokojna głowa Madziu :lol: to jest spryciarz, ale jak coś to pańcia złapie :cool3: Quote
madziasto4 Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 [quote name='Cimi'] Jakie wielki kły :evil_lol: :evil_lol:. no a co Ty myślałaś :evil_lol: Najlepszy profil to dwujęzyczny :lol: :lol:. najlepszy jeśli się myśli o romanistyce :p też mogłam iść na dwujęzyczny na francuski, ale po co mi matma, historia, geografia i chemia po francusku w życiu codziennym?? a ja o romanistyce wcale nie myślę, dlatego został biol-chem :eviltong: Quote
Cimi Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 madziasto4 napisał(a):no a co Ty myślałaś :evil_lol: No ten jeden kieł jest jakąś 1/4 kła mojej suki :evil_lol: :evil_lol:. No ja mam niemiecki, ale o germanistyce nie myslę :evil_lol:. A z przedmiotów to matma i informatyka po niemiecku + 7 h niemieckiego w tygodniu :evil_lol: :evil_lol:. Quote
madziasto4 Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 [quote name='Cimi']No ten jeden kieł jest jakąś 1/4 kła mojej suki :evil_lol: :evil_lol:. oj bez takich drobiazgów :eviltong: No ja mam niemiecki, ale o germanistyce nie myslę :evil_lol:. A z przedmiotów to matma i informatyka po niemiecku + 7 h niemieckiego w tygodniu :evil_lol: :evil_lol:. o kurcze...7 h :diabloti: a o czym myślisz w takim razie, jeśli to nie tajemnica i jeśli mogę spytać ;) Quote
Cimi Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 madziasto4 napisał(a):o kurcze...7 h :diabloti: a o czym myślisz w takim razie, jeśli to nie tajemnica i jeśli mogę spytać ;) Te 7 godzin nie jest aż takie starszne :evil_lol:. Praktycznie ukierunkowałam się myślami na weterynarie od wakacji zanim zaczęłam naukę w LO ;). A teraz w tym roku odchodzi mi biologia i chemia :lol:, no ale.. Quote
madziasto4 Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 Cimi napisał(a):Te 7 godzin nie jest aż takie starszne :evil_lol:. Praktycznie ukierunkowałam się myślami na weterynarie od wakacji zanim zaczęłam naukę w LO ;). A teraz w tym roku odchodzi mi biologia i chemia :lol:, no ale.. ale macie podstawowy poziom biologii i chemii, prawda?? ;) a na weterynarię trzeba chyba rozszerzony...:roll: no i chyba jeszcze fizyka :angryy: :-( Quote
Cimi Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 madziasto4 napisał(a):ale macie podstawowy poziom biologii i chemii, prawda?? ;) a na weterynarię trzeba chyba rozszerzony...:roll: No podtsawowy, ale dla chciacego nic trudnego :lol:.. O ile w tam tym roku sprawdzalam to fizyki na egz. wsteonym nie bylo. Quote
madziasto4 Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 Cimi napisał(a):No podtsawowy, ale dla chciacego nic trudnego :lol:.. O ile w tam tym roku sprawdzalam to fizyki na egz. wsteonym nie bylo. no rzeczywiscie na weterynarie nie trzeba fizyki :-o a byłam przekonana, że fizykę też wymagają :-o no,no to ja może zmienię plany :cool3: Quote
madziasto4 Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 spóźnione Dzień dobry i dzisiejszy masterek ;) Quote
Magda Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='madziasto4']spóźnione Dzień dobry i dzisiejszy masterek ;) dzien dobry slicznosci:loveu::loveu: Czesc Magda! Quote
madziasto4 Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 AlKil napisał(a):Jaka nostalgia w jego oczkach...:cool3: to nie nostalgia, to zrezygnowanie :-D :evil_lol: Quote
Recommended Posts