Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

[SIZE="3"]DZIEŃ DOBRY

[quote name='Gabryjella']E tam rozczochrany, to się nazywa "out of bed";)
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='basiulka22tychy']hmmmm a co mu sie stalo z wiatrem sie pobil ;) :D:D:D
hihi raczej z moim łóżkiem--> tarzał się po nim i w efekcie wyglądał tak jak na zdjęciu :diabloti: :evil_lol:

[quote name='Pysia']To artystyczny nieład a nie rozczochranie ;)
właśnie to miałam na myśli :evil_lol:

[quote name='justynia']Czy on siedzi sobie przy stole, czy mi się wydaje?? Ale dobrze wychowany facet! :Cool!:
oczywiście, że jest wychowany :cool3: a tak naprawdę to on stoi i opiera się o blat biurka :eviltong:

no i tradycyjnie daję masterka

Posted

marlenko fajnie, że wpadłaś ;)

[quote name='basiulka22tychy']hihihi jakie fajowe zdjecie :):):))
pewnie, że fajowe :cool3:

[quote name='Magda_Miki']Czesc Magda!!:multi:
Ojoj....lacina:shake: Wspolczuje. No, ale jest w koncu Masterek do towarzystwa.

Zycze milej nauki!
ojj, całe szczęście, że jest masterek :eviltong: inaczej bym wykitowała :diabloti: no ale jak się wybrało profil biol-chem to teraz trzeba się łacinki uczyć... :roll:

:evil_lol:

a tak się wskakuje na biurko :razz:

Posted

[quote name='madziasto4']
ojj, całe szczęście, że jest masterek :eviltong: inaczej bym wykitowała :diabloti: no ale jak się wybrało profil biol-chem to teraz trzeba się łacinki uczyć... :roll:

I jestes zadowolona z tego profilu? Ja mam wlasnie wielki dylemat, gdzie mam isc......:roll:

Niech uwaza, bo jeszcze sie sposlizgnie i spadnie:evil_lol:

Posted

[quote name='Magda_Miki']I jestes zadowolona z tego profilu? Ja mam wlasnie wielki dylemat, gdzie mam isc......:roll:
ja jestem zadowolona, tylko ten profil mi odpowiada, poprostu lubie biologie i interesuję sie nią, więc stąd ten wybór ;)
a Ty między jakimi profilami się wahasz??

Niech uwaza, bo jeszcze sie sposlizgnie i spadnie:evil_lol:

spokojna głowa Madziu :lol: to jest spryciarz, ale jak coś to pańcia złapie :cool3:

Posted

[quote name='Cimi']

Jakie wielki kły :evil_lol: :evil_lol:.
no a co Ty myślałaś :evil_lol:

Najlepszy profil to dwujęzyczny :lol: :lol:.

najlepszy jeśli się myśli o romanistyce :p też mogłam iść na dwujęzyczny na francuski, ale po co mi matma, historia, geografia i chemia po francusku w życiu codziennym?? a ja o romanistyce wcale nie myślę, dlatego został biol-chem :eviltong:

Posted

madziasto4 napisał(a):
no a co Ty myślałaś :evil_lol:

No ten jeden kieł jest jakąś 1/4 kła mojej suki :evil_lol: :evil_lol:.

No ja mam niemiecki, ale o germanistyce nie myslę :evil_lol:. A z przedmiotów to matma i informatyka po niemiecku + 7 h niemieckiego w tygodniu :evil_lol: :evil_lol:.

Posted

[quote name='Cimi']No ten jeden kieł jest jakąś 1/4 kła mojej suki :evil_lol: :evil_lol:.
oj bez takich drobiazgów :eviltong:

No ja mam niemiecki, ale o germanistyce nie myslę :evil_lol:. A z przedmiotów to matma i informatyka po niemiecku + 7 h niemieckiego w tygodniu :evil_lol: :evil_lol:.

o kurcze...7 h :diabloti: a o czym myślisz w takim razie, jeśli to nie tajemnica i jeśli mogę spytać ;)

Posted

madziasto4 napisał(a):
o kurcze...7 h :diabloti: a o czym myślisz w takim razie, jeśli to nie tajemnica i jeśli mogę spytać ;)

Te 7 godzin nie jest aż takie starszne :evil_lol:. Praktycznie ukierunkowałam się myślami na weterynarie od wakacji zanim zaczęłam naukę w LO ;). A teraz w tym roku odchodzi mi biologia i chemia :lol:, no ale..

Posted

Cimi napisał(a):
Te 7 godzin nie jest aż takie starszne :evil_lol:. Praktycznie ukierunkowałam się myślami na weterynarie od wakacji zanim zaczęłam naukę w LO ;). A teraz w tym roku odchodzi mi biologia i chemia :lol:, no ale..

ale macie podstawowy poziom biologii i chemii, prawda?? ;) a na weterynarię trzeba chyba rozszerzony...:roll:
no i chyba jeszcze fizyka :angryy: :-(

Posted

madziasto4 napisał(a):
ale macie podstawowy poziom biologii i chemii, prawda?? ;) a na weterynarię trzeba chyba rozszerzony...:roll:

No podtsawowy, ale dla chciacego nic trudnego :lol:.. O ile w tam tym roku sprawdzalam to fizyki na egz. wsteonym nie bylo.

Posted

Cimi napisał(a):
No podtsawowy, ale dla chciacego nic trudnego :lol:.. O ile w tam tym roku sprawdzalam to fizyki na egz. wsteonym nie bylo.

no rzeczywiscie na weterynarie nie trzeba fizyki :-o
a byłam przekonana, że fizykę też wymagają :-o no,no to ja może zmienię plany :cool3: