Aga76 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']Uff w pierwszym momencie przeczytalam : fajnie mu stoi :oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Daguś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Yorkie']Fajnie mu stoją :loveu: I ta minka na pierwszej fotce - cudna :loveu: :loveu: [quote name='Daga_i_Oskar']Uff w pierwszym momencie przeczytalam : fajnie mu stoi :oops: Ale Ty jesteś Daga świntucha :cool3: [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][I][B]Uszka wyglądają suuuper :klacz::klacz::klacz: grzecznie na baczność stoją - na pewno będzie dobrze Musi być dobrze :multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Aga76']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Daguś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='madziasto4']:loveu: Ale Ty jesteś Daga świntucha :cool3: No co :oops: :oops: Quote
madziasto4 Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']No co :oops: :oops: I nawet nie zaprzecza:evil_lol: :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='madziasto4']I nawet nie zaprzecza:evil_lol: :evil_lol: bo i takbys nie uwierzyla, jakbym zaprzeczyla :diabloti: :eviltong: Quote
madziasto4 Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']bo i takbys nie uwierzyla, jakbym zaprzeczyla :diabloti: :eviltong: Proszę, proszę jak się na mnie poznała :evil_lol: :cool3: Quote
Xiara Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']Uff w pierwszym momencie przeczytalam : fajnie mu stoi :oops: Ja też... :oops: :oops: :oops: A tak w ogóle to witam ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='madziasto4']Proszę, proszę jak się na mnie poznała :evil_lol: :cool3: Hehe bo sama taka jestem :diabloti: [quote name='Xiara']Ja też... :oops: :oops: :oops: Uff nie bylam sama :eviltong: Quote
madziasto4 Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Xiara']Ja też... :oops: :oops: :oops: A tak w ogóle to witam ;) Głodnemu chleb na myśli :diabloti: Witam:p [quote name='Daga_i_Oskar']Hehe bo sama taka jestem :diabloti: :lol: Uff nie bylam sama :eviltong: Pewnie więcej Was jest:cool3: Świntuchy jedne:cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='madziasto4'] Pewnie więcej Was jest:cool3: Świntuchy jedne:cool3: razem z Toba i Agusią to 4 :diabloti: Quote
madziasto4 Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']razem z Toba i Agusią to 4 :diabloti: Wypraszam sobie, nawet mi przez myśl nie przeszło nic innego niż stojące uszka :diabloti: Quote
marzenna79 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Witam serdecznie ! :) Zaglądnęłam tu , bo przyciągnęła mnie miejscowość, z której pochodzisz Masterku ( a spotkałam Cię w blogu u leemonci i Hakerka ). Miło mi spotkać kogoś z mego miasta. :multi: Obejrzałam fotki Masterka i stwierdzam,że to prześliczny piesio. :loveu: :loveu::loveu: Mizianko dla Mastera i oczywiście dla Toro...:smilecol: Zapraszam do złożenia wizyty w Galerii Sukcesa i Jego przyjaciół. Czekamy i pozdrawiamy. :cool3: Quote
Magda Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Jeszcze chwila i oslepne....:mdleje: Nie 20 stron to nie dla mnie. Obejrzalam wszystkie zdjecia i filmiki, ale nie doczytalam do konca:shake::eviltong: Ja nie wiem jak ty to robisz, ze krecisz w takich momentach. Toro biegnacy do marchewki Mastera jest po prostu boski:loveu: Usmialam sie, ze hej! I widze, ze uszka powoli wracaja do normy:multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='madziasto4']Wypraszam sobie, nawet mi przez myśl nie przeszło nic innego niż stojące uszka :diabloti: Tia, a świstak siedzi i zawija w te sreberka :diabloti: Quote
madziasto4 Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='marzenna79']Witam serdecznie ! :) Zaglądnęłam tu , bo przyciągnęła mnie miejscowość, z której pochodzisz Masterku ( a spotkałam Cię w blogu u leemonci i Hakerka ). Miło mi spotkać kogoś z mego miasta. :multi: Obejrzałam fotki Masterka i stwierdzam,że to prześliczny piesio. :loveu: :loveu::loveu: Mizianko dla Mastera i oczywiście dla Toro...:smilecol: Zapraszam do złożenia wizyty w Galerii Sukcesa i Jego przyjaciół. Czekamy i pozdrawiamy. :cool3: Witaj u nas :) Masterek to pochodzi z Gdańska, a nie z Gdyni :eviltong: ;) Cieszę się, że Master Ci się podoba :) Zaraz wymiziam :p Już do Was lecę :multi: [quote name='Magda_Miki']Jeszcze chwila i oslepne....:mdleje: Nie 20 stron to nie dla mnie. Obejrzalam wszystkie zdjecia i filmiki, ale nie doczytalam do konca:shake::eviltong: Ja nie wiem jak ty to robisz, ze krecisz w takich momentach. Toro biegnacy do marchewki Mastera jest po prostu boski:loveu: Usmialam sie, ze hej! I widze, ze uszka powoli wracaja do normy:multi: No jesteś nareszcie :sweetCyb: :lol: Dobra, odpuszcze Ci te 20 stron czytania :eviltong: Wiesz, właściwie to ja specjalnie nie muszę czekać na takie momenty, bo Torkowi odpala 24h na dobę :evil_lol: Ja też się cieszę z ucholców :multi: :multi: Quote
madziasto4 Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']Tia, a świstak siedzi i zawija w te sreberka :diabloti: Małpa :evil_lol: Nie zmusisz mnie, nie przyznam się :evil_lol: :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='madziasto4']Małpa :evil_lol: Nie zmusisz mnie, nie przyznam się :evil_lol: :eviltong: Hehe skoro piszesz, ze sie nie przyznasz, to taka bez winy wale nie jestes :evil_lol: :eviltong: A jednak nie jedno przez myśl przeszło haha :eviltong: Quote
madziasto4 Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']Hehe skoro piszesz, ze sie nie przyznasz, to taka bez winy wale nie jestes :evil_lol: :eviltong: A jednak nie jedno przez myśl przeszło haha :eviltong: Dobra koniec tematu, bo się rzeczywiście jeszcze przyznam :evil_lol: Lecę na spacerek z małymi małpami :loveu: Quote
madziasto4 Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Magda_Miki napisał(a):A wy ciagle o jednym:eviltong: Trzeba sobie życie umilać :evil_lol: :eviltong: Quote
Sara_i_Aris Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 O wy świntuchy :mad: Mogłam dodać ten jeden wyraz - uszka, bo skojarzenia są naprawdę...:oops: Quote
g_o_n_i_a Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Ileż to można było nagadac? I to takie rzeczy :o :evil_lol: Jak mozecie o szkole mowic co? :placz: No jak? Dajcie jeszcze jeden dzien spokoju! :placz: Quote
madziasto4 Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Yorkie napisał(a):O wy świntuchy :mad: Mogłam dodać ten jeden wyraz - uszka, bo skojarzenia są naprawdę...:oops: Co świńskiego to nie ja :stop: :eviltong: g_o_n_i_a napisał(a):Ileż to można było nagadac? I to takie rzeczy :o :evil_lol: Jak mozecie o szkole mowic co? :placz: No jak? Dajcie jeszcze jeden dzien spokoju! :placz: :eviltong: To Kasia Fidlakowa zaczęła szkolny temat :placz: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='madziasto4']Co świńskiego to nie ja :stop: :eviltong: i ja też nie :p :eviltong: Quote
madziasto4 Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']i ja też nie :p :eviltong: Nie wierzcie jej, nie wierzcie jej :evil_lol: :eviltong: Profil :p Jak to się stało, że Toro grzecznie siedzi bokiem :???: :lol: Quote
Recommended Posts