Daga_i_Oskar Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='madziasto4']Musiałam zakamuflować kwiatkami brzydkie kapcie na jednym zdjęciu:razz: To i dorobiłam kwiatuszków na pozostałych ;) I rzeczywiście efekt jest bardzo wiosenny :loveu: pewnie na zdjeciu nr 2 co :eviltong: Quote
madziasto4 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='Aga76']Dobranoc chłopaki :sleep2::sleep2: kolorowych snów Magdo. A Wy już lulu? ;) Dobranoc :sleep2: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='madziasto4']A Wy już lulu? ;) Dobranoc :sleep2: My też juz dobranoc Wam zyczymy i do lezieneczki zmykamy :razz: Quote
madziasto4 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']pewnie na zdjeciu nr 2 co :eviltong: Zgadza się :eviltong: Quote
madziasto4 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']My też juz dobranoc Wam zyczymy i do lezieneczki zmykamy :razz: Dobranoc :) Quote
Sara_i_Aris Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Śliczne fotki :loveu: Wiosną powiało :eviltong: Quote
Kasia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 cześć Madziu!!!! Prosimy o więcej takich wiosennych fotek :lol::lol: Quote
Nadia86 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Witam:) Madziu ladne tempo macie w tej galerii ja rozumiem ze mnie troche nie bylo ale tylu zaleglosci w zadnej nie mialam:) Foteczki boskie a Toro chyba bedzie wazyl podobnie co moja Fibula a z ciekawosci jaki on jest wysoki?? Quote
Kasia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Nadia86 napisał(a): Witam:) Madziu ladne tempo macie w tej galerii ja rozumiem ze mnie troche nie bylo ale tylu zaleglosci w zadnej nie mialam:) Ja też za każdym razem muszę nadrabiać zaległości w tej galerii :lol::lol: ale nie ma się czemu dziwić - jak juz raz sie wejdzie to nie idzie nie wejść drugi raz :p Quote
Zuza96 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Cześć :p Popieram dziewczyny, ja też zawsze mam peełno zaległości, ostatnio miałam 7 stron, a nie było mnie tylko 5 godz........ :crazyeye: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 A ja dzisiaj wyjątkowo nie narzekam na zaległosci :eviltong: Czesc Madziu :multi: Quote
madziasto4 Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Yorkie']Śliczne fotki :loveu: Wiosną powiało :eviltong: Ano powiało :lol: [quote name='fidelek2']cześć Madziu!!!! Prosimy o więcej takich wiosennych fotek :lol::lol: cześć Kasiu :multi: ok :lol: [quote name='Nadia86']Witam:) Madziu ladne tempo macie w tej galerii ja rozumiem ze mnie troche nie bylo ale tylu zaleglosci w zadnej nie mialam:) Foteczki boskie a Toro chyba bedzie wazyl podobnie co moja Fibula a z ciekawosci jaki on jest wysoki?? Cześć :multi: No cóż, nasza firma się rozwija :cool1: :lol: Fibi około 3kg waży jeśli dobrze pamiętam? Toro ma w kłębie ok 20-21cm (ale okropnie się wiercił) [quote name='fidelek2']Ja też za każdym razem muszę nadrabiać zaległości w tej galerii :lol::lol: ale nie ma się czemu dziwić - jak juz raz sie wejdzie to nie idzie nie wejść drugi raz :p Podoba mi się druga część Twojej wypowiedzi :loveu: ;) [quote name='Zuza96']Cześć :p Popieram dziewczyny, ja też zawsze mam peełno zaległości, ostatnio miałam 7 stron, a nie było mnie tylko 5 godz........ :crazyeye: No już tak nie marudź Zuzka :eviltong: [quote name='Daga_i_Oskar']A ja dzisiaj wyjątkowo nie narzekam na zaległosci :eviltong: Czesc Madziu :multi: Cześć Daguś :multi: Proszę brać przykład :lol: Żadnych zaległości, wszystko na bieżąco :p Quote
Kasia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 madziasto4 napisał(a): Podoba mi się druga część Twojej wypowiedzi :loveu: ;) to dobrze - oto mi właśnie chodziło ;) i to najszczersza prawda jest!!!! :loveu: galeria super!!!!!!!!!! Quote
madziasto4 Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 fidelek2 napisał(a):to dobrze - oto mi właśnie chodziło ;) i to najszczersza prawda jest!!!! :loveu: galeria super!!!!!!!!!! Bardzo miło mi to słyszeć:loveu: :) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='madziasto4']Bardzo miło mi to słyszeć:loveu: :) to żeby było Ci bardziej miło ja też Ci trochę posłodze :lol: mi tez się galeryjki Masterka i Torunia podoba co da się zauważyć moją czestą obecnoscia tutaj od poczatku :cool3: :loveu: Quote
Sylwia&westie Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 ale sie masz super !! mi sie tak marzy miec dwa psiaki :) szczególnie dwa westiki albo westika i yorka :razz: Pozdrawiamy zapraszamy do nas i czekamy na nowe fotki :lol: Quote
Guffi Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Cześć Madziu! Ty nawet nie raczysz mnie odwiedzić! Wpadnij chociaż na imprezkę;) ! Quote
Kasia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Guffi napisał(a): Cześć Madziu! Ty nawet nie raczysz mnie odwiedzić! Wpadnij chociaż na imprezkę;) ! No widzisz taka z Niej dogokoleżanka :mad::mad: :evil_lol: Quote
Guffi Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 fidelek2 napisał(a):No widzisz taka z Niej dogokoleżanka :mad::mad: :evil_lol: No, jeszcze ją zachęcać muszę:mad: Quote
madziasto4 Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']to żeby było Ci bardziej miło ja też Ci trochę posłodze :lol: mi tez się galeryjki Masterka i Torunia podoba co da się zauważyć moją czestą obecnoscia tutaj od poczatku :cool3: :loveu: Haha no proszę :cool3: :loveu: [quote name='Sylwia&westie']ale sie masz super !! mi sie tak marzy miec dwa psiaki :) szczególnie dwa westiki albo westika i yorka :razz: Pozdrawiamy zapraszamy do nas i czekamy na nowe fotki :lol: Witaj Sylwia :p A ja już u Was byłam, tylko nic nie napisałam :eviltong: [quote name='Guffi']Cześć Madziu! Ty nawet nie raczysz mnie odwiedzić! Wpadnij chociaż na imprezkę;) ! Cześć :lol: A bo nie mam Cię na liście subskrypcji :eviltong: (rzeczywiście z subskrypcją wygodniej:p ). Już do Ciebie lecę :p Quote
madziasto4 Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 fidelek2 napisał(a):No widzisz taka z Niej dogokoleżanka :mad::mad: :evil_lol: Guffi napisał(a):No, jeszcze ją zachęcać muszę:mad: No już, już :eviltong: Quote
Guffi Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='madziasto4'] Niu niu niu:evil_lol: :loveu: Quote
madziasto4 Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Guffi napisał(a):Niu niu niu:evil_lol: :loveu: Ostrożnie, one gryzą :cool3: Quote
Guffi Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 madziasto4 napisał(a):Ostrożnie, one gryzą :cool3: A ja myślałam, że połykają w całości:cool3: Quote
Recommended Posts