Kasia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 madziasto4 napisał(a): Teraz sobie uświadomiłam, że nawiązałam do Fidlaka :evil_lol: fotelowe zdjecia podczas seansu filmowego :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 fidelek2 napisał(a):fotelowe zdjecia podczas seansu filmowego :evil_lol: dokładnie:lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='madziasto4']Dla mnie też :p I lato mogłoby być dłuższe :loveu: Uwielbiam letnie wieczory :loveu: Jak jest taki ziąb i wiatr to ja tylko ide zmarznięta i przeklinam pod nosem :watpliwy: :evil_lol: Mam wrażenie jakbym o sobie czytałą :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']Mam wrażenie jakbym o sobie czytałą :evil_lol: Też mamroczesz cała wkurzona pod kapturem?:evil_lol: Och jaka ja jestem wtedy zła, jeszcze jak mi zwiewa ten kaptur, włosy rozwiewa w każdą stronę, och... :diabloti: Quote
Sara_i_Aris Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Nie spadnijcie tylko z krzeseł, bo ja uwielbiam zimę i jesień :multi: Zimę, gdy jest śnieg i nie jestem chora, a jesień kiedy już opadną liście :loveu: W tym roku jednak chyba pokocham lato :lol: Bo już się nie moge doczekać tego ciepełka i długaśnych spacerów z Arisem :loveu: Quote
madziasto4 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 I Master troszku rozczochrany :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Yorkie napisał(a):Nie spadnijcie tylko z krzeseł, bo ja uwielbiam zimę i jesień :multi: Zimę, gdy jest śnieg i nie jestem chora, a jesień kiedy już opadną liście :loveu: W tym roku jednak chyba pokocham lato :lol: Bo już się nie moge doczekać tego ciepełka i długaśnych spacerów z Arisem :loveu: Daga, co z nią robimy? :evil_lol: Ja lubię zimę podczas świąt, lekki mrozik, skrzypiący śnieg, słoneczko :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 madziasto4 napisał(a):Daga, co z nią robimy? :evil_lol: Ja lubię zimę podczas świąt, lekki mrozik, skrzypiący śnieg, słoneczko :loveu: Oj, wygadałam się, jaka kara mnie czeka :oops: ? Wymarzona zima, święta, można tylko pomarzyć :evil_lol: Quote
Aga76 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='madziasto4']Sylwestrowy Master... ...i Toro Dwa słodziaki :cool1: Ps. prawie jestem na bieżąco. Quote
madziasto4 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='Yorkie']Oj, wygadałam się, jaka kara mnie czeka :oops: ? Wymarzona zima, święta, można tylko pomarzyć :evil_lol: Kara przyjdzie w najmniej oczekiwanym przez Ciebie momencie :eviltong: [quote name='Aga76']Dwa słodziaki :cool1: Ps. prawie jestem na bieżąco. Jak widzisz, pieski nie były w szampańskich, sylwestrowych humorach :lol: PS. Cieszę się, idziesz jak burza :razz: Quote
Aga76 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Toruś z plasterkami jest jeszcze bardziej przystojny :sweetCyb: Quote
madziasto4 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='Aga76']Toruś z plasterkami jest jeszcze bardziej przystojny :sweetCyb: Jak mu ucholce nie staną, to będzie chodził z plasterkami całe życie :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='madziasto4']Też mamroczesz cała wkurzona pod kapturem?:evil_lol: Och jaka ja jestem wtedy zła, jeszcze jak mi zwiewa ten kaptur, włosy rozwiewa w każdą stronę, och... :diabloti: a no dokładnie mam identiko :evil_lol: Daga, co z nią robimy? :evil_lol: musimy obmyśleć jakiś tajny plan :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'] musimy obmyśleć jakiś tajny plan :evil_lol: Właśnie, drogo Cię będzie Saro kosztować Twój pozytywny stosunek do zimy :evil_lol: Quote
Aga76 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='madziasto4']Właśnie, drogo Cię będzie Saro kosztować Twój pozytywny stosunek do zimy :evil_lol: :crazyeye: ale temacik ciekawy :razz: Quote
madziasto4 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='Aga76']:crazyeye: ale temacik ciekawy :razz: A tak jakoś zeszło na zimowe tematy ;) Quote
Zuza96 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Brryyy wieczór Jesu, jak ja nie lubię zimy, u mnie -15 :shake: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Zuza96']Brryyy wieczór Jesu, jak ja nie lubię zimy, u mnie -15 :shake: A kto lubi zimę :razz:. Zapraszamd o nas ;) Quote
madziasto4 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Cześć Zuzka ;) U nas jest w tej chwili -5st., ale zapowiadają -12 :roll: Wróciliśmy ze spacerku, jejku jak ten mój mały szkrab śmiesznie chodzi :loveu: :lol: Quote
madziasto4 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='Kamcia_14']A kto lubi zimę :razz:. Zapraszamd o nas ;) Yorkie lubi zimę :p Cześć Kamcia ;) Quote
Aga76 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Piękne zdjęcia, zapraszają wiosnę do przyjścia :thumbs: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='madziasto4']Cześć Zuzka ;) U nas jest w tej chwili -5st., ale zapowiadają -12 :roll: Wróciliśmy ze spacerku, jejku jak ten mój mały szkrab śmiesznie chodzi :loveu: :lol: wiosenka powiało :loveu: :loveu: :loveu: śliczne zdjecia i rameczki takie kolorowe, aż zapragnelam sloneczka :loveu: Quote
madziasto4 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='Aga76']Piękne zdjęcia, zapraszają wiosnę do przyjścia :thumbs: [quote name='Daga_i_Oskar']wiosenka powiało :loveu: :loveu: :loveu: śliczne zdjecia i rameczki takie kolorowe, aż zapragnelam sloneczka :loveu: Musiałam zakamuflować kwiatkami brzydkie kapcie na jednym zdjęciu:razz: To i dorobiłam kwiatuszków na pozostałych ;) I rzeczywiście efekt jest bardzo wiosenny :loveu: Quote
Aga76 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Dobranoc chłopaki :sleep2::sleep2: kolorowych snów Magdo. Quote
Recommended Posts