Zuza96 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Nie, chodziło mi o Masterka, przecież 2,5 kilo to dobra waga...:lol: No, a jeśli o Torku mowa, to mi się zadaje, że będzie chyba o wiele większy od Mastera. SŁODZIAKI :loveu: Quote
madziasto4 Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='Yorkie']To nie tak mało... a ile ma miesięcy? Nie, nie, 2,5kg dotyczy Mastera ;) Toro ma 2,2kg ;) i 5 miesięcy [quote name='Zuza96']Nie, chodziło mi o Masterka, przecież 2,5 kilo to dobra waga...:lol: No, a jeśli o Torku mowa, to mi się zadaje, że będzie chyba o wiele większy od Mastera. SŁODZIAKI :loveu: Zuza, patrz wyżej :p Quote
Sara_i_Aris Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 madziasto4 napisał(a):Nie, nie, 2,5kg dotyczy Mastera ;) Toro ma 2,2kg ;) i 5 miesięcy Aha... ale to i tak będzie większy od Masterka ;) Quote
Zuza96 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 No to już wiem wszystko, mizianko dla nich !! Quote
madziasto4 Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Yorkie napisał(a):Aha... ale to i tak będzie większy od Masterka ;) Jesteśmy na to przygotowani :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 PositiveThought napisał(a):dobry wieczór ^^ Torusiowi do twarzy w kiteczce, a Masterkowe ubranko jest jak najbardziej twarzowe ^^ Czyli wrażenia po wizycie u nas pozytywne :p Quote
madziasto4 Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='PositiveThought']jak najbardziej :cool3: Cieszę się niezmiernie :p Uszka po dziesiejszym plasterkowaniu:grins: Uszyska trochę odpoczną i znowu kleimy ;) Quote
dzasta Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='madziasto4']Cieszę się niezmiernie :p Uszka po dziesiejszym plasterkowaniu:grins: Uszyska trochę odpoczną i znowu kleimy ;) No trzeba trzeba podklejać te uchole jak chce się żeby stały ale Toruś i tak jest taki słodki że jak nawet by miał klapouszki to i tak słodziak na maxa :loveu: Fajnie że Toruś z tych większych tzn ja generalnie lubię dużo Yorka bo takie małe maleńkie to zawsze mi się wydaje że niechcący zdepcze :shake: :loveu: Fajnie wygląda w kiteczce :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Śliczne foteczki :loveu: To uszka musicie podklejać :-( Quote
madziasto4 Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 dzasta napisał(a):No trzeba trzeba podklejać te uchole jak chce się żeby stały ale Toruś i tak jest taki słodki że jak nawet by miał klapouszki to i tak słodziak na maxa :loveu: Fajnie że Toruś z tych większych tzn ja generalnie lubię dużo Yorka bo takie małe maleńkie to zawsze mi się wydaje że niechcący zdepcze :shake: :loveu: Fajnie wygląda w kiteczce :loveu: Kleimy właśnie i zobaczymy co z tego będzie :) Trzymajcie kciuki :p Sama jestem ciekawa jaki Toruś będzie :loveu: Zapowiada się, że większy od Mastera, ale czy będzie taki na prawdę duży? Zobaczymy :) A Master jest z tych mniejszych- 22cm w kłębie, ale nie jest aż taki 'delikatny' jęli chodzi o budowę, tak mi się wydaje ;) Więc śmiało można go deptać :evil_lol: Nie no żartuje :lol: Quote
madziasto4 Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 PositiveThought napisał(a):no pięknie, pięknie, Toruś. ^^ [ ale ja się jednak cieszę, że ja nie musiałam podklejać... ] Ja Masterowi też nie musiałam podklejać, bo jemu już u hodowcy stały :razz: Yorkie napisał(a):Śliczne foteczki :loveu: To uszka musicie podklejać :-( A co, coś nie tak z podklejaniem? Quote
Sara_i_Aris Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 madziasto4 napisał(a):A co, coś nie tak z podklejaniem? Nie, no w końcu to sposób, żeby stały, ale szkoda, że 'naturalnie' mu nie staną. Ale się powtórzyłam z tym staniem :roll: Quote
madziasto4 Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Yorkie napisał(a):Nie, no w końcu to sposób, żeby stały, ale szkoda, że 'naturalnie' mu nie staną. Ale się powtórzyłam z tym staniem :roll: No cóż zrobić :roll: Quote
madziasto4 Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Wspomnienia Takie małe gówno było :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='madziasto4']Wspomnienia Takie małe gówno było :loveu: słodkosci :loveu: ja tez takie małe "gówno" kcem :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']słodkosci :loveu: ja tez takie małe "gówno" kcem :evil_lol: No to do roboty :cool3: :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='madziasto4']No to do roboty :cool3: :evil_lol: hehe jak to do roboty? sama se mam takie zrobic czy jak :evil_lol: Quote
Aga76 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Cudeńka piękne dwa :loveu::loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']hehe jak to do roboty? sama se mam takie zrobic czy jak :evil_lol: Do roboty w sensie kupuj :p Mogę Ci na próbe podesłać Torka z niespożytymi pokładami energii w sobie :lol: Quote
madziasto4 Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='Aga76']Cudeńka piękne dwa :loveu::loveu::loveu: Malusi był Torek, nie? :loveu: A teraz równy z Masterem :cool1: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='madziasto4']Do roboty w sensie kupuj :p Mogę Ci na próbe podesłać Torka z niespożytymi pokładami energii w sobie :lol: Hehe a juz sie łodzilam ze napiszesz : moge Ci kupic na Święta :evil_lol: :eviltong: Poki co o drugim piesku moge pomyslec tylko, ale to odległe plany ... ;) Quote
madziasto4 Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']Hehe a juz sie łodzilam ze napiszesz : moge Ci kupic na Święta :evil_lol: :eviltong: Poki co o drugim piesku moge pomyslec tylko, ale to odległe plany ... ;) A co ja święty Mikołaj :cool3: Nic z tego :p Rozumiem ;) Quote
madziasto4 Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Poszłam do kuchni po jogurt, a tam Toro czatuje przy kuchence- wyczuł, że mu się tam karma moczy :lol: Master po spacerku Quote
Aga76 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Na tym (tamtym) zdjęciu to Toruś prawdziwy kruszynek :loveu: ale spojrzenie to ma chłopak niesamowite! Quote
madziasto4 Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='Aga76']Na tym (tamtym) zdjęciu to Toruś prawdziwy kruszynek :loveu: ale spojrzenie to ma chłopak niesamowite! Co do spojrzenia to na Masterka zawsze bykiem patrzył i czaił się na niego zbój :evil_lol: To zaczepianie mu do dziś zostało :lol: A teraz leży u mnie na kolanach i właśnie policzyłam mu stałe ząbki- 8 już ma :p Quote
Recommended Posts