Kasia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 madziasto4 napisał(a): Są też duże kubraczki w sprzedaży :p A co, zimno mu? ;) wiem że są, ale nie wiem czy Fidlak nie będzie w nim komicznie wyglądać....:p na małych psach to owszem, ładnie to wygląda ale im wiekszy psiak to już nie bardzo...:cool1: Quote
Sara_i_Aris Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Ale na pewno nie jest jakimś olbrzymem i będzie ładnie wyglądał. Kup i się przekonaj ;) Albo przymierz w sklepie i zobacz jak będzie to wyglądało... Quote
madziasto4 Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 fidelek2 napisał(a):wiem że są, ale nie wiem czy Fidlak nie będzie w nim komicznie wyglądać....:p na małych psach to owszem, ładnie to wygląda ale im wiekszy psiak to już nie bardzo...:cool1: Przecież i bokserom zakładają, to jaki tam duży przy nich Fidlak :razz: Quote
misiaczek Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='madziasto4'] Łał...cud,miód i orzeszki :loveu: :lol:. Quote
Kasia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Yorkie napisał(a): Ale na pewno nie jest jakimś olbrzymem i będzie ładnie wyglądał. Kup i się przekonaj ;) Albo przymierz w sklepie i zobacz jak będzie to wyglądało... ze sklepem to może być problem bo w mojej mieścinie nic takiego nie znajdę :p zostaje mi tylko obmierzyć go dokładnie i kupić na allegro ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Czesc Madziu :multi: śliczne to Masterkowe ubranko :loveu: Quote
madziasto4 Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='misiaczek']Łał...cud,miód i orzeszki :loveu: :lol:. Też mi się podoba :p [quote name='fidelek2']ze sklepem to może być problem bo w mojej mieścinie nic takiego nie znajdę :p zostaje mi tylko obmierzyć go dokładnie i kupić na allegro ;) To czerwone ubranko Mastera było szyte na miarę, a i tak musieliśmy przesuwać rzepy z przodu, bo oczywiście odstawało :evil_lol: [quote name='Daga_i_Oskar']Czesc Madziu :multi: śliczne to Masterkowe ubranko :loveu: Cześć Daguś :multi: Quote
Sara_i_Aris Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 O, Toro ma kiteczkę :loveu: Zawsze ją miał, czy dopiero teraz zauważyłam :oops: ? Quote
Daga_i_Oskar Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='madziasto4']Nie, nie miał ;) słodko w niej wygląda :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 madziasto4 napisał(a):Nie, nie miał ;) A jednak zgadłam :eviltong: Fanie w niej wygląda :loveu: Jeszcze jak by troszeczkę mu włoski podrosły, to byłoby super :loveu: Quote
Loona Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Śmiesznie wygląda, jak długo rośnie yorkom włos? :) Quote
madziasto4 Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Loona napisał(a):Śmiesznie wygląda, jak długo rośnie yorkom włos? :) Przec całe życie :cool3: Quote
Gosia>>> Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 cześć Madziu!:lol: Czy ja tam widze plasterki:cool3: Fajna kiteczka:loveu: Quote
Alka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Madziu, cieszę się ,że ubranko się spodobało :multi::multi: ślicznie Masterkowi w nim :loveu: Tuffiastemu też musiałam pasek zszyc bo za szerkie trochę na niego;) Quote
madziasto4 Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Gosia>>>;3564622 napisał(a):cześć Madziu!:lol: Czy ja tam widze plasterki:cool3: Fajna kiteczka:loveu: Dobrze widzisz :cool3: [quote name='Alka']Madziu, cieszę się ,że ubranko się spodobało :multi::multi: ślicznie Masterkowi w nim :loveu: Tuffiastemu też musiałam pasek zszyc bo za szerkie trochę na niego;) Jest na prawdę bardzo fajne :) A Tuffi pewnie ma M ? Quote
Loona Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 madziasto4 napisał(a):Przec całe życie :cool3: Tego się domyśliłam, ale w jakim wieku osiągają taką pożądaną długość włosa ;) Quote
Alka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 madziasto4 napisał(a):Dobrze widzisz :cool3: A Tuffi pewnie ma M ? pewnie ,że M;) Ja sądziłam ,ze kubrak będzie dla Toro a Masterek się w nim zmieścił, drobniutki musi być ... Quote
madziasto4 Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Loona napisał(a):Tego się domyśliłam, ale w jakim wieku osiągają taką pożądaną długość włosa ;) To zależy dla kogo jaka jest pożądana :cool3: No dobra, nie wkurzam Cię już :evil_lol: Wydaje mi się, że ok roku ;) Quote
madziasto4 Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Alka napisał(a):pewnie ,że M;) Ja sądziłam ,ze kubrak będzie dla Toro a Masterek się w nim zmieścił, drobniutki musi być ... Dla Torka też jest za duże ;) No drobniutki, ok 2,5kg waży ;) Quote
Aga76 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Dzień dobry Madziu :p Eleganckie to wdzianko, świetna kratka i super męskie kolory :loveu: Masterkowi bardzo w nim do pysia :p Quote
madziasto4 Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='Aga76']Dzień dobry Madziu :p Eleganckie to wdzianko, świetna kratka i super męskie kolory :loveu: Masterkowi bardzo w nim do pysia :p Witaj :) Cieszę się, że się podoba :loveu: Mnie też się ten wzór i kolorek spodobał ;) [quote name='Zuza96']Taki maluszek aż nie jest...:lol: Toro? Quote
Sara_i_Aris Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 madziasto4 napisał(a):Dla Torka też jest za duże ;) No drobniutki, ok 2,5kg waży ;) To nie tak mało... a ile ma miesięcy? Quote
Recommended Posts