Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Madziu, czy oni gniotą tam jakies pranie??? pytam bo Fidlak uwielbia rozwalać mi pranie które sciagnę z suszarki ale te, które akurat prasuję :p:p nie idzie go wtedy odpędzić...

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

fidelek2 napisał(a):
Madziu, czy oni gniotą tam jakies pranie??? pytam bo Fidlak uwielbia rozwalać mi pranie które sciagnę z suszarki ale te, które akurat prasuję :p:p nie idzie go wtedy odpędzić...

To są akurat ich ręczniczki wyprane :p
U nas na wyprasowanym kładzie się Toro, a Master preferuje pogniecione pranie :lol:

Posted

fidelek2 napisał(a):
Ich w sensie do zabawy czy do wycierania....:cool1:

Teoretycznie do wycierania, ale często po myciu z nimi szaleją- pewnego rodzaju rekompensata za męki podczas kąpieli/myciu łapek :lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):

Teoretycznie do wycierania, ale często po myciu z nimi szaleją- pewnego rodzaju rekompensata za męki podczas kąpieli/myciu łapek :lol:

to u nas jest to samo - po wytarciu łap chwila szarpaniny mus być :p

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']
Widze że nie tylko mój psiur uwielbia się położyć i rozwalić świerzo poskładane i wyprane pranie:evil_lol:
Może chce pomóc w prasowaniu;)

[quote name='Guffi']:p Wyglądają na tym zdjęciu jakby się zgadały przeciwko fotografowi:evil_lol:
Na prawdę tak uważasz?:smhair2: To ja zmykam :scared:

[quote name='fidelek2']to u nas jest to samo - po wytarciu łap chwila szarpaniny mus być :p
I kto wygrywa? :cool3:

[quote name='PositiveThought']oni są świetni.. ^^
Aidi woli brudy :P
Czyli wskakuje do kosza na brudne ciuszki? :cool3:

Posted

PositiveThought napisał(a):

dokładnie! kiedyś próbował także zwiedzić pralkę...

jak Fidlak był szczeniaczkiem to często wyciagałam go z bębna pralki :p:p

Posted

Niemiłych wspomnień nie ma, nie wiem czemu się boi... Po prostu pralka jest duża, a on jakoś nie przepada za dużymi rzeczami, np. piłką itd.
Ale przy pralce siedzi, jak suszę włosy to siedzi i czeka, nawet jak jest włączona. Ale jak tylko się do niej zbliżam to ucieka i nie podejdzie.

Posted

madziasto4 napisał(a):

Rzeczywiście muszę pomyśleć w najbliższym czasie o zmianie tytułu, bo Toro już nie jest wcale taki mały :lol: Ale nie zrobię z Masterka podwładnego :shake: :eviltong:

Proponuję: Galeria yorczków:grzecznego Masterka i chuligana Torka ;) :evil_lol:.
Jak dla mnie super,ze oni mają tak całkiem inne charaktery.Uzupełniają się chłopaki i można się pośmiać w ich galerii.Przynajmniej nie jest monotonna :evil_lol:.

Posted

misiaczek napisał(a):

Jak dla mnie super,ze oni mają tak całkiem inne charaktery.Uzupełniają się chłopaki i można się pośmiać w ich galerii.Przynajmniej nie jest monotonna :evil_lol:.

No, co prawda to prawda :evil_lol:

Posted

Alka napisał(a):
hej Madziu!:multi:

co tam u chłopaczków słychać?

Witaj Alu ;)

Wróciliśmy właśnie ze spcerku, poganiali się trochę, a teraz jeden i drugi w kłębek zwinięci i zasypiają ;)

Posted

madziasto4 napisał(a):

Wróciliśmy właśnie ze spcerku, poganiali się trochę, a teraz jeden i drugi w kłębek zwinięci i zasypiają ;)

to masz chwilkę spokoju :p

cześć Madziu!!!

Posted

fidelek2 napisał(a):
to masz chwilkę spokoju :p

cześć Madziu!!!

cześć :)

Tak, jak Torek śpi to mam taki jakiś nagły przypływ miłości do niego :p Wtedy jest takim kochanym szczeniaczkiem grzeczniusim, wszystko z nim można zrobić :loveu: A jak się zbój budzi i wariuje to mam cholery dosyć czasami :evil_lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):

A jak się zbój budzi i wariuje to mam cholery dosyć czasami :evil_lol:

haha, taki aniołek z różkami z niego :evil_lol:

Madziu, chodzisz sama z psiakami na spacery?Chodzisz z nimi na 1 smyczy?:roll:

Posted

Alka napisał(a):
haha, taki aniołek z różkami z niego :evil_lol:

Madziu, chodzisz sama z psiakami na spacery?Chodzisz z nimi na 1 smyczy?:roll:

dokładnie :cool3: A różki (uszy) mam wrażenie, że trochę się podnoszą znowu, ale końcówki dalej oklapnięte :roll:

Po południu chodzę sama, a wieczorem idziemy we dwójkę z którymś z rodziców:razz: Zawsze chodzą na oddzielnych smyczach, owszem mamy ten rozgałęźnik dla 2-óch piesków, ale on będzie wykorzystywany tylko w 'ekstremalnych' sytuacjach typu na deptaku, w tłumie ludzi, tak, żeby tylko szły bez biegania ;)

Posted

a idą przynajmniej w tym samym kierunku czy może każy uderza w swoja stronę? :p :p

haha, nie mogę ze zdjecia Torka w Twoim avku - co na nie spojrzę to ogarnia mnie śmiech :evil_lol: