Kasia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Madziu, czy oni gniotą tam jakies pranie??? pytam bo Fidlak uwielbia rozwalać mi pranie które sciagnę z suszarki ale te, które akurat prasuję :p:p nie idzie go wtedy odpędzić... Quote
madziasto4 Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 fidelek2 napisał(a):Madziu, czy oni gniotą tam jakies pranie??? pytam bo Fidlak uwielbia rozwalać mi pranie które sciagnę z suszarki ale te, które akurat prasuję :p:p nie idzie go wtedy odpędzić... To są akurat ich ręczniczki wyprane :p U nas na wyprasowanym kładzie się Toro, a Master preferuje pogniecione pranie :lol: Quote
Kasia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 madziasto4 napisał(a): To są akurat ich ręczniczki wyprane :p Ich w sensie do zabawy czy do wycierania....:cool1: Quote
madziasto4 Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 fidelek2 napisał(a):Ich w sensie do zabawy czy do wycierania....:cool1: Teoretycznie do wycierania, ale często po myciu z nimi szaleją- pewnego rodzaju rekompensata za męki podczas kąpieli/myciu łapek :lol: Quote
Patikujek Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Widze że nie tylko mój psiur uwielbia się położyć i rozwalić świerzo poskładane i wyprane pranie:evil_lol: Quote
Guffi Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 :p Wyglądają na tym zdjęciu jakby się zgadały przeciwko fotografowi:evil_lol: Quote
Kasia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 madziasto4 napisał(a): Teoretycznie do wycierania, ale często po myciu z nimi szaleją- pewnego rodzaju rekompensata za męki podczas kąpieli/myciu łapek :lol: to u nas jest to samo - po wytarciu łap chwila szarpaniny mus być :p Quote
madziasto4 Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze'] Widze że nie tylko mój psiur uwielbia się położyć i rozwalić świerzo poskładane i wyprane pranie:evil_lol: Może chce pomóc w prasowaniu;) [quote name='Guffi']:p Wyglądają na tym zdjęciu jakby się zgadały przeciwko fotografowi:evil_lol: Na prawdę tak uważasz?:smhair2: To ja zmykam :scared: [quote name='fidelek2']to u nas jest to samo - po wytarciu łap chwila szarpaniny mus być :p I kto wygrywa? :cool3: [quote name='PositiveThought']oni są świetni.. ^^ Aidi woli brudy :P Czyli wskakuje do kosza na brudne ciuszki? :cool3: Quote
Kasia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 madziasto4 napisał(a): I kto wygrywa? :cool3: zazwyczaj ja pierwsza odpuszczam bo on by nigdy sam pierwszy nie skończył :p Quote
Kasia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 PositiveThought napisał(a): dokładnie! kiedyś próbował także zwiedzić pralkę... jak Fidlak był szczeniaczkiem to często wyciagałam go z bębna pralki :p:p Quote
Sara_i_Aris Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='madziasto4'] Dwaj ważniacy :diabloti: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 fidelek2 napisał(a):jak Fidlak był szczeniaczkiem to często wyciagałam go z bębna pralki :p:p My na szczęście mamy pralkę otwieraną od góry :p Quote
madziasto4 Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Yorkie napisał(a):A mój się pralki boi :roll: Może ma jakieś niemiłe wspomnienia :roll: Quote
Sara_i_Aris Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Niemiłych wspomnień nie ma, nie wiem czemu się boi... Po prostu pralka jest duża, a on jakoś nie przepada za dużymi rzeczami, np. piłką itd. Ale przy pralce siedzi, jak suszę włosy to siedzi i czeka, nawet jak jest włączona. Ale jak tylko się do niej zbliżam to ucieka i nie podejdzie. Quote
misiaczek Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 madziasto4 napisał(a): Rzeczywiście muszę pomyśleć w najbliższym czasie o zmianie tytułu, bo Toro już nie jest wcale taki mały :lol: Ale nie zrobię z Masterka podwładnego :shake: :eviltong: Proponuję: Galeria yorczków:grzecznego Masterka i chuligana Torka ;) :evil_lol:. Jak dla mnie super,ze oni mają tak całkiem inne charaktery.Uzupełniają się chłopaki i można się pośmiać w ich galerii.Przynajmniej nie jest monotonna :evil_lol:. Quote
madziasto4 Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 misiaczek napisał(a): Jak dla mnie super,ze oni mają tak całkiem inne charaktery.Uzupełniają się chłopaki i można się pośmiać w ich galerii.Przynajmniej nie jest monotonna :evil_lol:. No, co prawda to prawda :evil_lol: Quote
Alka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 hej Madziu!:multi: co tam u chłopaczków słychać? Quote
madziasto4 Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Alka napisał(a):hej Madziu!:multi: co tam u chłopaczków słychać? Witaj Alu ;) Wróciliśmy właśnie ze spcerku, poganiali się trochę, a teraz jeden i drugi w kłębek zwinięci i zasypiają ;) Quote
Kasia Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 madziasto4 napisał(a): Wróciliśmy właśnie ze spcerku, poganiali się trochę, a teraz jeden i drugi w kłębek zwinięci i zasypiają ;) to masz chwilkę spokoju :p cześć Madziu!!! Quote
madziasto4 Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 fidelek2 napisał(a):to masz chwilkę spokoju :p cześć Madziu!!! cześć :) Tak, jak Torek śpi to mam taki jakiś nagły przypływ miłości do niego :p Wtedy jest takim kochanym szczeniaczkiem grzeczniusim, wszystko z nim można zrobić :loveu: A jak się zbój budzi i wariuje to mam cholery dosyć czasami :evil_lol: Quote
Alka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 madziasto4 napisał(a): A jak się zbój budzi i wariuje to mam cholery dosyć czasami :evil_lol: haha, taki aniołek z różkami z niego :evil_lol: Madziu, chodzisz sama z psiakami na spacery?Chodzisz z nimi na 1 smyczy?:roll: Quote
madziasto4 Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Alka napisał(a):haha, taki aniołek z różkami z niego :evil_lol: Madziu, chodzisz sama z psiakami na spacery?Chodzisz z nimi na 1 smyczy?:roll: dokładnie :cool3: A różki (uszy) mam wrażenie, że trochę się podnoszą znowu, ale końcówki dalej oklapnięte :roll: Po południu chodzę sama, a wieczorem idziemy we dwójkę z którymś z rodziców:razz: Zawsze chodzą na oddzielnych smyczach, owszem mamy ten rozgałęźnik dla 2-óch piesków, ale on będzie wykorzystywany tylko w 'ekstremalnych' sytuacjach typu na deptaku, w tłumie ludzi, tak, żeby tylko szły bez biegania ;) Quote
Kasia Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 a idą przynajmniej w tym samym kierunku czy może każy uderza w swoja stronę? :p :p haha, nie mogę ze zdjecia Torka w Twoim avku - co na nie spojrzę to ogarnia mnie śmiech :evil_lol: Quote
Guffi Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Cześć;) Kasiu, lepiej tak nie mów, bo jeszcze sobie sobie go Magda zmieni... a tego bym nie chciała:evil_lol: Quote
Recommended Posts