madziasto4 Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Loona napisał(a):Jak modelka na wybiegu :loveu: :lol: W rzeczywistości do modelki to mu jeszcze daleko :lol: Shikka napisał(a):Skojarzyło mi się z reklamą Budweisera "Wassssup :evil_lol::evil_lol: Dzień dobry!!! :) Dzień dobry, Shikka, dzień dobry :evil_lol: Właśnie dostałam paczkę i jest ta fajna folia strzelająca :loveu: :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Czesc Madziu :multi: ale Toreczke ma dlugasnego, rozowiutkiego jezorka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: P.S ja tez lubie ta strzelajaca folie, a oskarek zawsze szczeka kiedy ja nia szcelam :eviltong: Quote
madziasto4 Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Cześć Daguś :) Moje psiurki nie reagują jak Pańcia strzela :evil_lol: Quote
Kasia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='madziasto4'] Ooo... czyżby Torutek zaś był wymęczony :p :p Quote
madziasto4 Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='fidelek2']Ooo... czyżby Torutek zaś był wymęczony :p :p :fadein: Jak zwykle latał za kółkiem ;) Toreczek :mad: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='madziasto4'] Grzeczny Toreczek, grzeczny :evil_lol: :eviltong: Quote
madziasto4 Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']Grzeczny Toreczek, grzeczny :evil_lol: :eviltong: Daguś, mówiłaś coś? :diabloti: Yorkie dzięki :lol: Quote
Kasia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='madziasto4'] HAHAHAHA... On jest boski :roflt: :roflt: padłam:mdleje: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='madziasto4']Daguś, mówiłaś coś? :diabloti: Ja :crazyeye: niee :evil_lol: :eviltong: Quote
madziasto4 Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 fidelek2 napisał(a):HAHAHAHA... On jest boski :roflt: :roflt: padłam:mdleje: Widzę, że Ci się mój pomysłowy pies podoba :evil_lol: Właśnie skończył skrobać i niuchać coś pod kuchenką, a teraz urządził sobie zabawę w wbieganie z impetem za kanapę :razz: Quote
madziasto4 Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']Ja :crazyeye: niee :evil_lol: :eviltong: No :p Tralalala 10 znaków Quote
Sara_i_Aris Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Super fotka :loveu: A co on tak z tym klapkiem odpoczywa? Quote
madziasto4 Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Yorkie napisał(a):Super fotka :loveu: A co on tak z tym klapkiem odpoczywa? Chyba tak, bo on kradnie, taszczy do siebie i tak z nim leży, ewentualnie mamle :lol: Quote
Sara_i_Aris Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Aha... no to nieładnie Toruś :lol: Mały złodziejaszek ;) Quote
misiaczek Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='madziasto4']:fadein: Toreczek :mad: Toreczek i pantofeleczek ;) :evil_lol:. A gdzie fotki grzecznego chłopczyka? :cool3: Quote
Jupi Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='misiaczek']Toreczek i pantofeleczek ;) :evil_lol:. A gdzie fotki grzecznego chłopczyka? :cool3: różowy pantofelek księżniczki:evil_lol: Quote
Guffi Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Może powinnaś zmienić tytuł galerii na "TORO-york brytan oraz jego podwładny-MASTEREK":evil_lol:?? Quote
Sara_i_Aris Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Guffi napisał(a):Może powinnaś zmienić tytuł galerii na "TORO-york brytan oraz jego podwładny-MASTEREK":evil_lol:?? Dobry pomysł :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='misiaczek']Toreczek i pantofeleczek ;) :evil_lol:. A gdzie fotki grzecznego chłopczyka? :cool3: Zaraz coś będzie :p [quote name='Jupi']różowy pantofelek księżniczki:evil_lol: :lol: [quote name='Guffi']Może powinnaś zmienić tytuł galerii na "TORO-york brytan oraz jego podwładny-MASTEREK":evil_lol:?? [quote name='Yorkie']Dobry pomysł :evil_lol: Rzeczywiście muszę pomyśleć w najbliższym czasie o zmianie tytułu, bo Toro już nie jest wcale taki mały :lol: Ale nie zrobię z Masterka podwładnego :shake: :eviltong: [quote name='Ibazelka']Rewelacja :) Witaj Izabelka :) Tradycyjnie zapraszamy częściej :lol: Quote
Sara_i_Aris Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 madziasto4 napisał(a):Rzeczywiście muszę pomyśleć w najbliższym czasie o zmianie tytułu, bo Toro już nie jest wcale taki mały :lol: Ale nie zrobię z Masterka podwładnego :shake: :eviltong: No to wystarczy, że zmienisz 'Toro - york brytan oraz Masterek', nie musi zaraz być podwładnym :evil_lol: Quote
Zuza96 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Ja kce jeszcze więcej foteczek !!! hihihi Quote
madziasto4 Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='Yorkie']No to wystarczy, że zmienisz 'Toro - york brytan oraz Masterek', nie musi zaraz być podwładnym :evil_lol: Pomyślimy...;) [quote name='Zuza96']Ja kce jeszcze więcej foteczek !!! hihihi A ta jak zwykla nienasycona :diabloti: zadarte noski Quote
Zuza96 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 I dostałam czego chciałam...:diabloti: Quote
Recommended Posts