Cimi Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 madziasto4 napisał(a):no patrz, ty masz "Potop" w drugiej klasie, a nas już w pierwszej nim męczą :roll: W pierwszej klasie to ja chyba miałam z dwie lektury :evil_lol:. Quote
madziasto4 Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 No Dogomaniacy i Dogomaniaczki :evil_lol: my już powoli zmykamy: masterek spać, a ja jeszcze trochę poślęczę nad polskim :roll:, ale wkleję jeszcze kilka fotek na dobranoc, ok?? :razz: Kolorowych snów :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Dziewcztny nie przejmujcie się, ja też nie przeczytałam "Potopu" zreszta jak większośc szkolnych lektur :oops: jakoś mi nie podchodziły :eviltong: Masterek śpioszek śliczny kruszynek - wycałować i wypieścić go proszę ! Quote
Basia&Safi Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 o boziu jaki pieszczoszek :):)) zawsstydzony hihih Quote
madziasto4 Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 Witamy :lol: u nas jest coraz cieplej, wiosna zbliża się wielkiiiimi krokaaami :multi: troszkę masterka ze swoją przytulanką :evil_lol: buziak :razz: Quote
Basia&Safi Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Muszkietorek :):) po histerii u fryzjera :):)) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 od tyłu tez się można przytulać- coś o tym wiem jak zerkam sobie czasem na Oskarka :evil_lol: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 jejku ogolili muszkietorka, biedactwo jeszcze był chyba wystraszony w trakcie robienia zdjęć :glaszcze: ;) ale pyszczek fajnie wygląda :cool3: Quote
madziasto4 Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] od tyłu tez się można przytulać- coś o tym wiem jak zerkam sobie czasem na Oskarka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale na więcej mu nie pozwalam :evil_lol: tylko przytulanie :cool3: Quote
marlena924 Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Fajniutko Masterek teraz wygląda :) Masz więcej? My też niedawno byliśmy u fryzjera, a na lato znów pójdziemy już całkiem na krótko :) U was się cieplo robi? U nas może ciepło-ale leje :( Zapraszamy do nas Quote
Magda Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Dzien dobry Madziu!! Regularnie odwiedzam wasza galeryjke i podziwiam slicznego Masterka:loveu::loveu: My sie szykujemy do fryzjerka (moze jeszcze w tym tygodniu.....:cool3:) Quote
justynia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='madziasto4']Witamy :lol: u nas jest coraz cieplej, wiosna zbliża się wielkiiiimi krokaaami :multi: troszkę masterka ze swoją przytulanką :evil_lol: buziak :razz: To on lubi wielkie rozmiary? :evil_lol: Hihi, ciekawe, czy z żywym też by się tak bawił :lol: Na tym pierwszym zdjączku to Masterek wygląda jak śliczna maskoteczka :loveu: Więc zdjęcie dwóch przytulanek :iloveyou: Quote
madziasto4 Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 marlenko ciesze się, że do ans wpadałaś :multi: mam zapas fotek, stopniowo będę wklejać :cool3: my na wakacje też chyba masterka jeszcze przytniemy :p oooo madzia wreszcie się pojawiła na horyzoncie :evil_lol: wpadaj do nas często :cool3: justynia: a pewnie, że lubi wielkie rozmiary :razz: gdzieś słyszałam, yorki myślą, że są wielkimi psami, więc nie ma się co dziwić, że ten mój diabeł lubi też wielkie rozmiary :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [SIZE="3"]*Kolorowych snów* Madziu, jak Mikuś będzie już po fryzjerze, to ja czekam na fotorelacje oczywiście :cool3: Quote
madziasto4 Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 Wiatamy masterek jest już po obiadku i chodzi i się oblizuje :lol: wklejam kilka skaczących :evil_lol: fotek na dół... ..i z powrotem :cool1: patrzcie jaki ma wybieg :cool3: Quote
Magda Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='madziasto4'] Madziu, jak Mikuś będzie już po fryzjerze, to ja czekam na fotorelacje oczywiście :cool3: Bede tylko musiala pozyczyc aparata:roll: Ale moze da sie z tym cos zrobic..... Ale smiesznie wskakuje:evil_lol::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 [quote name='Magda_Miki']Bede tylko musiala pozyczyc aparata:roll: Ale moze da sie z tym cos zrobic..... Ale smiesznie wskakuje:evil_lol::evil_lol: wiem właśnie :evil_lol: :evil_lol: łapki już na kanapie i zadek jeszcze w powietrzu :evil_lol: Quote
Magda Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 madziasto4 napisał(a):wiem właśnie :evil_lol: :evil_lol: łapki już na kanapie i zadek jeszcze w powietrzu :evil_lol: Chodzi mi tez o to, ze ma podkurczone tylne lapki.......:lol: Quote
madziasto4 Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 Magda_Miki napisał(a):Chodzi mi tez o to, ze ma podkurczone tylne lapki.......:lol: no bo on już tylnymi łapkami na kanapie prawie był, dlatego tak to śmiesznie wygląda :eviltong: a zresztą, śmiesznie wyszedł i już :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 ja już lecę spać, bo masterek to już chrapie :evil_lol: [SIZE="3"]DOBRANOC Quote
madziasto4 Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 Witam wszystkich :lol: wreszcie piątek :multi: ale jeszcze dziś na fizykę muszę iść :roll: a jutro jest dzień otwarty w szkole i muszę wstać wcześniej :placz: no trudno, ale jakoś przeżyję :roll: pyszczek z bliska :lol: Quote
madziasto4 Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 Gabryjella napisał(a):Ja tu przywitać się przyszłam i odrazu język mi pokazano;) :lol: witamy :multi: ten języczek jest przyjaźnie nastawiony :loveu: basiulka22tychy napisał(a):jee jakie slodkosci ;) dziękujemy basiulka Quote
Magda Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='madziasto4'] A na co on sie tak oblizywal??:cool3::cool3: Quote
Recommended Posts