AlKil Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Jaka kochana zmokła kurka!!! Killuś też lubi tak łapką w wodzie grzebać, żeby coś wyłowić...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 bigos napisał(a): Chyba miał ochotę na tą śliwkę?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: To jest jabłko :eviltong: W końcu je wyłowił :razz: AlKil napisał(a):Jaka kochana zmokła kurka!!! Killuś też lubi tak łapką w wodzie grzebać, żeby coś wyłowić...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ile śmiechu przy tym :lol: Może się w końcu zdenerwuje i sam wejdzie do tego oczka :cool3: Quote
bigos Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 madziasto4 napisał(a):To jest jabłko :eviltong: W końcu je wyłowił :razz: Właśnie nie byłam pewna cóż to jest: jabłko czy śliwka:razz::razz::razz: Quote
madziasto4 Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 marlena924 napisał(a):Cześć Masterku, śpiące słodkości :loveu: Miał tyle wrażeń, że w końcu usnął na moich nogach ;) Patikujek_Zabrze napisał(a):Co to jest to, to na jego szyjce??? To jest właśnie ta obroża p/pchłom i kleszczom z Beapharu. A jest podwójna, bo nie skracaliśmy jej z długości. ;) Quote
marlena924 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 hehe też sie na poczatku zastanawialam co to takiego :lol: Quote
Alynkaaa Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 ooo jaki slodki "przylepiec scienny vel uszczelka:)":loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: normalnie nie wiem czy sciana sama stoi czy masterek ja po3muje:D:D kochana mordunia:) ps mam wkoncu banerek moj nowy swierzy i jeszcze nie uzywany banerek:D:D:D hehe <----musialam sie komus pochwalic :eviltong::eviltong: Quote
madziasto4 Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 Alynkaaa napisał(a): ooo jaki slodki "przylepiec scienny vel uszczelka:)":loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: normalnie nie wiem czy sciana sama stoi czy masterek ja po3muje:D:D kochana mordunia:) ps mam wkoncu banerek moj nowy swierzy i jeszcze nie uzywany banerek:D:D:D hehe <----musialam sie komus pochwalic :eviltong::eviltong: No pewnie, że podtrzymuje ścianę :eviltong: Ktoś musi o to zadbać :lol: A banerek masz śliczny :loveu: Ale jak ma nyć nieładny, skoro psiunia taka rozkoszna :loveu: :loveu: Aaa, i dziękujemy za wizytę i zapraszamy częściej :p Quote
Patikujek Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Masterek tak jak Baksiu ma obowiązki w domu musi ściany podtrzymywać stojąc na kanapie:evil_lol: Po prostu yorkowy kompleks niższości:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):Masterek tak jak Baksiu ma obowiązki w domu musi ściany podtrzymywać stojąc na kanapie:evil_lol: Po prostu yorkowy kompleks niższości:evil_lol: Taaaa....:evil_lol: Quote
Alka Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 a kuku :evil_lol: śliczna zmoczona mordeczka :loveu: Quote
madziasto4 Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):A co Masterek tego nie ma???:evil_lol: Pewnie ma :razz: Tylko się nie przyznaje :evil_lol: Alka napisał(a): śliczna zmoczona mordeczka :loveu: Łowił skarby z wody ;) Obiecana kąpiel odbyła się dopiero dzisiaj :razz:, bo za każdym razem, gdy chciałam go zwinąć do mycia, to okazywało się, że zbój śpi (albo udaje, że śpi :mad: )jak suseł :diabloti: Nie miałam sumienia go budzić, jeszcze by jakiegoś szoku dostał :evil_lol: Dzisiejsze zdjęcia: Powrót do samochodu No idziecie? Quote
leemonca Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 no i znowu tu jestem!!! Masterek jak zwykle śliczny i śliczne zdjęcia. Jak patrzę na jego pycholek to zupełnie wymiękam!!! myszka wypada mi z rąk!!! Quote
madziasto4 Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 haska_12 napisał(a): ojj :) Jak miło popatrzeć :loveu: Dziękujemy za wizytę w naszej galerii :) A oto ten sam pies, na tej samej poduszce, tylko 2,5 roku później :razz: leemonca napisał(a):no i znowu tu jestem!!! Masterek jak zwykle śliczny i śliczne zdjęcia. Jak patrzę na jego pycholek to zupełnie wymiękam!!! myszka wypada mi z rąk!!! :loveu: A więc jeszcze 2 pycholki specjalnie dla Ciebie ;) [SIZE="1"]Tylko proszę nie patrzeć na te brudne łapki:eviltong:, bo psują cały urok :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 z braku czasu malo jetem na dogomani, ale widze ze masterek dobrze sie ma pyholek sliczny :):) Quote
leemonca Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Masterkowi nic nie popsuje uroku !!!!!!! nawet gdyby się cały utytłał w błocie, to dalej będzie śliczny!!! Quote
Pysia Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Ło boziu boziu :loveu: On jest przeuroczy nawet w dorosłej wersji ;) Czy nie czas na zmiane podusi ?:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 basiulka22tychy napisał(a):z braku czasu malo jetem na dogomani, ale widze ze masterek dobrze sie ma pyholek sliczny :):) O Basia do nas wpadła :p Masterek rzeczywiście ma się dobrze (całe szczęście ;) To chyba te kąpiele w oczku wodnym tak mu służą :lol: leemonca napisał(a):Masterkowi nic nie popsuje uroku !!!!!!! nawet gdyby się cały utytłał w błocie, to dalej będzie śliczny!!! Nie szczędzisz mojemu rozbójnikowi komplementów :oops: ;) Pysia napisał(a): Ło boziu boziu :loveu: On jest przeuroczy nawet w dorosłej wersji ;) Czy nie czas na zmiane podusi ?:evil_lol: To moje przeurocze stworzenie woli się powyginać w nosidełku/na poduszce/na budce, niż rozłożyć się wygodnie w swoim posłanku :niewiem: Więc zmiana podusi byłaby zbędnym wydatkiem :evil_lol: Quote
leemonca Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Nie szczędzisz mojemu rozbójnikowi komplementów :oops: ;-) bo na to zasługuje! Quote
madziasto4 Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 leemonca napisał(a):bo na to zasługuje! :oops: W podziękowaniu zdjęcie ;) Quote
madziasto4 Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 Dobra, lecimy ze zdjęciami Mastera-torpedy: Quote
Recommended Posts