AlKil Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Masterek jest tak uroczy w tej fryzurze!!! :loveu: Quote
bigos Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='madziasto4'] Trochę Masterka :loveu: Ale śliczny maluszek:loveu::loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 Dzień dobry Ja już po szkole - biologia napisana na 5 :cool3: ok 17 skoczymy na działkę na krótko, może będą jakieś zdjęcia :razz: u nas w Trójmieście będzie w weekend Bałtycki Festiwal Naukowy. To co mnie interesuje, czyli biologia, jest w niedzielę i w planie jest tyyyyle ciekawych tematów, że chyba wcale nie pójdę:evil_lol: , bo to długo będzie trwać strasznie :eviltong: :shake: [quote name='AlKil']Masterek jest tak uroczy w tej fryzurze!!! :loveu: dziękujemy ;) mnie też się podoba :p a killerek kiedy wpadnie pod nożyczki ?:razz: czy może wcale się na to nie zanosi? :eviltong: [quote name='bigos']Ale śliczny maluszek:loveu::loveu::loveu: [quote name='*luthien*']bardzo fajne ujęcie :) Dzię - ku - je - my :calus: 'Motylem jestem....' :razz: Quote
AlKil Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Killerek na razie włoski zapuszcza, bo jego pan chce go puścic na wystawę...Planujemy wystapić w Sopocie w klasie szczeniąt. Quote
madziasto4 Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 AlKil napisał(a):Killerek na razie włoski zapuszcza, bo jego pan chce go puścic na wystawę...Planujemy wystapić w Sopocie w klasie szczeniąt. Aaa...rozumiem, w takim razie rzeczywiście włoski trzeba zapuszczać ;) Quote
anetta Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Alez on dumnie stoi http://img152.imageshack.us/img152/6055/dsci00879vv.jpg :angel::angel::angel: Brawo za piateczke! Quote
madziasto4 Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 bigos, anetta dziękuję za gratulacje :lol: [SIZE="1"]dwie kulturalne :evil_lol: :diabloti: :eviltong: [quote name='anetta']Alez on dumnie stoi http://img152.imageshack.us/img152/6055/dsci00879vv.jpg :angel::angel::angel: rozgląda się po swoim terytorium :razz: [SIZE="3"]Dobranoc Quote
marlena924 Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Master idzie spać (chociaz na zdjęciach data nie dzisiejsza :evil_lol: ) dobranoc MASTERKU :) Quote
Magda Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 marlena924 napisał(a):Master idzie spać (chociaz na zdjęciach data nie dzisiejsza :evil_lol: ) dobranoc MASTERKU :) Hahhaaa......wydalo sie:evil_lol::evil_lol: Madzia gratulacje piateczki z bioli!! Ja jutro pisze biologie i jakos nie mam checi zabrac sie za nauke:lol: Pozdr. Quote
madziasto4 Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 [quote name='Magda_Miki']Hahhaaa......wydalo sie:evil_lol::evil_lol: Madzia gratulacje piateczki z bioli!! Ja jutro pisze biologie i jakos nie mam checi zabrac sie za nauke:lol: Pozdr. :ices_bla: :grins: Dziękuję za spóźnione :evil_lol: gratulacje :eviltong: A z czego piszesz biologie :p A Marlenka :mad: to jeszcze zapłaci za kablowanie :diabloti: :eviltong: Quote
Basia&Safi Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 masterek moje malenstwo jak on slodko spi mm ciekafe co mu sie sni :cool3: Quote
Magda Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 madziasto4 napisał(a):Dziękuję za spóźnione :evil_lol: gratulacje :eviltong: A z czego piszesz biologie :p Nie ma sprawy:eviltong: Ja pisze z ewolucji:roll: Ehhh..........trudne jest zycie gimnazjalisty...... Quote
madziasto4 Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 Magda_Miki napisał(a):Nie ma sprawy:eviltong: Ja pisze z ewolucji:roll: Ehhh..........trudne jest zycie gimnazjalisty...... ewolucji?? :hmmmm: nie przypominam sobie takiego czegoś w gimnazjum :hmmmm: Quote
madziasto4 Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 [quote name='basiulka22tychy']masterek moje malenstwo jak on slodko spi mm ciekafe co mu sie sni :cool3: witaj Basiu :) hihi pewnie kosteczki, ciasteczka, panienki :cool3: itd. :eviltong: Quote
madziasto4 Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 Byliśy u weta po preparat przeciw kleszczom, tylko nawet nie wiem jak się on nazywa :roll: :eviltong: Zapasy zdjęciowe Quote
Basia&Safi Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 jeeeeeee a cio masterkowi ucieklo pod szafeczke :):):) wogule jaki uparciuch hehehe Quote
madziasto4 Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 [quote name='basiulka22tychy']jeeeeeee a cio masterkowi ucieklo pod szafeczke :):):) wogule jaki uparciuch hehehe piłeczka ping-pongowa :p [quote name='*luthien*'] sama czuprynka:loveu: :loveu: :loveu: :lol: :lol: A to jest nasz preparat p/kleszczowy od weta. Znacie go? Nawet nie jest napisane jak się nazywa :niewiem: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Cześc Madziu :cool3: śliczny ten Twoj Mastereczek-cukiereczek :loveu: :loveu: prosze go wycalowac od cioci :razz: Quote
AlKil Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Masterek ma pyszczek malutkiego szczeniaczka, zawsze mnie rozbraja...:loveu: Quote
madziasto4 Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Cześc Madziu :cool3: śliczny ten Twoj Mastereczek-cukiereczek :loveu: :loveu: prosze go wycalowac od cioci :razz: już się robi :lol: akurat jest zaspany, więc się nie będzie wyrywał :evil_lol: [quote name='AlKil']Masterek ma pyszczek malutkiego szczeniaczka, zawsze mnie rozbraja...:loveu: w przyszłości też planujemy go tak strzyc :razz: [quote name='sylwiaskalska']Zgodnie z zyczeniem :) dziękujemy :calus: Quote
marlena924 Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [SIZE=4]♥ Śliczny Masterek :loveu: i super bannerek [SIZE=4]♥ Quote
Recommended Posts