Basia&Safi Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Ślicznie Ślicznie Ślicznie Ślicznie Ślicznie Ślicznie .......... :):) Quote
madziasto4 Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 basiulka22tychy napisał(a):Ślicznie Ślicznie Ślicznie Ślicznie Ślicznie Ślicznie .......... :):) właśnie tego oczekiwałam :evil_lol: :evil_lol: bo to w końcu specjalnie na Twoje życzenie wybrałam się na plaże zrobić fotki :cool3: :cool3: ;) ;) Quote
Mi. Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 :evil_lol: jaka poza:loveu: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hihihi świetne :D Quote
Pysia Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Ja już kiedys postanowiłam sobie ze tutaj nie przyjdę :placz: Te fotki są tak piękne że aż zaczynam nienawidziec siebie i swojego aparatu :placz: Quote
Magda Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Madziu moja droga te fotki sa BOSKIE!! Ja ci zazdroszczam, ze mozesz sobie pojsc na spacerek na plaze A moze wkleisz swoja fotke??:cool3::cool3: Chcialabym wiedziec, z kim mam do czynienia:evil_lol: Quote
Magda Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Aha juz sie dowiedzialam, ze moj wujek mieszka na ulicy Serdecznikowej:p Quote
Basia&Safi Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 madziasto4 napisał(a):właśnie tego oczekiwałam :evil_lol: :evil_lol: bo to w końcu specjalnie na Twoje życzenie wybrałam się na plaże zrobić fotki :cool3: :cool3: ;) ;) :):):) jaaaaaaaa chce morzeeeeeeeeeee :-( :eviltong: Quote
Jupi Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Prześliczne fotki:multi: Masterek jest boski:loveu: oj gdyby mój Jupi zobaczył tyle wody:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 DZIEŃ DOBRY! Bardzo się cieszę, że zdjęcia się spodobały :multi: i dziękuje za odwiedzinki ;) Pysia napisał(a):Ja już kiedys postanowiłam sobie ze tutaj nie przyjdę :placz: Te fotki są tak piękne że aż zaczynam nienawidziec siebie i swojego aparatu :placz: jejku Pysiu dlaczego nie chcesz do mnie przychodzić :-o :placz: Magda_Miki napisał(a):Madziu moja droga te fotki sa BOSKIE!! Ja ci zazdroszczam, ze mozesz sobie pojsc na spacerek na plaze A moze wkleisz swoja fotke??:cool3::cool3: Chcialabym wiedziec, z kim mam do czynienia:evil_lol: Aha juz sie dowiedzialam, ze moj wujek mieszka na ulicy Serdecznikowej:p dziękujemy :oops: :oops: a co, masterek już Ci nie wystarcza :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: [SIZE="1"]pomyślę :razz: już sprawdziłam na planie miasta gdzie jest ta Serdecznikowa i już wiem :cool3: basiulka22tychy napisał(a)::):):) jaaaaaaaa chce morzeeeeeeeeeee :-( :eviltong: nie płacz Basiu, zaraz wkleję zdjęcia z morzem :eviltong: ;) Jupi napisał(a): Prześliczne fotki:multi: Masterek jest boski:loveu: oj gdyby mój Jupi zobaczył tyle wody:evil_lol: toby chyba zaniemówił z wrażenia :razz: Quote
Magda Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 madziasto4 napisał(a): a co, masterek już Ci nie wystarcza :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: pomyślę :razz: Oj to pomysl:cool3: Lubie wiedziec do kogo pisze:eviltong: Quote
madziasto4 Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Basiu - proszę :razz: : Madziu - to ja, ale jestem bokiem :megagrin: :eviltong: Quote
Basia&Safi Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 jest moje maleństwo dziekuje :)):):) Slicznie :):):) Quote
madziasto4 Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 basiulka22tychy napisał(a):jest moje maleństwo dziekuje :)):):) Slicznie :):):) dziękujemy ;) Quote
marlena924 Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Kto jest maleństwem, Master czy Magda :P ? Śliczne foteczki :loveu: Pozdrawiam Quote
justynia Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 [quote name='madziasto4'] Ale zapatrzony w dal. Ciekawe, co sobie myśli... [quote name='madziasto4'] Pewnie jakbyś go ze smyczy puściła, od razu dałby susa do wody..:eviltong: Quote
madziasto4 Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 Dzień dobry :multi: Cześć Marlenko :multi: Basiu, to jak to jest z tym maleństwem :cool3: justynia napisał(a):Ale zapatrzony w dal. Ciekawe, co sobie myśli... Pewnie jakbyś go ze smyczy puściła, od razu dałby susa do wody..:eviltong: raczej zakopałby się w piasku :diabloti: a co do wody to jeszcze nie sprawdzałam czy "umie" pływać :eviltong: trzebaby kiedyś spróbować :razz: Quote
Basia&Safi Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 hehehe no niech strace 2 malenstwa :cool3: :D:D ;) Quote
madziasto4 Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 [quote name='basiulka22tychy']hehehe no niech strace 2 malenstwa :cool3: :D:D ;) :multi: :grins: Kolejne fotki znad morza Quote
g_o_n_i_a Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Hej! Można? :cool3: Ale Śliczny!! :loveu: Quote
madziasto4 Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Hej! Można? :cool3: Ale Śliczny!! :loveu: no wreszcie się Ciebie doczekałam :multi: dziękujemy i zapraszamy częściej ;) Quote
g_o_n_i_a Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 madziasto4 napisał(a):no wreszcie się Ciebie doczekałam :multi: dziękujemy i zapraszamy częściej ;) Postaram sie zagladac tu jak najczęściej. :multi: Masterek = przystojniaczek :cool3: Quote
Basia&Safi Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 mmmmmmmm ale mam ochote sobie poplywac w morzu :(:(:( ciekawe co by Safi robila nad morzem :D:D :):): Quote
AlKil Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 morskie zdjęcia śliczne.My na razie cały czas uderzamy w las, ale trzeba będzie się wybrać na plażę.:lol: Quote
Recommended Posts