Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

madziasto4 napisał(a):
oho, Monisia przyszła :cool3: Dzień dobry! :multi:

przyszła, przyszła :lol:
Był już ten wypad na działke? bo ja tu czekam na fotorelację :cool3::cool3:

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

jak miło, że czekacie :oops: ale niestety dzisiejszy wypad na działke nie wypalił, bo się pogoda popsuła :-( - ochłodziło się i trochę deszczyk kropił :shake: ale w tym tygodniu jeszcze się wybierzemy, więc fotki bankowo będą :lol:
Ale mam jeszcze zapasy fotek domowych :cool3: tylko pozmniejszam i zaraz wstawię kilka :lol:

Posted

[SIZE="3"]DZIEŃ DOBRY [SIZE="3"]wszystkim :lol:

justynia napisał(a):
Ślicny nosecek!!! Makro chyba musiałaś robić, bo Masterek taki malutki :loveu:

makro, makro bo z daleka to nosek wygląda jak czarny węgielek :lol:
a tak to nachalek jest z bliska :loveu:

basiulka22tychy napisał(a):
takie zywe te wasze foteczki ze chcialo by sie wyciagnac reke i poglaskac :):):)

tylko uważaj, żeby Cię nie chapnął :p :eviltong: żartuję- masterek jest bardzo łagodny i możesz go głasakać kiedy chcesz :cool3:

U nas niestety pogoda się pogorszyła :shake: , ale jak tylko będzie cieplej i słoneczniej to jedziemy na działkę i focimy :lol: . Ale narazie pozostają Wam mniej fascynujące zdjęcia z wczorajszego spaceru :eviltong: Oto one:

Posted

Niewiniątko? Ha, jestem pewna, że drzemie w nim prawdziwy diabeł :evil_lol: Toffik też jest aniołkiem... z wyglądu :lol:
Zdjątka prześliczne :) Na początku nie wiedziałam, co za żabę ma Masterek w pyszczku, a potem się skapłam co to jest :roll:
Pozdrowionka :cool1:

Posted

marlena924 napisał(a):
Niewiniątko? Ha, jestem pewna, że drzemie w nim prawdziwy diabeł :evil_lol: Toffik też jest aniołkiem... z wyglądu :lol:
Zdjątka prześliczne :) Na początku nie wiedziałam, co za żabę ma Masterek w pyszczku, a potem się skapłam co to jest :roll:
Pozdrowionka :cool1:

pięknie to ujęłaś :cool1: :evil_lol: :evil_lol: yorki to tylko z wyglądu takie aniołki :diabloti: :lol:

Posted

Ty sie tyle nie ucz ;P :):):):)

a co ja biedna na to poradze :shake: jak się odkłada wszystko na ostatnią chwilę, to później trzeba się uczyć w przyspieszonym tempie :evil_lol:

Daga_i_Oskar napisał(a):
Halo Madziu, gdzie sie podziweacie :shake: ??

jestem, jestem :p
zaraz wstawię kilka fotek masterka :lol:

Posted

madziu niechce Cie martwic ale gdzies na dogo czytalam ze te przysmaki zielone sa nie zdrowe

ja i bez Twojej 'przestrogi' ;) nigdy więcej nie kupiłabym tego i nie kupię :shake: ale dziękuję, że się troszczysz :buzi: chciałam kupić taki płyn rozpuszczający kamień nazębny, ale nie było, więc ekspedientka zaproponowała mi to cos zielone, zapewniając, że nie ma po tym żadnych dolegliwości żołądkowych, ponieważ ta kość zawiera jakiś tam składnik. No i, co prawda bez przekonania, kupiłam to coś.:oops:

A dzisiaj pojechałam do innego sklepu i kupiłam ten płyn :diabloti: A przy okazji połaziłam po sklepach i kupiłam sobie parę ciuszków :evil_lol: :evil_lol:
Jeszcze tylko planuję kupić szczoteczkę nakładaną na palec i biorę masterkowe kły w obroty :cool3: :cool3:

Posted

madziu niechce Cie martwic ale gdzies na dogo czytalam ze te przysmaki zielone sa nie zdrowe ale tak pozatym slicznie :):)

To prawda........ to swinstwo moze doprowadzic do smierci psa przez to, ze nie jest trawione:angryy: Widzialam zdjecie tego czegos wyciaganego z zoladka blehh!!

MAsterek sliczny chlopak! Madzia gdzie ty dokladnie mieszkasz w tej Gdyni?:cool3:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
To prawda........ to swinstwo moze doprowadzic do smierci psa przez to, ze nie jest trawione:angryy: Widzialam zdjecie tego czegos wyciaganego z zoladka blehh!!

:placz: ojej ale chyba od jednego świństwa nic mu nie będzie :shake: :oops:

MAsterek sliczny chlopak! Madzia gdzie ty dokladnie mieszkasz w tej Gdyni?:cool3:

A co :cool3: chcesz mnie odwiedzić :evil_lol: