Daga_i_Oskar Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 buziacek w słodki Masterkowy pysiacek :loveu: Quote
madziasto4 Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 [quote name='Magda_Miki']A na co on sie tak oblizywal??:cool3::cool3: a bo dostał swojego psiego cukiereczka :evil_lol: [quote name='Daga_i_Oskar']buziacek w słodki Masterkowy pysiacek :loveu: już się robi :lol: Quote
marlena924 Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 O jejku, jaki fajny masterkowy języczek :loveu: Quote
madziasto4 Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 [quote name='marlena924']O jejku, jaki fajny masterkowy języczek :loveu: cześć marlenko ;) śpioch... [SIZE="1"]a ja mam czkawkę:oops: i nie mogę się jej pozbyć :placz: :angryy: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='madziasto4']cześć marlenko ;) śpioch... a ja mam czkawkę:oops: i nie mogę się jej pozbyć :placz: :angryy: to pomyśl o mnie :razz: Quote
madziasto4 Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']to pomyśl o mnie :razz: ufff.. nareszcie się jej pozbyłam... :multi: to ja już lecę do spanka :razz: [SIZE="3"]DOBRANOC Quote
madziasto4 Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 basiulka22tychy napisał(a):jeee a co to za futerko ;) ihihih to jest poduszka najnowszej generacji :roll: :razz: A tak w ogóle to Dzień dobry :eviltong: właśnie wróciłam ze szkoły, byłam już nawet z masterkiem na spacerku :lol: pogoda nawet, nawet- słońce co prawda nie świeci, ale za to jest dość ciepło i sucho :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Madziu,a po co Ty w sobote w szkole byłaś ?? :roll: Quote
madziasto4 Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 [quote name='basiulka22tychy']a no co ten lobuziak tak czeka;P:):): a na smakołyka :lol: [quote name='Daga_i_Oskar']Madziu,a po co Ty w sobote w szkole byłaś ?? :roll: jakby się czytało poprzednie posty toby się wiedziało :mad: - mieliśmy dzień otwarty w szkole i trezbabyło zająć się tym wszystkim :roll: [quote name='marlena924']Dzień dobry Masterku :) Śliczne zdjątka Dzień dobry :lol: Cieszę się, że się podobają :cool3: Quote
madziasto4 Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 [quote name='Pysia'] Ale słodziak :loveu: Minke ma cudną :loveu: Dzień dobry Pysiu :multi: Super, że do nas wpadłaś:cool3: I on tak potrafi stać i się patrzeć z taką minką tak długo aż dostanie coś dobrego :diabloti: oczywiście po jakimś czasie zaczyna używać głosu :evil_lol: Quote
Cimi Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 madziasto4 napisał(a): I on tak potrafi stać i się patrzeć z taką minką tak długo aż dostanie coś dobrego :diabloti: oczywiście po jakimś czasie zaczyna używać głosu :evil_lol: To masz malego pyskacza :evil_lol: :evil_lol:. Quote
madziasto4 Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 Cimi napisał(a):To masz malego pyskacza :evil_lol: :evil_lol:. :evil_lol: ale bardzo kocham tego pyskacza :loveu: Quote
Pysia Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 madziasto4 napisał(a):Dzień dobry Pysiu :multi: Super, że do nas wpadłaś:cool3: I on tak potrafi stać i się patrzeć z taką minką tak długo aż dostanie coś dobrego :diabloti: oczywiście po jakimś czasie zaczyna używać głosu :evil_lol: A jak ma nie pyskowac jak nie zwracacie na niego uwagi ? ;) Stwierdza ze " Jak mnie nie widzą to mnie usłyszą " :lol: :lol: :lol: Bede wpadac cześciej ( w miare mozliwosci....) Quote
Basia&Safi Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 no prosze calkiem nowiusi banerek :):):) sliczny wissenny :):):) Quote
madziasto4 Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 Dzień dobry Dogomaniacy :cool3: Pysiu ależ zwracamy uwagę, tylko jak dać mu palec, to on chce całą rękę :diabloti: :evil_lol: cześć marlenko i basiulko ;) Quote
madziasto4 Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 trochę rozczochrany, ale co tam :eviltong: Quote
Magda Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='madziasto4'] Jak trzyma lapka pileczke:evil_lol: Ach te yorasy......zaczepne stfforki Quote
Recommended Posts