Daga_i_Oskar Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 basiulka22tychy napisał(a):Dagus a bedzies na wystawie w niedziele w spodku ? :):):) ja bede napewno z mroweczka :):) 3/4 galerii jaie odwiedzam to yorki :):):) niby takie podobne a takie inne :):):) Baiulka bedę w sobotę na spotkanku z Dogomaniakami, a w niedziele także odwiedze wystawe (jak będę w stanie:oops: ) to mam nadzieje, ze sie gdzies tam spotkamy :multi: Jeżeli znajde moja plakeitke z DGM to bede ją miała przypięta :cool3: Quote
madziasto4 Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Znalazłam jeszcze kilka fotek z [SIZE="4"]wakacji 2005 byliśmy na m.in. na Mazurach i oto zdjęcia w kajaczku :lol: tu masterek w łodzi kanu (na spływie kajakowym Krutynią) pierwszego dnia od razu wpakował się na łóżko :cool3: i pilnuje domku :cool1: Quote
Basia&Safi Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 jej i on si etak nie bal w tym kajaku :o no brawo dzielnych chlopczyk :):):) Quote
madziasto4 Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 basiulka22tychy napisał(a):jej i on si etak nie bal w tym kajaku :o no brawo dzielnych chlopczyk :):):) pewnie, że nie, tylko wyglądał grzecznie :lol: zresztą chyba widać na fotkach jaki szczęśliwy :cool3: mo go wszędzie bierzemy ze sobą ( no z wyjatkiem gór) nawet na Wawel go przemyciliśmy :oops: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 zabawa z ulubioną piłeczką do ping-ponga :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 nie ma to jak Yoreczki i piłeczki :loveu: Quote
madziasto4 Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):nie ma to jak Yoreczki i piłeczki :loveu: daga jaki rym :lol: powinnaś pisać wiersze :evil_lol: ale co prawda, to prawda :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 madziasto4 napisał(a):daga jaki rym :lol: powinnaś pisać wiersze :evil_lol: ale co prawda, to prawda :P pki co skupiam się na pracy maturalnej :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 no to tylko zdać maturkę i wydać jakiś tomik rymów...:roll: :evil_lol: z takimi zdolnościami sukces masz w kieszeni :cool3: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 a tak sobie smacznie śpię :lol: to my już tak na zapas mówimy [SIZE="4"]*DOBRANOC* i życzymy [SIZE="4"]miłych snów Quote
agabass Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 ALE FAJNE FOTOSKI TE Z PIŁKAMI PRZEŚMIESZNE :lol: Quote
madziasto4 Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 agabass napisał(a):ALE FAJNE FOTOSKI TE Z PIŁKAMI PRZEŚMIESZNE :lol: hihi a jak to śmiesznie na żywo wygląda :evil_lol: jak mu ta piłeczka ciągle ucieka na parkiecie :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 madziasto4 napisał(a):hihi a jak to śmiesznie na żywo wygląda :evil_lol: jak mu ta piłeczka ciągle ucieka na parkiecie :evil_lol: hihi coś wiemy o tym Madziu :evil_lol: :evil_lol: ale i tak Oskarek uwielbia bawic się i odskakiwac za piłeczką i innymi odbijającymi się zabawkami :lol: :lol: Quote
Magda Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 madziasto4 napisał(a): A Masterek byl grzeczny?? Nie balas sie go zabrac?:roll: Quote
madziasto4 Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Dzieńdobry :lol: hihi coś wiemy o tym Madziu ale i tak Oskarek uwielbia bawic się i odskakiwac za piłeczką i innymi odbijającymi się zabawkami małe małpiatki z nich :evil_lol: Magda_Miki napisał(a):A Masterek byl grzeczny?? Nie balas sie go zabrac?:roll: masterek był bardzo grzeczny, grzecznie wyglądał i podziwiał jeziorko :lol: oczywiście był na smyczy, a smycz trzymałam JA ;) I trochę niedzielnych fotek ;) i tarzanko na dywanie :cool1: Quote
madziasto4 Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Ale ta niedziela mi się dzisiaj dłużyła..:roll: a to chyba dlatego, że się troszkę obijałam :oops: bo tak się składa, że ten tydzień w szkole będzie mega luźny :evil_lol: więc maksymalnie wykorzystałam mój wolny czas w ten weekend :cool3: Wstawiam jeszcze jedną zabłąkaną fotkę mojego aniołka :lol: Poobiedni odpoczynek Quote
Daga_i_Oskar Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 słodkosci z tego Matserka, szkoda że jest tak daleko od nas bo chetnie bym go wymiziała i wycałowała, a Oskarek by się z nim chętnie powygłupaił :lol: Quote
madziasto4 Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):słodkosci z tego Matserka, szkoda że jest tak daleko od nas bo chetnie bym go wymiziała i wycałowała, a Oskarek by się z nim chętnie powygłupaił :lol: oj ja też żałuję, że to tak daleko :-( masterek też jest chętny do wugłupów, więc napewno by się zaprzyjaźnił z oskarkiem :lol: Quote
madziasto4 Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 Witaj basiulka ;) malusie, ale jakie czujne :lol: kiedyś moja mama wychodizła o 5:30 do pracy, zimą więc było jeszcze ciemno, zamknęła drzwi i masterek spokojnie spał, ale za kilka minut wróciła się po coś po cichutku a master myśląc, że to jakiś intruz (bo przecież jego pani wyszła już do pracy :evil_lol: ) pobiegł pędem do drzwi z warczeniem :evil_lol: takiego mamy czujnego psiura, ot co! :cool3: :lol: Życzymy miłej reszty dnia ;) Quote
madziasto4 Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 Nic nie robi, tylko się wyleguje :mad: :lol: Mobilizujące zdjęcie na dzisiejsze popołudnie, prawda? :evil_lol: Quote
marlena924 Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Fajniutkie zdjątka Mistera Mastera :D Zapraszamy do nas :) Quote
madziasto4 Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 witaj marlenko! już pędzę do Waszej galeryjki :multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 madziasto4 napisał(a): pobiegł pędem do drzwi z warczeniem :evil_lol: takiego mamy czujnego psiura, ot co! :cool3: :lol: Życzymy miłej reszty dnia ;) Cześć Madziu, Twój przynajmniej tylko z warczeniem, a mój to cały dom od razu na nogi postawi swoim szczekaniem :evil_lol: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Cześć Madziu, Twój przynajmniej tylko z warczeniem, a mój to cały dom od razu na nogi postawi swoim szczekaniem :evil_lol: :evil_lol: cześć, cześc :lol: hihi masterek tylko ostrzegawczo zawarczał, a jak się zorientował, że to "swój" :lol: to od razu się na plery rozłożył i szczęśliwy, że pani tak szybko z pracy wróciła :evil_lol: czujne te nasze psiaki :lol: Quote
Recommended Posts