madziasto4 Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Coś mało osób do nas zagląda :-( Kilka fotek :lol: Quote
Magda Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Czesc Madziu i Masterku!! Slicznie jest sciety:loveu::loveu: Dobrze, ze nie obcieliscie go na "lyso" na ta pogode......biedaczkowi by bylo za zimno:shake: JA tez sie troche boje, ze jak obetniemy Mikiego na krotko to bedzie wygladal jak ostatnie nieszczescie....:roll: On jest taki malutki i szczuply, a i jeszcze ten ogonek jak u myszki..... No nic zobaczymy.....najwyzej bedzie chodzic w ubrankach po dworze, dopoki mu nie odrosna:evil_lol::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Cześć Magdy :multi: Co do obcięcia pieska na łyso to jezeli piesio jest proporcjonalny, czyli nie za dlugi i nie za chudy to nie widze przeszkody w wygoleniu go. U mnie jest Yorkus drobnejbudowy, a wygolony i obciety n sceniacka wyglada przesłodziutko :loveu: W ogóle włosy po obcieciu rosna zecydowanie szybciej, czego dowodem jest Oskar. W ciagu 2 lat miał nieco dłuzsze wloski niz teraz po 7 m-cach od daty obciecia na 0. Jeżeli nie sprobujemy obciac nasze pieski tak jakbysmy chcialy to sie nigdy nie dowiemy jak beda wygladac, a gwarantuje ze York pod kazda postacia, w kazdej fryzurce wyglada bosko. Mnie sie spodobal strasznie pyszczunio Masterka i kiedys myśle, ze sprobujemy sie sciac tak zeby nie czesac kucorkow, wyglada slodko :loveu: Quote
Magda Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 W sumie to Miki byl kiedys obcinany na 0, ale juz nie pamietam jak to wygladalo z proporcjami:lol::lol: Musze poszukac zdjec na galerii Quote
Daga_i_Oskar Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Madziu - na pewno wygladał słodko :loveu: Quote
madziasto4 Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 cześć Madzia i Daga ;) racja, racja, jak go nie zetne na krótko, to się nigdy nie dowiem czy będzie ładnie wyglądał czy nie :razz: zobaczymy, może na wakacje....:roll: stwierdziliśmy, że masterek miał chyba trochę zbyt 'kwadratowy' pysiak i zrobiliśmy małą poprawkę :cool3: i teraz wygląda tak: :lol: Quote
Magda Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Przerobeczka lepsza;) Rzeczywiscie jakos kwadratowo bylo:roll::roll: Mikiemu odrasta podobny kolorek jaki ma MAsterek. Jak bedzie sciety to wogle go nie poznam (teraz wlosy sa koloru bardzo jasnego srebra, prawie biel) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 A mój teraz jest zdecydowanie ciemniejszy nizeli pościeciu, kiedy grzbicik ma ładny stalowy kolorek, teraz to mnie te czarne koncówki wnerwiaja :angryy: Quote
madziasto4 Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 a bo byliśmy u nowej fryzjerki, ale już do niej chyba nie pójdziemy :evil_lol: ta poprzednia ładniej strzyże :cool3: hmmm...:roll: a master to chyba w miejscu stoi z tymi kudełkami :evil_lol: jeśli chodzi o kolor :roll: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Madziu, ale Masterek sie wybarwia tak?? Ile on wazy - pytam z ciekaowsci ;) I ile płacicie za obciecie? Quote
madziasto4 Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 no on sie już chyba wybarwił :cool3: 2 kg waży, a płacimy 30 zł tak średnio, raz tylko zapłaciliśmy 40 ;) Quote
Basia&Safi Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 oo jak slicznie :):):) on sie wybarwil jak muszkietorek heheh Quote
madziasto4 Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 basiulka22tychy napisał(a):oo jak slicznie :):):) on sie wybarwil jak muszkietorek heheh no to wklejam kolejne "kopie" :evil_lol: muszkietorka :lol: oto mój mastercio :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 słodki Masterek i malusi jak tylko 2 kg wazy, na zdjeciac wygląda na zdecydowanie większego ;) Quote
madziasto4 Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a): na zdjeciac wygląda na zdecydowanie większego ;) a co:lol: ! niech budzi respekt :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):śliczniutki jest :loveu: Dziękujemy ;) cieszę się, że się podoba ;) Quote
Magda Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 madziasto4 napisał(a): jęzorek :loveu: Ach...ten jezorek:loveu::loveu: Bardzo ladnie mu w tej fryzurce Quote
madziasto4 Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 Magda_Miki napisał(a):Ach...ten jezorek:loveu::loveu: Bardzo ladnie mu w tej fryzurce Masterek Ci ślicznie dziękuje Madziu :lol: wystarczy domowa przeróbka i już masterek nie ma kwadratowego pysiaka :lol: i zamierzam kupić takie nożyczki do cieniowania i sama przy masterku kombinować ze strzyżeniem :cool3: zobaczymy co z moich planów wyjdzie...:roll: Quote
marlena924 Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Ślicznie Masterek wygląda :):) Pozdrawiam Quote
madziasto4 Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 Wklejam foty z wczorajszej 'szajby' masterka po umyciu łapek :evil_lol: tu wskoczył do budki i drapał jak szalony :cool3: tu mnie pani przyłapała i udaję, że nie wiem o co chodzi :razz: ...ale chyba zdradziły mnie naelektryzowane włosy :evil_lol: więc zrobiłem naburmuszoną minkę :evil_lol: i dalej do wściekania :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 no nie on chyba sie umowil z af :D:D:D nie dosc ze tez spi na budzie to jeszcze w niej drapie jak ona hehehe kiedy masterek sie urodzil :) Quote
madziasto4 Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 te budki to chyba są stworzone do drapania w środku i spania na dachu :evil_lol: a masterek czasami tak drapie i się w niej wygłupia i szaleje, że ją wywraca do góry nogami :evil_lol: muszę to kiedyś uchwycić :lol: masterek się urodził 16 grudnia 2003 ;) Quote
Recommended Posts