tigrunia Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Ach Madźka jak ja Ci zazdroszczę .. Też bym chciała mieć działkę gdzieś, w ciszy .. najlepiej nad morzem i móc siedzieć tam całe 2 m-ce chociaż :loveu: Super fotki! :loveu: Quote
Kasia Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 mokry Torcio dość przystojny jest... :loveu: :evil_lol: duuuugie nogi ma! Quote
iwa63 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Witam Zdjątka super,fajne efekty ,a nie boisz się że ci się przeziębią? Quote
madziasto4 Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 iwa63 napisał(a):Witam Zdjątka super,fajne efekty ,a nie boisz się że ci się przeziębią? A z jakiego powodu miałyby się przeziębić? :lol: Temperatura wody wynosi około 20 stopni, a powietrza kilka stopni więcej. Toro uskutecznia kąpiele już od maja- jeśli przez dłuższy okres czasu pogoda jest letnia. Toro jest zahartowany, więc i nie choruje ;) Quote
Pegaza Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 tigrunia napisał(a):Ach Madźka jak ja Ci zazdroszczę .. Też bym chciała mieć działkę gdzieś, w ciszy .. najlepiej nad morzem i móc siedzieć tam całe 2 m-ce chociaż :loveu: Super fotki! :loveu: Be Ty masz przynajmniej dzialke kolo domu a wydaje mi sie ze malo z niej korzystasz..:roll: a my z Madzka mieszkamy w blokowisku:roll: wiec nam sie takie wypady za miasto przydadza zeby odreagowac w zieleni:lol: Quote
tigrunia Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Pegaza napisał(a):Be Ty masz przynajmniej dzialke kolo domu a wydaje mi sie ze malo z niej korzystasz..:roll: a my z Madzka mieszkamy w blokowisku:roll: wiec nam sie takie wypady za miasto przydadza zeby odreagowac w zieleni:lol: Mało korzystam z mojej działki bo jest działką narożnikową, niczym nie osłoniętą od ulicy i wszyscy mnie na niej oglądają :cool1: Nic przyjemnego :cool1: Quote
Pegaza Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 tigrunia napisał(a):Mało korzystam z mojej działki bo jest działką narożnikową, niczym nie osłoniętą od ulicy i wszyscy mnie na niej oglądają :cool1: Nic przyjemnego :cool1: Kochana mozna sie zaslonic tylko trzeba wiedziec jak hehe, bo zanim tuje zarosna to troche czasu minie ale widzialam takie ploty drewniane.. Quote
laurin Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Witam :multi: Dziękuję za odwiedzinki i wpadłam z rewizytą ;) Chłopaki są super:loveu: Widzę że nie boją zmoczyć tak jak i moja Fibka:evil_lol: tigrunia napisał(a):Mało korzystam z mojej działki bo jest działką narożnikową, niczym nie osłoniętą od ulicy i wszyscy mnie na niej oglądają :cool1: Nic przyjemnego :cool1: fakt... przerąbane :shake: Quote
tigrunia Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Pegaza napisał(a):Kochana mozna sie zaslonic tylko trzeba wiedziec jak hehe, bo zanim tuje zarosna to troche czasu minie ale widzialam takie ploty drewniane.. Nie stać mnie na to :cool1: Zresztą jak to będzie wyglądać ? :cool1: Wiem o co chodzi bo u rodziców Ł jest taki jeden płotek ale u mnie się tak nie da .. :angryy: Quote
Kasia Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 cze Gamonie działkowe :loveu: jak u Was z pogodą? u nas prawie listopadowa jesień - zimno, mokro i wietrznie :shake: Quote
Magda Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='tigrunia']Nie stać mnie na to :cool1: Zresztą jak to będzie wyglądać ? :cool1: Wiem o co chodzi bo u rodziców Ł jest taki jeden płotek ale u mnie się tak nie da .. :angryy: Niech się wstydzą ci, którzy podglądają :evil_lol: A tak na poważnie to w Castoramie są takie płoty zrobione z gałązek wierzby, które zakłada się na normalne ogrodzenie. U nas dobrze się sprawdza, bo chroni od gapiów i od kurzu z drogi (też mamy narożną działkę). Cześć Gamonie!:loveu: Toro to jest normalnie wiejski pies. Nic dla niego nie jest przeszkodą. http://i819.photobucket.com/albums/zz113/m104/IMG_8273.jpg Oj, statek zaraz zatonie:evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Oo widzi sprawdz po ile i montuj na przyszly rok bedziesz lazic toples po ogrodzie:evil_lol::cool1: Quote
tigrunia Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Pegaza napisał(a):Oo widzi sprawdz po ile i montuj na przyszly rok bedziesz lazic toples po ogrodzie:evil_lol::cool1: Musiałabym się obudować na 10 metrów w górę bo tu domki piętrowe mamy :eviltong: Madzia dawaj Masterka mi tu :loveu: Quote
madziasto4 Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Cześć kochani :loveu: Pewnego dnia położyłam przed Torkiem piłkę i zasiadłam z aparatem w ręku, obserwując co zrobi :roflt: Wklejam wszystkie jego spojrzenia i pozy po kolei :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Przygotowanie do skoku :lol: Quote
Kasia Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 kochany śmiszek z niego :loveu: Madźka czy on nie wyjaśniał na główce troszke? wydaje mi się, że wcześniej miał ciemniejszy ten ryjok...:roll: Quote
madziasto4 Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Na pewno zjaśniał, wcześniej miał w zasadzie czarno-stalowy ryjok, a teraz ma o wiele wiecej brązowego ;) Quote
Asiaczek Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 ... no i skoczył!:lol: http://i819.photobucket.com/albums/zz113/m104/IMG_8396.jpg Pzdr. Quote
Doti1986 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 http://i819.photobucket.com/albums/zz113/m104/IMG_8729.jpg Śliczny niczym z okładki:) Quote
Recommended Posts