Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

iwa63 napisał(a):
Witam
Zdjątka super,fajne efekty ,a nie boisz się że ci się przeziębią?

A z jakiego powodu miałyby się przeziębić? :lol: Temperatura wody wynosi około 20 stopni, a powietrza kilka stopni więcej.
Toro uskutecznia kąpiele już od maja- jeśli przez dłuższy okres czasu pogoda jest letnia.
Toro jest zahartowany, więc i nie choruje ;)

Posted

tigrunia napisał(a):
Ach Madźka jak ja Ci zazdroszczę ..
Też bym chciała mieć działkę gdzieś, w ciszy .. najlepiej nad morzem i móc siedzieć tam całe 2 m-ce chociaż :loveu:
Super fotki! :loveu:

Be Ty masz przynajmniej dzialke kolo domu a wydaje mi sie ze malo z niej korzystasz..:roll: a my z Madzka mieszkamy w blokowisku:roll: wiec nam sie takie wypady za miasto przydadza zeby odreagowac w zieleni:lol:

Posted

Pegaza napisał(a):
Be Ty masz przynajmniej dzialke kolo domu a wydaje mi sie ze malo z niej korzystasz..:roll: a my z Madzka mieszkamy w blokowisku:roll: wiec nam sie takie wypady za miasto przydadza zeby odreagowac w zieleni:lol:

Mało korzystam z mojej działki bo jest działką narożnikową, niczym nie osłoniętą od ulicy i wszyscy mnie na niej oglądają :cool1: Nic przyjemnego :cool1:

Posted

tigrunia napisał(a):
Mało korzystam z mojej działki bo jest działką narożnikową, niczym nie osłoniętą od ulicy i wszyscy mnie na niej oglądają :cool1: Nic przyjemnego :cool1:

Kochana mozna sie zaslonic tylko trzeba wiedziec jak hehe, bo zanim tuje zarosna to troche czasu minie ale widzialam takie ploty drewniane..

Posted

Witam :multi:

Dziękuję za odwiedzinki i wpadłam z rewizytą ;)

Chłopaki są super:loveu: Widzę że nie boją zmoczyć tak jak i moja Fibka:evil_lol:

tigrunia napisał(a):

fakt... przerąbane :shake:

Posted

Pegaza napisał(a):
Kochana mozna sie zaslonic tylko trzeba wiedziec jak hehe, bo zanim tuje zarosna to troche czasu minie ale widzialam takie ploty drewniane..

Nie stać mnie na to :cool1: Zresztą jak to będzie wyglądać ? :cool1: Wiem o co chodzi bo u rodziców Ł jest taki jeden płotek ale u mnie się tak nie da .. :angryy:

Posted

[quote name='tigrunia']Nie stać mnie na to :cool1: Zresztą jak to będzie wyglądać ? :cool1: Wiem o co chodzi bo u rodziców Ł jest taki jeden płotek ale u mnie się tak nie da .. :angryy:

Niech się wstydzą ci, którzy podglądają :evil_lol: A tak na poważnie to w Castoramie są takie płoty zrobione z gałązek wierzby, które zakłada się na normalne ogrodzenie. U nas dobrze się sprawdza, bo chroni od gapiów i od kurzu z drogi (też mamy narożną działkę).

Cześć Gamonie!:loveu:
Toro to jest normalnie wiejski pies. Nic dla niego nie jest przeszkodą.

http://i819.photobucket.com/albums/zz113/m104/IMG_8273.jpg

Oj, statek zaraz zatonie:evil_lol:

Posted

Pegaza napisał(a):
Oo widzi sprawdz po ile i montuj na przyszly rok bedziesz lazic toples po ogrodzie:evil_lol::cool1:

Musiałabym się obudować na 10 metrów w górę bo tu domki piętrowe mamy :eviltong:

Madzia dawaj Masterka mi tu :loveu:

Posted

Cześć kochani :loveu:

Pewnego dnia położyłam przed Torkiem piłkę i zasiadłam z aparatem w ręku, obserwując co zrobi :roflt: Wklejam wszystkie jego spojrzenia i pozy po kolei :evil_lol: