Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

2B, to Twój Łuki tez niezły agent :evil_lol: O ja nie mogę, normalnie się czuję jak jakiś menel, bo ja nie jestem taka pedantyczna :evil_lol: Ba, ja wcale nie jestem pedantyczna :evil_lol:
Nie, że jakiś flejtuch i brudas, dbam o siebie, staram się dbać o pomieszczenia- z tym już ciężko :evil_lol: no ale halo, bez przesady, trochę luzu :cool3:

A to weź tę śmietanę posól, popieprz i....wypieprz za okno i już :evil_lol: I zrób nową :lol:

Jadłyście krewetki kiedyś?? :hmmmm:

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

madziasto4 napisał(a):
2B, to Twój Łuki tez niezły agent :evil_lol: O ja nie mogę, normalnie się czuję jak jakiś menel, bo ja nie jestem taka pedantyczna :evil_lol: Ba, ja wcale nie jestem pedantyczna :evil_lol:
Nie, że jakiś flejtuch i brudas, dbam o siebie, staram się dbać o pomieszczenia- z tym już ciężko :evil_lol: no ale halo, bez przesady, trochę luzu :cool3:

Jemu brak jeszcze takiego zawadiackiego poczucia humoru, ma je, owszem, ale takie... niewykształcone chyba jeszcze, w każdym brakuje mu troszkę do mojego stylu poczucia humoru :evil_lol:

D-E, o to to, no nie mój typ (ogółu) i tyle :eviltong:

A to weź tę śmietanę posól, popieprz i....wypieprz za okno i już :evil_lol: I zrób nową :lol:

Jadłyście krewetki kiedyś?? :hmmmm:

Krewetki jadłam... na pizzy :evil_lol: pycha!

Posted

madziasto4 napisał(a):
Wszystkie na pizzy krewetki jadłyście?? :evil_lol: Ja nigdy nie jadłam właśnie, dziś kupiłam mrożone, obgotowane, do sushi. A jak smakują?

Nigdy ni sztuki krewetki nie jadlam i nie zamierzam :shake:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Wszystkie na pizzy krewetki jadłyście?? :evil_lol: Ja nigdy nie jadłam właśnie, dziś kupiłam mrożone, obgotowane, do sushi. A jak smakują?

Jakbym miała opisać to coś w deseń paluszków krabowych :roll: brakuje mi innych skojarzeń

Posted

tigrunia napisał(a):
Nigdy ni sztuki krewetki nie jadlam i nie zamierzam :shake:

Ja bym chyba nigdy świadomie ślimaka i ośmiornicy nie zjadła :roll: Wątpliwe są też żabie udka, ale na nie mogłabym się ewentualnie skusić.
Kalmary, małże- chyba też nie :shake: Ale krewetki, już te obrane... :hmmmm: Ale i tak mam pietra, nie wiem czy się odważę to do ust wziąć :evil_lol:

Aga, Asia, to jak, dobre są? D-E nie smakowały, 2B nie jadła, więc tylko Wy mi zostałyście :razz:

Posted

Mała Rita napisał(a):
no smakuja tak dziwnie w sumie, nie da sie tego do niczego porównać, z krewetkami jest jak z oliwkami, albo sie je bardzo lubi albo bardzo nie :)

Mnie bardzo smakuja :) pizze tylko jem z krewetkami, maja taki specyficzny zapach

O kurczę, to muszę koniecznie spróbować pizzę z krewetkami! :loveu: Ciekawe czy mi będą smakować :loveu:

Posted

madziasto4 napisał(a):

no smakuja tak dziwnie w sumie, nie da sie tego do niczego porównać, z krewetkami jest jak z oliwkami, albo sie je bardzo lubi albo bardzo nie :)

Mnie bardzo smakuja :) pizze tylko jem z krewetkami, maja taki specyficzny zapach

Posted

Kuciaki noo, mój post zapisał się na przedostatniej stronie :roll:

Asia dobrze mówi.

Co do zapachu, faktycznie pachną specyficznie, ale to jak z żółtym serem - lepiej jeść niż wąchać :evil_lol:

Posted

tigrunia napisał(a):
Łuki mówi, ze lubi :cool1: Na catering jak jedzie to często są :roll:

Nie no, to koniecznie muszę spróbować :loveu:
Jak Asia i Łuki chwalą :loveu:

O, raki mi się przypomniały, nie wiem czy bym zjadła :hmmmm:

Posted

Pegaza napisał(a):
Madzia cos cie ugryzlo co?:lol: jakie Ty smaki masz heheh

Ano mam :eviltong: To przez to sushi, z ryb/owoców morza kupiłam dziś łososia, krewetki, surimi :razz: I właśnie widziałam tę resztę, ośmiornicę, kalmary, małże i inne taki cuda :cool3:

O jaaaaa, przypomniało mi się znów coś :evil_lol: Pyszny tatar z pstrąga, z oliwą i cebulką, mniam! :loveu:

A kto chce soku z brzozy?? :evil_lol: Pycha! :loveu:

Posted

madziasto4 napisał(a):

O jaaaaa, przypomniało mi się znów coś :evil_lol: Pyszny tatar z pstrąga, z oliwą i cebulką, mniam! :loveu:

Nie jadłam takiego cuda :shake:

Posted

Deberek Aguś :hand:

Dopiero dziś dojrzałam Twoje wczorajsze posty, które znalazły się na poprzednich stronach :evil_lol:

[quote name='Aga76']Jakbym miała opisać to coś w deseń paluszków krabowych :roll: brakuje mi innych skojarzeń
To bomba! Bo ja uwielbiam paluszki krabowe :loveu:

[quote name='Aga76']Nie jadłam takiego cuda :shake:
Pycha jest

[quote name='Aga76']Dobry jest, samo zdrowie :loveu:

Ja chcę, poproszę :loveu:
Aga zna się na rzeczy
Prosiem, soczek z brzozy

Posted

Ciasto wyszlo ale nie powiem zeby te spody byly miekkie chyba juz tego miodu nie dodam aa i slodkie wydaje mi sie za slodkie:roll: to przez ten karmel..

ide sprzatac bo jutro koleda :roll: