Anusia & Alutka Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 tigrunia napisał(a):Tia pamiętała - na naszej klasie pisali :cool1: :evil_lol: a idz goopia Ty! w cosmo-kalendarzu se w tamtym roku zapisalam! Quote
rita60 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Madziu wszystkiego najlepszego:multi::multi::multi::new-bday::BIG::knajpa: Quote
Aga76 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 I Madzia znów piękniejsza, z roku na rok nam rozkwita niczym róża... Spełnienia marzeń !!! Quote
Sara_i_Aris Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Cześć Madziu! Ja już złożyłam Ci życzenia na n-k, więc co się będę produkowac drugi raz :evil_lol: Ostatnie naście lat, więc wiesz... musisz zaszaleć na maxa :cool3: Quote
Pegaza Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Sara_i_Aris napisał(a):Cześć Madziu! Ja już złożyłam Ci życzenia na n-k, więc co się będę produkowac drugi raz :evil_lol: Ostatnie naście lat, więc wiesz... musisz zaszaleć na maxa :cool3: Cos sugurujesz naszej Madzi?:evil_lol: Cze Madzia jak tam po urodzinach zyjesz?:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Dzięuję za życzonka :loveu: Sara, nie dostałam żadnych życzeń od Ciebie na nk :niewiem: :lol: D-E, pewnie, że żyję, a co mam nie żyć :eviltong: Quote
Sara_i_Aris Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Madźka, jak ty patrzysz, życzenia stoją jak byk w komentarzach do profilu :lol: Nawet są tam życzenia Kasi, o! Ale jak chcesz, to i tutaj Ci złożę. STO LAT, STO LAT, NIECH ŻYJE MADZIA NAM. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :BIG: D-E, ja? No coś ty! :cool3: Quote
madziasto4 Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Aaaa, faktycznie :evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Madzia musi miec wszystko widoczne hehe Sara ona tak zadko wchodzi na nk ze nie wie ze ma swoj profil i ze mozna dodac tam komentarz heheh no wiesz co sie musi meczyc z tym:razz: daj no normalnie do miski kolacje:lol: Quote
Jagódka&Uzi Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 MASTEREK! Ale ma już długaśne włoski, cudnie! :evil_lol: Quote
tigrunia Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Bry :loveu: Masterito zaroślak :turn-l: Quote
Kasia Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='madziasto4'] Sara, nie dostałam żadnych życzeń od Ciebie na nk :niewiem: :lol: ślepok ślepok :turn-l: nie widzę zdjęć z kolacji, buuu...:placz: Quote
AlKil Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Dzień doberek! Spóźnione co prawda, ale najszczersze życzenia składam!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 [quote name='Pegaza']Madzia musi miec wszystko widoczne hehe Sara ona tak zadko wchodzi na nk ze nie wie ze ma swoj profil i ze mozna dodac tam komentarz heheh no wiesz co sie musi meczyc z tym:razz: daj no normalnie do miski kolacje:lol: Wiem, że można komantarze dodawać , ale nie dostałam powiadomienia o żadnym komentarzu, a nie mam w zwyczaju wchodzić codziennie na własny profil w celu sprawdzenia czy przypadkiem ktoś czegoś nie napisał :diabloti: No właśnie o to chodzi, że on woli z tej kuli jeść! :lol: Pisałam, że kiedyś wsypałam mu do miski, nie kwapił się do jedzenia, a jak mu przesypałam do kuli, od razu zaczął jeść :lol: Jagódka, 2B, zapuszczam mu kłaczki :p Cześć Fidlasta :p [quote name='AlKil']Dzień doberek! Spóźnione co prawda, ale najszczersze życzenia składam!!!:loveu::loveu::loveu: Dzieki Ewcia :loveu: Jutro będzie wyżerka orientalna :p Kolega przynosi sushi, ja robię sajgonki plus rosołek chiński, ale swoje sushi też może zrobię, dziś jadę po składniki :cool3: Quote
Mała Rita Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Madźka jaki kolega??? ten co pomagał Ci bombki robic? :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Nie pomagał, sama robiłam Ale to ten właśnie :eviltong: Quote
Kasia Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='madziasto4'] Nie pomagał, sama robiłam Ale to ten właśnie :eviltong: a to tylko kolega czy może więcej jak kolega, hmmm? :cool3: Quote
madziasto4 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Nie no co Ty, kolega, znamy się z liceum, teraz przypadkowo się spotkaliśmy na studiach, nawet nie wiedzieliśmy, że idziemy na ten sam kierunek :lol: Jesteśmy razem w grupie tak się złożyło no i tyle :lol: Quote
Mała Rita Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 madziasto4 napisał(a):Nie no co Ty, kolega, znamy się z liceum, teraz przypadkowo się spotkaliśmy na studiach, nawet nie wiedzieliśmy, że idziemy na ten sam kierunek :lol: Jesteśmy razem w grupie tak się złożyło no i tyle :lol: ach...... miłość z lat młodzieńczych :loveu: :loveu: :loveu: pieknie! zawsze tak chciałam! spotkanie po latach, kolacje przy świecach :loveu::loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 [quote name='Mała Rita']ach...... miłość z lat młodzieńczych :loveu: :loveu: :loveu: pieknie! zawsze tak chciałam! spotkanie po latach, kolacje przy świecach :loveu::loveu::loveu: Tak Asik, połóż się do wyrka, Ty chora jesteś, masz widzenia i zbyt bujną wyobraźnię...:glaszcze: :diabloti: Quote
Mała Rita Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='madziasto4'] Tak Asik, połóż się do wyrka, Ty chora jesteś, masz widzenia i zbyt bujną wyobraźnię...:glaszcze: :diabloti: no wiesz co, ja sie rozmarzyłam a Ty mnie tak drastycznie na ziemie sprowadziłaś :evil_lol: Quote
Kasia Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Madźka nie ma w sobie krzty romantyzmu :evil_lol: Quote
Kasia Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='madziasto4'] :evil_lol: No co no jesteś twarda kobita twardo stąpająca po ziemi :p Quote
Recommended Posts