Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

Sara_i_Aris napisał(a):
Cześć Madziu!

Ja już złożyłam Ci życzenia na n-k, więc co się będę produkowac drugi raz :evil_lol: Ostatnie naście lat, więc wiesz... musisz zaszaleć na maxa :cool3:

Cos sugurujesz naszej Madzi?:evil_lol:
Cze Madzia jak tam po urodzinach zyjesz?:evil_lol:

Posted

Madźka, jak ty patrzysz, życzenia stoją jak byk w komentarzach do profilu :lol: Nawet są tam życzenia Kasi, o! Ale jak chcesz, to i tutaj Ci złożę.

STO LAT, STO LAT, NIECH ŻYJE MADZIA NAM. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :BIG:

D-E, ja? No coś ty! :cool3:

Posted

Madzia musi miec wszystko widoczne hehe
Sara ona tak zadko wchodzi na nk ze nie wie ze ma swoj profil i ze mozna dodac tam komentarz heheh

no wiesz co sie musi meczyc z tym:razz: daj no normalnie do miski kolacje:lol:

Posted

[quote name='madziasto4']
Sara, nie dostałam żadnych życzeń od Ciebie na nk :niewiem: :lol:

ślepok ślepok :turn-l:

nie widzę zdjęć z kolacji, buuu...:placz:

Posted

[quote name='Pegaza']Madzia musi miec wszystko widoczne hehe
Sara ona tak zadko wchodzi na nk ze nie wie ze ma swoj profil i ze mozna dodac tam komentarz heheh

no wiesz co sie musi meczyc z tym:razz: daj no normalnie do miski kolacje:lol:
Wiem, że można komantarze dodawać , ale nie dostałam powiadomienia o żadnym komentarzu, a nie mam w zwyczaju wchodzić codziennie na własny profil w celu sprawdzenia czy przypadkiem ktoś czegoś nie napisał :diabloti:

No właśnie o to chodzi, że on woli z tej kuli jeść! :lol: Pisałam, że kiedyś wsypałam mu do miski, nie kwapił się do jedzenia, a jak mu przesypałam do kuli, od razu zaczął jeść :lol:

Jagódka, 2B, zapuszczam mu kłaczki :p

Cześć Fidlasta :p

[quote name='AlKil']Dzień doberek!
Spóźnione co prawda, ale najszczersze życzenia składam!!!:loveu::loveu::loveu:
Dzieki Ewcia :loveu:

Jutro będzie wyżerka orientalna :p Kolega przynosi sushi, ja robię sajgonki plus rosołek chiński, ale swoje sushi też może zrobię, dziś jadę po składniki :cool3:

Posted

Nie no co Ty, kolega, znamy się z liceum, teraz przypadkowo się spotkaliśmy na studiach, nawet nie wiedzieliśmy, że idziemy na ten sam kierunek :lol: Jesteśmy razem w grupie tak się złożyło no i tyle :lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Nie no co Ty, kolega, znamy się z liceum, teraz przypadkowo się spotkaliśmy na studiach, nawet nie wiedzieliśmy, że idziemy na ten sam kierunek :lol: Jesteśmy razem w grupie tak się złożyło no i tyle :lol:

ach......
miłość z lat młodzieńczych :loveu: :loveu: :loveu:
pieknie! zawsze tak chciałam! spotkanie po latach, kolacje przy świecach :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Mała Rita']ach......
miłość z lat młodzieńczych :loveu: :loveu: :loveu:
pieknie! zawsze tak chciałam! spotkanie po latach, kolacje przy świecach :loveu::loveu::loveu:
Tak Asik, połóż się do wyrka, Ty chora jesteś, masz widzenia i zbyt bujną wyobraźnię...:glaszcze: :diabloti:

Posted

[quote name='madziasto4'] Tak Asik, połóż się do wyrka, Ty chora jesteś, masz widzenia i zbyt bujną wyobraźnię...:glaszcze: :diabloti:

no wiesz co, ja sie rozmarzyłam a Ty mnie tak drastycznie na ziemie sprowadziłaś :evil_lol: