Kasia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 madziasto4 napisał(a): Fidlasta, ta babka mi napisała, że zakończy aukcję, ale... dopiero kiedy zobaczy kasę na koncie za wszystkie książki... A co, jeśli w międzyczasie ktoś zalicytuje? :niewiem: haha, dziwna kobieta :cool1: zapytaj Jej bo ja sama nie wiem co Ona ma na mysli...przecież w miedzyczasie ktos moze Cię przelicytować :roll: Quote
madziasto4 Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Pegaza napisał(a):haha Madzia a wiesz kto mnie dzis odwiedzil na profilu?:diabloti: czolem wtorkowo..:p ide szybko popisac i pracowac a potem posprzatac.. bo dzis "corcia" ma :loveu: przyjsc w odwiedziny.. Czytała już, Ciacho od kawy :diabloti: Kasia napisał(a):haha, dziwna kobieta :cool1: zapytaj Jej bo ja sama nie wiem co Ona ma na mysli...przecież w miedzyczasie ktos moze Cię przelicytować :roll: No właśnie, kasa w ciemno pójdzie :roll: Tych ofert jeszcze nikt nie licytował, no ale niech ktoś zalicytuje zanim do niej kasa dotrze (48h), wtedy nie będzie mogła zakkończyć aukcji :roll: I ona kasę bedzie miała, a ja książek nie :roll: Quote
Pegaza Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 To od kawy nie pokaze bo nie zapisalam ale Madzia niech pokaze na pw tego Kamila:eviltong: Quote
Kasia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Kamila to ja widziała już, chcem tego drugiego zobaczyć! :cool1: Quote
tigrunia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Jeny o kim wy gadata ? Ja nic nie kumam :shake: Co za Kamil co za drugi?? Pokażta mi no .. :cool1: Quote
Mała Rita Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='Pegaza']To od kawy nie pokaze bo nie zapisalam ale Madzia niech pokaze na pw tego Kamila:eviltong: :) 10 goopich znaków Quote
Mała Rita Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 tigrunia napisał(a):A mi ?? ?? dobra Tobie tez śle.... On mnie zabije :mad: Quote
Mała Rita Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='Kasia']Asik, On jest boski :loveu: :) 10 goopich znaków Quote
madziasto4 Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 cześć śliniaki :loveu: Zdałam prawko, zdałam prawko :sweetCyb: :loveu: Raaany, ale stresa miałam takeigo, że mi normalnie noga na sprzęgle latała na początku :mdleje: Quote
Kasia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Madźka ty Gamoniu jeden zdolny!!!! Gratulacje :loveu: Quote
Mała Rita Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 madziasto4 napisał(a):cześć śliniaki :loveu: Zdałam prawko, zdałam prawko :sweetCyb: :loveu: Raaany, ale stresa miałam takeigo, że mi normalnie noga na sprzęgle latała na początku :mdleje: Madźka zdolniacho Ty :sweetCyb: Quote
tigrunia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 No brawo Madzka :klacz::sweetCyb::sweetCyb: Ale moze mi ktoś wyjaśnić jak to jest ? Który jest od czego i od kogo? Ja widziałam chyba jednego póki co :roll: Quote
Mała Rita Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='tigrunia']No brawo Madzka :klacz::sweetCyb::sweetCyb: Ale moze mi ktoś wyjaśnić jak to jest ? Który jest od czego i od kogo? Ja widziałam chyba jednego póki co :roll: Z Radomia od kożuchów to Kamil Quote
Pegaza Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Asia Ciebie:crazyeye:ale dlaczego zna cie chyba hehe..nie wiem jak przyjmuje znajomych ktorych znam a tych co nie znam nie dodaje.. teraz ja nic nie widzialam...:roll: Quote
Mała Rita Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='Pegaza']Asia Ciebie:crazyeye:ale dlaczego zna cie chyba hehe..nie wiem jak przyjmuje znajomych ktorych znam a tych co nie znam nie dodaje.. teraz ja nic nie widzialam...:roll: :) 10 goopich znaków Quote
tigrunia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Dobra D-E daj profila tego twojego bo jesli dobrze kumam to od kawy jest od Asi a od kozuchów od D-E, tak ?? Quote
Mała Rita Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='tigrunia']Dobra D-E daj profila tego twojego bo jesli dobrze kumam to od kawy jest od Asi a od kozuchów od D-E, tak ?? :) 10 goopich znaków Quote
tigrunia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Kurka tera to już jezdem goopia :shake::evil_lol: To kto jezd od D-E?? Quote
Recommended Posts