Pegaza Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Flaki gotuje smrod na calej chalpie fuuu i czekam na przesylke facet jak wejdzie do domu to od tego smrodu go zmiecie:diabloti: Quote
Kasia Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Pegaza napisał(a): Flaki gotuje smrod na calej chalpie fuuu i czekam na przesylke facet jak wejdzie do domu to od tego smrodu go zmiecie:diabloti: ja jak raz Fidlakowi wątróbke smażyłam to przyszli Panowie wymienić podzielniki ciepła. w chałupie waliło masakrycznie, sama to czułąm i dzwigało mi sie ale co miałam zrobić - obcy byli to se pomyślałam że pewnie drugi raz ich juz nie spotkam :p Quote
Pegaza Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 no ja mam nadzieje ze facet sie zjawi pozniej za pobraniem M-a zamowil a ze kwota spora to musze sprawdzic czy to co w paczce jest tym co zamowilam wiec faceta musze zaprosic do srodka bo na ogol na korytarzu te sprawy zalatwiam:lol: Quote
madziasto4 Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 tigrunia napisał(a):Cze Madziasta :loveu: Filmiki se potem obejze bo nie działają w pracy :mad: Tylko nie zapomnij obejrzeć :cool1: Kasia napisał(a):cze Madziula, cze fajne Ryjoki :loveu: Torek bombowo wygląda!!! :evil_lol: Uwielbiam go!!! Cze Fidlasta :loveu: Fajny ten mój Torczysław nie? :loveu: :evil_lol: AlKil napisał(a):Dzień doberek Masterki!:lol: Doberek! Pegaza napisał(a):Cze Madzia Torek chyba za Tobą swiata nie widzi:lol: a jak fajnie lapiną sie wita z Toba:lol: A ja za nim świata nie widzę :loveu: Bo to on jest takim MOIM psem:loveu:, Masterczysław wspólny :evil_lol: On pana wielbi :cool1: Daje łapkę i buzi :p Kasia napisał(a):Pobudka śpiochy, z kurami trzae wstawać by życia nie przespać :evil_lol: Jakie śpiocy, od 8:30 nie śpię :eviltong: Na jeździe byłam :loveu: Instruktorka mówi, że nuda ze mną, nie ma za co opieprzyć, nie ma czego tłumaczyć :evil_lol: Zjadłabym sobie takie dobre, domowej roboty flaki :loveu: Mój tata robi dobre :p Dzisiaj u nas placki ziemniaczane będą, mamy z mamą ochotę :loveu: Quote
madziasto4 Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Jeszcze nie...Pewnie dzisiaj dopiero kasę dostał, bo w poniedziałek wysłałam przelewem na poczcie. A to 48h chyba idzie nie? Może przyjdą w tym tygodniu. Quote
Pegaza Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Madzia to tak jak u nas Livka mnie za 8 cud swiata ma:lol: a reszta psow wspolna:lol: Madzia a wiesz jakie dobre mi wyszly mmmm a co do rzeczy kupowanych to powiem Wam ze to tylko od sprzedajacego zalezy jak szybko wysle:p czasem wysylka idzie tydzien a czasem do 3 dni i w domu mam,w poniedzialek wieczorem m-a zamawial na allegro dzis do poludnia to dostalam ale za pobraniem..to wiadomo oni chca kase szybko dostac.. Quote
tigrunia Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Witam sie :multi: To kiedy ten egzamin?? Filmików żem nie widziała :cool1: Quote
madziasto4 Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 tigrunia napisał(a):Witam sie :multi: To kiedy ten egzamin?? Filmików żem nie widziała :cool1: 7-ego we wtorek. Bo żeś gamoń :obrazic: Quote
madziasto4 Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Cze :p No, znalazły się dwie wolne godziny jazd na wtorek, więc nie muszę się urywać w poniedziałek :p Dzisiaj miałam szkolenia na uczelni, okazało się, że mój kolega jest na tym samym kierunku co ja i na dodatek jesteśmy w tej samej grupie :grins: Quote
tigrunia Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Torcio z pileczką buszuje :loveu: Fajosko ma :multi::loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 No, a Mastrka jak zwykle nie ma. BO ON NA DWÓR NIE WYCHODZI! Quote
madziasto4 Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']No, a Mastrka jak zwykle nie ma. BO ON NA DWÓR NIE WYCHODZI! No pewnie, że nie wychodzi. On wybiega :cool1: Bo jełop siedzi w miejscu w tej samej pozie albo węszy, a wtedy go znad trawy nie widać :evil_lol: Quote
Kasia Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 bo Torcio to Jej pies a Master to wspólny jest :eviltong: :loveu: Ty mu tą grzywkę nad środkowo okową tak układasz czy ona sama w sobie taka jest? :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Jak mi się ciachnie tak ma, sama mu się układa :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='madziasto4']No pewnie, że nie wychodzi. On wybiega :cool1: Bo jełop siedzi w miejscu w tej samej pozie albo węszy, a wtedy go znad trawy nie widać :evil_lol: Tiaaa pokretne tlumaczenia... [quote name='madziasto4']Jak mi się ciachnie tak ma, sama mu się układa :lol: No rzeczywiscie sama :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] No rzeczywiscie sama :evil_lol: Oj weź spadaj :evil_lol: I masz, Masterczysława z Torczysławem. :p :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 doopa tam, golym okiem widac ze to fotomontaz. Masterczyslaw od tla odstaje, znaczy se pewnie wyciety z fotek domowych... Quote
tigrunia Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Cze Madzia :razz: Fajny ten Torek jezd :loveu: Materito of corse tyż :loveu: Madzka a autosa już jakiegoś se wypatrzyłaś ? :cool3: Planujesz kupić czy rodzicowym czmychać będziesz?? Ja właśnie siedze na allegro i szukam ... :roll: I znalazłam cudo : http://www.allegro.pl/item451154709_ford_focus_1_8_tdci_full_klimatronic_navi.html .. na które mnie chyba nie stać :placz: Boziu jaki on jest śliczny :placz: Jaki ma boskiii kolor :placz: Jak ja go chce!! :placz: A ta foka bardziej realistyczna :roll:: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6559699 Quote
Recommended Posts