Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

Pegaza napisał(a):

Flaki gotuje smrod na calej chalpie fuuu
i czekam na przesylke facet jak wejdzie do domu to od tego smrodu go zmiecie:diabloti:

ja jak raz Fidlakowi wątróbke smażyłam to przyszli Panowie wymienić podzielniki ciepła. w chałupie waliło masakrycznie, sama to czułąm i dzwigało mi sie ale co miałam zrobić - obcy byli to se pomyślałam że pewnie drugi raz ich juz nie spotkam :p

Posted

no ja mam nadzieje ze facet sie zjawi pozniej

za pobraniem M-a zamowil a ze kwota spora to musze sprawdzic czy to co w paczce jest tym co zamowilam wiec faceta musze zaprosic do srodka bo na ogol na korytarzu te sprawy zalatwiam:lol:

Posted

tigrunia napisał(a):
Cze Madziasta :loveu:
Filmiki se potem obejze bo nie działają w pracy :mad:

Tylko nie zapomnij obejrzeć :cool1:

Kasia napisał(a):
cze Madziula, cze fajne Ryjoki :loveu:

Torek bombowo wygląda!!! :evil_lol: Uwielbiam go!!!

Cze Fidlasta :loveu:

Fajny ten mój Torczysław nie? :loveu: :evil_lol:

AlKil napisał(a):
Dzień doberek Masterki!:lol:

Doberek!

Pegaza napisał(a):
Cze Madzia Torek chyba za Tobą swiata nie widzi:lol:

a jak fajnie lapiną sie wita z Toba:lol:

A ja za nim świata nie widzę :loveu: Bo to on jest takim MOIM psem:loveu:, Masterczysław wspólny :evil_lol: On pana wielbi :cool1:

Daje łapkę i buzi :p

Kasia napisał(a):
Pobudka śpiochy, z kurami trzae wstawać by życia nie przespać :evil_lol:

Jakie śpiocy, od 8:30 nie śpię :eviltong: Na jeździe byłam :loveu:
Instruktorka mówi, że nuda ze mną, nie ma za co opieprzyć, nie ma czego tłumaczyć :evil_lol:

Zjadłabym sobie takie dobre, domowej roboty flaki :loveu: Mój tata robi dobre :p Dzisiaj u nas placki ziemniaczane będą, mamy z mamą ochotę :loveu:

Posted

Madzia to tak jak u nas Livka mnie za 8 cud swiata ma:lol:
a reszta psow wspolna:lol:

Madzia a wiesz jakie dobre mi wyszly mmmm

a co do rzeczy kupowanych to powiem Wam ze to tylko od sprzedajacego zalezy jak szybko wysle:p czasem wysylka idzie tydzien a czasem do 3 dni i w domu mam,w poniedzialek wieczorem m-a zamawial na allegro dzis do poludnia to dostalam ale za pobraniem..to wiadomo oni chca kase szybko dostac..

Posted

Cze :p

No, znalazły się dwie wolne godziny jazd na wtorek, więc nie muszę się urywać w poniedziałek :p
Dzisiaj miałam szkolenia na uczelni, okazało się, że mój kolega jest na tym samym kierunku co ja i na dodatek jesteśmy w tej samej grupie :grins:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']No, a Mastrka jak zwykle nie ma.
BO ON NA DWÓR NIE WYCHODZI!
No pewnie, że nie wychodzi. On wybiega :cool1:

Bo jełop siedzi w miejscu w tej samej pozie albo węszy, a wtedy go znad trawy nie widać :evil_lol:

Posted

bo Torcio to Jej pies a Master to wspólny jest :eviltong: :loveu:

Ty mu tą grzywkę nad środkowo okową tak układasz czy ona sama w sobie taka jest? :evil_lol:

Posted

[quote name='madziasto4']No pewnie, że nie wychodzi. On wybiega :cool1:

Bo jełop siedzi w miejscu w tej samej pozie albo węszy, a wtedy go znad trawy nie widać :evil_lol:

Tiaaa pokretne tlumaczenia...

[quote name='madziasto4']Jak mi się ciachnie tak ma, sama mu się układa :lol:

No rzeczywiscie sama :evil_lol:

Posted

Cze Madzia :razz:
Fajny ten Torek jezd :loveu: Materito of corse tyż :loveu:

Madzka a autosa już jakiegoś se wypatrzyłaś ? :cool3: Planujesz kupić czy rodzicowym czmychać będziesz?? Ja właśnie siedze na allegro i szukam ... :roll:
I znalazłam cudo : http://www.allegro.pl/item451154709_ford_focus_1_8_tdci_full_klimatronic_navi.html
.. na które mnie chyba nie stać :placz: Boziu jaki on jest śliczny :placz: Jaki ma boskiii kolor :placz: Jak ja go chce!! :placz:
A ta foka bardziej realistyczna :roll:: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6559699